13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
alitheea a scris:Bunicuta draga si scumpa , multumesc mult
Zanuta, chiar mi-ar face placere sa intri mai des pe la noi stiu ca esti ocupata dat mi-as dori sa te vad mai des pe aici.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
nustiu cine o creat acest videa dai superb . si mia venit o idee cu madhu puate sa isi ia revans . sa se inbrace cu haine mai sexi cum si sa se intilneasaca cu sultan si sa devina actrita si atunci rk . rk
Ultima editare efectuata de catre victoria in Sam 20 Apr 2013, 11:17 pm, editata de 1 ori
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Poate să-i arate doar dacă vrea Madhu, dar după cum i-a vorbit nu cred că Sultan mai are chef să mai arate ceva cuiva. Și de fapt nici măcar nu știm dacă o iubește sau are pentru ea doar sentimente de recunoștință.victoria a scris:sultan daca o iubeste asa de tare puate sai arate lui rk cine este el si sal faca sa inteliaga ce valuare are madhu
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
cred ca inca nu o iubeste dar ceva simte pentru ia
victoria- vip
il iubesc tare pe rk dar exageriaza nu seamana cu un idragostit da cu un om bolnav psihic : si sun limite la ori ce inca putin tim si o sa incep sal urasc
victoria- vip
Am vorbit la telefon cu Narcisa si m-a convins ...asa ca de azi ma uit si eu la serial ...si am mai vazut si "bunaciunea "de la voi ...si din nou m-am convins ...iulianagl a scris:
Zanuta, chiar mi-ar face placere sa intri mai des pe la noi stiu ca esti ocupata dat mi-as dori sa te vad mai des pe aici.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
E într-adevăr un video foarte interesant.victoria a scris:[flash(425,350)]http[/flash]
nustiu cine o creat acest videa dai superb . si mia venit o idee cu madhu puate sa isi ia revans . sa se inbrace cu haine mai sexi cum si sa se intilneasaca cu sultan si sa devina actrita si atunci rk . rk
narcisa- vip
alitheea a scris:Am vorbit la telefon cu Narcisa si m-a convins ...asa ca de azi ma uit si eu la serial ...si am mai vazut si "bunaciunea "de la voi ...si din nou m-am convins ...
Ma bucur, vizionare placuta, sigur o sa-ti placa.
iulianagl- moderator
Sultan poate convinge pe oricine, de orice. Pe mine mă convinge în fiecare zi.alitheea a scris:Am vorbit la telefon cu Narcisa si m-a convins ...asa ca de azi ma uit si eu la serial ...si am mai vazut si "bunaciunea "de la voi ...si din nou m-am convins ...
narcisa- vip
narcisa a scris:Sultan poate convinge pe oricine, de orice. Pe mine mă convinge în fiecare zi.
Exact.
iulianagl- moderator
Sper să apucăm să vedem care sunt sentimentele lui pentru ea, că în privința sentimentelor lui RK m-am lămurit că n-am să mă lămuresc niciodată.victoria a scris:cred ca inca nu o iubeste dar ceva simte pentru ia
narcisa- vip
narcisa a scris:Sper să apucăm să vedem care sunt sentimentele lui pentru ea, că în privința sentimentelor lui RK m-am lămurit că n-am să mă lămuresc niciodată.
Maintreb daca nu aparea Sultan, ce facea RK cu Madhu?
iulianagl- moderator
Pe tine te convinge de două ori, o dată la Madhu, o dată la Chal.iulianagl a scris:
Exact.
narcisa- vip
Intrarea lui Sultan era planificată de mult, cred că într-adevăr așa au gândit povestea creativii, nu a fost o intrare de necesitate.iulianagl a scris:
Maintreb daca nu aparea Sultan, ce facea RK cu Madhu?
narcisa- vip
cupidonnarcisa a scris:Sultan poate convinge pe oricine, de orice. Pe mine mă convinge în fiecare zi.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Să vedem cum o să se facă iertată Madhu de Sultan pentru ce i-a spus. Că la început și ea și-a luat dreptul de a se amesteca în viața lor și i-a ținut predici despre cum trebuie crescut un copil. E adevărat că nici el n-a reacționat mai bine, i-a pus pistolul la tâmplă.
narcisa- vip
cred ca am terminat eu cu seriale indiene nu privesc mai mult nici un serial inafar de madhubala daca privesc in 1 minuta un episod. ma intorc eu la serialele mele americane si filme indiene . la seriale indiene spun
victoria- vip
o fost tare cu pistolul mio placutnarcisa a scris:Să vedem cum o să se facă iertată Madhu de Sultan pentru ce i-a spus. Că la început și ea și-a luat dreptul de a se amesteca în viața lor și i-a ținut predici despre cum trebuie crescut un copil. E adevărat că nici el n-a reacționat mai bine, i-a pus pistolul la tâmplă.
victoria- vip
narcisa a scris:Să vedem cum o să se facă iertată Madhu de Sultan pentru ce i-a spus. Că la început și ea și-a luat dreptul de a se amesteca în viața lor și i-a ținut predici despre cum trebuie crescut un copil. E adevărat că nici el n-a reacționat mai bine, i-a pus pistolul la tâmplă.
Ai ajuns la vorba mea de ieri si ea s-a amestecat in viata lui asa ca ea nu trebuia sa sara neaparat la gatul lui.Dra stii ce m-a mirat pe mine Sultan ca el si-a dat seama ca RK e gelos ca el e apropiat de Madhu chiar daca asa pare la prima vedere si vezi ca de aia ii spune multe chestii care sa-l infurie si mai tare.
iulianagl- moderator
eu stiu ce trebue sa se intimple ca madhu sa se indragosteasca de sultan el trebue sa fie pe patul de muarte cum a fost si rk numa din cauza asta madhu sa indragostiti de el ca era sa muara
victoria- vip
iulianagl- moderator
se uita rugator la el cum a facut cand la rugat sa lase pistolul jos cu duiosie si sa vezi ce il inmoaie imediat pe SULTAN .
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Poate mai găsești totuși ceva interesant de văzut. Serialele indiene sunt ca RK, nici nu te lasă să mori dar nici să trăiești.victoria a scris:cred ca am terminat eu cu seriale indiene nu privesc mai mult nici un serial inafar de madhubala daca privesc in 1 minuta un episod. ma intorc eu la serialele mele americane si filme indiene . la seriale indiene spun
narcisa- vip
geet o fost cel mai interesant serial
victoria- vip
Ce bine si-a jucat puciosul rolul de indragostit priviti ce privire are dupa ce o imbratiseaza pe Madhu.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum