7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
....inca o data s-a adeverit zicala " nu iese fum, fara foc"...reprezntantii serialului au venit cu acest comunicat cu privire la Elcin...este bolnava si spera sa se recupereze cat mai repede...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede.Noapte buna dragelor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
...are probleme cu ochii, exact ce se auzise si ce se discuta pe forum acum cateva zile...
carina- vip
...Crisu, te rog mult cand ai timp....multumesc mult...
...am inteles ca cineva a adresat o scrisoare deschisa catre jurnalistul care s-a considerat "norocos" si ca-i vin stirile la picioare?...ca ar fi mintitit ca Baris a fost cu Gupse in Olanda?...
carina- vip
Buna dimineata!
Ma bucur ca s au gandit sa faca acel anunt cu privire la problema de la ochi a lui Elcin, asa nu mai dau nastere altor speculatii...
Asa se explica si actiunea din ep trecut, poate anumite scene le au scos pe loc ca sa umple cele 2 ore. Saptamana trecuta aparusera niste poze cu Elcin cand pleca de la filmari, era in fata casei lui Omer si aparea si Serdar in poarta, presupun ca au flmat, in ep nu am vazut scenele, poate le au pastrat pt ep viitor ca sa aiba cadre si cu ea...la fel, in rezumat ne ziceau ca Neriman afla de scrisoare, planuieste ceva, dar apare un obstacol in calea ei.
ps: O sa ma uit peste scrieri si revin :)))
Ma bucur ca s au gandit sa faca acel anunt cu privire la problema de la ochi a lui Elcin, asa nu mai dau nastere altor speculatii...
Asa se explica si actiunea din ep trecut, poate anumite scene le au scos pe loc ca sa umple cele 2 ore. Saptamana trecuta aparusera niste poze cu Elcin cand pleca de la filmari, era in fata casei lui Omer si aparea si Serdar in poarta, presupun ca au flmat, in ep nu am vazut scenele, poate le au pastrat pt ep viitor ca sa aiba cadre si cu ea...la fel, in rezumat ne ziceau ca Neriman afla de scrisoare, planuieste ceva, dar apare un obstacol in calea ei.
ps: O sa ma uit peste scrieri si revin :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
carina a scris:
Cred ca zice ca e nebunie si intreaba care din ei e elbar, demet ozge ? Si ca nu ii urmareste...nu stiu ce vrea, probabil ca se certa cu niste fani iar, chiar nu inteleg de ce trebuie sa faca asta...
ps: eu zic ca poza cu Elcin gravida e photoshop, parca nu cade parul pe mana cum ar trebui...
Crisu- vip
Crisu a scris:
Cred ca zice ca e nebunie si intreaba care din ei e elbar, demet ozge ? Si ca nu ii urmareste...nu stiu ce vrea, probabil ca se certa cu niste fani iar, chiar nu inteleg de ce trebuie sa faca asta...
ps: eu zic ca poza cu Elcin gravida e photoshop, parca nu cade parul pe mana cum ar trebui...
....si eu cred ca-i prelucrata...la prima "strigare" pare a fi casa lui Elcin, dar ce cauta cainele lui Baris acolo?...o fi fost cainele lui Elcin si l-au prelucrat si pe Yoda, sau cum l-o fi chemand....culmea ca nu a aparut pe nici un site poza originala...
ps. ref Y, isi da importanta ca si G .... cu art publicate de toti retardatii...au dreptate fanii cand spun, ce mama naibii veniti cu fel si fel de rahaturi vineri cand se transmite ep?... o intreaga nebunie si cu minivacanta in Amsterdam...apare un msg pe instagram al unei tipe, asa zisa stilista prin care ii multumeste lui Baris ptr cumparaturile pe care le-a facut....n-am inteles rostul acelui msg public si n-am inteles cu ce se ocupa duduita...are vreo 3 imagini pe instagram cu imbracaminte dama, in rest poze personale....Baris este singura persoana caruia ii multumeste....apoi apare acel art in ziar , care autorul doreste sa intareasca convingerea fanilor ca G a fost cu Baris in Amsterdam si ce relatie ideala au....bun, f bine!!!!...eu un singur lucru nu-l pot intelege, de ce atata secretomanie?...era G minora, fugise de-acasa, nu i-am permis parintii sa fie alaturi de Baris in Olanda?...un barbat care isi ascunde partenera, nu este un barbat adevarat....asta este o aiureala curata si o mare publicitate ptr G care se agata de orice oportunitate care i se iveste....
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 15 Mai 2016, 7:12 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Dupa partea in care zice ca e un ziarist norocos, ii cad stirile la picioare...miercuri seara era in Amsterdam, a fost strigat de G si B, care se cazau la acelasi hotel cu el, zice ca in cele 2-3 zile libere de la filmarile KA, indragostitii au dat o fuga pana la Amsterdam.
El le spune ca a inchiriat o motocicleta si ii sfatuieste sa inchirieze si ei biciclete pentru a se plimba, iar B zice ca asta planuiau sa faca, ca filmeaza de un an, e obositor si continua filmarile pana in iunie, si cum au gasit 2-3 zile libere s au gandit sa dea o fuga pana la Ams.
Ziaristul zice ca n a mai vazut o pe G de mult timp si se mira ca a slabit f mult si zice si de B ca se mentine intr o forma f buna, arata bine, face box...si ca discutia cu ei a continuat a doua zi la micul dejun. Mai zice ca ii vede f potriviti pe G si B, ca e amuzanta, ca e o actrita de comedie de succes, o lauda iar din cauza kg date jos si ca fanii nebuni ai lui B sa l scuze, dar el ii vede ca un cuplu f reusit. Mai zice ca la micul dejun a tot auzit o pe G spunandu i Muhammed lui B si pana la urma n a mai rezistat si a intrebat de ce ii zice asa, iar G a rasp: uita te la el, poarta tricoul lui Muhammed Ali. G mai zice ca i s a pus pata pe box si il practica in fiecare zi, in plus mai poarta si tricoul lui M A ala. Apoi ca a zis B ca ii place acest sport, isi consuma energia bla bla. A intrebat o pe G daca va continua Deliha, iar ea a rasp ca nu, dar pregateste alt film. Apoi ne reaminteste ca G a fost si scenarista si actrita in Deliha, ca G scrie scenariul unui alt film si tine legatura cu regizorul si inca cineva si ca intr un an aprox planuieste scoaterea acestui film.
Atat...f interesant, a ocupat pagina degeaba :))))...a fost cu pupaturile la el... :))
Crisu- vip
,,, Crisu multumim mult ptr traducere..
carina- vip
...nu stiu, o fi prelucrata si asta..?
carina- vip
Mersi, Cris, ce mai PALAVRA, eu cred ca in special The G n-are ce face asta mi se pare ca e facatura ei, ce sa spun vai ziaristul lui mos Peste il striga marea actrita si hopa a iesit interviul.Oare chiar crede ca fanii sunt prosti?Crisu a scris:
Dupa partea in care zice ca e un ziarist norocos, ii cad stirile la picioare...miercuri seara era in Amsterdam, a fost strigat de G si B, care se cazau la acelasi hotel cu el, zice ca in cele 2-3 zile libere de la filmarile KA, indragostitii au dat o fuga pana la Amsterdam.
El le spune ca a inchiriat o motocicleta si ii sfatuieste sa inchirieze si ei biciclete pentru a se plimba, iar B zice ca asta planuiau sa faca, ca filmeaza de un an, e obositor si continua filmarile pana in iunie, si cum au gasit 2-3 zile libere s au gandit sa dea o fuga pana la Ams.
Ziaristul zice ca n a mai vazut o pe G de mult timp si se mira ca a slabit f mult si zice si de B ca se mentine intr o forma f buna, arata bine, face box...si ca discutia cu ei a continuat a doua zi la micul dejun. Mai zice ca ii vede f potriviti pe G si B, ca e amuzanta, ca e o actrita de comedie de succes, o lauda iar din cauza kg date jos si ca fanii nebuni ai lui B sa l scuze, dar el ii vede ca un cuplu f reusit. Mai zice ca la micul dejun a tot auzit o pe G spunandu i Muhammed lui B si pana la urma n a mai rezistat si a intrebat de ce ii zice asa, iar G a rasp: uita te la el, poarta tricoul lui Muhammed Ali. G mai zice ca i s a pus pata pe box si il practica in fiecare zi, in plus mai poarta si tricoul lui M A ala. Apoi ca a zis B ca ii place acest sport, isi consuma energia bla bla. A intrebat o pe G daca va continua Deliha, iar ea a rasp ca nu, dar pregateste alt film. Apoi ne reaminteste ca G a fost si scenarista si actrita in Deliha, ca G scrie scenariul unui alt film si tine legatura cu regizorul si inca cineva si ca intr un an aprox planuieste scoaterea acestui film.
Atat...f interesant, a ocupat pagina degeaba :))))...a fost cu pupaturile la el... :))
iulianagl- moderator
Servus fetelor, si noi am obosit pe langa ei. Nu stiu care telenovela e mai interesanta:Omer-Defne sau Elcin-Baris. Imi pare rau pentru Elcin, sper sa nu fie grav.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Cine a scris aceste randuri zice ca a citit acel articol si are cateva lucruri de spus referitor la asta.
Zice ca intr adevar acel ziarist e norocos si ce coincidenta sa se intalneasca cu cei 2. Apoi zice ca de cateva zile sunt zvonuri legate de problema pe care o are Elcin la ochi, toata lumea e curioasa, asteapta raspunsuri de la postul tv, de la producatori si nimic...oare de acest subiect nu a fost interesat?! Apoi se mira cum de au reusit cei doi sa plece in straintate fara sa i vada nimeni, cum de n a fost nimeni pe urmele lor si ii spune ziaristului ca nu i a intrebat cum au reusit sa se ascunda atat de bine si de ce aceasta secretomanie? Ca daca tot l a prins pe B, nu i a trecut prin minte sa l intrebe si de serial, mai ales ca e agitatie pe retelele de socializare de atata timp? Singurul subiect interesant pe care l a gasit a fost ca a slabit G si ca e in forma B? Apoi comenteaza spusele aluia despre frumusetea si kg date jos de G. Pe urma zice ca a vb despre tricoul nu stiu cui, de scenariul la care scrie G, dar pe B de ce nu l a intrebat daca are in plan vreun film...oare ce rasp ar fi interesat publicul mai mult? Mai zice si ca art a aparut cu cateva ore inainte de difuzarea episodului...Apoi comenteaza de afirmatia aluia legat de fanii lui B si cuplul minunat pe care il vede el, il intreaba pe ala ce stie mai exact despre fanii lui, ce isi imagineaza ca au in cap...
Crisu- vip
Cu placere!
Poza cu Defne intre Iso si Omer e photoshop sigur.
Articolul ala mi se pare total lipsit de continut, vb persoanei cu scrisoarea aceea, te ai intalnit cu ei si seara si a doua zi la micul dejun si n ai gasit nimic interesant sa i intrebi, sa scrii?!...parerea mea e ca scopul acelui art e f clar.
Articolul ala mi se pare total lipsit de continut, vb persoanei cu scrisoarea aceea, te ai intalnit cu ei si seara si a doua zi la micul dejun si n ai gasit nimic interesant sa i intrebi, sa scrii?!...parerea mea e ca scopul acelui art e f clar.
Crisu- vip
E mana ei, nici decum ca s-au intalnit din intamplare, ce sa zic nu a vazut nineni de fapt nu a interesat pe nimeni de kg ei in minus si hai sa ma dau eu in spectacol.Eu nu cred asta.Crisu a scris:Cu placere!
iulianagl- moderator
Eu cred ca am obosit cel mai tare ca simt ca nu ma mai atrage.lombicutz a scris:Servus fetelor, si noi am obosit pe langa ei. Nu stiu care telenovela e mai interesanta:Omer-Defne sau Elcin-Baris. Imi pare rau pentru Elcin, sper sa nu fie grav.
iulianagl- moderator
Stiu ce zici. Exact asa simt si eu. Ii iubesc pe Elcin si pe Baris, dar tot ce se intampla in jurul lor este deja obositor.iulianagl a scris:
Eu cred ca am obosit cel mai tare ca simt ca nu ma mai atrage.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Baiatul asta(B) cred ca nu-i copt la minte:cumn poti tu actor,cu o asa mare popularitate castigata in scurt timp sa te pretezi la fel de fel de tertipuri din partea celei cu care imparti pentru un timp(Dumnezeu stie cat)viat privata?ori nu ai experienta de loc,ori esti dus putin de acasa!Acasa poti sa ai dincutii si certuri nenmarate,dar in profesie ta,in jobul tau nu intervine partenera (sau ei vor sa-si faca reclama impreuna pe baza serialului)-in cazul acesta gresesc si cei din saf-nu mai zic ca si filfizonul lui Elcin se scalda in aceleasi ape.
Iuliana Maties- membru incepator
Data de inscriere : 06/03/2015
da este obositor ce se intampla in jurul lor,dar si ei se complac in aceasta situatie.
Iuliana Maties- membru incepator
Data de inscriere : 06/03/2015
Crisu a scris:Cu placere!
...toatal aiurea, persoana a avut perfecta dreptate in aceea scrisoare...de multe ori fanii isi asuma presiunile si se simt vinovati, dar nici cu "protagonistii" nu-mi este teama...nimeni nu are dreptul sa se bage in viata lor privata, dar ei sunt cei care produc aceste discutii inutile...nu am inteles de ce a fost nevoie de msg-ul si poza lui Baris a acelei "vanzatoare"?...de ce a trebuit sa anunte ca Baris a facut cumparaturi din butiq-ul ei si ca a fost insotit de o frumoasa dra?...nu era mai corect ca Baris si G sa-si puna o poza si sa anunte fanii ca in sfarsit au reusit sa se rupa 2-3 zile de calvarul din Istanbul si au ajuns in tara lalelelor?...binenteles ca orice om intreg la minte se gandeste ca-i o facatura...pai cine mama naibii sunt ei, in si ptr Olanda si ce cumparaturi au facut ca sa transmita d-na msg pe retelele de socializare?....intelegeam asta daca Baris si G ar fi fost actori repunoscuti pe plan mondial, ar fi fost descendentii lui Mustafa Atatürk sau chiar o ruda indepartata a lui Erdogan, sau daca ar fi facut niste cumparaturi consistente, macar de cateva mii euro ( dar Baris avea 2 sacosele in mana, ma indoiesc ca produsele au costat mai mult de 500 euro)....
ps Crisu, multumesc mult, mult de tot ptr traduceri...
carina- vip
....cica este poza de astazi, de la stadion..
carina- vip
lombicutz a scris:
Stiu ce zici. Exact asa simt si eu. Ii iubesc pe Elcin si pe Baris, dar tot ce se intampla in jurul lor este deja obositor.
...ai dreptate, intr-adevar este obositor, dar "bufnita" asta, este cea care produce tot calvarul...ea si cu toate relatiile din presa...cand iese Baris pe undeva singur nu-l vede nimeni in afara de cativa fani, cand iese ea, sau cu ea, apar toate televiziunile...
carina- vip
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 6. Kiralik Ask - comentarii
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 6. Kiralik Ask - comentarii
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii