4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
El nu danseaza ca nu vrea sa-si supere iubita.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Ce si aia e rigida ca RK.
Mai ceva...Am vazut un dans cu ea si Gurmit....saracul abia a ridicatr-o in brate...in Punar pe ca inceput la logodna....
Astept cu nerandare dansul lor de maine seara ....din spectacol....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Sau ca e prea teapan ..... si nu se poate invartii ...
As vrea sa vad un dans..... RK si Aarti (din Punar).....cred ca rup scena
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
nu stiu de ce vi s-a parut voua ca de abia a ridicat-o,le sta bine,si ea nu este plinuta ca debuna aia. este mult mai frumoasatiberici a scris:
Mai ceva...Am vazut un dans cu ea si Gurmit....saracul abia a ridicatr-o in brate...in Punar pe ca inceput la logodna....
Astept cu nerandare dansul lor de maine seara ....din spectacol....
anyta- vip
Yash si Aarti
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JF62GBCnWlg
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
anyta a scris: nu stiu de ce vi s-a parut voua ca de abia a ridicat-o,le sta bine,si ea nu este plinuta ca debuna aia. este mult mai frumoasa
Anyta..... dupa chimia care a facut-o cu DD in Geet si vazandu-l langa Aarti.....am vrut sa fug dar nu am avut unde (glumeam)
Tu urmaresti Punar??? Eu l-am urmarit ....pana pe la ep.70 (nu stiu exact)....vin ei din vacanta din Mumbai....
Ai vazut ce lata in spate e...? Au facut ei un dans in ploaie, in noroi mai bine spus, la o sarbatoare ceva....Sa nu spui ca si acolo s-au potrivit si ca au facut un dans minunat.....ca nu te cred....
Ea e cat dulpul frate...nu se potriceste cu el deloc....Nu e urata la fata....are maini frumoase, dar bratele groase.... am studiat-o bine....
Nici pe departe nu se compara cu Drashi.... si nici nu joaca ca ea...... Iar el nu are nici un farmec ...le lipseste la amandoi cate ceva....Nu straluceste unul mai mult decat celalalt.... nu ies in evidenta in jocul lor actorices cu nimic....mai expresiva in joc/rol este matusa lui cu toate ca este de-o rautate si-o gelozie .... fara margini
tiberici- vip
tiberici a scris:
Anyta..... dupa chimia care a facut-o cu DD in Geet si vazandu-l langa Aarti.....am vrut sa fug dar nu am avut unde (glumeam)
Tu urmaresti Punar??? Eu l-am urmarit ....pana pe la ep.70 (nu stiu exact)....vin ei din vacanta din Mumbai....
Ai vazut ce lata in spate e...? Au facut ei un dans in ploaie, in noroi mai bine spus, la o sarbatoare ceva....Sa nu spui ca si acolo s-au potrivit si ca au facut un dans minunat.....ca nu te cred....
Ea e cat dulpul frate...nu se potriceste cu el deloc....Nu e urata la fata....are maini frumoase, dar bratele groase.... am studiat-o bine....
Nici pe departe nu se compara cu Drashi.... si nici nu joaca ca ea...... Iar el nu are nici un farmec ...le lipseste la amandoi cate ceva....Nu straluceste unul mai mult decat celalalt.... nu ies in evidenta in jocul lor actorices cu nimic....mai expresiva in joc/rol este matusa lui cu toate ca este de-o rautate si-o gelozie .... fara margini
Bjngoooo ai pus punctul pe i....
lica54- vip
lica54 a scris:Yash si Aarti
Ce spuneam???
Un dans.... minunat! O coregrafie simpla, simpla ca pt Aarti.....
Asa dansa Guru cu DD in spectacolele la care au participat impreuna, asa coregrafie au avut?
Nu! Pt ca dansau amandoi exceptional si se potriveau!!!
tiberici- vip
tiberici a scris:
Ce spuneam???
Un dans.... minunat! O coregrafie simpla, simpla ca pt Aarti.....
Asa dansa Guru cu DD in spectacolele la care au participat impreuna, asa coregrafie au avut?
Nu! Pt ca dansau amandoi exceptional si se potriveau!!!
Eu urmaresc Punar....foarte multe faze intre ei nu se potrivesc...o faza unde el trebuia sa o ea in brate sa o duca in camera ca o intepenise spatele....dar nici macar o privire nu ia aruncat ...iar pe Geet cand o lua in brate nu-si mai lua ochii de la ea si multe alte faze care nu au nici un farmec...
lica54- vip
lica54 a scris:
Eu urmaresc Punar....foarte multe faze intre ei nu se potrivesc...o faza unde el trebuia sa o ea in brate sa o duca in camera ca o intepenise spatele....dar nici macar o privire nu ia aruncat ...iar pe Geet cand o lua in brate nu-si mai lua ochii de la ea si multe alte faze care nu au nici un farmec...
Deci....
Ma bucur Dadi ca suntem de aceasi parere......
tiberici- vip
tiberici a scris:
Deci....
Ma bucur Dadi ca suntem de aceasi parere......
tibi cei drept nui pacat....
lica54- vip
eu urmaresc punar,deoarece il traduc in fiecare seara ca sa il postam pe site. Gurmeet este adevarat nu se potriveste la fel de bine cum se potrivea cu DD.DD este unica,nici una nu o sa fie ca ea oricat de mult ar incercat.tiberici a scris:
anyta- vip
lica54 a scris:
tibi cei drept nui pacat....
DA! Asa este.
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 24 Noi 2012, 11:39 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
anyta a scris:eu urmaresc punar,deoarece il traduc in fiecare seara ca sa il postam pe site. Gurmeet este adevarat nu se potriveste la fel de bine cum se potrivea cu DD.DD este unica,nici una nu o sa fie ca ea oricat de mult ar incercat.
tiberici- vip
fetele eu ies,va urez noapte buna si somn usor
anyta- vip
anyta a scris:
eu urmaresc punar,deoarece il traduc in fiecare seara ca sa il postam pe site. Gurmeet este adevarat nu se potriveste la fel de bine cum se potrivea cu DD.DD este unica,nici una nu o sa fie ca ea oricat de mult ar incercat.
anyta daca il traduci de ce nu pui traducerile si aici la Punar?
dexemplu is foarte curioasa sa stiu ce discutie este intre Yash si Preshant cand ii da Yash camasa se se schimbe si apoi discutia lui Yash si Aarti...
lica54- vip
tiberici iti dau dreptate in tot ce spui despre gurmeet referitor la punar si nu are nici un farmec in punar este un simplu actor ca multi alti de duzina si arti nu imi place prea tare adica nu am nimic cu ea dar nu vad nici un pic de emotie intre ei doi.geet este un serial care a facut milioane de oameni sa planga sa rada sa fim fericiti in schimb punar nu a oferit decat drama fara nici un sens.imi este tare dor de geet si maan dar sunt convinsa ca alt seril cu ei doi nu o sa mai vedem din cauza lui debuna.in schimb madhu este superb ne da emoti minunate este un serial care cred ca il ajunge din urma pe geet.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
bine lica,postez acum traducerea la episoadele de saptamana astalica54 a scris:
anyta daca il traduci de ce nu pui traducerile si aici la Punar?
dexemplu is foarte curioasa sa stiu ce discutie este intre Yash si Preshant cand ii da Yash camasa se se schimbe si apoi discutia lui Yash si Aarti...
anyta- vip
anyta- vip
anyta- vip
Performer of the Year - Male award goes to Vivian Dsena
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:Performer of the Year - Male award goes to Vivian Dsena
Ai vazut ce a spus ca in spatele unui om puternic sta 3 femei mama lui, prietena si mama soacra.What crap!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Vabhs gave the award and said..goes to the love of my life.. Viv Dsena..
Viv hugged..Indresh... his in laws and then on stage hugged Vabhz..
He said..its my first award.. and its given by Vabhs..so its special ..! He said..they say woman is behind success of a man. .but in my case there are three... n before u get wrong notions ..its my mom.. ma in law n Vabhz..!
He said..thanks to my producer and whole team of MB... and Indresh not missing u
Viv hugged..Indresh... his in laws and then on stage hugged Vabhz..
He said..its my first award.. and its given by Vabhs..so its special ..! He said..they say woman is behind success of a man. .but in my case there are three... n before u get wrong notions ..its my mom.. ma in law n Vabhz..!
He said..thanks to my producer and whole team of MB... and Indresh not missing u
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Ai vazut ce a spus ca in spatele unui om puternic sta 3 femei mama lui, prietena si mama soacra.What crap!!
Nu ma uit..am vazut pe twitter..de la star plus...ca el a castigat
Andreea_Miha- vip
Mi-a placut de Mamiji si de Babo cum au intampinat oaspetii pana cand a inceput show-ul.Andreea_Miha a scris:
Nu ma uit..am vazut pe twitter..de la star plus...ca el a castigat
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum