4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
tiberici a scris:
Mi-ar fi placut sa-i fi tras si o palma...... doar a atentat la simbolul casniciei lui....ce-ar fi vrut sa-i rupa lui Madu lantul......exemplificand ca asa se rupe si casnicia ei.....
.... fac comparatie cu Naitara(din Geet).....pistolul a m-ai ramas sa-l scoata .......
Mi-a placut!!!...... si privirile dintre ei si felul cum s-a balbai Madhu.....
Sa o tranteasca un pic cu fundul de pamant si mie mi-ar fi placut dar ce mi-a placut a fost cand ia spus ca poate sa fie si 40 de cercuri nuptiale important este ca el o recunoaste de sotie a lui si o recunoaste si atunci si-a dat seama Madhu ca el simte ceva pentru ea ca ai vazut ca-si amintea cum a sprijinit-o.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Eram sigura de asta, dar ce frumos ia spus lui Deepali ca e vina lui maica-sa ca a adus niste gunoaie ca Deepali si Bathia iar pe Madhu o considera o puritate si ca Deepali e nora familiei Bathia pe cand el e Khusndra super dialogul plus de asta ia avertizat ca-i da afara din casa daca se mai ia de Madhu.Iar scena de la lac iar e super cand vorbeste el cu ea si-ii spune ce are pe suflet.
Da asa e Iuli...... abia astept sa vad cum isi descarca sufletul in prezenta lui Madhu.....
Ar fi fost misto sa vorbesca privind-o in ochi.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Da asa e Iuli...... abia astept sa vad cum isi descarca sufletul in prezenta lui Madhu.....
Ar fi fost misto sa vorbesca privind-o in ochi.....
Dar nu cred ca n-ai vazut ca sunt pierduti in amintiri si ganduri, dar cine stie.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sa o tranteasca un pic cu fundul de pamant si mie mi-ar fi placut dar ce mi-a placut a fost cand ia spus ca poate sa fie si 40 de cercuri nuptiale important este ca el o recunoaste de sotie a lui si o recunoaste si atunci si-a dat seama Madhu ca el simte ceva pentru ea ca ai vazut ca-si amintea cum a sprijinit-o.
Vorbele nu le-am inteles dar imaginile au fost foarte sugestive.......
Am inteles ca Madu s-a prins de felul cum stau lucrurile in lui.....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Vorbele nu le-am inteles dar imaginile au fost foarte sugestive.......
Am inteles ca Madu s-a prins de felul cum stau lucrurile in lui.....
Da poate asteptam si o destainuire.Nici eu nu inteleg doar putine cuvinte dar imaginile chiar au fost evidente.
iulianagl- moderator
frumos ep asta seara din madhu nu am cuvinte sa imi exprim admiratia pt rk este un mare actor nu am crezut ca poate sa imi placa de el langa drashti credeam ca numai gurmeet e potrivit sa joace cu ea dar m-am inselat tare de tot.deci superb serial, minunati actori si mai ales cred ca o sa vedem o iubire la fe-l de frumoasa ca in geet chiar daca stim ca in realitate nu se iubesc vivian si drashti cum a fost in geet.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Ranbir Kapoor este considerat Casanova Bollywood-ului e super de simpatic.
iulianagl- moderator
imi pare tare rau ca padimi pleca de acasa nu il acuz deloc pe mailk el saracu-l a facut cum a crezut el ca este mai bine.din pacate sper sa nu apara tata-l lui madhu si sa o gaseasca din greseala pe mama lui madhu si sa o rapeasca ca ar fi tragic.depali asta o urasc cum am urat-o pe naintara din geet niste vipere scarboase si nesuferite.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Nicole.RB.Givens a scris:imi pare tare rau ca padimi pleca de acasa nu il acuz deloc pe mailk el saracu-l a facut cum a crezut el ca este mai bine.din pacate sper sa nu apara tata-l lui madhu si sa o gaseasca din greseala pe mama lui madhu si sa o rapeasca ca ar fi tragic.depali asta o urasc cum am urat-o pe naintara din geet niste vipere scarboase si nesuferite.
Eu sper sa se duca undeva unde este in siguranta a zis ceva de Roma parca.Si banuiesc ca acolo pleaca la ea.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
:drunken: :drunken: ep mia placut foarte mult abia astept traducerea sa vad ce la spune RK lu mamica si viperei....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:
Ranbir Kapoor este considerat Casanova Bollywood-ului e super de simpatic.
La Noutati media e un articol pus azi de Andreea_Miha ....
Madhubala aka Drashti Dhami este un fan Kapoor Ranbir!
tiberici- vip
Buna fetelor! Am avut un ep f dragut.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna! Da.... super!!!Admin_dea05 a scris:Buna fetelor! Am avut un ep f dragut.
Asteptam cuminti si rabdatoare traducerea..... ca am interpretat privirile si gesturile lor cum am vrut noi.....
tiberici- vip
tiberici a scris:
La Noutati media e un articol pus azi de Andreea_Miha ....
Madhubala aka Drashti Dhami este un fan Kapoor Ranbir!
Buna
Si nu arata rau deloc...in poza asta
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Andreea_Miha a scris:
Buna
Si nu arata rau deloc...in poza asta
Sa speram ca nu este nici logodit, nici casatorit...... si are un caracter frumos....atat deocamdata!!!!
Tot ce este mai bun pt "fata mea"
tiberici- vip
tiberici a scris:
Sa speram ca nu este nici logodit, nici casatorit...... si are un caracter frumos....atat deocamdata!!!!
il analizez eu imediat
Andreea_Miha- vip
tiberici a scris:
Ranbir 'Kishore' Kapoor finds his Madhubala in Katrina
http://zoomtv.indiatimes.com/news/more-latest-news/Ranbir-Kishore-Kapoor-finds-his-Madhubala-in-Katrina/videoshow/16555205.cms
nu stiu daca are iubita sau iubit....dupa aceste poze..
http://www.hindustantimes.com/Entertainment/Bollywood/Ranbir-Kapoor-locks-lips-with-Anurag-Basu/Article1-883085.aspx
Ranbir Kapoor Kisses Anurag Basu in Public
https://www.dailymotion.com/video/xryhrs_ranbir-kapoor-kisses-anurag-basu-in-public-uncensored-video_people#.UKpsu1KT9bA
Andreea_Miha- vip
Drashti Dhami hosting Golden Petal Awards Promo
Andreea_Miha- vip
ranbir kapoor este un actor fuarte bun si mai ales e din famili kapoor si tatal lui este un actor bun imi plac mult filmele cu dinsul si dupa cite stiu na mai are prietena ave dar sau dispartit se chiama Deepika Padukone
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Andreea_Miha a scris:
Ranbir 'Kishore' Kapoor finds his Madhubala in Katrina
http://zoomtv.indiatimes.com/news/more-latest-news/Ranbir-Kishore-Kapoor-finds-his-Madhubala-in-Katrina/videoshow/16555205.cms
nu stiu daca are iubita sau iubit....dupa aceste poze..
http://www.hindustantimes.com/Entertainment/Bollywood/Ranbir-Kapoor-locks-lips-with-Anurag-Basu/Article1-883085.aspx
Ranbir Kapoor Kisses Anurag Basu in Public
https://www.dailymotion.com/video/xryhrs_ranbir-kapoor-kisses-anurag-basu-in-public-uncensored-video_people#.UKpsu1KT9bA
Mda.... e cam nebunatic, glumet si nu cred ca e prea serios......pt inceput nu cred ca e de fata mea...nu m-a incantat ce-am vazut.....
tiberici- vip
vittoria a scris:ranbir kapoor este un actor fuarte bun si mai ales e din famili kapoor si tatal lui este un actor bun imi plac mult filmele cu dinsul si dupa cite stiu na mai are prietena ave dar sau dispartit se chiama Deepika Padukone
s-au despartit...
au fost impreuna din 2008 pana in 2009...e de mult.
nu am mai gasit ca s-ar fi impacat..nu stiu...
Andreea_Miha- vip
nu mie imi pare serios
victoria- vip
da unde ati citit ca e un fan dea lui madhubala
victoria- vip
Deepika Padukone
Personal life
In March 2008, Padukone began dating Ranbir Kapoor, her co-star from Bachna Ae Haseeno. After her high profile break up with Kapoor in November 2009, Padukone has decided to keep her personal life away from media attention.
In 2010 she started dating Kingfisher head honcho Vijay Mallya's son Siddharth Mallya. They broke up in 2012.
http://en.wikipedia.org/wiki/Deepika_Padukone
in iulie 2012....ea a spus referitor la ea si Ranbir...
"she said that the ex-couple is back together as good friends but there is no chance of them dating again..."
http://zeenews.india.com/entertainment/celebrity/deepika-padukone-talks-about-dating-ranbir-kapoor-for-the-second-time_115759.htm
Personal life
In March 2008, Padukone began dating Ranbir Kapoor, her co-star from Bachna Ae Haseeno. After her high profile break up with Kapoor in November 2009, Padukone has decided to keep her personal life away from media attention.
In 2010 she started dating Kingfisher head honcho Vijay Mallya's son Siddharth Mallya. They broke up in 2012.
http://en.wikipedia.org/wiki/Deepika_Padukone
in iulie 2012....ea a spus referitor la ea si Ranbir...
"she said that the ex-couple is back together as good friends but there is no chance of them dating again..."
http://zeenews.india.com/entertainment/celebrity/deepika-padukone-talks-about-dating-ranbir-kapoor-for-the-second-time_115759.htm
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum