4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
au castigat si Arnav Khushi
best jodi at PCA- Barun sobti and Sanaya irani
best jodi at PCA- Barun sobti and Sanaya irani
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
multumesc tiberici,chiar asteptam sa vad dansul lui DDtiberici a scris:Fata mea
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:
Ai vazut ce a spus ca in spatele unui om puternic sta 3 femei mama lui, prietena si mama soacra.What crap!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Si fata noastra nimic ..nimic...nici un premiu?????tiberici a scris:Fata mea
]
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Si fata noastra nimic ..nimic...nici un premiu?????
Nu, doar VD cu haremul dupa el.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu m-am saturat pai ce numai barbatii astia primesc premiu. Ea nici macar nu a fost nominalizata...Oare pe ce criterii fac astia nominalizarea???iulianagl a scris:
Nu, doar VD cu haremul dupa el.
Admin_dea05- Admin
tiberici- vip
Or fi si la ei pe baza de pile si relatii ..... si sponsori.....Admin_dea05 a scris: Eu m-am saturat pai ce numai barbatii astia primesc premiu. Ea nici macar nu a fost nominalizata...Oare pe ce criterii fac astia nominalizarea???
tiberici- vip
Nu e premiata dar uitati cum e privita de alti colegi....
tiberici- vip
dar au for nominalizate toate serialele, nu mai Madhubala nu a fost si nici DD nu a fost dar e bine ca a castigat RK <3
anyta- vip
anyta a scris:dar au for nominalizate toate serialele, nu mai Madhubala nu a fost si nici DD nu a fost dar e bine ca a castigat RK <3
Dar pe ITA n-a luat cel mai bun nou serial ca asa stiam.Ca premiile astea s-au dat acum cateva saptamani in urma.
iulianagl- moderator
anyta nu fi suparata ca dd va castiga alte premi sunt sigura ce-l putin sunt multumita ca gurmeet ala nu lua nimic
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Nicole.RB.Givens a scris:anyta nu fi suparata ca dd va castiga alte premi sunt sigura ce-l putin sunt multumita ca gurmeet ala nu lua nimic
anyta- vip
ce dans nasol avu gurmeet nu imi placu deloc,pe arti nu o vazu-i deloc dar drashti a noastra a fost superba ce frumos era imbracata deci clar era una din cele mai frumoase de acolo.si ce daca nu castiga acuma are timp serialul este la inceput
anyta dar ce nasoala si obeza e logodnica aia a lui vivian e enorma si ce urat se imbraca ce picioare enorme are oare ce naibi vede la ea .in fine le uram casa de piatra si copii cat ai multi
Nicole.RB.Givens a scris:anyta nu fi suparata ca dd va castiga alte premi sunt sigura ce-l putin sunt multumita ca gurmeet ala nu lua nimic
Nicole!!Gand la gand cu bucurie...ai fost in acelas gand cu mine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica eu mereu sunt de acord cu tine in tot si eu p ador pe drashti este iubita mea este o minunatie de fata si pe gurmeet il ador doar ca maan atata tot. .oricum pe debuna aia nu o baga nimeni in seama are noroc ca l-a prins de sot pe gurmeet ca altfel e dezastru
Nicole.RB.Givens a scris:lica eu mereu sunt de acord cu tine in tot si eu p ador pe drashti este iubita mea este o minunatie de fata si pe gurmeet il ador doar ca maan atata tot. .oricum pe debuna aia nu o baga nimeni in seama are noroc ca l-a prins de sot pe gurmeet ca altfel e dezastru
Da am urmarit emisiunile astea cu premii si pe Star Plus si pe Coloris si chiar ma gandeam cum de frumoasa desteapta si minunata mea sotie nu a fost remarcata absolut deloc cu absolut nimic...la Coloris a aratato era in sala in timp ce sotul dansa
lica54- vip
lica da de unde atata frumusete poate gurmeet vorbeste de drashti cred ca nici el nu mai poate de debuna i-a ajuns pana peste cap de asta nu mai sare in evidenta iti da-i seama asta seara debuna nu a fost invitata acolo cred ca facu spume la gura mai ales ca drashti era acolo.iti da-i seama cand se intalnira ce gales se uitara unul la latul mai ceva ca in geet.oricum noi stim ca sunt iubiti este evident
Nicole!!Zicem noi asa dar el o iubeste foarte mult pe Debina...In timpul concursului de la Jhalak a spus pe scena in fata intregi natiuni..a love Debina...ea era in public...
lica54- vip
lica54 a scris:Nicole!!Zicem noi asa dar el o iubeste foarte mult pe Debina...In timpul concursului de la Jhalak a spus pe scena in fata intregi natiuni..a love Debina...ea era in public...
Dadi asa o sa se intample si cu Vivian.
iulianagl- moderator
Deja si mimoza lui il vede ca pe o achizitie.
iulianagl- moderator
lasa lica ca atata iubire pe mine ma lasa rece rau de tot o sa mai vedem peste catva timp daca tot asa declara in publin si peste tot iubirea asta mi se pare atata de fals totul in fine e treaba lor mie nu imi place debuna si nici gurmeet nu ma mai tenteaza repet il iubesc ca maan dar in rest sa faca 10 copii cu debuna lui .eu ma bucur ca punar nu castiga nimic si nici gurmeet
ma bucur ca serialul lui kushi castiga imi pare rau de madhubala si de drashti dar din pacate eu cred ca e vorba de pile si acolo castigara niste seriale cre eu nu le cunosc dar o sa aibe timp si madhu sa aibe ceva premi e la inceput strada e lunga.oricum eu ador madhu eu le dau sute de premii
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum