8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
Daca nu vor ei las ca avem noi grija:a fost dragoste in rulota?sa fie si-n porbagaj... ..o sa faca dragoste pe unde n-au visat..
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Reclama...sufletul comertului...
violeta maicariu- vip
Kanka stylevioleta maicariu a scris:Daca nu vor ei las ca avem noi grija:a fost dragoste in rulota?sa fie si-n porbagaj... ..o sa faca dragoste pe unde n-au visat..
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
La astia se poate la noi doar pe netNicky a scris:Ei nu sunt tot turci din Turcia? În KA de ce nu se poate așa? KanalD are mai multă influență.Admin_dea05 a scris:Prima noapte de dragoste dintre Hülya&Kerim .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Gata, reclama e pe sfarsite
Vizionare placuta!
Vizionare placuta!
Crisu- vip
Crisu a scris:Gata, reclama e pe sfarsite
Vizionare placuta!
...multumim, la fel..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
in sfarsit...vizionare placuta!carina a scris:Crisu a scris:Gata, reclama e pe sfarsite
Vizionare placuta!
...multumim, la fel..
Admin_dea05- Admin
.. ,,cum de iti vin astfel de ideii..carina a scris:...am facut o alta boroboata, am reusit sa-i torn "gaz" in salata si unei amice...fara sa-mi dau seama ca pe laptop-ul meu de la serviciu intrase ea pe IG si a ramas adresa ei inregistrata...i-am "tras" un msg dnei Arduc si atunci am constatat ca s-a duc cu id-ul amicei...asta este!...bine ca nu avem optiuni comune cu privire la "telenovele" turcesti, nu-i nici un bai, daca d-na o va reduce la tacere dupa receptionarea msg-ului
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Un inceput de sarut de mi-a stat inima.....
violeta maicariu- vip
...pana la urma n-a fugit mireasa?...au incercat sa faca un joc Koray cu Neriman?
carina- vip
Eeee, si au mai revenit cu acel sarut, parca nici buzele lor nu mai voiau sa se dezlipeasca :))))
Patise ceva mireasa, n am inteles exact si daduse fuga la baie, iar Koray, ca de obicei, a inteles gresit si i a indus pe toti in eroare...n a fost nimic planuit.
Patise ceva mireasa, n am inteles exact si daduse fuga la baie, iar Koray, ca de obicei, a inteles gresit si i a indus pe toti in eroare...n a fost nimic planuit.
Crisu- vip
Pufosenia roz nu era halatul, o are prinsa la geanta, dar e inca obiect neindentificat...n am reusit sa mi dau seama ce e.
Crisu- vip
Astia au uitat de Koray....
violeta maicariu- vip
Sinan e gelos rau...Iasomia n-a venit cu el pe barca...
violeta maicariu- vip
Nu inteleg ce secret ascunde mireasa?este asemanator cu al lui Defne?Unii spun ca e de fapt incercarea lui Omer de a o face sa spuna adevarul...
violeta maicariu- vip
acum toata lumea poarta un secret..cred ca e la modavioleta maicariu a scris:Nu inteleg ce secret ascunde mireasa?este asemanator cu al lui Defne?Unii spun ca e de fapt incercarea lui Omer de a o face sa spuna adevarul...
Admin_dea05- Admin
violeta maicariu a scris:Nu inteleg ce secret ascunde mireasa?este asemanator cu al lui Defne?Unii spun ca e de fapt incercarea lui Omer de a o face sa spuna adevarul...
...eu am inteles ca a fost logodita cu altcineva
carina- vip
Daa ce mult a mai tinut ziua lui Defne,mai bine i-ar fi spus ,,minutul" lui Defne...ne-au umplut de respect si data asta....
violeta maicariu- vip
Da , f putin , nu i-au dat importanta prea multa.violeta maicariu a scris:Daa ce mult a mai tinut ziua lui Defne,mai bine i-ar fi spus ,,minutul" lui Defne...ne-au umplut de respect si data asta....
Admin_dea05- Admin
Sebnem a fost logodita cu un tip, Gorkan sau ceva de genul asta am inteles, care este asociat cu Alp, iar el nu stie de relatia pe care au avut o ei...cam ciudata faza, o incercare nereusita de a lungi serialul, probabil pentru ca nici ei nu stiu ce sa faca in continuare...e sezon 2 sau nu.violeta maicariu a scris:Nu inteleg ce secret ascunde mireasa?este asemanator cu al lui Defne?Unii spun ca e de fapt incercarea lui Omer de a o face sa spuna adevarul...
LE: sau Gorkan ala e asociatul ei, nu al lui Alp...
Ultima editare efectuata de catre Crisu in Vin 27 Mai 2016, 10:33 pm, editata de 1 ori
Crisu- vip
carina ti-am trimis un mesaj privatcarina a scris:violeta maicariu a scris:Nu inteleg ce secret ascunde mireasa?este asemanator cu al lui Defne?Unii spun ca e de fapt incercarea lui Omer de a o face sa spuna adevarul...
...eu am inteles ca a fost logodita cu altcineva
Admin_dea05- Admin
violeta maicariu a scris:Daa ce mult a mai tinut ziua lui Defne,mai bine i-ar fi spus ,,minutul" lui Defne...ne-au umplut de respect si data asta....
mda, ne au lasat cu ochii in soare, ca de obicei...si am asteptat atat scena asta...au facut misto de noi
Crisu- vip
Bine ca a tinut ziua lui Koray doua episoade,iar trebuie sa-mi pun putinii neuroni la treaba,sa-mi imaginez ce s-a intamplat acolo..si cand ma gandeam ca sunt si ei singuri-singurei pe un iaht...Crisu a scris:
mda, ne au lasat cu ochii in soare, ca de obicei...si am asteptat atat scena asta...au facut misto de noi
violeta maicariu- vip
Ne am dat seama dupa 47 de ep ca Yasemin aare si ea prietene...
Crisu- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii