4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Andreea_Miha a scris:
nu stiu ce e pe acel sait dar poate are seriale de la pro tv..pariu cu viata etc..si atunci fac reclamati..
dar eu n-am treaba frate cu tiganiada lor eu o am pe a mea si sunt multumita de ceam nu-mi trebuie ce e a lor.De ce nu ne lasa in pace?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:fetele, eu si corina nu vom renunta la seriale,le vom traduce in continuare,insa sper sa ne intelegeti,dar pana cand ne decidem cum si facem,va voi posta doar traducerea,iar episoadele le vom posta cu intarziere,ca acum vreau sa invat sa adaptez un episod,si le voi face eu dupa.
imi pare bine de decizia voastra...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica nu pot sa traduc maine seara madhu,deoarece am de invatat pt vineri 20 de pagini la romana pt teza. nu renunt eu asa de usor la Madhulica54 a scris:
anyta s-a intamplat ceva sau ai tu alta treaba? ori nu vrei sa mai traduci deloc...
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
stati linitite voi traduce madhu in continuare,doar ca maine seara nu pot am de invatat 20 de pagini la romanatiberici a scris:
anyta.......dar ce veste ne-ai dat mama.......
anyta- vip
doar maine nu o sa traduc,o sa-l traduc vineri searavittoria a scris:Da de ce mine nu o sa traduci madhu
anyta- vip
iulianagl a scris:
Mai Miha dar eu zic ca nu e corect noi nu facem bani din postarea lui ceva din contra tot ei au beneficiul deci eu nu vad care-i treaba asta cu dreptul de autor?
Da iuli de acord cu tine ca nu avem nici un castig si cine o face o face din placere..dar cel care posteaza clipul de la postul respectiv nu ii plateste lor nimic.Si noi daca il vedem aici pe net in romana gratuit pai nu se mai duce national tv sa il cumpere de la ei ca nu mai e interesul asa mare...deci o pierdere,si ii utilizezi clipul munca lor.
Iar pentru ei nu e important ca e cunoscut intr-o tara pe net pentru ca lor nu le aduce asta bani sau rating..Pentru ei e important tara unde se difuzeaza serialul....ca in functie de asta(rating etc) vin si bani..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:
dar eu n-am treaba frate cu tiganiada lor eu o am pe a mea si sunt multumita de ceam nu-mi trebuie ce e a lor.De ce nu ne lasa in pace?
Nu stiu ca si pe mine ma enerveaza..si voyo lor si tot.
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Da iuli de acord cu tine ca nu avem nici un castig si cine o face o face din placere..dar cel care posteaza clipul de la postul respectiv nu ii plateste lor nimic.Si noi daca il vedem aici pe net in romana gratuit pai nu se mai duce national tv sa il cumpere de la ei ca nu mai e interesul asa mare...deci o pierdere,si ii utilizezi clipul munca lor.
Iar pentru ei nu e important ca e cunoscut intr-o tara pe net pentru ca lor nu le aduce asta bani sau rating..Pentru ei e important tara unde se difuzeaza serialul....ca in functie de asta(rating etc) vin si bani..
Mama ce m-a dezamagit ce ai spus tu cu cine tii? Probabil ca si de asta tot Gul e de vina.Cut it!
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
Nu stiu ca si pe mine ma enerveaza..si voyo lor si tot.
Lor nu le putem face reclamatii?
iulianagl- moderator
Dar de ce nu cumpara youtubul dreptul de autor?Zic si eu!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mama ce m-a dezamagit ce ai spus tu cu cine tii? Probabil ca si de asta tot Gul e de vina.Cut it!
Gul de vina...
cum cu cine tin...???
ei vor ca munca lor sa fie rasplatita aici ma refer la casele de prod star plus..dar din pacate mai sunt si uni care nu au ce face sau atta ii duce capul si raporteaza...si partea urata e ca noi avem de suferit...
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
celor de la voyo?..nu ai cum...stii vrun film la care nu au cumparat drepturile de autor...asa poti..altfel nu cred ca ai cum...eu sa fiu sincera nici nu am intrat pe pag lor..dar imi e greu a cred ca ar avea ei probleme ..tinand contca sunt sustinuti de grupul Pro.
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Gul de vina...
cum cu cine tin...???
ei vor ca munca lor sa fie rasplatita aici ma refer la casele de prod star plus..dar din pacate mai sunt si uni care nu au ce face sau atta ii duce capul si raporteaza...si partea urata e ca noi avem de suferit...
Intelept spus, intelesesem dar am vrut sa gustam o gluma.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu nu inteleg... sunt melodi si cantaresti cu concerte on line cu tot pe you tube pe ani de zile si nu le sterge nimeni....Ieri am dat de un videoclip pe filmul Mandrie si prejudecata pe o melodie celebra de cand lumea...Cele americane, italiene...etc nu sunt sterse si astea da.... Cineva isi baga coada sigur
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Andreea_Miha a scris:
celor de la voyo?..nu ai cum...stii vrun film la care nu au cumparat drepturile de autor...asa poti..altfel nu cred ca ai cum...eu sa fiu sincera nici nu am intrat pe pag lor..dar imi e greu a cred ca ar avea ei probleme ..tinand contca sunt sustinuti de grupul Pro.
Deci ca sa vedem trebuie sa ne abonam la ei, dar nu au nicio portita de intrare si pentru noi acolo langa ei?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Dar de ce nu cumpara youtubul dreptul de autor?Zic si eu!
nu ar avea cum iuli...
pe youtube sunt clipuri din toate tarile muzica filme jocuri ..nu si-ar permite financiar,plus ca fiecare e raspunzator de cea ce pune pe contul lui.iar asta e unul din conditi cand faci contul.
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Deci ca sa vedem trebuie sa ne abonam la ei, dar nu au nicio portita de intrare si pentru noi acolo langa ei?
aha te scap la voyo
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
aha te scap la voyo
No way, never!!
iulianagl- moderator
Am citi traducerea....si cred din ce in ce mai mult ca RK s-a prefacut cu bautura.....
RK:"Sticlele de alcool,de care tu crezi ca sunt aroganta si atentia mea.
Acelea erau sprijinul meu,sa ajung de la o noapte la o alta dimineata."
De ce are nevoie de sprijinul sticlelor acum.....cand ajunge de la o noapte la o alta dimineata fara ele, cand o are pe Madu langa....
S-a mutat pe canapea s-o priveasca mai bine printre gene???
Ce hotoman se facea ca doarme precum un copilas.....baiat alintat...
PS: Si cred ca se v-a opune plecarii mamei soacre.....pentru Madu si pt. a le face in ciuda celor doua.
RK:"Sticlele de alcool,de care tu crezi ca sunt aroganta si atentia mea.
Acelea erau sprijinul meu,sa ajung de la o noapte la o alta dimineata."
De ce are nevoie de sprijinul sticlelor acum.....cand ajunge de la o noapte la o alta dimineata fara ele, cand o are pe Madu langa....
S-a mutat pe canapea s-o priveasca mai bine printre gene???
Ce hotoman se facea ca doarme precum un copilas.....baiat alintat...
PS: Si cred ca se v-a opune plecarii mamei soacre.....pentru Madu si pt. a le face in ciuda celor doua.
tiberici- vip
din ce am inteles de la corina vidya a incercat toata saptamana sa posteze pe youtub serialele si nu a putut si a primit 2 avertizari ca i se inchide contul drept urmare este tare suparata si dezamagita pt acest lucru.deci o persoana fara scrupule care le uraste pe corina si vidya si de la care corina a primit pe chat o gramada de mesaje amenintatoare si foarte umilitoare in care au scris ca vor face tot posibilul sa le inchida site .deci este clar ca este aceeasi persoana care a facut amenintari lui corina.deci eu sper sa se rezolve totul si mai ales vidya sa nu renunte pt o persoana fara educatie si cei 7 ani de acasa.corina ma asigura ca ea personal nu renunta dar fara vidya este greu pt ca ea adpateaza serialele.ma asigura ca va vorbi cu vidya la telefon in canada si va afla mai multe.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
anyta a scris: stati linitite voi traduce madhu in continuare,doar ca maine seara nu pot am de invatat 20 de pagini la romana
Bafta fata draga!
Invata, toceste noi asteptam cuminti si rabdatoare cat este nevoie...... tot aici ne gasesti.
tiberici- vip
Nicole.RB.Givens a scris: din ce am inteles de la corina vidya a incercat toata saptamana sa posteze pe youtub serialele si nu a putut si a primit 2 avertizari ca i se inchide contul drept urmare este tare suparata si dezamagita pt acest lucru.deci o persoana fara scrupule care le uraste pe corina si vidya si de la care corina a primit pe chat o gramada de mesaje amenintatoare si foarte umilitoare in care au scris ca vor face tot posibilul sa le inchida site .deci este clar ca este aceeasi persoana care a facut amenintari lui corina.deci eu sper sa se rezolve totul si mai ales vidya sa nu renunte pt o persoana fara educatie si cei 7 ani de acasa.corina ma asigura ca ea personal nu renunta dar fara vidya este greu pt ca ea adpateaza serialele.ma asigura ca va vorbi cu vidya la telefon in canada si va afla mai multe.
Ciudata lume!Zau asa.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Eu nu inteleg... sunt melodi si cantaresti cu concerte on line cu tot pe you tube pe ani de zile si nu le sterge nimeni....Ieri am dat de un videoclip pe filmul Mandrie si prejudecata pe o melodie celebra de cand lumea...Cele americane, italiene...etc nu sunt sterse si astea da.... Cineva isi baga coada sigur
da dar daca e vb de o melodie doua nu face nimeni nimic primesti avertismente...decat daca se gaeste un ....si face reclamatie se fac verificari...
Asa si eu am 5 ep din iss...pe contul meu si avertizmete de la youtube cu drepturile lor ca unele ep au si melodie dar nu s-a intamplat nimic...ca m-am oprit.Daca nu ma insel chiar primul ep cand pleaca Khushi de acasa sa il caute pe "cumantul" si acolo e o melodie cu Payal si familia ei ..eu pt aia am primit avertisment.
Dar au anumie limite si ei...dar o asemena "bucurie " ti-o face fie drepturile lor de autor sau o raportare,a unuia care nu are ce face.
Andreea_Miha- vip
anyta- vip
mih ai dreptate din ce am inteles a primit reclamatie la serialul ek harazoon dar din ce cauza nu stiu nici eu.anyta te rog sa nu renuntati la madhu sa le ajuti in continuare pe fete si mai ales sper vidya sa se calmeze si sa gaseasca o solutie sa nu se inchida contul cum a patit in trecut.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum