10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Grecii sunt rau in criza......dar plini de talent....Priviti!!!
Aceste videoclipuri.... culmea...nu sunt blocate pe YouTube
Aceste videoclipuri.... culmea...nu sunt blocate pe YouTube
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Confirmed ChanChan Male Lead
http://www.tellychakkar.com/forum-topic/forums/confirmed-chanchan-male-lead
http://www.tellychakkar.com/forum-topic/forums/confirmed-chanchan-male-lead
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Madu!!
A lua atitudine fata de RK ....Ochi ei au aruncat flacari in toate directiile (chiar si-n casa Sultanului, reprosandu-i ca Aryan e copil si nu spion)
Asa fata draga ciuruieste-i macar cu privirea.....
A lua atitudine fata de RK ....Ochi ei au aruncat flacari in toate directiile (chiar si-n casa Sultanului, reprosandu-i ca Aryan e copil si nu spion)
Asa fata draga ciuruieste-i macar cu privirea.....
tiberici- vip
Pe primul îl văzusem deja.Andreea_Miha a scris:
Ok....ce repede le-ai derulat...
asa mai fac si eu...mai mult la pers principale ma axez..
nb
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
frumos episod si ce este dl RK ca nu i-a raspuns la intrebare
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
La mulți ani de 8 martie tuturor doamnelor și domnișoarelor care vizitează forumul.
narcisa- vip
narcisa a scris:La mulți ani de 8 martie tuturor doamnelor și domnișoarelor care vizitează forumul.
tiberici- vip
multumim si tie la felnarcisa a scris:La mulți ani de 8 martie tuturor doamnelor și domnișoarelor care vizitează forumul.
anyta- vip
Mulțumesc și eu pentru urările făcute fete dragi. Cum s-a comportat Sultan în ep de azi?
narcisa- vip
s-a comportat bine,a dus-o pe Madhu acasanarcisa a scris:Mulțumesc și eu pentru urările făcute fete dragi. Cum s-a comportat Sultan în ep de azi?
anyta- vip
Nasol, trebuia să o mai țină câteva zile. Ce fel de gazdă este, alungă musafirii atât de repede?anyta a scris:s-a comportat bine,a dus-o pe Madhu acasa
narcisa- vip
A condus-o pe Madu acasa la mama....legata la ochi sa nu recunoasca drumul/locatia unde sade el...narcisa a scris:Mulțumesc și eu pentru urările făcute fete dragi. Cum s-a comportat Sultan în ep de azi?
Pustiulica a incurajat-o ca e pe maini bune... e cu Sultan nu pateste nimic.....
iar Rk a luat un mare flit de la Madu.........pt ingrijorarea lui...
tiberici- vip
A legat-o sa nu vadă pe unde a venit.Mie imi place de tatăl lui Sultan e un om bland in ciuda generalului Sultan.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pe RK îl consolează Deepali, nu-mi fac probleme, dar de Sultan și de băiețel cine are grijă?tiberici a scris:
A condus-o pe Madu acasa la mama....legata la ochi sa nu recunoasca drumul/locatia unde sade el...
Pustiulica a incurajat-o ca e pe maini bune... e cu Sultan nu pateste nimic.....
iar Rk a luat un mare flit de la Madu.........pt ingrijorarea lui...
narcisa- vip
Dar de Sultan nu-ți place deloc?iulianagl a scris:A legat-o sa nu vadă pe unde a venit.Mie imi place de tatăl lui Sultan e un om bland in ciuda generalului Sultan.
narcisa- vip
narcisa a scris:Nasol, trebuia să o mai țină câteva zile. Ce fel de gazdă este, alungă musafirii atât de repede?
e dur pana in maduva oaselor si asta....nu are nevoie de musafiri/femei......il alinta de baiat....are niste reguli mititelul de el de zici ca e la inchisoare.....
Madu s-a ratoit la el nitel cat a stat in casa....nu a ascapat ocazia.... la uimit si pe el comportamentul ei....Si a aflat (de la un mos din casa) ca este sotia lui RK ....
tiberici- vip
da si RK deja este gelos cand a vazut ca Madhu nu-i spune cine este salvatorul einarcisa a scris:Nasol, trebuia să o mai țină câteva zile. Ce fel de gazdă este, alungă musafirii atât de repede?
anyta- vip
anyta a scris: da si RK deja este gelos cand a vazut ca Madhu nu-i spune cine este salvatorul ei
A raspuns interogatoriului ....Un prieten...Ce dorea mai mult....???
tiberici- vip
Madhu, ca s-a imprietenit cu baietelul.narcisa a scris:Pe RK îl consolează Deepali, nu-mi fac probleme, dar de Sultan și de băiețel cine are grijă?
iulianagl- moderator
În ep trecut n-a udat piticul patul? Sau a transpirat? Îl terorizează nebunul de Sultan, e nevoie de o mână de femeie în casa aia.tiberici a scris:
e dur pana in maduva oaselor si asta....nu are nevoie de musafiri/femei......il alinta de baiat....are niste reguli mititelul de el de zici ca e la inchisoare.....
Madu s-a ratoit la el nitel cat a stat in casa....nu a ascapat ocazia.... la uimit si pe el comportamentul ei....Si a aflat (de la un mos din casa) ca este sotia lui RK ....
narcisa- vip
E frumos rau Sultan..cred ca e singurul indian care imi place cum arata cu barba...nu mai spun ce mult imi plac ochii lui..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
iulianagl a scris:Madhu, ca s-a imprietenit cu baietelul.
RK deja a inceput sa dea semne de gelozie...dar sa-l mai vada pe Sultan cat de bine arata..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Oricum RK va fi gelos degeaba pe Sultan și eu mi-am făcut speranțe deșarte că va fi ceva frumos între Madhu și Sultan. Cred că vor dezvolta mai mult relația lui Madhu cu băiețelul.anyta a scris: da si RK deja este gelos cand a vazut ca Madhu nu-i spune cine este salvatorul ei
narcisa- vip
A ba da cum sa nu mi-ar plăcea sa se lege ceva prietenesc între ea si Sultan, doar asa ca sa fiarba Rk in sucul lui propriu, deja a incoltit gelozia.narcisa a scris:Dar de Sultan nu-ți place deloc?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum