15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Nicole.RB.Givens
anyta
victoria
tiberici
lica54
Admin_dea05
narcisa
petronela
iulianagl
13 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Trebuie să ai o minte diabolică să scornești atâtea răzbunări care nu duc nicăieri.iulianagl a scris:
Nu ai vazut ca cica lucreaza din greu la asta.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Slavă Domnului că nu l-au făcut frate cu Madhu că nu mă mai uitam la film.tiberici a scris:
Da! Daca-l fac si frate pe Sultan cu RK......S-au gandit mult
narcisa- vip
narcisa a scris:Trebuie să ai o minte diabolică să scornești atâtea răzbunări care nu duc nicăieri.
Cum adica nu duc nicaieri, ba duc face poporul indian fericit cu atatea razbunari iti dai seama traind atata timp sub papucul englezilor razbunarea curge in venele lor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Cu RK în program n-are cum să fie numai fericire. El și singur dacă ar fi în film tot n-ar fi fericire, s-ar batjocori și s-ar trăda pe el însuși doar doar o fi cineva prin preajmă să-l aplaude ce grozav e.iulianagl a scris:
Daca ar fi numai fericire s-ar termina serialul trebuie sa mai fie ceva.
narcisa- vip
Astazi au dansat 5 perechi...iulianagl a scris:Eu am ramas blocata la Geet cum manca Maan papita.
Iar perechea 6 si 7 au dansat si-au fost notate impreuna(un fel de baraj).....a pecat una....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Da! Daca-l fac si frate pe Sultan cu RK......S-au gandit mult
Da si ce frate o sa aibe Rishabh!
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Sunt si multe perchi...
Sambata+duminica trecuta = 11perechi au dandat
Azi a iesit una =10perechi
In timp ce perechile raman mai putine vor avea dans si duminica doar de o fi alta regula acuma s-au concursul va dura mai putin...eu stiu de anul trecut cand dansa Gurmeet la inceput au avut cate un dans dupa care au avut cate doua...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
narcisa a scris:Cu RK în program n-are cum să fie numai fericire. El și singur dacă ar fi în film tot n-ar fi fericire, s-ar batjocori și s-ar trăda pe el însuși doar doar o fi cineva prin preajmă să-l aplaude ce grozav e.
Exact asta imi aduce aminte de un politai de pe la noi la cat de devotat este slujbei ia dat pana amenda si nevestesii, deci RK cam asa ceva.
iulianagl- moderator
Băieții oricum sunt mai obraznici, deși există și cazuri de băieți foarte cuminți. Eu cred că trebuia să mă nasc băiat.iulianagl a scris: Eu pot spune, ca am facut si eu "traznai" dar de obicei eram foarte cuminte.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Da si ce frate o sa aibe Rishabh!
Pe SULTAN...
tiberici- vip
Deci se mai scurtează timpul de spectacol, sper ca Drashti să rămână până la sfârșit că în film oricum nu joacă ce=aș vrea eu.tiberici a scris:
Sunt si multe perchi...
Sambata+duminica trecuta = 11perechi au dandat
Azi a iesit una =10perechi
narcisa- vip
narcisa a scris:Deci se mai scurtează timpul de spectacol, sper ca Drashti să rămână până la sfârșit că în film oricum nu joacă ce=aș vrea eu.
Sa te auda Doamne Doamne!!!!!
tiberici- vip
Si incapatanati, cel putin al meu nu o lasa pe mamaisa pana cand nu face ca el, ca nu e in momentul ala dar dupa o ora tot ca el este. Sau ai fost intr-o viata anterioara.narcisa a scris:Băieții oricum sunt mai obraznici, deși există și cazuri de băieți foarte cuminți. Eu cred că trebuia să mă nasc băiat.
iulianagl- moderator
Fata asta chiar ca merita!!!
La cat munceste mi-ar pare rau pentru ea sa nu ajunga in finala si sa castige......Face pereche buna cu coregraful ei.
La cat munceste mi-ar pare rau pentru ea sa nu ajunga in finala si sa castige......Face pereche buna cu coregraful ei.
tiberici- vip
Da, se răzbună pe noi care ne uităm făcându-ne părul alb. Singura concluzie la care am ajuns uitându-mă la filmul ăsta e că nu-mi mai place relația dintre protagoniști. Nu mi s-a mai întâmplat la nici un film.iulianagl a scris:
Cum adica nu duc nicaieri, ba duc face poporul indian fericit cu atatea razbunari iti dai seama traind atata timp sub papucul englezilor razbunarea curge in venele lor.
narcisa- vip
RK e devotat dramei, riscă relația de dragul dramei.iulianagl a scris:
Exact asta imi aduce aminte de un politai de pe la noi la cat de devotat este slujbei ia dat pana amenda si nevestesii, deci RK cam asa ceva.
narcisa- vip
Și al meu la fel. S-au prins ei că le merge cu bunicile.iulianagl a scris:Si incapatanati, cel putin al meu nu o lasa pe mamaisa pana cand nu face ca el, ca nu e in momentul ala dar dupa o ora tot ca el este. Sau ai fost intr-o viata anterioara.
narcisa- vip
narcisa a scris: Da, se răzbună pe noi care ne uităm făcându-ne părul alb. Singura concluzie la care am ajuns uitându-mă la filmul ăsta e că nu-mi mai place relația dintre protagoniști. Nu mi s-a mai întâmplat la nici un film.
Orice are un inceput asa ca nu esti singura care spune lucrul asta.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:RK e devotat dramei, riscă relația de dragul dramei.
corectie.... e devodat grasanei.....
Inainte de nunta parea altfel.....si dadea interviuri impreuna cu DD....acum???
tiberici- vip
tiberici a scris:Fata asta chiar ca merita!!!
Da ar fi pacat sa nu castige dar are adversari foarte puternici....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
E cam greu să pregătești două dansuri într-o săptămână.lica54 a scris:
In timp ce perechile raman mai putine vor avea dans si duminica doar de o fi alta regula acuma s-au concursul va dura mai putin...eu stiu de anul trecut cand dansa Gurmeet la inceput au avut cate un dans dupa care au avut cate doua...
narcisa- vip
narcisa a scris:Și al meu la fel. S-au prins ei că le merge cu bunicile.
Asa e, pe mine ma face sa rad rau maica-mea cand o aud ia uite fata a facut ce a facut si m-a prostit.
iulianagl- moderator
Deci s-a făcut remarcat prin ceva acest film, nu rămâne în anonimat. Și Vivian la fel, nu mulți reușesc performanța de a se face antipatici.iulianagl a scris:
Orice are un inceput asa ca nu esti singura care spune lucrul asta.
narcisa- vip
narcisa a scris:Deci s-a făcut remarcat prin ceva acest film, nu rămâne în anonimat. Și Vivian la fel, nu mulți reușesc performanța de a se face antipatici.
Cum punctezi tu Narci.....nu puncteaza nimeni...
tiberici- vip
Ce nebunie uite acum am realizat ca era vorba despre antipatie. ma gandeam doar la asta dar nu-mi venea in minte cuvantul potrivit.narcisa a scris:Deci s-a făcut remarcat prin ceva acest film, nu rămâne în anonimat. Și Vivian la fel, nu mulți reușesc performanța de a se face antipatici.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 14.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum