3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
vad ca te site-ul turcesc fanii sunt rugati sa nu uite de ora 18,00...sa vedem ce vor face pana la urma!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...au inceput sa vina cu fel si fel de nimicuri...'in seara acesta sa nu ratati surpriza pe care o face ..." cred ca-i vorba de reclama la sampon pe care o face Elcin...parca vad ca ep acesta va fi un mare faaaaaaaaaaasssss!!!!!
carina- vip
daca si in seara asta vin cu fas de ep, 3 scene cu cei 2, 10 min din 2 ore...cred ca nimic n o sa mai linisteasca furia fanilor...deja e nebuniecarina a scris:...au inceput sa vina cu fel si fel de nimicuri...'in seara acesta sa nu ratati surpriza pe care o face ..." cred ca-i vorba de reclama la sampon pe care o face Elcin...parca vad ca ep acesta va fi un mare faaaaaaaaaaasssss!!!!!
doar pe paginile romanesti e liniste si pace
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
...hot, hot, hot!!!! se vorbeste pe site-ul arabesc ca Koray si Yasemin s-au cuplat in realitate...bravo lor!...daca asa stau lucrurile, brovo actritei care o interpreteaza pe Yasemin...pana acum ceva timp era cu unul din echipa Kiralik Ask, Bekir Topal sau Topral, ceva de genul...l-a salutat din mers...la mai mare!!!
carina- vip
...rasul vostru ne este de ajuns...
carina- vip
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Finstagram.com%2Fp%2FBCyYw-qIW07%2F&h=4AQGchexI
...au inebunit, ne-au bagat intr-o ceata totala...Ali Aslan( dir. imagine) a postat de curand pe pagina lui de instagram...hade, bakalam!
...au inebunit, ne-au bagat intr-o ceata totala...Ali Aslan( dir. imagine) a postat de curand pe pagina lui de instagram...hade, bakalam!
carina- vip
...da, se pare ca Yasemin s-a despartit de distinsul director Bekir...pana mai alaltaieri erau impreuna la diverse suete cu Gupse si Baris...si uite ca minunea a venit peste noapte...chiar ieri a circulat o poza cu Yasemin si Bekir , fiind in masina, si se comenta ca erau putin cam suparati...
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 11 Mar 2016, 8:26 pm, editata de 1 ori
carina- vip
https://www.facebook.com/KiralikAskSayfaa/videos/1581931318763921/?video_source=pages_finch_main_video
...reclama Elinor, cred ca o vom vedea si in cadrul serialului
...reclama Elinor, cred ca o vom vedea si in cadrul serialului
carina- vip
...asteptati-va la un ep de cacao...ca sa nu-i ia fanii la karate, au facut anuntul ca sunt gata si cu ep.38
carina- vip
Cred ca fotografia asta s-ar chema mai bine,,imblanzirea scorpiilor"carina a scris:
...rasul vostru ne este de ajuns...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
nu mai fac fata cu atatea informatii :)))
scorpiile astea 2 nu se imblanzesc nici cum...:))
mda, nu cred ca va fi un ep pe masura asteptarilor, din nou
am vazut si eu poza cu Yasemin in masina cu iubitul si se pp ca s au despartit...daca e adev ca Y s a cuplat cu K in realitate, bravo lor, mi se pare ca se potrivesc...numai Barîșu nu se mai desparte de maimutica lui :P :))
am vazut si eu poza cu Yasemin in masina cu iubitul si se pp ca s au despartit...daca e adev ca Y s a cuplat cu K in realitate, bravo lor, mi se pare ca se potrivesc...numai Barîșu nu se mai desparte de maimutica lui :P :))
Crisu- vip
Ooof,tot nu-mi merge sunetul la calculator,am incercat ce mi-ati spus dar degeaba,culmea e ca m-am dus la postarea cu trimitere pe instagram si a mers sunetul dar in rest nu merge,imi poate spune cineva??????
violeta maicariu- vip
Da ce gura de aligator a cascat Coana mare,cred ca ne va pune nervii pe bigudiuri in seara asta!carina a scris:
...din ep de maine seara...
violeta maicariu- vip
violeta maicariu a scris:Ooof,tot nu-mi merge sunetul la calculator,am incercat ce mi-ati spus dar degeaba,culmea e ca m-am dus la postarea cu trimitere pe instagram si a mers sunetul dar in rest nu merge,imi poate spune cineva??????
...eu nu ma pricep la tehnica...dar ia uitat-te daca data calculaturului este in regula...in dreapta jos iti apare ora si data...eu am patit-o acum ceva timp, cei drept nu ramasesem fara sonor...nu puteam lista si cineva mi-a spus sa ma uit la data daca este in regula...
carina- vip
data e in regula,multumesc,in fine,mi-am pus telefonul langa mine..ma uit la calculici si ascult la telefon,e o solutie pana la remediere,multumesc pentru ajutor.carina a scris:
...eu nu ma pricep la tehnica...dar ia uitat-te daca data calculaturului este in regula...in dreapta jos iti apare ora si data...eu am patit-o acum ceva timp, cei drept nu ramasesem fara sonor...nu puteam lista si cineva mi-a spus sa ma uit la data daca este in regula...
violeta maicariu- vip
Crisu a scris:nu mai fac fata cu atatea informatii :)))
...acum nu stiu in ce masura s-au cuplat, dar probabil unde au fost zariti si acum cateva zile pe la nu stiu ce terasa...aseara sau in seara aceasta au fost din nou impreuna, a fost suficient ca sa dea subiecte de discutie fanilor....totusi nu prea mi se pare o "mutare" inteleapta din partea lui Sisem...pana acum ceva timp se spunea ca Bekir ar fi renuntat la familie ( nevasta si copii) ptr ea...acum daca s-a cuplat cu Koray, cu siguranta vor comenta mult timp cei din presa ca a inceput sa-i ia la rand...am inteles ca cu Bekir s-a cuplat cu putin timp dupa ce au inceput filmarile, dupa o perioada relativ scurta de la ultimul divort...
carina- vip
https://www.facebook.com/KiralikAskSayfaa/videos/1581970525426667/?video_source=pages_finch_main_video
...un nou clip cu echipa Kiralik Ask...
...un nou clip cu echipa Kiralik Ask...
carina- vip
daca ai avut sunet la acel video e clar ca driverul functioneaza cum trebuie...nu stiu ce sa zicvioleta maicariu a scris:Ooof,tot nu-mi merge sunetul la calculator,am incercat ce mi-ati spus dar degeaba,culmea e ca m-am dus la postarea cu trimitere pe instagram si a mers sunetul dar in rest nu merge,imi poate spune cineva??????
Crisu- vip
ultimul divort parca a fost in 2014...or mai fi si presupuneri de ale fanilor...carina a scris:
...acum nu stiu in ce masura s-au cuplat, dar probabil unde au fost zariti si acum cateva zile pe la nu stiu ce terasa...aseara sau in seara aceasta au fost din nou impreuna, a fost suficient ca sa dea subiecte de discutie fanilor....totusi nu prea mi se pare o "mutare" inteleapta din partea lui Sisem...pana acum ceva timp se spunea ca Bekir ar fi renuntat la familie ( nevasta si copii) ptr ea...acum daca s-a cuplat cu Koray, cu siguranta vor comenta mult timp cei din presa ca a inceput sa-i ia la rand...am inteles ca cu Bekir s-a cuplat cu putin timp dupa ce au inceput filmarile, dupa o perioada relativ scurta de la ultimul divort...
Crisu- vip
...poza aceasta este facuta acun 2-3 zile...si este facuta in casa lui Elcin...
carina- vip
Fetele, vizionare placuta!...sper sa fie placuta :))
Crisu- vip
Crisu a scris:
ultimul divort parca a fost in 2014...or mai fi si presupuneri de ale fanilor...
...pai daca o fi fost la sf lui 2014, din aprilie au inceput filmarile la acest serial...habar nu am de fapt cum stau lucrurile, dar vad pareri pro si contra ...
carina- vip
Buna fetelor! Vizionare placuta!!!!Haide sa vedem ce va fi!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Crisu a scris:Fetele, vizionare placuta!...sper sa fie placuta :))
...multumim, la fel, sa speram ca avem si la ce ne uita...
carina- vip
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii