7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
Mda...nush voua cum va placut acest episod...pe mn nu prea m a mai facut sa fiu asa de implicata in ce incearca ei sa mai transmita publicului ...ori nu mai sunt eu asa receptiva si din cauza ca sunt dezamagita de tot "circul"asta cu ei ..eu I am simtit ca si cum au jucat rolul CA TREBUIE nu din placere ...inteleg ca sunt prob de sanatate la E dar ....ce sa zic probabil gresesc (cred ca intr adevar au nevoie de pauza )...I au simtit fiind falsi amandoi...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
...mie, imi place mai mult de Elcin in stare naturala, decat machiata...au fost unele scene dezastruase privind machiajul
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna dimineata si La multi ani de sf Constantin si Elena!
A crescut rating ul, la total sunt pe 4 si la restul pe 2.
Ei n au dat niciun anunt legat de sezonul 2, nu e nimic oficial.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Buna dimineata lume KA..daa,au fost draguti iar scenele de la atelier au fost super dulci,s-au mangaiat din priviri si s-au privit din mangaieri...si mi-a placut si capra de Nihan ca a mancat scrisoarea....carina a scris:
...mie, imi place mai mult de Elcin in stare naturala, decat machiata...au fost unele scene dezastruase privind machiajul
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
...imi cer mii de scuze, noroc cu Crisu, am si uitat ca astazi este sarbatoare...
La multi ani, multa sanatate si tot ceeea ce va doriti!
La multi ani, multa sanatate si tot ceeea ce va doriti!
carina- vip
Crisu a scris:Buna dimineata si La multi ani de sf Constantin si Elena!
ref poze de ieri cu Baris, cel care era cu ei,Ahmet, mi-au raspuns fetele ca este "director lui de lucru"...ce vrea sa insemne asta, nu stiu?.., daca era managerul lui, imi spuneau...asa ca nu am inteles mare lucru...oricat de bine ar vorbi franceza, ele gandesc arabeste, fac o traducere mot-a-mot si iese ce iese...si au o mare problema cu genurile, ptr ele nu prea exista genul feminin, merg mai mult pe masculin, etc
carina- vip
...Crisu, te rog!!!...spune ceva legat de sezonul 2 ca sunt probleme?...si ca E si B sunt solicitati in alte proiecte?...
carina- vip
...fanii astia sunt de balamuc...ce-ar fi vrut, sa-si arunce lucrurile dupa ce filmeaza o scena?, ca doar tricourile, pantalonii, rochiile nu sunt de unica folosinta!!!!
ps. acum am remarcat ca in poza de jos nu este Koray...
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 21 Mai 2016, 12:27 pm, editata de 1 ori
carina- vip
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/vb.522082711328109/544225179113862/?type=2&theater
...scena cu "picatul" Defnei in apa...eu am crezut ca a fost dublata, dar de unde, chiar ea s-a aruncat...
...scena cu "picatul" Defnei in apa...eu am crezut ca a fost dublata, dar de unde, chiar ea s-a aruncat...
carina- vip
carina a scris:
...Crisu, te rog!!!...spune ceva legat de sezonul 2 ca sunt probleme?...si ca E si B sunt solicitati in alte proiecte?...
Zice ca Star tv a hotarat ca Paramparca si Kara Sevda sa continue, insa nu s a luat o decizie inca cu privire la KA. Daca se vor intelege cu actorii, vor continua cu un nou sezon. In cazul in care scade rating ul sau actorii au pretentii prea mari de plata, pare imposibil de continuat. Pentru E si B ploua cu oferte, in special pt B. Ca ea se uita cu placere la KA, in ciuda criticilor. Insa povestea a inceput sa scada si ar trebui facuta o manevra buna daca vor sa continue, altfel vor pierde.
Crisu- vip
Daa, problema asta cu genul o am si eu la turca lor, daca nu specifica exact, nu mi dau seama despre cine e vorba, femeie sau barbat. Probabil ca o fi ceva dupa care identifici genul, dar eu habar n am, n am reusit sa descifrez :))carina a scris:
ref poze de ieri cu Baris, cel care era cu ei,Ahmet, mi-au raspuns fetele ca este "director lui de lucru"...ce vrea sa insemne asta, nu stiu?.., daca era managerul lui, imi spuneau...asa ca nu am inteles mare lucru...oricat de bine ar vorbi franceza, ele gandesc arabeste, fac o traducere mot-a-mot si iese ce iese...si au o mare problema cu genurile, ptr ele nu prea exista genul feminin, merg mai mult pe masculin, etc
Crisu- vip
carina a scris:
Frumoasa scena asta, mi a placut cum s a cuibarit la pieptul lui :))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Zice ca Star tv a hotarat ca Paramparca si Kara Sevda sa continue, insa nu s a luat o decizie inca cu privire la KA. Daca se vor intelege cu actorii, vor continua cu un nou sezon. In cazul in care scade rating ul sau actorii au pretentii prea mari de plata, pare imposibil de continuat. Pentru E si B ploua cu oferte, in special pt B. Ca ea se uita cu placere la KA, in ciuda criticilor. Insa povestea a inceput sa scada si ar trebui facuta o manevra buna daca vor sa continue, altfel vor pierde.
...multumesc mult Crisu si pe la ei," ploua" cu analisti, raspandaci, ofertanti, etc
carina- vip
...nu stiu cum stau lucrurile, cum le indentifica, dar si cu adjectivele posesive aceeasi nebunie o fac...ele intre ele se inteleg, e mai greu ptr noi ...chiar si cu "directorul de lucru" stau si ma gandesc, o fi avut legatura cu Baris sau o fi fost a lui G?...Crisu a scris:
Daa, problema asta cu genul o am si eu la turca lor, daca nu specifica exact, nu mi dau seama despre cine e vorba, femeie sau barbat. Probabil ca o fi ceva dupa care identifici genul, dar eu habar n am, n am reusit sa descifrez :))
carina- vip
...curand, va fi urcat pe youtube, un reportaj care a fost transmis astazi,de nu stiu ce TV Tr
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 21 Mai 2016, 1:41 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Multumesc fetelor pentru noutăți. Acum sunt mai aglomerată si nu am timp sa citesc prin alte parti. Asa ca imi sunteți de mare ajutor ca postat noutățile aici pe pagina.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
carina a scris:
...poz, 8
Care e faza cu poza asta? Nu m am prins, am vazut ce scrie la pozitia 8 ...
Crisu- vip
https://instagram.com/p/BFrIiNrN25_/
Poate o duce pe D pe yacht ...din ce am inteles eu acolo se lucra
Poate o duce pe D pe yacht ...din ce am inteles eu acolo se lucra
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 6. Kiralik Ask - comentarii