8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
Ooo, avem promo! Yaaay!!!
Arata bine acest promo, imi place. Eu sper sa nu ramana gravida Defne, sa i lege doar iubirea lor pentru moment si asta sa i impace, sa mai astepte putin :)))
Cred ca vor fi ultimele momente frumoase inainte de furtuna...
Arata bine acest promo, imi place. Eu sper sa nu ramana gravida Defne, sa i lege doar iubirea lor pentru moment si asta sa i impace, sa mai astepte putin :)))
Cred ca vor fi ultimele momente frumoase inainte de furtuna...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Conferinţa de vară a scenariştilor : Pe 5 iunie Meric face conferinta, intre orele 13 si 17. Va vorbi despre cum a inceput Kiralik Ask, de unde provine ideea, cum s-au ales actorii, despre rating, despre sezonul în curs şi ce se va mai întâmpla cu Kiralik Ask
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...ultima imagine cred ca este filmata de mult...atunci cand Defne a visat ca vor fi 3...tot un tricou negru avea...
carina- vip
...fanii au inceput activitatea))))
carina- vip
....Koray si Neriman, la festivitatea de premiere....hotel Bosfor..
carina- vip
D: iubitule!
O: iubito!
D: ce bine mirosi!
K: cel mai frumos lucru din lume!
O: Koray!
O: nici sa nu te gandesti sa-ti petreci timpul aici! haide!
O: adica vom fi singuri doua zile! doua zile intregi!
K: dar asta ar fi nepoliticos vizavi de tine!
D: nu,nu ar fi!
O: nu,nu ar fi,deloc
O: unde vrei sa mergem?...acum,cu tine am sa vad cu alti ochi toate locurile pe care le-am vazut deja! Mereu o sa fim impreuna ! Nu o sa nedespartim niciodata!
D: care este cea mai ridicola clipa din viata ta,de care sa te rusinezi?...care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai facut pt o fata?
.....sa vedem un film?
.....intr-adevar cel mai ciudat lucru care mi s-a intamplat esti tu! Eu pe acest barbat il iubesc mult!
O: iubito!
D: ce bine mirosi!
K: cel mai frumos lucru din lume!
O: Koray!
O: nici sa nu te gandesti sa-ti petreci timpul aici! haide!
O: adica vom fi singuri doua zile! doua zile intregi!
K: dar asta ar fi nepoliticos vizavi de tine!
D: nu,nu ar fi!
O: nu,nu ar fi,deloc
O: unde vrei sa mergem?...acum,cu tine am sa vad cu alti ochi toate locurile pe care le-am vazut deja! Mereu o sa fim impreuna ! Nu o sa nedespartim niciodata!
D: care este cea mai ridicola clipa din viata ta,de care sa te rusinezi?...care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai facut pt o fata?
.....sa vedem un film?
.....intr-adevar cel mai ciudat lucru care mi s-a intamplat esti tu! Eu pe acest barbat il iubesc mult!
carina- vip
...ia sa vedem, Elcin ajunge la festivitate?...si daca da, sa vina singura, decat sa vina cu Y mai bine sa-si vada de catei...
carina- vip
Despre ce festivitate e vorba ? Nu prea am avut timp azi, nu sunt la curent cu stirile :))carina a scris:...ia sa vedem, Elcin ajunge la festivitate?...si daca da, sa vina singura, decat sa vina cu Y mai bine sa-si vada de catei...
Crisu- vip
Crisu a scris:
Despre ce festivitate e vorba ? Nu prea am avut timp azi, nu sunt la curent cu stirile :))
...nici eu nu stiu despre ce este vorba...am vazut acum 50 mim pozele pe site-ul arabesc...bonya6 le-a distribuit acum 20 min...tot intreb pe TT si de Elcin, nu-mi raspunde nimeni....mi-au raspuns araboaicele "pana acum inca nu a ajuns"...au castigat premiul cel mai bun actor, cel mai bun serial...ma gandesc ca daca nu a venit Elcin, sa nu fie vorba de sondajul acela unde a castigat Tuba ca fiind cea mai buna actrita...nu stiu...dar daca a castigat Elcin premiul si nu s-a prezentat, s-a dus cariera ei...pai asa ea vrea sa se faca cunoscuta si sa mai prinda contracte, stand cu Y si cu cateii acasa?
carina- vip
...fanii la datorie!!!
carina- vip
Poate se adeveste visul lui Defne, daca tot au dat imaginile.carina a scris:...ultima imagine cred ca este filmata de mult...atunci cand Defne a visat ca vor fi 3...tot un tricou negru avea...
Ultima editare efectuata de catre Crisu in Lun 30 Mai 2016, 9:54 pm, editata de 1 ori
Crisu- vip
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 30 Mai 2016, 10:05 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Crisu a scris:
...eu cred ca si scenele care vor fi in ep 49 tot atunci au fost filmate...ei cand filmeaza anumite scene, nu filmeaza doar ptr un ep...mai pastreaza "franturi" si vin in completare cand isi mai aduc aminte sau cand au nevoie...
carina- vip
Crisu te rog mult daca ai timp, o idee, despre interviul lui Baris..."ultima iubire"
carina- vip
ce scrie in partea stanga "pe verticala" si incadrat in ghilimele sunt spusele lui Baris?..foarte inteligenta, foarte desteapta, foarte comica...foarte la putere 100?
carina- vip
Nu pot acum, poate mai tz putin, nu am acces la un calc acum si mi e greu pe telefon, nu pot fara dictionar pt ca nu inteleg toate cuvintele, umblu si mai usor intre ferestre pe calc...vad ca a vb destul de mult despre Gcarina a scris:Crisu te rog mult daca ai timp, o idee, despre interviul lui Baris..."ultima iubire"
N am uitat nici de interviul ala din 2014, am salvat link ul, sper cat de curand...
Crisu- vip
...bonya, vad ca este pe faza((((...nu a mai fost nevoie sa distribuie "materialul", cred ca direct de la sursa l-a aruncat pe TT
....unde are legatura cu Gupse, ne-a marit si pagina...sa ne intre bine in cap, sa nu mai facem supozitii!!!
carina- vip
Crisu a scris:
Nu pot acum, poate mai tz putin, nu am acces la un calc acum si mi e greu pe telefon, nu pot fara dictionar pt ca nu inteleg toate cuvintele, umblu si mai usor intre ferestre pe calc...vad ca a vb destul de mult despre G
N am uitat nici de interviul ala din 2014, am salvat link ul, sper cat de curand...
...Crisu, cu cel din 2014, nu-ti mai bate capul...este tradus si pus la "Arduc Baris"...doar vezi daca este unul si acelasi si daca sunt ceva neconcordante"..
da, fff mult a vorbit si totul la superlativ!!!!...nu-mi ramane decat sa le urez sa le fie de bine!!!!!
carina- vip
Aha, ok, n am stiut ca cel din 2014 e acolo.carina a scris:
...Crisu, cu cel din 2014, nu-ti mai bate capul...este tradus si pus la "Arduc Baris"...doar vezi daca este unul si acelasi si daca sunt ceva neconcordante"..
da, fff mult a vorbit si totul la superlativ!!!!...nu-mi ramane decat sa le urez sa le fie de bine!!!!!
Da, numai de bine despre G, vad ca insista si ca e f fericit...zice ceva si despre fani...chiar ca sa le fie de bine...
Crisu- vip
...asta-i prost, nu-i sanatos!!!!, are probleme cu vederea!!!.....auzi, G este o femeie foarte frumoasa...
carina- vip
Ce sa mai zic...gusturile nu se discuta, poate el o vede frumoasa...daca tot insista atat, asa o fi.carina a scris:...asta-i prost, nu-i sanatos!!!!, are probleme cu vederea!!!.....auzi, G este o femeie foarte frumoasa...
Crisu- vip
Crisu a scris:
Ce sa mai zic...gusturile nu se discuta, poate el o vede frumoasa...daca tot insista atat, asa o fi.
...da, asa este gusturile nu se discuta!!!!...este in premiera cand discuta direct despre G si totul la superlativ...spune ca este f fericitit si ca sunt f fericiti impreuna si ca nu intelege de ce oamenii sunt impotriva acestei relatii...
carina- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii