15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Nicole.RB.Givens
anyta
victoria
tiberici
lica54
Admin_dea05
narcisa
petronela
iulianagl
13 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Vam adus o inghetata cu fructe poate asa va ademenesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
E24/News24 30.5.13 [WU by DDW admin]
Madhu aka Drashti dons Neeta Lulla Outfit
A press conference was held that's attended by Drashti , Neeta Lulla & Vivian . Neeta Lulla made the DD wear the beautiful red veil & Drashti faced the camera smiling .
Reporter asked DD : How is it wearing a Neeta Lulla Outfit ?
DD ~ I saw the outfit hanging in my room & I was like "Man this is gonna b heavy" but then when I wore it I swear by God I wasn't willing to take it off !!! I've a back problem n the outfit is heavy but its so beautiful I kept looking at myself the whole day .....
Rep : What wud u don in ur real life wedding ?
DD ~ I wudn't mind repeating this outfit ... its so pretty ....
Neeta Lulla mouthed a "Thank U" to DD
Rep : Regarding guest list is Salman Khan attending ur wedding ???
DD ~ Really is Salman coming ???? if he's coming then sorry Madhu won't marry RK but Salman Khan [All laughs] at this
VD ~ I won't leave the show Madhubala lets see what's up in store for viewers .....
Deci Vivian nu paraseste serialul dar parca nu suna a bine asta"hai sa vedem ce este in stoc pentru spectatori."
Madhu aka Drashti dons Neeta Lulla Outfit
A press conference was held that's attended by Drashti , Neeta Lulla & Vivian . Neeta Lulla made the DD wear the beautiful red veil & Drashti faced the camera smiling .
Reporter asked DD : How is it wearing a Neeta Lulla Outfit ?
DD ~ I saw the outfit hanging in my room & I was like "Man this is gonna b heavy" but then when I wore it I swear by God I wasn't willing to take it off !!! I've a back problem n the outfit is heavy but its so beautiful I kept looking at myself the whole day .....
Rep : What wud u don in ur real life wedding ?
DD ~ I wudn't mind repeating this outfit ... its so pretty ....
Neeta Lulla mouthed a "Thank U" to DD
Rep : Regarding guest list is Salman Khan attending ur wedding ???
DD ~ Really is Salman coming ???? if he's coming then sorry Madhu won't marry RK but Salman Khan [All laughs] at this
VD ~ I won't leave the show Madhubala lets see what's up in store for viewers .....
Deci Vivian nu paraseste serialul dar parca nu suna a bine asta"hai sa vedem ce este in stoc pentru spectatori."
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Ce distractie pe ei!!!! Ma bucur ca se simt bine unul in compania celuilalt.
https://www.facebook.com/photo.php?v=371688922931740
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
costearamona- vip
il recunoasteti in DIL BOLE HADIPPA
costearamona- vip
Buna dimineata dragalaselor!Cafeaua este gata poftiti va rog...o zi buna plina de bucurii
lica54- vip
Buna dimi!Inviorarea fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
acesta e sultan da eu am vazut filmu acesta
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Poate mi se pare dar Pallavi e numai cu ochii pe Avinesh.Admin_dea05 a scris:Ce distractie pe ei!!!! Ma bucur ca se simt bine unul in compania celuilalt.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Poate mi se pare dar Pallavi e numai cu ochii pe Avinesh.
iulianagl- moderator
Nici n-o condamn, nici eu nu-mi pot lua ochii de la el. Nimeni nu zice nimic despre episodul de azi? Citesc și eu rezumatul că văd că nu spuneți nimic. Iulia mulțumesc pentru rezumat.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:Nici n-o condamn, nici eu nu-mi pot lua ochii de la el. Nimeni nu zice nimic despre episodul de azi? Citesc și eu rezumatul că văd că nu spuneți nimic. Iulia mulțumesc pentru rezumat.
Nu prea am ce sa spun doar ca e totul monoton.
iulianagl- moderator
Am văzut și eu, pictiseală mare, în afară de precap. Dar l-au mormolocit și pe Sultan, nici el nu mai face nimic să ne mai trezească simțurile.iulianagl a scris:
Nu prea am ce sa spun doar ca e totul monoton.
narcisa- vip
narcisa a scris:Am văzut și eu, pictiseală mare, în afară de precap. Dar l-au mormolocit și pe Sultan, nici el nu mai face nimic să ne mai trezească simțurile.
Exact zici ca e linistea dinaintea furtunii.
iulianagl- moderator
De mâine filmează maică-sa lui Sultan parcă. Cred că asta e furtuna.iulianagl a scris:
Exact zici ca e linistea dinaintea furtunii.
narcisa- vip
narcisa a scris:De mâine filmează maică-sa lui Sultan parcă. Cred că asta e furtuna.
Abia astept sa vad ce vesti ne aduce si ea.
iulianagl- moderator
BREAKING NEWS:
rk Madhu's wedding has been postponed to more 3 dayzz and during their wedding Sultan's mother will make an entry this has been done due to growing trp rate of Madhubala...!!!!!!
Ce veste!
rk Madhu's wedding has been postponed to more 3 dayzz and during their wedding Sultan's mother will make an entry this has been done due to growing trp rate of Madhubala...!!!!!!
Ce veste!
iulianagl- moderator
Sikki e atat de inocent.
iulianagl- moderator
Melodia Tum hi ho e super cine a compus-o a avut o inspiratie buna pentru filmul A..whatever!
iulianagl- moderator
Ce bine arata Sultan iar RK nici la nunta lui nu s-a facut fresh sta cu barba nu-i sade bine.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce bine arata Sultan iar RK nici la nunta lui nu s-a facut fresh sta cu barba nu-i sade bine.
Bonjur!Iuli da teai indragostit tare de tot de Sultan?la-i pus la semnatura numai pe el...
Salut Narcisa ce mai faci?cam rarut de la o vreme
lica54- vip
lica54 a scris:
Bonjur!Iuli da teai indragostit tare de tot de Sultan?la-i pus la semnatura numai pe el...
Salut Narcisa ce mai faci?cam rarut de la o vreme
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum