7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
violeta maicariu a scris:Ca sa folosesc o replica dintr-un film renumit:,,si maine este o zi",acest ,,maine"poate schimba multe..pe maine deci dragi Kiraliste..noapte buna..
Noapte buna!
Se mai limpezesc ideile pana maine :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:Vorbeam noi pe aici ca poate si ei s au plictisit, au obosit si abia asteapta sa se termine serialul...totusi, Elcin a dat dovada de profesionalism, a venit la filmari, chiar in ciuda problemei cu ochii, e clar ca nu i a trecut, a purtat ochelarii si pt promo...putea sa si bage picioarele si sa spuna ca sanatatea ei e mai importanta, sa revina la filmari cand se vindeca definitiv si niciun contract nu putea s o oblige sa filmeze.
...Crisu si mai este si o alta problema...de regula proiectele incep sa se puna in discutie pe la inceputul primaverii, chiar lunile feb-martie, iar filmarile incep cam din luna august ca cel mai tarziu pe la sf lunii septembrie sa aibe loc primul ep... eu sunt convinsa ca si ei sunt constienti de succesul pe care l-au avut in acest serial si nu cred ca sunt in faza in care si-ar permite sa dea vrabia din mana ptr cea de pe gard...de bine de rau, cu acest serial stiu ca mai au ceva "paine" de rontait macar pana in iarna...nu cred ca ei si-ar dori sa renunte, mai au putin si intra in vacanta, cred ca problema este cu producatorul, daca mai detine fonduri, daca mai primeste sponsorizari, daca poate sustine toate cheltuielile etc...dar ce ma mira este faptul ca aceste calcule nu se fac pe picior si ca pana acum trebuiau sa aibe temele facute si ar fi trebuit deja sa se cunoasca decizia...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...cica Elcin este inca la filmari..
carina- vip
Poate ca ei cunosc deja decizia, dar nu o comunica inca...nu stiu ce sa mai zic ca deja cred ca am facut o obsesie cu anuntul ala :)))carina a scris:
...Crisu si mai este si o alta problema...de regula proiectele incep sa se puna in discutie pe la inceputul primaverii, chiar lunile feb-martie, iar filmarile incep cam din luna august ca cel mai tarziu pe la sf lunii septembrie sa aibe loc primul ep... eu sunt convinsa ca si ei sunt constienti de succesul pe care l-au avut in acest serial si nu cred ca sunt in faza in care si-ar permite sa dea vrabia din mana ptr cea de pe gard...de bine de rau, cu acest serial stiu ca mai au ceva "paine" de rontait macar pana in iarna...nu cred ca ei si-ar dori sa renunte, mai au putin si intra in vacanta, cred ca problema este cu producatorul, daca mai detine fonduri, daca mai primeste sponsorizari, daca poate sustine toate cheltuielile etc...dar ce ma mira este faptul ca aceste calcule nu se fac pe picior si ca pana acum trebuiau sa aibe temele facute si ar fi trebuit deja sa se cunoasca decizia...
Crisu- vip
carina a scris:
...cica Elcin este inca la filmari..
Zice ca Omer a ajuns la Defne in cartier acum 5 minute si vor filma pt aprox 2-3 ore (depinde ce inseamna acum 5 min...)
Crisu- vip
https://www.instagram.com/p/BFe3D7AKIz7/?taken-by=balcin90
carina- vip
https://www.instagram.com/p/BFevcBMKI_8/?taken-by=balcin90
si parerea ei...
674 likes
1h
balcin90@ka_dizisi Katılıyorum
1)bence o kız sude
2)sinan dergi cekimlernin iptal oldugnu ogrendi ve ondan telasa girip ömerin odasına koşdu
3)defne eski bölümden galoyla telefonda konusdugu yer -bence Ömerin defneyi aramasındakı sebep aralarındaki kırgınlıklar gecsin barissinlar diye konusmak istiyor ve defneyi arıyor
-ömerde dergi çekiminin iptal olduğunu duyuyor ve sinirlenerek gidiyor feryale o yuzdende sinirden telefonunu şirkette unutuyor
-ömerin konuşmasıda bence ya defnenin rüyasıdır yada bize ters köşe yapmaya çalışıyorlar
Benim düşüncem bunlar
si parerea ei...
674 likes
1h
1)bence o kız sude
2)sinan dergi cekimlernin iptal oldugnu ogrendi ve ondan telasa girip ömerin odasına koşdu
3)defne eski bölümden galoyla telefonda konusdugu yer -bence Ömerin defneyi aramasındakı sebep aralarındaki kırgınlıklar gecsin barissinlar diye konusmak istiyor ve defneyi arıyor
-ömerde dergi çekiminin iptal olduğunu duyuyor ve sinirlenerek gidiyor feryale o yuzdende sinirden telefonunu şirkette unutuyor
-ömerin konuşmasıda bence ya defnenin rüyasıdır yada bize ters köşe yapmaya çalışıyorlar
Benim düşüncem bunlar
carina- vip
...Crisu mai am o problema...pe instagram, balcin90, punea zilnic cel putin 20-30 poze cu cei doi si facea o antiteza intre ei si aparitiile cu consoarta...si cu "consortul", dar mai putine ca nu exista in arhiva prea multe...am incercat ieri sa mai trec in revista acele imagine si nu mai sunt...are doar o singura pag cu poze, le-o fi sters sau sunt arhivate pe undeva?, trebuie sa apas pe ceva ca sa vad intreaga activitate a lui balcin90?...daca ai idee cum stau lucrurile cu instagramul asta?
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 17 Mai 2016, 12:13 am, editata de 3 ori
carina- vip
carina a scris:https://www.instagram.com/p/BFe3D7AKIz7/?taken-by=balcin90
Super, au ales perfect si cuvintele :)))
Crisu- vip
Pe contul balcin90 sunt doar 33 de postari, inseamna ca le au sters sau le au setat ca private, altfel ar fi fost disponibile pt vizualizare. Daca le ai dat follow si tot 33 de postari sunt, e clar ca le au sters...eu nu le am dat follow si public au doar 33 postari.carina a scris:...Crisu mai am o problema...pe instagram, balcin90, punea zilnic cel putin 20-30 poze cu cei doi si facea o antiteza intre ei si aparitiile cu consoarta...si cu "consortul", dar mai putine ca nu exista in arhiva prea multe...am incercat ieri sa mai trec in revista acele imagine si nu mai sunt...are doar o singura pag cu poze, le-o fi sters sau sunt arhivate pe undeva?, trebuie sa apas pe ceva ca sa vad intreaga activitate a lui balcin90?...daca ai idee cum stau lucrurile cu instagramul asta?
Crisu- vip
E cam ce am vb si noi pe aicicarina a scris:https://www.instagram.com/p/BFevcBMKI_8/?taken-by=balcin90
si parerea ei...
1)bence o kız sude
Benim düşüncem bunlar
1. crede ca tipa din birou e Sude
2. Sinan afla ca s a anulat intelegerea cu Feryal si din acest motiv da buzna agitat in biroul lui Omer
3. In promo au dat imaginea cu Defne din ep trecut cand a sunat o Gallo, crede ca Omer o suna pe Defne pt a si rezolva neintelegerile
Omer afla si el ca s a anulat interviul pt revista si pleaca spre Feryal, uitandu si telefonul
Iar faza cum ca Omer afla despre joc crede ca e visul lui Defne sau altceva, ei vrand doar sa ne incurce cu acest promo
Crisu- vip
...multumesc mult Crisu..
ps. cred ca le-a sters tipa sau poate le-o fi pus la privat, D-zeu stie ce-a facut cu ele..poate a primit si asta vreo amenintare de undeva, zilnic posta cu zecile si cu msg Elbar var!!!, si mai venea si cu explicatii....acelasi lucru s-a intamplat si cu bonya6, la inceput era destul de corecta si echilibrata, tinea legatura cu fel si fel fani, era obiectiva in informatii si de ceva vreme a sarit gardul in curtea lui G...de cand si-a schimbat atitudinea, au inceput si discutiile intre fete pe site-ul arabesc si de atunci sau separat si n-au mai aparut nici Elbar Humor ( versiunea veche, care s-a oprir la 21-22)
ps. cred ca le-a sters tipa sau poate le-o fi pus la privat, D-zeu stie ce-a facut cu ele..poate a primit si asta vreo amenintare de undeva, zilnic posta cu zecile si cu msg Elbar var!!!, si mai venea si cu explicatii....acelasi lucru s-a intamplat si cu bonya6, la inceput era destul de corecta si echilibrata, tinea legatura cu fel si fel fani, era obiectiva in informatii si de ceva vreme a sarit gardul in curtea lui G...de cand si-a schimbat atitudinea, au inceput si discutiile intre fete pe site-ul arabesc si de atunci sau separat si n-au mai aparut nici Elbar Humor ( versiunea veche, care s-a oprir la 21-22)
carina- vip
...eu totusi nu cred ca este Sude si nu cred ca Omer se duce in biroul lui Tranba, mai de graba se duce la Feryal....sa nu fie tipa aceea cu care era cuplat Tranba, aia avea 2 fire de par in cap si era bruneta...a aparut si in ep trecut parca cateva min....pe Sude chiar daca au tuns-o si au vopsit-o, ea are parul f bogat...parca nu pare a fi ea...poate de vor da promo 2 si poate reusim sa ne mai dumirim..
carina- vip
...ce poze o fi apreciat Baris?...ce reprezinta ca nu-mi dau seama?
carina- vip
https://instagram.com/p/BFeYwYEkY7v/
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
E contul unuia care detine clubul de sport Bujin, acolo practica si Baris boxul, are si un filmulet cu el, iar in poza asta sunt niste sportivi carora le ureaza succces.carina a scris:
...ce poze o fi apreciat Baris?...ce reprezinta ca nu-mi dau seama?
https://i.instagram.com/brkbujin/
Crisu- vip
Cred ca mai degraba le a sters pentru ca oricine le ar da follow ar putea sa vada si postarile private...cine stie, o fi bagat frica in ei careva, ai dreptate, nu prea am mai vazut mesaje cu Elbar var...G are 2 avocati in familie, tatal si fratele...carina a scris:...multumesc mult Crisu..
Crisu- vip
Vad ca au primit avertisment, e posibil sa le inchida contul...pacat.carina a scris:
De ce n or seta si ele sa fie blocate videoclipurile pt Turcia, sa nu fie disponibile pt ei?! Sau poate au facut asta, dar tot le au gasit...
Crisu- vip
Buna dimineata, ce harnice ati fost. E rost de inca o cafea.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Oh, nu. Sper sa nu le blocheze contul. N-am apucat sa salvez cam de mult ce-au tradus.
lombicutz- vip
Neata la cafeluta,am vazut si eu avertismentul fetelor de la Dizi fac treaba buna fetele,ce ne facem fara ele?inteleg engleza dar nu,, mot a mot,,in fine,speram sa fie bine..lombicutz a scris:Oh, nu. Sper sa nu le blocheze contul. N-am apucat sa salvez cam de mult ce-au tradus.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Buna dimineata! Afiyet olsun! :))lombicutz a scris:Buna dimineata, ce harnice ati fost. E rost de inca o cafea.
E o idee buna asta cu salvatul videoclipurilor.
Crisu- vip
E buna, doar ca laptop-ul meu de acasa e mai obosit decat Elcin si Baris dupa un an de celebritate:)) Si am salvat dar nu cu consecventa .
lombicutz- vip
https://twitter.com/kiralikaskdizi/status/732500247725756416
Ozet ep 47.
Ozet ep 47.
lombicutz- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare