2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
asa am inteles si eu, ca petrecerea este pt ziua de nastere a lui Koray...poate e cheia de la conacul mult dorit de Nerimancarina a scris:
....si eu am aceeasi impresie....am senzatia ca acea petrecere se da intr-unul din conacele lui Hulusi....este clar ca este vorba de o locuinta, fiindca intr-una din poze unde este Omer si Defne sunt intr-o bucatarie....iar paharele si tacamarile ma duce cu gandul la una din mosiile lui Hulusi...araboaicele comentau ca nu stiu cine ( probabil Neriman) ii face o surpriza lui Koray, in sensul ca-i organizeaza ziua de nastere... si aceasta petrecere unde sunt imbracati in alb este data in cinstea lui Koray
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Din aceste doua promo-uri eu una nu prea am inteles nimic, sunt de o ciudatenie cumplita, zici ca au intrat in pana de idei iar pe noi ne duc cu zaharelul.carina a scris:
....si eu am aceeasi impresie....am senzatia ca acea petrecere se da intr-unul din conacele lui Hulusi....este clar ca este vorba de o locuinta, fiindca intr-una din poze unde este Omer si Defne sunt intr-o bucatarie....iar paharele si tacamarile ma duce cu gandul la ugna din mosiile lui Hulusi...araboaicele comentau ca nu stiu cine ( probabil Neriman) ii face o surpriza lui Koray, in sensul ca-i organizeaza ziua de nastere... si aceasta petrecere unde sunt imbracati in alb este data in cinstea lui Koray
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
am pus partea a-4-a ep 34
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
http://www.izleyiciplatformu.com/turk-dizi-oyuncularinin-isimleri-yurtdisida-yeni-doganlara-veriliyor/
noi actori cunoscuti si in strainatate....eu zic ca Baris este nou restul sunt mai vechi
noi actori cunoscuti si in strainatate....eu zic ca Baris este nou restul sunt mai vechi
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
am pus ultima partea a ep 34
carina- vip
Cantecul de la sfarsitul partii a patra a episodului 34 supeeeerb,multumiri celor care l-au tradus...,,Si in timp ce viata trece,eu sunt cu tine.....Daca intr-o zi despartirea bate la usa,atunci timpul petrecut cu tine imi va ajunge pentru totdeauna" emotionant,mi-a patruns in suflet,oare la ce sa ne asteptam dupa melodia asta?
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Sa inteleg ca Defne nu va participa la petrecere?Pentru ca Sude nu prea inteleg ce invarte pe la firma,dar e nepoata lui Hulusi?hm...iar Omer bey nu i-a facut si ei rost de o invitatie....
violeta maicariu- vip
Good Morning ❤ so we will Start the morning with great news......
Our lovely actor Mine who played last time in the series Medcezir and Cilek Kokusu gets in to Kiralik ask ❤
She will play the Mother of Defne!!! They talked about since Episode 22 and now its Safe!! So we are very exciting because she is such an good actor!! And she is always playing the Mother in Series..... Sooooo lets see... Have a Great Day ❤
carina- vip
violeta maicariu a scris:Sa inteleg ca Defne nu va participa la petrecere?Pentru ca Sude nu prea inteleg ce invarte pe la firma,dar e nepoata lui Hulusi?hm...iar Omer bey nu i-a facut si ei rost de o invitatie....
...n-am inteles despre ce petrecere este vorba?...daca te referi la petrecerea care a avut loc in ep 34, Defne n-a participat...Sude este nepoata lui Hulusi , verisoara lui Omer si fiica lui Neriman...in momentul cand s-a intors in tara, fiidca fusese plecata in SUA sa studieze s- angajat la firma lui Omer ( Passionis) ca director de marketing...nu pot sa-ti spun cu exactitate, dar parca in ep 27-28 se cearta cu Omer, apoi cu Sinan si s-a angajat la firma Yaseminei ( Cherie), firma care functioneaza in aceeasi cladire cu cea a lui Omer...la petrecerea din ep 34 au fost reprezentantii firmelor Passionis si Cherie...Defne lucreaza la firma Yaseminei....Yasemin n-a invitat-o si pe Defne sa participe la aceasta intrunire....firma Cherie a fost reprezentata de Yasemin si Sude si de la Passionis a fost Omer si Sinan..
carina- vip
daca nu e doar un alt zvon si chiar intra Mine Tugay in KA nu pot decat sa ma bucur, imi place f mult si de eacarina a scris:
Good Morning ❤ so we will Start the morning with great news......
Our lovely actor Mine who played last time in the series Medcezir and Cilek Kokusu gets in to Kiralik ask ❤
She will play the Mother of Defne!!! They talked about since Episode 22 and now its Safe!! So we are very exciting because she is such an good actor!! And she is always playing the Mother in Series..... Sooooo lets see... Have a Great Day ❤
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
...tot Elcin in revista Glamour
carina- vip
Crisu a scris:
daca nu e doar un alt zvon si chiar intra Mine Tugay in KA nu pot decat sa ma bucur, imi place f mult si de ea
....si mie imi place fff mult de Mine, se pare ca de data aceasta nu mai este vorba de zvonuri....vom vedea...se comenteaza pe forum-uri cum ca Gallo stia fff bine situatia lui Omer si legatura acestuia cu Defne si ca in spatele acestor actiuni de fapt este mama lui Defne.... cica barcuta aceea din hartie este opera lui Defne
carina- vip
...pana la urma vad ca s-a adeverit zvonul cu aniversarea celor 35 de anisori a lui Koray
carina- vip
Pauza de masa .
Admin_dea05- Admin
Doamne, ce se mai portivesc astia!!!Mi-e un drag de ei!!!
Admin_dea05- Admin
....dupa intoarcerea Gallo in Turcia, balanta isi pierde echilibrul...tot se intoarce cu sus in jos...
carina- vip
....au luat masa intr-un restaurant chinezesc...
carina- vip
Poate Gallo asta vrea sa puna mana pe Omerul nostrucarina a scris:
....dupa intoarcerea Gallo in Turcia, balanta isi pierde echilibrul...tot se intoarce cu sus in jos...
Admin_dea05- Admin
...reclama sampon...
carina- vip
potrivit putin spus cupidon cupidon cupidon astept cu nerabdare episodul din seara aceasta...off ya..am asa un filing ca cea care va strica totul este Sude sadicuţa,are o problema cu Omer si o obsesie pentru Sinan,coace ea ceva pana la urmaAdmin_dea05 a scris: Doamne, ce se mai portivesc astia!!!Mi-e un drag de ei!!!
violeta maicariu- vip
Doamnelor,visez eu sau il da in reluare?????
violeta maicariu- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii