13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Așa era să cad și eu când ai spus că Sultan a greșit camera și n-a intrat la Madhu.iulianagl a scris: Ala mic era cazut pe jos ca Tipsi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Aryan o vrea pe Madhu inapoi.Super!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Așa era să cad și eu când ai spus că Sultan a greșit camera și n-a intrat la Madhu.
Dar nu-ti spun ce soc am avut eu am zis ca-mi sta inima cand am citi sa traduc.Nu-mi venea sa cred ochilor ca e scris asa.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Aryan o vrea pe Madhu inapoi.Super!!
Poate de dragul baiatului Sultan intra in actiune ......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
anyta a scris:superb episodul de azi...il ador pe rk
Caracterul RK este foarte cameleonic nu-ti dai seama cand joaca teatru si cand nu.Dar odata si odata trebuie sa recunoasca ca o iubeste.Pana cand o sa se mai ascunda?
iulianagl- moderator
Pe el îl enervează foarte multe lucruri, păcat că n-a găsit și câteva care să-i aducă bucurii și liniște.iulianagl a scris:
Asta incearca sa scoata dar o sa fie foarte dificil. Nu cred ca-l va ierta asa de usor si cred ca pe el in afara de Sultan si asta-l enerveaza.El a crezut ca dupa ce a tradat-o la altar Madhu n-o sa-si mai poata reveni si uite ca ia demonstrat ca tocmai nu are dreptate iar asta la facut KO si nu accepta infrangerea nici in ruptul capului.
narcisa- vip
tiberici a scris:
Poate de dragul baiatului Sultan intra in actiune ......
Cine stie numai spun nimic ca oricum nu este asa cum vrem noi.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Pe el îl enervează foarte multe lucruri, păcat că n-a găsit și câteva care să-i aducă bucurii și liniște.
Nu-i place linistea si bucuria ca daca i-ar fi placut s-ar fi comportat altfel.
iulianagl- moderator
Pe RK sau pe Vivian?anyta a scris:superb episodul de azi...il ador pe rk
narcisa- vip
pe RKnarcisa a scris:Pe RK sau pe Vivian?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
o sa se mai ascunda,pana in momentul cand nu o sa mai poate si o sa trebuiasca sa recunoasca ca o iubesteiulianagl a scris:
Caracterul RK este foarte cameleonic nu-ti dai seama cand joaca teatru si cand nu.Dar odata si odata trebuie sa recunoasca ca o iubeste.Pana cand o sa se mai ascunda?
anyta- vip
anyta a scris:o sa se mai ascunda,pana in momentul cand nu o sa mai poate si o sa trebuiasca sa recunoasca ca o iubeste
Apoi mai este pana atunci.
iulianagl- moderator
da stiu,mai avem de asteptatiulianagl a scris:
Apoi mai este pana atunci.
anyta- vip
E bine, înseamnă că tu înțelegi comportamentul lui, nu te dai cu capul de pereți, ca noi, să înțelegem ceea ce nu poate fi înțeles.anyta a scris:pe RK
narcisa- vip
Și ce crezi tu că o să-l facă să nu mai poată și să trebuiască să recunoască?anyta a scris:o sa se mai ascunda,pana in momentul cand nu o sa mai poate si o sa trebuiasca sa recunoasca ca o iubeste
narcisa- vip
ce tristete si durere avea in ochi MADHU ,si in momentul cand a vazut bricheta aprinsa pe moment a crezut ca e SULTAN,dar ce dezamagita a fost cand la vazut pe RK.
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
sincer eu nu m-am dat cu capul de pereti deloc la comportamentul lui rk,de cand l-am vazut in film arogant stiam ca asa va fi.narcisa a scris:E bine, înseamnă că tu înțelegi comportamentul lui, nu te dai cu capul de pereți, ca noi, să înțelegem ceea ce nu poate fi înțeles.
anyta- vip
o sa recunoasca in momentul in care o vede pe madhu plecata de langa el detot,mai ales daca va avea loc triunghiul amoros Sultan-Madhu-RKnarcisa a scris:Și ce crezi tu că o să-l facă să nu mai poată și să trebuiască să recunoască?
anyta- vip
ce vrei sa spui ca drashti a inbatrinitnarcisa a scris:Mă uitam la Geet și făceam comparație, cât de frumoasă era Drashti în Geet, se vede că și peste ea trece timpul. Gurmeet s-a bucurat de tot ce a fost mai frumos la Drashti, ce fel îl privea, n-am văzut nici măcar o dată să se uite la fel la RK.
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Dar lui Madhu îi plac, așa că până nu vor ajunge la un compromis nu se vor înțelege. Și cum Madhu nu se poate schimba, va trebui să o facă el. Va trebui să fie el cel care-și dorește să găsească fericirea în micile bucurii, să iasă afară din jungla lui. Când se va întâmpla asta cred că Victoria și Anyta vor fi tare nefericite, pentru că lor le plac băieții răi. Recunosc că-mi plăceau și mie.... până să-l cunosc pe RK.iulianagl a scris:
Nu-i place linistea si bucuria ca daca i-ar fi placut s-ar fi comportat altfel.
narcisa- vip
nu are nimic,ma acomodez si cu el baiat cumintenarcisa a scris:Dar lui Madhu îi plac, așa că până nu vor ajunge la un compromis nu se vor înțelege. Și cum Madhu nu se poate schimba, va trebui să o facă el. Va trebui să fie el cel care-și dorește să găsească fericirea în micile bucurii, să iasă afară din jungla lui. Când se va întâmpla asta cred că Victoria și Anyta vor fi tare nefericite, pentru că lor le plac băieții răi. Recunosc că-mi plăceau și mie.... până să-l cunosc pe RK.
anyta- vip
Am văzut. Tu vii, mai arunci câte o bombă, mai râzi de frământarea noastră și pe urmă pleci la fel de senină cum ai venit. Iar noi rămânem cu cucuiele.anyta a scris:sincer eu nu m-am dat cu capul de pereti deloc la comportamentul lui rk,de cand l-am vazut in film arogant stiam ca asa va fi.
narcisa- vip
Bricheta lui Sultan e mai mișto, are și melodie.costearamona a scris:ce tristete si durere avea in ochi MADHU ,si in momentul cand a vazut bricheta aprinsa pe moment a crezut ca e SULTAN,dar ce dezamagita a fost cand la vazut pe RK.
narcisa- vip
sorry narcisa,dar eu nu pot sa ma enervez pt orice. asa mi-e felul.narcisa a scris:Am văzut. Tu vii, mai arunci câte o bombă, mai râzi de frământarea noastră și pe urmă pleci la fel de senină cum ai venit. Iar noi rămânem cu cucuiele.
anyta- vip
narcisa a scris:Dar lui Madhu îi plac, așa că până nu vor ajunge la un compromis nu se vor înțelege. Și cum Madhu nu se poate schimba, va trebui să o facă el. Va trebui să fie el cel care-și dorește să găsească fericirea în micile bucurii, să iasă afară din jungla lui. Când se va întâmpla asta cred că Victoria și Anyta vor fi tare nefericite, pentru că lor le plac băieții răi. Recunosc că-mi plăceau și mie.... până să-l cunosc pe RK.
OHo el are multe de schimbat la el dar din cauza ego-ului sigur n-o va face asa curand.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum