Serialesitelenovelet
6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 Empty Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de lica54 Lun 21 Ian 2013, 8:14 am

Buna dimineata dragalaselor!Va invit la o cafea..o zi buna si o saptamana usoara. kiss kiss

6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 T3Tf3oW
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 Empty Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 21 Ian 2013, 8:15 am

lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Va invit la o cafea..o zi buna si o saptamana usoara. kiss kiss

6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 T3Tf3oW

Buna dimi, Dadi la fel si tie.Ti-am dus lipsa saptamana trecuta. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 21 Ian 2013, 8:22 am

Buna dimi fetelor! 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 1751430774
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 21 Ian 2013, 8:22 am

Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor! 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 1751430774

kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 21 Ian 2013, 5:49 pm

Viviutza (RK) mai e in luna de miere, sau saptamana asta trebuia sa inceapa filmarile ?
Nu de alta, dar pana acum, casa de productie a manevrat atat de frumos imaginile cu RK, ca nici nu s-a simti lipsa lui de pe ecrane. Daca pleca Sanaya 2 saptamani de la iss, ma saturam de dublura ei pana acum. Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 21 Ian 2013, 6:02 pm

Alexa20 a scris:Viviutza (RK) mai e in luna de miere, sau saptamana asta trebuia sa inceapa filmarile ?
Nu de alta, dar pana acum, casa de productie a manevrat atat de frumos imaginile cu RK, ca nici nu s-a simti lipsa lui de pe ecrane. Daca pleca Sanaya 2 saptamani de la iss, ma saturam de dublura ei pana acum. Smile

Buna! buna la toata lumea!
Eu stiam ca a fost invoit pana pe 15 ian. adica o saptamana vacanta.... atat....
Frumos ep. azi! kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Lun 21 Ian 2013, 8:44 pm

Alexa20 a scris:Viviutza (RK) mai e in luna de miere, sau saptamana asta trebuia sa inceapa filmarile ?
alexa Vivian este la filmari de pe 14 ianuarie. de atunci a inceput din nou sa filmeze
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 21 Ian 2013, 9:31 pm

Mama va dati seama cat de norocos e Vivian sa danseze in felul asta cu Drashti. 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 248946
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 21 Ian 2013, 9:38 pm

Imi place promo de maine.Ce fel se uita unul la altul Rk si Bittu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 21 Ian 2013, 9:58 pm

iulianagl a scris:Imi place promo de maine.Ce fel se uita unul la altul Rk si Bittu.

Miroase ca ceva nu este in regula. Abia astept scenele de actiune, cu lupte cu Balraj in scena si cu nebuniile lui. Love it 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Lun 21 Ian 2013, 9:58 pm

iulianagl a scris:Mama va dati seama cat de norocos e Vivian sa danseze in felul asta cu Drashti. 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 248946
este foarte norocos,cu greu cred ca se controleaza cand are o asemenea femeie langa el Smile Smile
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 21 Ian 2013, 9:59 pm

Alexa20 a scris:

Miroase ca ceva nu este in regula. Abia astept scenele de actiune, cu lupte cu Balraj in scena si cu nebuniile lui. Love it 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 283516

Balraj e turbat rau,pacat ca se aude ca o sa moara impuscat de Pado.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 21 Ian 2013, 10:00 pm

anyta a scris:este foarte norocos,cu greu cred ca se controleaza cand are o asemenea femeie langa el Smile Smile

Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 21 Ian 2013, 10:54 pm

anyta a scris:este foarte norocos,cu greu cred ca se controleaza cand are o asemenea femeie langa el Smile Smile

Cred si eu. Cu greu s-a abtinut si Gurmeet cat timp a jucat cu ea, si la un moment dat i-a explodat slitul. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 21 Ian 2013, 11:00 pm

Buna fetelor!
Cred ca Gurmeet a expodat cu totul si ochii ii ieseau din orbite cand o privea pe Drashti.. Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 22 Ian 2013, 9:12 am

Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!
Cred ca Gurmeet a expodat cu totul si ochii ii ieseau din orbite cand o privea pe Drashti.. Smile

Iti dai seama. Si prost sa fii sa nu recunosti ca Drashti arata super bine, si stie sa se si distreze frumos. Asa ca nu ma mir sa nu inceapa sa ii explodeze cate ceva si lui Viviutza. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 22 Ian 2013, 9:19 am

Alexa20 a scris:
Iti dai seama. Si prost sa fii sa nu recunosti ca Drashti arata super bine, si stie sa se si distreze frumos. Asa ca nu ma mir sa nu inceapa sa ii explodeze cate ceva si lui Viviutza. Smile Smile
Lui Vivi nu cred nu vad aceiasi stralucire in ochi ca a lui Gurmeet.Eu si la ora actuala ma atrag reportajele celor doi adica Gurmeet si Drashti parca sunt un cuplu ....pacat ca-i numai in capul meu asta.... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 22 Ian 2013, 11:37 am

Admin_dea05 a scris:Lui Vivi nu cred nu vad aceiasi stralucire in ochi ca a lui Gurmeet.Eu si la ora actuala ma atrag reportajele celor doi adica Gurmeet si Drashti parca sunt un cuplu ....pacat ca-i numai in capul meu asta.... Smile

nici pe mine nu ma atrage cuplul asta. Am spus de la bun inceput ca nu imi place deloc de viviutza, dar asa ca actiune e interesant filmul. Totusi, vivi cu Drashti nu o sa aibe niciodata o chiimie atat de buna cum a fost drashti cu guru. Dar acum sa ne multumim cu ce avem, nu ai vazut ca Guru cum a auzit de Drashti cum s-a ridicat de pe scaunul pe care datea reportaj ?? Cred ca il bubuia Debuna acasa, daca ii spunea o vorba frumoasa lui Drashti. Smile Smile Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 22 Ian 2013, 11:45 am

Alexa20 a scris:nici pe mine nu ma atrage cuplul asta. Am spus de la bun inceput ca nu imi place deloc de viviutza, dar asa ca actiune e interesant filmul. Totusi, vivi cu Drashti nu o sa aibe niciodata o chiimie atat de buna cum a fost drashti cu guru. Dar acum sa ne multumim cu ce avem, nu ai vazut ca Guru cum a auzit de Drashti cum s-a ridicat de pe scaunul pe care datea reportaj ?? Cred ca il bubuia Debuna acasa, daca ii spunea o vorba frumoasa lui Drashti. Smile Smile Smile Smile
Mie imi place cuplul MadhuRK cat despre Guru si al lui ras prostesc cand a auzit de Drashti lasa de dorit , urat din partea lui!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 22 Ian 2013, 1:23 pm

Sbs..incepand cu min 8:54

kiss 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 22 Ian 2013, 2:59 pm

Admin_dea05 a scris:Mie imi place cuplul MadhuRK cat despre Guru si al lui ras prostesc cand a auzit de Drashti lasa de dorit , urat din partea lui!

Da, a fost dezamagitor. Totusi au lucrat 1 an jumatate impreuna, la un film. S-au vazut zi de zi, putea sa ii spuna macar un simplu La multi ani. Dar nu stiu de ce, am senzatia ca a avut loc o mare cearta intre Drashti, Guru si Debuna. Penttru ca nici Drashti numai vrea sa vorbeasca de Guru, nici el de ea. Dar de fiecare data cand reportera o intreba pe Deashti de Guru, facea in asa fel, incat sa evite intrebarea frumos. Dar Guru s-a comportat ca un tantalau. Cu un ras prostesc pe fata, cum a auzit de Drashti s-a ridicat si a plecat.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 22 Ian 2013, 5:59 pm

Buna seara fetelor! Va rog ,daca vreti si puteti ,spuneti-mi unde pot sa vad si eu faza cu Gurmeet despre care vorbiti voi...multumesc mult si va doresc o seara placuta in continuare...6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 33 517793!!
nutzi
nutzi
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mar 22 Ian 2013, 6:17 pm

Admin_dea05 a scris:https://www.dailymotion.com/video/xwlw4l_saas-bahu-aur-saazish-9th-january-2013-part-1_creation#.UO1gvmdcmUn

Buna! Buna la toata lumea!
Uite Nutzi atitudine la marlan!
Asa se poarta lumea buna cu o fosta colega de munca/serviciu/platou de filmare, la final de activitate......
Asta comentau fetele..... min. 1.05
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 22 Ian 2013, 7:46 pm

tiberici a scris:

Buna! Buna la toata lumea!
Uite Nutzi atitudine la marlan!
Asa se poarta lumea buna cu o fosta colega de munca/serviciu/platou de filmare, la final de activitate......
Asta comentau fetele..... min. 1.05

Ce om nesimtit pana si reportarea s-a mirat. Cica este ceva normal sa ii urazi ceva de bine fostilor colegi, iar Gurmeet a plecat ca prostul cu un ras de cal
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 22 Ian 2013, 8:47 pm

Multumesc Tibi,Alexa...
mmmda,nici nu putea fi mai rau decat atat...mi-a placut rolul pe care l-a facut"Maan"mi-au placut rep. cu ei doi din timpul filmarilor si imi place in continuare Drashti. In schimb Gurmeet a ramas inca adolescentul care asteapta ca cineva sa-l indrume,sa-i spuna ce sa faca,cum sa faca ...este cale lunga pana la maturizare ,inca mai este la comanda nevestii pe care noi am blamat-o ,dar tipa stie ce face , stie sa se impuna si stie cum sa joace papusa Gurmeet pe sfori...eu am ceva timp de and nu-i mai urmaresc activitatea,nu-mi place fuga lui pana la epuizare dupa bani,faima,sa fie el primul sa faca multe treburi in acelasi timp...la onceput dupa terminarea serialului am crezut ca s-a infundat in munca din cauza lipsei iubirii lui Drashti ,dar apoi m-am dumirit ,el nu stie sa iubeasca decat o femeie "debuna"poate a simtit ceva pt Drashti ,dar acum cred ca invidia si ranchiuna este la loc de cinste ...debuna i-a inoculat aceste sentimente pt ca el din cauza ei a pierdut teren si multi fani...si este in cadere libera in continuare . Pupici dragele mele si imi scuzati limbarnita:)) o seara placuta!!
nutzi
nutzi
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum