2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
Nu cred, cine stie poate e ocupata.carina a scris:...ce s-o fi intamplat cu Crisu de nu mai intra deloc pe acest forum?...s-o fi suparat pe mine c-am solicitat acele traduceri?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pai s-o condimenteze si din partea astlalta, ce numai ea sa fie geloasa, il vreau pe Omush transpirat de gelozie, sa curga toata D6narea de pe el.carina a scris:
...ca sa mai "condimenteze" actiunea...
iulianagl- moderator
Ce bine e de ea ca stie limba turca.carina a scris:...ce s-o fi intamplat cu Crisu de nu mai intra deloc pe acest forum?...s-o fi suparat pe mine c-am solicitat acele traduceri?
iulianagl- moderator
Buna dimineata!
nici vorba de suparare, nu ma supar asa usor...:))
sunt putin cam ocupata zilele astea si daca intram pe forum sigur ma luam cu vorba...azi n am mai rezistat, am cazut prada tentatiei :))
in curand sper sa ajung la zi si cu Elbar H...nu stiu turca, doar ca m am uitat prea mult la serialele lor si inteleg cat de cat + google + interpretare personala...iese ceva pana la urma :))
legat de scena finala, a sarutului...eu cred ca asa a fost scenariul, sa ramana lipiti ca intr o poza, au mai fost astfel de scene si in alte seriale...daca va mai aduceti aminte in ep 14, cand erau la casa de la tara a lui O, seara, in jurul focului, D l a sarutat pe O, si el parea putin cam picat in acel sarut, se uita dupa avioane...nu stiu...daca stam sa analizam secunda cu secunda, gasim multe lucruri de care sa ne legam...si, cum a spus si carina mai sus, cum majoritatea fanilor sunt de sex feminin, evident ca O e perfect...legat de faptul ca par suparati, tensionati, etc, cred ca mai intervine si la ei oboseala, filmeaza totusi de aproape 10 luni fara pauza...sunt si ei oameni...in randul fanilor cred ca sunt si multe zvonuri, barfe, interpretari si exagerari...
sunt putin cam ocupata zilele astea si daca intram pe forum sigur ma luam cu vorba...azi n am mai rezistat, am cazut prada tentatiei :))
in curand sper sa ajung la zi si cu Elbar H...nu stiu turca, doar ca m am uitat prea mult la serialele lor si inteleg cat de cat + google + interpretare personala...iese ceva pana la urma :))
legat de scena finala, a sarutului...eu cred ca asa a fost scenariul, sa ramana lipiti ca intr o poza, au mai fost astfel de scene si in alte seriale...daca va mai aduceti aminte in ep 14, cand erau la casa de la tara a lui O, seara, in jurul focului, D l a sarutat pe O, si el parea putin cam picat in acel sarut, se uita dupa avioane...nu stiu...daca stam sa analizam secunda cu secunda, gasim multe lucruri de care sa ne legam...si, cum a spus si carina mai sus, cum majoritatea fanilor sunt de sex feminin, evident ca O e perfect...legat de faptul ca par suparati, tensionati, etc, cred ca mai intervine si la ei oboseala, filmeaza totusi de aproape 10 luni fara pauza...sunt si ei oameni...in randul fanilor cred ca sunt si multe zvonuri, barfe, interpretari si exagerari...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu ingeras, ma bucur ca esti printre noi..ma bucur ca esti ok si cand poti si ai timp revin-o!Crisu a scris:Buna dimineata!
O zi buna sa ai!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...am pus la sectiunea rezumate/traduceri ep.33 partea a-3-a
carina- vip
...am pus la sectiunea rezumate/traduceri ep.33 partea a-4-a
carina- vip
multumimcarina a scris:...am pus la sectiunea rezumate/traduceri ep.33 partea a-4-a
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl- moderator
Aoleu scena asta a fost the very best, mereu o vad cu placere.Omush, Omush...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Aoleu scena asta a fost the very best, mereu o vad cu placere.Omush, Omush...
....super clipurile
carina- vip
Admin_dea05 a scris:
multumim
...cu multa placere Deea,
carina- vip
Dar ia uitativa la Neriman cum face cand o saruta Omer pe Defne, nu stiu daca ati urmarit vreodata pe National Geography documentarul maimute la furat exact asa fac ca Neriman cand vad ceva iesit din comun pentru ele.carina a scris:
....super clipurile
iulianagl- moderator
Buna seara,sunteti durere fetelor,astia,parca a tunat si i-a adunat,or avea cine stie ce calitati uimitoare partenerii lor..de Elcin imi place foarte mult,rolul ii vine ca o manusa....e atat de expresiva,,fata slaba,,..Gupse,,cand se duce parca vine"ca sa zic asa,dar daca,,taticul are bani si influenta Baris va sta cuminte cu mana la chipiu ca au mai facut si altii tot asa pana intr+o zi....carina a scris:
deea, nu stiu ce sa zic?...nici cuplul Gupse-Baris nu par a fi indragostiti, dar nici cu Elcin-Yonus( nici nu stiu cum il cheama) nu mi-e frica...cu Elcin nu am vazut pana acum nici o poza cu iubitul ei iesind la sfarsit de saptamana pe undeva cum sunt celelalte cupluri: Burak, Kadir, etc...au fost impreuna a festivalul de premiere Cristal - daca nu se tineau de mana aveai impresia ca l-a luat pe post de bodyguard...este posibil ca si acea luare de mana sa fi fost un truc de-al ei...urmareste comportamentul ei de pe scena si trage concluzia...au mai aparut 2-3 poze cu ei, dar in permanenta erau inconjurati de alti prieteni...mai mult imi lasa impresia ca sunt f. buni amici, nu iubiti ...celalat cuplu Baris-Gupse par a fi parasutati si ei...la intrebarile reporterilor in afara de faptul ca sunt multumiti si sa tranteasca cate un ranjet tembelic n-au aratat nici ei...in pozele vechi din 2014 si inceputul lui 2015 pareau usor indragostiti,...la spectacolul acela de caritate unde a cantat Baris au stat separat, unul intr-o parte celalat in partea cealalta...toti artisti vorbeau intre ei, la un moment dat au urcat cu totii pe scena si au cantat, astia doi ziceai ca sunt dati cu DDT si trebuia sa pastreze o distanta de cel putin 60m intre ei...ii vom urmari cu placere si vom vedea cum vor evolua lucrurile...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Buna seara,am indragit filmul si actorii dupa primul episod vazut,ii iubesc pe Defne si Omer dar imi plac mult si Sinan si Ismail,joaca super actorii,sa speram ca vom vedea cat mai multe episoade si ca fetele se vor tine de traduceri pana la urma....Crisu a scris:Neata!
chiar ca au inebunit fanii, o fac gravida in toate pozele acum...sper, totusi, sa nu fie adevarate zvonurile astea legate de sarcina sau terminarea serialului, in iunie s ar ajunge pe la ep 50, nu sunt asa multe, ar putea si un sezon 2...din partea mea si 100 de ep sa fie si tot nu m as satura de cei 2, sunt prea frumosi impreuna
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
....deja am obosit, a inceput sa ma irite toata tevatura asta, ba Gupse, ba Yunus...de cand am inceput sa urmaresc aceste seriale turcesti in nici unul pana acum n-am intalnit atata "raca"...acum mai nou cica Gupse ( printre altele fiind si o mare "senarista") a inceput sa vina cu idei si-i da o mana de ajutor scenaristei Meric Acemi -Kiralik Ask...m-as bucura s-o vad interpretand rolul lui Defne
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 18 Feb 2016, 10:42 pm, editata de 1 ori
carina- vip
fetele
...dar parca nu-i aceeasi Gupse sau mi se pare mie !!!?
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica a scris: fetele
...este aceeasi
carina- vip
carina a scris:
....deja am obosit, a inceput sa ma irite toata tevatura asta, ba Gupse, ba Yunus...de cand am inceput sa urmaresc aceste seriale turcesti in nici unul pana acum n-am intalnit atata "raca"...acum mai nou cica Gupse ( printre altele fiind si o mare "senarista") a inceput sa vina cu idei si-i da o mana de ajutor scenaristei Meric Acemi -Kiralik Ask...m-as bucura s-o vad interptrepand rolul lui Defne
sa-i sugereze cineva sa-si faca propiul reality show sa se filmeze cu el(Baris) zi si noapte ...poate se satura cineva intr-un final si-o scoate din circuit sa nu mai fie asa de omniprezenta in toate ...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Buna!Gupse e cameleon sau mai bine zis isi schimba blana dar naravul lasa de dorit, sincer chiar nu trebuie dat atentie la toate stirile dar daca e adevarat serialul e compromis.Camelia_Monica a scris: fetele
iulianagl- moderator
acesta este raspunsul pe care l-am primit cu privire la aceasta poza
Nabila Bakri. Karolina
tu parles de la photo d'hier? je vais t'expliquer: on raconte qu'hier Bariş s'est rendu chez sa famille pour présenter ses condoléances suite au décès d'un parent et apparemment Elçin était avec lui et on a toutes remarqué qu'il était très heureux...
On raconte aussi qu'il a présenté Elçin à sa famille et que Elçin et les grands parents de Baris ont pris des photos ensemble
ps. cel din partea stanga este fratele lui Baris
Nabila Bakri. Karolina
tu parles de la photo d'hier? je vais t'expliquer: on raconte qu'hier Bariş s'est rendu chez sa famille pour présenter ses condoléances suite au décès d'un parent et apparemment Elçin était avec lui et on a toutes remarqué qu'il était très heureux...
On raconte aussi qu'il a présenté Elçin à sa famille et que Elçin et les grands parents de Baris ont pris des photos ensemble
ps. cel din partea stanga este fratele lui Baris
carina- vip
am pus ultima parte a ep 33 la sectiunea rezumate/traduceri
carina- vip
Irina111 a scris:
sa-i sugereze cineva sa-si faca propiul reality show sa se filmeze cu el(Baris) zi si noapte ...poate se satura cineva intr-un final si-o scoate din circuit sa nu mai fie asa de omniprezenta in toate ...
...eu deja am obosit, n-o suport de nici un fel si astazi parca au innebunit cu totii...pana si ziarele au scris de acest lucru..."pana unde poate duce gelozia"..."sfaturi de buna purtare intre partenerii din Kiralik Ask" etc...eu cred ca este o campanie de rating ptr Gupse
carina- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii