3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
Nicky a scris:Acum mă bag și eu în discuție, deși mi-am propus să evit să citesc despre viața lor privată. Ce profesie are Yunus? E tot actor?
Și totuși de ieri în 4 zile ar fi un nou episod. Deci poate despre serial e vorba. O ”bombă” de episod! Sărăcuțul...el de fapt vrea să îi ajute, să-i susțină.
...nu, nu are legatura cu actoria...am inteles ca este om de afaceri, are un en-gros...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Poate noua dragoste este intre Sude si Eymen, ep trecut a aparut iar in peisaj ca disparuse putin
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
...astazi este premiera filmului lui Gupse...
carina- vip
si asta este o variantaCrisu a scris:Poate noua dragoste este intre Sude si Eymen, ep trecut a aparut iar in peisaj ca disparuse putin
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
sa vedem daca se duc impreuna la premiere.carina a scris:[im
...astazi este premiera filmului lui Gupse...
Admin_dea05- Admin
Corect, e interesant de vazut daca apar impreunaAdmin_dea05 a scris:
sa vedem daca se duc impreuna la premiere.
Crisu- vip
...eu cred ca se vor duce impreuna..Crisu a scris:
Corect, e interesant de vazut daca apar impreuna
carina- vip
...fetelor, va rog mult de tot verificati daca contul de Twitter a lui Yunus este inchis sau m-a blocat doar pe mine...
carina- vip
M am uitat pe contul de tt al lui Yunus, am citit printre randuri comentariile, faza cu bomba pe care o va arunca peste 4 zile n am gasit o, dar nici n am avut rabdare sa citesc prea mult...nu i inteleg atitudinea, la fel cum nu inteleg de ce se victimizeaza ca este jignit atata timp cat si el a facut asta la randul lui, nu conteaza cine a jignit primul, tot jignire e. Oricum, din razboiul asta fanii sunt singurii care nu au nimic de pierdut. Credea ca daca le bate obrazul vor inceta cu jignirile?! Dimpotriva.
Crisu- vip
care este contul lui?carina a scris:...fetelor, va rog mult de tot verificati daca contul de Twitter a lui Yunus este inchis sau m-a blocat doar pe mine...
Admin_dea05- Admin
Nu este inchis contul.carina a scris:...fetelor, va rog mult de tot verificati daca contul de Twitter a lui Yunus este inchis sau m-a blocat doar pe mine...
Ne mai si miram ca nu decurg ep asa cum ne am dori...cu atata tensiune in jurul lor cred si eu. Dupa zile obositoare de filmari, tensiuni din partea fanilor, te astepti ca macar acasa sa ai parte de liniste.
Crisu- vip
mie nu-mi vine sa cred ca doar atat l-a dus capul....am inteles ca si pe Gupse fani au bombardat-o cu jigniri, ea a raspuns provocarilor?Crisu a scris:M am uitat pe contul de tt al lui Yunus, am citit printre randuri comentariile, faza cu bomba pe care o va arunca peste 4 zile n am gasit o, dar nici n am avut rabdare sa citesc prea mult...nu i inteleg atitudinea, la fel cum nu inteleg de ce se victimizeaza ca este jignit atata timp cat si el a facut asta la randul lui, nu conteaza cine a jignit primul, tot jignire e. Oricum, din razboiul asta fanii sunt singurii care nu au nimic de pierdut. Credea ca daca le bate obrazul vor inceta cu jignirile?! Dimpotriva.
Admin_dea05- Admin
Si cred ca asta i doar inceputul...ii urez nervi de otel
Crisu- vip
Am zis ca nu mi place fata lui, dar nu ma asteptam sa fie atat de...imatur, ca sa nu zic altceva.Admin_dea05 a scris:
mie nu-mi vine sa cred ca doar atat l-a dus capul....am inteles ca si pe Gupse fani au bombardat-o cu jigniri, ea a raspuns provocarilor?
Nu stiu de Gupse daca a avut vreo reactie la adresa fanilor, n am urmarit.
Crisu- vip
Crisu a scris:
Nu este inchis contul.
Ne mai si miram ca nu decurg ep asa cum ne am dori...cu atata tensiune in jurul lor cred si eu. Dupa zile obositoare de filmari, tensiuni din partea fanilor, te astepti ca macar acasa sa ai parte de liniste.
...este clar, acest individ nu este in regula...eu ieri i-am scris 2-3 msg, fiindca msg sunt limitate si nu i-am putut scrie totul intr-un singur msg si nu l-am jignit cu absolut nimic...doar i-am sugerat sa ia o pauza in a mai scrie pe T, sa nu mai intre in disputa cu fanii, daca o iubeste intr-adevar pe Elcin, trebuie sa-i respecte munca, ca lumea filmului este dependenta de fani....si ptr acest lucru el m-a blocat...este dus, saracutul!!!!...pana sa se ia la "tranta" cu fanii, avea fel si fel de "preocupari" cu politica...ii bombarda cu fel si fel de comentarii pe aia, ma mir ca nu i-a trimis Erdogam vreo "bombonica" pana acum...
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 22 Mar 2016, 3:50 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Crisu a scris:
Am zis ca nu mi place fata lui, dar nu ma asteptam sa fie atat de...imatur, ca sa nu zic altceva.
Nu stiu de Gupse daca a avut vreo reactie la adresa fanilor, n am urmarit.
...inaintea acestor evenimente, a fost Gupse...mi se pare ca vinerea trecuta a fost Gupse...
carina- vip
Admin_dea05 a scris:
care este contul lui?
@yunusozdiken
carina- vip
Nu vreau sa ma gandesc cat stres pe ei, asta e dovada clara ca nici in seriale de succes nu i bine sa joci
Crisu- vip
la mine merge , iar asta e a lui Elcin? https://twitter.com/elcnsng?lang=rocarina a scris:Admin_dea05 a scris:
care este contul lui?
@yunusozdiken
Admin_dea05- Admin
aici ce scrie el?
Admin_dea05- Admin
E posibil sa se fi aliat astia 2 crezand ca daca trag fanii de urechi, acestia vor inceta. Dupa toate aceste evenimente, cred ca astia 2 ar forma un cuplu pe cinste Aveau dreptate fanii cand ziceau sa faca schimbcarina a scris:
...inaintea acestor evenimente, a fost Gupse...mi se pare ca vinerea trecuta a fost Gupse...
Crisu- vip
Nici poza asta nu am vazut-o
Admin_dea05- Admin
eu nu prea ma pricep sa intru pe twitter dar daca a pus @elcnsg inseamna ca poza este pentru elcin ? vad ca si reclama de la Elidor a postat-o
Admin_dea05- Admin
Zice ca acest tip de mesaje sunt tipice adolescentilor si pt ceilalti sustinatori asta e o vina, el a zis de la inceput ca nu i pasa, ei sa se gandeasca.....n am inteles ce vrea sa zicaAdmin_dea05 a scris:aici ce scrie el?
Crisu- vip
Da, asta e contul eiAdmin_dea05 a scris:
la mine merge , iar asta e a lui Elcin? https://twitter.com/elcnsng?lang=ro
Crisu- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii