1.Kiralik Ask - comentarii
+6
Admin_dea05
axxa246
lombicutz
Irina111
costearamona
Deya.Andreea
10 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 1.Kiralik Ask - comentarii
Uite Gupse!!!
Nu-i frumos Baris si Elcin?
Nu-i nici un joc in arena noastra
Haide yaaaa!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
ep.28 - ne-am indragostit
https://www.youtube.com/watch?v=BCaz_Xby9u4
https://www.youtube.com/watch?v=BCaz_Xby9u4
carina- vip
ep 28 - micul dejun
https://www.youtube.com/watch?v=ydAZt3x6E9c
https://www.youtube.com/watch?v=ydAZt3x6E9c
carina- vip
Deea, iarta-ma te rog ca am pus aceste treaduceri aici...te rog sa le muti daca poti, eu nu reusesc sa le sterg de aici, asa ca am renuntat...
daca incarc acest forum cu "aiurelile" pe care le gasesc te rog, fara jena, sa ma atentionezi...iti multumesc!
daca incarc acest forum cu "aiurelile" pe care le gasesc te rog, fara jena, sa ma atentionezi...iti multumesc!
carina- vip
Carina,sa sti ca si eu am observat cutele despre care vorbesc araboaicele. De culoarea pielii nu ma leg, Elcin pare transparenta de-a dreptul in unele filmari.Si-a mai pierdut si Baris din bronz.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Bless him..We for him to getting better as well...maybe (we hope) he goes to choose another girlfriend ...he have got many option god bless..dosen t matter which ...just change..Admin_dea05 a scris:Some news about our boy from the production company:
"We wanted to clarify to you what is being said in the newspapers and magazines regarding our actor, Baris Arduc. Baris, after being sick with influenza for a long time, it has now turned into the start of a chest infection. The doctors diagnosed it and are proceeding with the necessary treatment for him and will carry out the full treatment. Baris sends his greetings for all those asking about him. We, the Kiralik ask family and the production company, wish him a quick recovery. We are expecting him to return to us with full recovery, in the meantime the show’s filming is continuing smoothly.
Please don’t believe the rumors that have emerged lately regarding our actor Baris Arduc and do not give any importance to anything other than this news, with our full love."
This is consistent with some news we got several weeks ago from a fan who said he was sick and headed to the hospital. I feel really guilty now for saying he wasn't really sick when he didn't come to the awards. Forgive me Baris!! Praying for you to get well soon!!
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
ha, ha, ha!!!....fanii au luat-o razna!!!!
carina- vip
poate va era dor ..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Se uita cineva la serialul acesta?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Se uita cineva la serialul acesta?
...eu nu ma uit, pe ce program ruleaza filmul?
ps. daaaa, imi era tare dor de Gupse...ma asteptam sa apara si inregistrarea...turcii de regula la sfarsit de saptamana au emisiuni gen paparatzi si dau toate evenimentele saptamanii
carina- vip
tot pe show tv dar astia chiar ca nu sunt sanatosi!!!carina a scris:[
...eu nu ma uit, pe ce program ruleaza filmul?
ps. daaaa, imi era tare dor de Gupse...ma asteptam sa apara si inregistrarea...turcii de regula la sfarsit de saptamana au emisiuni gen paparatzi si dau toate evenimentele saptamanii
cateva scene cu ei
https://www.youtube.com/watch?v=9zzqa4KsAew
https://www.youtube.com/watch?v=OPYiURmc6Jo
Admin_dea05- Admin
...de la petrecerea Yaseminei
https://www.facebook.com/KiralikAskSayfaa/videos/1560572510899802/?video_source=pages_finch_main_video
carina- vip
Elele Avon Awards
Elcin & Baris are nominated for awards from Elele and there will be an award party this Thursday, January 14 at Shangri La Hotel.
Whether Elcin and Baris will show, we don't know. I will post more info about the time and channel for those that want to watch live.
Women of the year award nominees:
Burçin Terzioğlu, Elçin Sangu, Gökçe Bahadır, Nurgül Yeşilçay, Serenay Sarıkaya.
Inspring man award nominees:
Barış Arduç, Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bursin, Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat
Admin_dea05- Admin
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
chiar ca sunt de groaza
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Admin_dea05 a scris:Se uita cineva la serialul acesta?
Eu nu. M-am uitat la clipurile puse de voi. Actorii sunt simpatici,deși nu-i cunosc. Cred că pe unul dintre ei l-am mai văzut în ”Lale Devri”. Acolo juca rolul unui doctor ginecolog.
Am citit și prezentarea. http://www.turkishdrama.com/its-complicated-iliski-durumu-karisik.html
Îmi place subiectul. Am văzut și mi-a plăcut mult serialul coreean după care s-au inspirat, ”Full House”.
Dar, până nu se termină ”Kiralik Așk”, nu mă voi uita. De obicei nu am timp să văd mai multe seriale în paralel. Și mai ales din aceeași categorie. Mai combin cu câte unul coreean (sunt mai scurte, 16-20 episoade) sau american sau englezesc.
Sper să se facă bine repede.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Lun 11 Ian 2016, 11:34 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Admin_dea05 a scris:
Elele Avon Awards
Elcin & Baris are nominated for awards from Elele and there will be an award party this Thursday, January 14 at Shangri La Hotel.
Am o presimțire că la fete va câștiga Serenay, iar la băieți Kenan dar vom vedea. Nu știți unde și cum se votează?
La celălalt vot http://turkiyegenclikodulleri.com/index.php Elcin e tot pe locul 2, după Tuba.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nu am gasit unde se voteaza.Nicky a scris:[
Am o presimțire că la fete va câștiga Serenay, iar la băieți Kenan dar vom vedea. Nu știți unde și cum se votează?
La celălalt vot http://turkiyegenclikodulleri.com/index.php Elcin e tot pe locul 2, după Tuba.
Admin_dea05- Admin
pisica i-a mancat degetul...costearamona a scris:chiar ca sunt de groaza
Pacat ca filmul nu este tradus.In doua zile nu am avut rabdare si m-am uitat la toate episoadele cate au fost difuzate pana acum.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:poate va era dor ..
....araboaicele au tradus plimbarea lui Baris si Gupse prin mall....si cateva impresii
Bariş a dit:"nous sommes heureux", il n'a pas dit: "nous sommes heureux ensemble"; c'était comme s'il disait: "nous sommes heureux comme ça, nous nous contentons de cette relation..."...
Vous voyez de l'amour dans ses yeux, ces étincelles qui illuminent habituellement le regard d'un amoureux, vous voyez un regard complice avec Gupse? Yok...
Il ne l'a pas touchée une seule fois ne serait ce que dans le dos pour lui demander d'avancer...!!!
Vous imaginez la situation si Elçin était à la place de Gupse?...il n'aurait pas enlevé sa main de son dos ou de sa taille, il lui aurait tenu la main comme n'importe quel amoureux digne de ce qualificatif, ils n'auraient pas arrêté de sourire et d'échanger des regards complices...
carina- vip
...nu stiu de ce nu-mi ia intregul text
Nabila Bakri:Bariş a dit:"nous sommes heureux", il n'a pas dit: "nous sommes heureux ensemble"; c'était comme s'il disait: "nous sommes heureux comme ça, nous nous contentons de cette relation..."...
Vous voyez de l'amour dans ses yeux, ces étincelles qui illuminent habituellement le regard d'un amoureux, vous voyez un regard complice avec Gupse? Yok...
Il ne l'a pas touchée une seule fois ne serait ce que dans le dos pour lui demander d'avancer...!!!
Vous imaginez la situation si Elçin était à la place de Gupse?...il n'aurait pas enlevé sa main de son dos ou de sa taille, il lui aurait tenu la main comme n'importe quel amoureux digne de ce qualificatif, ils n'auraient pas arrêté de sourire et d'échanger des regards complices...
Nabila Bakri:Bariş a dit:"nous sommes heureux", il n'a pas dit: "nous sommes heureux ensemble"; c'était comme s'il disait: "nous sommes heureux comme ça, nous nous contentons de cette relation..."...
carina- vip
continuarea...
Je suis sûre que cette Gupse lui fait de la pression d'une manière ou d'une autre, peut être qu'elle le menace aussi...En tout cas, je suis sûre et certaine que cette comédie sera finie un jour ou l'autre et qu'on verra elbar la main dans la main, car il y a des indications qui ne trompent pas dans ce couple magnifique...
intrebare: What is going on..?they gonna to get married???
raspuns: No, he didn't say that, he said that we are not going to talk about this here and if they are gonna marry, people will know
Je suis sûre que cette Gupse lui fait de la pression d'une manière ou d'une autre, peut être qu'elle le menace aussi...En tout cas, je suis sûre et certaine que cette comédie sera finie un jour ou l'autre et qu'on verra elbar la main dans la main, car il y a des indications qui ne trompent pas dans ce couple magnifique...
intrebare: What is going on..?they gonna to get married???
raspuns: No, he didn't say that, he said that we are not going to talk about this here and if they are gonna marry, people will know
carina- vip
poate plecam in Italia, noi doi
...noi doi?...poate toti 3
carina- vip
Defne a visat mai indraznet decat Omercarina a scris:[
poate plecam in Italia, noi doi
...noi doi?...poate toti 3
Admin_dea05- Admin