13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
ramona nu te supara dar este pagina de videoklipuri unde sa le postezi...
si ce legatura are aceasta pagina cu Arnav si Khusi....
si ce legatura are aceasta pagina cu Arnav si Khusi....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna!!Da intr-adevar este pagina de videoclipuri si in afara de asta ingreuneaza si accesul pe pagina.Si va rog numai folositi atat de multe smileys.Multumim!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna!
Am crezut ca am gresit si am intrat la Iss....
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Buna!
Stai ca nu esti singura si eu am patit tot la fel.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna!!Da intr-adevar este pagina de videoclipuri si in afara de asta ingreuneaza si accesul pe pagina.Si va rog numai folositi atat de multe smileys.Multumim!!
Buna sa stii ca la mine merge foarte greu pagina trebue sa astept secunde bune pana se deschide s-au se schimba pagina...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Buna sa stii ca la mine merge foarte greu pagina trebue sa astept secunde bune pana se deschide s-au se schimba pagina...
Da asa este, de aia ne spune mereu Anda ce am spus eu mai sus ca din cauza asta ingreuneaza pagina.
iulianagl- moderator
Bună seara dragelor. Tocmai am văzut episodul și deși a fost unul frumos, nu mai găsesc farmec în această răsturnare de situație. Nu știu dacă Madhu l-a iertat, dacă vrea să-i dea o lecție sau dacă vrea să se răzbune dar comportamentul ei față de RK nu se potrivește decât dacă sunt valabile primele două situații. Dacă vrea să se răzbune atunci nu va fi cu nimic diferită de RK, nu pot să-mi imaginez o Madhu prefăcută și trădătoare. Iar dacă l-a iertat sunt atât de dezamăgită că nici nu-mi vine să mă mai uit la film. Poate joi vedem și scena dintre Sultan și Madhu, văd că e îmbrăcată cu aceeași rochie cu care a fost azi. Și poate ne lămuresc și pe noi ce au de gând să facă, deja mă enervează toate aceste presupuneri despre ce va fi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună seara dragelor. Tocmai am văzut episodul și deși a fost unul frumos, nu mai găsesc farmec în această răsturnare de situație. Nu știu dacă Madhu l-a iertat, dacă vrea să-i dea o lecție sau dacă vrea să se răzbune dar comportamentul ei față de RK nu se potrivește decât dacă sunt valabile primele două situații. Dacă vrea să se răzbune atunci nu va fi cu nimic diferită de RK, nu pot să-mi imaginez o Madhu prefăcută și trădătoare. Iar dacă l-a iertat sunt atât de dezamăgită că nici nu-mi vine să mă mai uit la film. Poate joi vedem și scena dintre Sultan și Madhu, văd că e îmbrăcată cu aceeași rochie cu care a fost azi. Și poate ne lămuresc și pe noi ce au de gând să facă, deja mă enervează toate aceste presupuneri despre ce va fi.
Exact comportamentul ei e foarte ciudat cum asa deodata de la furie la dragoste.Oare joaca si ea un rol?Iar in afara de asta vad ca RK o tot tine ca Madhu este indragostita de el dar de el nu spune nimic cum ca ar fi..ce?
iulianagl- moderator
nu crd eu in iertarea acesta lui madhu ca il iubeste cred si stiu ca il iubeste tare dal ca la ierta . si nici rk nu cred ca a crezut pentru ca o cunuaste pe madhu bine si stie ca nu se da asa usor batuta
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Și el și-a schimbat comportamentul, deși mai văd rămășițe ale nebuniei lui dar aștept traducerea să văd dacă am înțeles bine. Mă mai nedumerește un lucru, ei doi nu sunt căsătoriți, atunci cum acceptă Madhu să stea în același pat cu RK? Relația lor nu s-a întrerupt în fața altarului? Nu de acolo ar fi trebuit reluată legătura?iulianagl a scris:
Exact comportamentul ei e foarte ciudat cum asa deodata de la furie la dragoste.Oare joaca si ea un rol?Iar in afara de asta vad ca RK o tot tine ca Madhu este indragostita de el dar de el nu spune nimic cum ca ar fi..ce?
narcisa- vip
Deci asistăm la o prefăcătorie din partea amândurora. Cred că am să iau o mică pauză până se lămuresc lucrurile.victoria a scris:nu crd eu in iertarea acesta lui madhu ca il iubeste cred si stiu ca il iubeste tare dal ca la ierta . si nici rk nu cred ca a crezut pentru ca o cunuaste pe madhu bine si stie ca nu se da asa usor batuta
narcisa- vip
narcisa a scris:Și el și-a schimbat comportamentul, deși mai văd rămășițe ale nebuniei lui dar aștept traducerea să văd dacă am înțeles bine. Mă mai nedumerește un lucru, ei doi nu sunt căsătoriți, atunci cum acceptă Madhu să stea în același pat cu RK? Relația lor nu s-a întrerupt în fața altarului? Nu de acolo ar fi trebuit reluată legătura?
Corect si eu cred ca asta spera ea, ca el sa faca o casatorie in toata regula ceea ce eu nu prea vad una ca asta.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Deci asistăm la o prefăcătorie din partea amândurora. Cred că am să iau o mică pauză până se lămuresc lucrurile.
Cred ca e timpul pentru asa ceva.
iulianagl- moderator
mio placut fuarte tare episodul dar imi vine sa pling cind ma gindesc ca madhuse preface ( am pluns putin )
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
narcisa a scris:Și el și-a schimbat comportamentul, deși mai văd rămășițe ale nebuniei lui dar aștept traducerea să văd dacă am înțeles bine. Mă mai nedumerește un lucru, ei doi nu sunt căsătoriți, atunci cum acceptă Madhu să stea în același pat cu RK? Relația lor nu s-a întrerupt în fața altarului? Nu de acolo ar fi trebuit reluată legătura?
Buna!Buna la toata lumea!
Nici eu nu inteleg nimic din comportamentul ei....dar vad ca pe Sultan il bantuie amintirea ei.....
Aryan il sprijina...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Eu una nu inteleg promo-ul de unde si pana unde ii vede RK ce are Madhu puse camere la chiloti?
iulianagl- moderator
Ori am eu o zi mai proastă, ori am obosit să tot aștept ceva ce nu se întâmplă. Revăd episoadele de când a intrat Sultan, sunt minunate, cele mai frumoase ep din tot serialul. Am să mă mulțumesc cu ele o perioadă.iulianagl a scris:
Cred ca e timpul pentru asa ceva.
narcisa- vip
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Ori am eu o zi mai proastă, ori am obosit să tot aștept ceva ce nu se întâmplă. Revăd episoadele de când a intrat Sultan, sunt minunate, cele mai frumoase ep din tot serialul. Am să mă mulțumesc cu ele o perioadă.
iulianagl- moderator
Am citit undeva că sunt în fața porții lui RK și el îi vede pe camera de securitate.iulianagl a scris:[fh]
Eu una nu inteleg promo-ul de unde si pana unde ii vede RK ce are Madhu puse camere la chiloti?
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum