6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna dimineata dragalaselor!Va invit la o cafea..o zi buna si o saptamana usoara.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Va invit la o cafea..o zi buna si o saptamana usoara.
Buna dimi, Dadi la fel si tie.Ti-am dus lipsa saptamana trecuta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimi fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!
iulianagl- moderator
Viviutza (RK) mai e in luna de miere, sau saptamana asta trebuia sa inceapa filmarile ?
Nu de alta, dar pana acum, casa de productie a manevrat atat de frumos imaginile cu RK, ca nici nu s-a simti lipsa lui de pe ecrane. Daca pleca Sanaya 2 saptamani de la iss, ma saturam de dublura ei pana acum.
Nu de alta, dar pana acum, casa de productie a manevrat atat de frumos imaginile cu RK, ca nici nu s-a simti lipsa lui de pe ecrane. Daca pleca Sanaya 2 saptamani de la iss, ma saturam de dublura ei pana acum.
Alexa20 a scris:Viviutza (RK) mai e in luna de miere, sau saptamana asta trebuia sa inceapa filmarile ?
Buna! buna la toata lumea!
Eu stiam ca a fost invoit pana pe 15 ian. adica o saptamana vacanta.... atat....
Frumos ep. azi!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
alexa Vivian este la filmari de pe 14 ianuarie. de atunci a inceput din nou sa filmezeAlexa20 a scris:Viviutza (RK) mai e in luna de miere, sau saptamana asta trebuia sa inceapa filmarile ?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Mama va dati seama cat de norocos e Vivian sa danseze in felul asta cu Drashti.
iulianagl- moderator
Imi place promo de maine.Ce fel se uita unul la altul Rk si Bittu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Imi place promo de maine.Ce fel se uita unul la altul Rk si Bittu.
Miroase ca ceva nu este in regula. Abia astept scenele de actiune, cu lupte cu Balraj in scena si cu nebuniile lui. Love it
este foarte norocos,cu greu cred ca se controleaza cand are o asemenea femeie langa eliulianagl a scris:Mama va dati seama cat de norocos e Vivian sa danseze in felul asta cu Drashti.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Alexa20 a scris:
Miroase ca ceva nu este in regula. Abia astept scenele de actiune, cu lupte cu Balraj in scena si cu nebuniile lui. Love it
Balraj e turbat rau,pacat ca se aude ca o sa moara impuscat de Pado.
iulianagl- moderator
anyta a scris:este foarte norocos,cu greu cred ca se controleaza cand are o asemenea femeie langa el
iulianagl- moderator
anyta a scris:este foarte norocos,cu greu cred ca se controleaza cand are o asemenea femeie langa el
Cred si eu. Cu greu s-a abtinut si Gurmeet cat timp a jucat cu ea, si la un moment dat i-a explodat slitul.
Buna fetelor!
Cred ca Gurmeet a expodat cu totul si ochii ii ieseau din orbite cand o privea pe Drashti..
Cred ca Gurmeet a expodat cu totul si ochii ii ieseau din orbite cand o privea pe Drashti..
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!
Iti dai seama. Si prost sa fii sa nu recunosti ca Drashti arata super bine, si stie sa se si distreze frumos. Asa ca nu ma mir sa nu inceapa sa ii explodeze cate ceva si lui Viviutza.
Lui Vivi nu cred nu vad aceiasi stralucire in ochi ca a lui Gurmeet.Eu si la ora actuala ma atrag reportajele celor doi adica Gurmeet si Drashti parca sunt un cuplu ....pacat ca-i numai in capul meu asta....Alexa20 a scris:
Iti dai seama. Si prost sa fii sa nu recunosti ca Drashti arata super bine, si stie sa se si distreze frumos. Asa ca nu ma mir sa nu inceapa sa ii explodeze cate ceva si lui Viviutza.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Lui Vivi nu cred nu vad aceiasi stralucire in ochi ca a lui Gurmeet.Eu si la ora actuala ma atrag reportajele celor doi adica Gurmeet si Drashti parca sunt un cuplu ....pacat ca-i numai in capul meu asta....
nici pe mine nu ma atrage cuplul asta. Am spus de la bun inceput ca nu imi place deloc de viviutza, dar asa ca actiune e interesant filmul. Totusi, vivi cu Drashti nu o sa aibe niciodata o chiimie atat de buna cum a fost drashti cu guru. Dar acum sa ne multumim cu ce avem, nu ai vazut ca Guru cum a auzit de Drashti cum s-a ridicat de pe scaunul pe care datea reportaj ?? Cred ca il bubuia Debuna acasa, daca ii spunea o vorba frumoasa lui Drashti.
Mie imi place cuplul MadhuRK cat despre Guru si al lui ras prostesc cand a auzit de Drashti lasa de dorit , urat din partea lui!Alexa20 a scris:nici pe mine nu ma atrage cuplul asta. Am spus de la bun inceput ca nu imi place deloc de viviutza, dar asa ca actiune e interesant filmul. Totusi, vivi cu Drashti nu o sa aibe niciodata o chiimie atat de buna cum a fost drashti cu guru. Dar acum sa ne multumim cu ce avem, nu ai vazut ca Guru cum a auzit de Drashti cum s-a ridicat de pe scaunul pe care datea reportaj ?? Cred ca il bubuia Debuna acasa, daca ii spunea o vorba frumoasa lui Drashti.
Admin_dea05- Admin
Sbs..incepand cu min 8:54
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Admin_dea05 a scris:Mie imi place cuplul MadhuRK cat despre Guru si al lui ras prostesc cand a auzit de Drashti lasa de dorit , urat din partea lui!
Da, a fost dezamagitor. Totusi au lucrat 1 an jumatate impreuna, la un film. S-au vazut zi de zi, putea sa ii spuna macar un simplu La multi ani. Dar nu stiu de ce, am senzatia ca a avut loc o mare cearta intre Drashti, Guru si Debuna. Penttru ca nici Drashti numai vrea sa vorbeasca de Guru, nici el de ea. Dar de fiecare data cand reportera o intreba pe Deashti de Guru, facea in asa fel, incat sa evite intrebarea frumos. Dar Guru s-a comportat ca un tantalau. Cu un ras prostesc pe fata, cum a auzit de Drashti s-a ridicat si a plecat.
Buna seara fetelor! Va rog ,daca vreti si puteti ,spuneti-mi unde pot sa vad si eu faza cu Gurmeet despre care vorbiti voi...multumesc mult si va doresc o seara placuta in continuare...!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Admin_dea05 a scris:https://www.dailymotion.com/video/xwlw4l_saas-bahu-aur-saazish-9th-january-2013-part-1_creation#.UO1gvmdcmUn
Buna! Buna la toata lumea!
Uite Nutzi atitudine la marlan!
Asa se poarta lumea buna cu o fosta colega de munca/serviciu/platou de filmare, la final de activitate......
Asta comentau fetele..... min. 1.05
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Uite Nutzi atitudine la marlan!
Asa se poarta lumea buna cu o fosta colega de munca/serviciu/platou de filmare, la final de activitate......
Asta comentau fetele..... min. 1.05
Ce om nesimtit pana si reportarea s-a mirat. Cica este ceva normal sa ii urazi ceva de bine fostilor colegi, iar Gurmeet a plecat ca prostul cu un ras de cal
Multumesc Tibi,Alexa...
mmmda,nici nu putea fi mai rau decat atat...mi-a placut rolul pe care l-a facut"Maan"mi-au placut rep. cu ei doi din timpul filmarilor si imi place in continuare Drashti. In schimb Gurmeet a ramas inca adolescentul care asteapta ca cineva sa-l indrume,sa-i spuna ce sa faca,cum sa faca ...este cale lunga pana la maturizare ,inca mai este la comanda nevestii pe care noi am blamat-o ,dar tipa stie ce face , stie sa se impuna si stie cum sa joace papusa Gurmeet pe sfori...eu am ceva timp de and nu-i mai urmaresc activitatea,nu-mi place fuga lui pana la epuizare dupa bani,faima,sa fie el primul sa faca multe treburi in acelasi timp...la onceput dupa terminarea serialului am crezut ca s-a infundat in munca din cauza lipsei iubirii lui Drashti ,dar apoi m-am dumirit ,el nu stie sa iubeasca decat o femeie "debuna"poate a simtit ceva pt Drashti ,dar acum cred ca invidia si ranchiuna este la loc de cinste ...debuna i-a inoculat aceste sentimente pt ca el din cauza ei a pierdut teren si multi fani...si este in cadere libera in continuare . Pupici dragele mele si imi scuzati limbarnita:)) o seara placuta!!
mmmda,nici nu putea fi mai rau decat atat...mi-a placut rolul pe care l-a facut"Maan"mi-au placut rep. cu ei doi din timpul filmarilor si imi place in continuare Drashti. In schimb Gurmeet a ramas inca adolescentul care asteapta ca cineva sa-l indrume,sa-i spuna ce sa faca,cum sa faca ...este cale lunga pana la maturizare ,inca mai este la comanda nevestii pe care noi am blamat-o ,dar tipa stie ce face , stie sa se impuna si stie cum sa joace papusa Gurmeet pe sfori...eu am ceva timp de and nu-i mai urmaresc activitatea,nu-mi place fuga lui pana la epuizare dupa bani,faima,sa fie el primul sa faca multe treburi in acelasi timp...la onceput dupa terminarea serialului am crezut ca s-a infundat in munca din cauza lipsei iubirii lui Drashti ,dar apoi m-am dumirit ,el nu stie sa iubeasca decat o femeie "debuna"poate a simtit ceva pt Drashti ,dar acum cred ca invidia si ranchiuna este la loc de cinste ...debuna i-a inoculat aceste sentimente pt ca el din cauza ei a pierdut teren si multi fani...si este in cadere libera in continuare . Pupici dragele mele si imi scuzati limbarnita:)) o seara placuta!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum