Serialesitelenovelet
10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 Empty Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de petronela Mier 06 Mar 2013, 6:56 pm

Plimbareti sunt indienii astia..ce la mai place sa colinde lumea...Hong Kong..Australia...maine-pomaine auzim ca ne fac si noua o vizita... 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 Empty Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 6:57 pm

Alexa20 a scris:

Da, eu ! Este super tare filmul momentan. Astept insa sa mai treaca timp, ca sa imi dau seama daca va fi cu adevarat ceva interesant, sau e ca altele cu inceput bun, si final prost. Pana acum imi place.

Ok..ms..asa mi-a zis si cryss ca e super...si ca joaca tipul ala din tmls ep 1....iar mie mi-a placut de el...si mi-as uita si eu..mai am si la Qh...dar imi mai aleg cateva seriale la care incep sa ma uit,..el joaca tot un tip dur asa cum suntem noi obisnuite din serialele lor?
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mier 06 Mar 2013, 7:17 pm

Andreea_Miha a scris:

Ok..ms..asa mi-a zis si cryss ca e super...si ca joaca tipul ala din tmls ep 1....iar mie mi-a placut de el...si mi-as uita si eu..mai am si la Qh...dar imi mai aleg cateva seriale la care incep sa ma uit,..el joaca tot un tip dur asa cum suntem noi obisnuite din serialele lor?

El cu meditatii (yoga) si rugaciuni....Tatal(la Dubai) il domina si-l insoara fortat cu o tipa din India (Jennifer)
Inceputul e bun....azi au si petrecul (fara voia lor) "o noapte impreuna"......astept cu nerabdare traducerea ....La o casatoria aranjata la ei....fata e tare bataioasa....Nu si-a aratat chipul viitorului sot din ambitie ca ar refuza alienta (Saraswatichandra)...
o recunoaste numai dupa clopoteii/zornoitul bratarii
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 7:21 pm

tiberici a scris:

El cu meditatii (yoga) si rugaciuni....Tatal(la Dubai) il domina si-l insoara fortat cu o tipa din India (Jennifer)
Inceputul e bun....azi au si petrecul (fara voia lor) "o noapte impreuna"......astept cu nerabdare traducerea ....La o casatoria aranjata la ei....fata e tare bataioasa....Nu si-a aratat chipul viitorului sot din ambitie ca ar refuza alienta (Saraswatichandra)...
o recunoaste numai dupa clopoteii/zornoitul bratarii

Multumesc tare mult...doar ca e tipul acela din tmls si Jenny si un singur promo vazut ... kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 8:39 pm

Bună seara fetele. Ce bine că te-ai întors Miha, chiar te așteptam. O primăvară însorită și caldă. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 8:44 pm

narcisa a scris:Bună seara fetele. Ce bine că te-ai întors Miha, chiar te așteptam. O primăvară însorită și caldă. kiss

Ms kiss kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 8:45 pm

Noul intrat pare puternic ca un taur, sper să o vedem mai des pe Drashti în brațele lui. Și la cât de greoi pare, se mișcă totuși foarte repede. Să vedem ce chimie face cu Drashti. Bănuiesc că dacă au schimbat decorul o vom vedea mai puțin și pe Deepali, sau deloc, că mă săturasem de limba ei veninoasă. Iar RK nu și-a prea dat interesul să o caute pe Madhu, cred că mai degrabă căuta drumul spre Australia. E bine că lipsește puțin, poate ni se face dor de el și-l primim cu brațele deschise.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 06 Mar 2013, 8:45 pm

Andreea_Miha a scris:

Nu stiu ce sa zic despre el. Pana acum nu a aratat a fi arogant, si dominant ca Arnav, Maan, Asad. Momentan este un tip pasnic, care o venereaza pe mama lui moarta, si crede in toate invatamintele care i le-a indus ea, cum sa nu il refuze pe tatal lui cu nimic. Iar taicasu, este un om care ii place ca totul sa fie facut cum vrea el, fara sa ii pese de parerea altora. Cat despre Jenny (Kumud), imi place de ea, are un rol de femeie puternica, care isi iubeste tatal cel mai mult, cu abilitati in arta etc etc. Pana acum, parca Jenny e barbatul in film Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 06 Mar 2013, 8:47 pm

narcisa a scris:Noul intrat pare puternic ca un taur, sper să o vedem mai des pe Drashti în brațele lui. Și la cât de greoi pare, se mișcă totuși foarte repede. Să vedem ce chimie face cu Drashti. Bănuiesc că dacă au schimbat decorul o vom vedea mai puțin și pe Deepali, sau deloc, că mă săturasem de limba ei veninoasă. Iar RK nu și-a prea dat interesul să o caute pe Madhu, cred că mai degrabă căuta drumul spre Australia. E bine că lipsește puțin, poate ni se face dor de el și-l primim cu brațele deschise.

Am facut sauna cat am vazut episodul de azi din Madhu. M-au trecut toate apele, cu cate impuscaturi, batai au fost. A fost super tare, iar Sultan pare un adevarat tiguru, gata sa atace in orice moment. Madhu a cazut la mijloc saraca, ea vrea sa faca un bine, de unde sa stie ca defapt copilul ala este copilul lui Sultan. Abia astept episodul de maine. Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 8:51 pm

Alexa20 a scris:

Nu stiu ce sa zic despre el. Pana acum nu a aratat a fi arogant, si dominant ca Arnav, Maan, Asad. Momentan este un tip pasnic, care o venereaza pe mama lui moarta, si crede in toate invatamintele care i le-a indus ea, cum sa nu il refuze pe tatal lui cu nimic. Iar taicasu, este un om care ii place ca totul sa fie facut cum vrea el, fara sa ii pese de parerea altora. Cat despre Jenny (Kumud), imi place de ea, are un rol de femeie puternica, care isi iubeste tatal cel mai mult, cu abilitati in arta etc etc. Pana acum, parca Jenny e barbatul in film Smile

e bine si asa...imi place cand sunt ei mai severi sau certurile lor etc... 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 283516
imi place sa fie si romantism dar si drama si sa se tachineze ei cupidon
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 8:52 pm

Alexa20 a scris:

Am facut sauna cat am vazut episodul de azi din Madhu. M-au trecut toate apele, cu cate impuscaturi, batai au fost. A fost super tare, iar Sultan pare un adevarat tiguru, gata sa atace in orice moment. Madhu a cazut la mijloc saraca, ea vrea sa faca un bine, de unde sa stie ca defapt copilul ala este copilul lui Sultan. Abia astept episodul de maine. Smile
Și tu dar și Drashti, ai văzut ce curgeau apele pe ea Smile , abia căra copilul în brațe. Dar tot rămâne un mister cum a reușit să intre cu capul în copacul ăla. Și eu abia aștept să văd ce poveste are de dezvăluit Sultan. Că bustul deja l-a dezvăluit.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 8:55 pm

Andreea_Miha a scris:

e bine si asa...imi place cand sunt ei mai severi sau certurile lor etc... 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 283516
imi place sa fie si romantism dar si drama si sa se tachineze ei cupidon
Nu se știe ce caracter ne arată și Saras, momentan pare blând dar cred că nu va fi la fel în relația cu Kumud. Chiar dacă ar vrea să fie calm sigur îl scoate ea din pepeni.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 9:01 pm

narcisa a scris:Nu se știe ce caracter ne arată și Saras, momentan pare blând dar cred că nu va fi la fel în relația cu Kumud. Chiar dacă ar vrea să fie calm sigur îl scoate ea din pepeni.

Aha..ok kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 9:05 pm

New promo- Police jeep was shown. RK saying Inspector kisibi haalat mei madhuko dhoondh nikalo. And Paddy, Radha at chawl even RK coming down from chawl stairs.

And Madhu and Sultan scene of tonight where Madhu trying to come out of the room shouting koi hai was shown.
Credit:Shahisthi

Nb kiss 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 9:14 pm

Andreea_Miha a scris:New promo- Police jeep was shown. RK saying Inspector kisibi haalat mei madhuko dhoondh nikalo. And Paddy, Radha at chawl even RK coming down from chawl stairs.

And Madhu and Sultan scene of tonight where Madhu trying to come out of the room shouting koi hai was shown.
Credit:Shahisthi

Nb kiss 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 155656
Noapte bună Miha. kiss Cam devreme te retragi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 9:17 pm

narcisa a scris:Noapte bună Miha. kiss Cam devreme te retragi.

Fug la somnic..azi am ajuns acasa si sunt obosita de pe drum....tentatile sunt mari sa ma mai uit pe net cat am lipist ce a mai aparut...desi sunt cu unele cam la zi verificandu-le de pe tel...dar am mai pierdut cate ceva Smile

de exemplu Karan Kundra a ajuns Bollywood,Kritika a ajuns la final cu serialul ei si participa la un nou proiect,Sanaya un nou proiect etc...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 9:20 pm

Andreea_Miha a scris:

Fug la somnic..azi am ajuns acasa si sunt obosita de pe drum....tentatile sunt mari sa ma mai uit pe net cat am lipist ce a mai aparut...desi sunt cu unele cam la zi verificandu-le de pe tel...dar am mai pierdut cate ceva Smile
Atunci să ai un somn ușor și odihnitor. Recuperezi noutățile în zilele următoare. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 06 Mar 2013, 9:22 pm

narcisa a scris:Atunci să ai un somn ușor și odihnitor. Recuperezi noutățile în zilele următoare. kiss

da..cum am scris mai sus unele le stiu(de exemplu Karan Kundra a ajuns Bollywood,Kritika a ajuns la final cu serialul ei si participa la un nou proiect,Sanaya un nou proiect etc...)
dar mai am de recuperat multisor... kiss kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 9:55 pm

Andreea_Miha a scris:

da..cum am scris mai sus unele le stiu(de exemplu Karan Kundra a ajuns Bollywood,Kritika a ajuns la final cu serialul ei si participa la un nou proiect,Sanaya un nou proiect etc...)
dar mai am de recuperat multisor... kiss kiss kiss
Nu pierzi nici o știre despre preferații tăi. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 06 Mar 2013, 10:16 pm

Buna fetelor!!Despre episodul din seara asta ce pot sa spun..... 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 4116130935 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 4116130935 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 354328 afro sunny
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 06 Mar 2013, 10:46 pm

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 06 Mar 2013, 10:56 pm

Noapte bună fetele. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 07 Mar 2013, 8:18 am

10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 Dda10 Fetelor abia astept sa inceapa lupta intre RK si Sultan Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 07 Mar 2013, 8:24 am

Buna dimineata dragalaselor!O zi buna si frumoasa din toate punctele de vedere kiss kiss

10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 TBaBdqJ

10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 XcIPeT1

10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 15 Mic_dejun_sanatos
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 07 Mar 2013, 8:38 am

iulianagl a scris:

Ce nebunie, acum o cauta Rk disperat Smile Ce bine imi pare Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum