9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
Buna ziua,deci nu-mi vine sa cred ca e reala poza....atatia ani am bantuit pe forumuri ca doar-doar s-a gasi ceva de la Monte Carlo incoace,ca vor fi impreuna undeva,la o festivitate macar si yoc..acum stau de un sfert de ora si ma uit la poza asta,ma sterg la ochi si iar ma uit...o sa scot poza asta si o inramez..e prea frumos ca sa fie adevarat ..nu e teapa,nu????Nicky a scris:
https://www.instagram.com/p/BGwJHA0HGYD/?taken-by=mrtyldrm
După 8 ani... Ce frumoasă coincidență!
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
violeta maicariu a scris:
Buna ziua,deci nu-mi vine sa cred ca e reala poza..e prea frumos ca sa fie adevarat ..nu e teapa,nu????
Poza e foarte adevărată. E postată de Murat pe instagramul lui. Amândoi sunt la Londra și probabil că și-au dat întâlnire.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nicky a scris:
Poza e foarte adevărată. E postată de Murat pe instagramul lui. Amândoi sunt la Londra și probabil că și-au dat întâlnire.
...ati citit din curiozitate msg-le pe care le-a primit Muri?...sunt sfaramata, cum de altfel toti fanii sunt in stare de soc..."D-zeu-le, nu-mi pot crede ochilor"..."nu pot sa cred, cel mai mare vis al meu s-a implinit" "multumesc lui D-zeu ptr cel mai mare dar pe care mi l-a facut"..."cel mai mare vis a devenit real",,,etc,,
....dar se pare ca ei sunt pe strada si si-au facut selfi...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
....astazi este ziua actritei care o interpreteaza pe Neriman..
carina- vip
...fetele spun ca este aceeasi locatie...
carina- vip
A inceput joaca pe tt :))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Vai voi ati vazut ce msj are Gupse pe tricou "psychos in love":))...asta face intentionat orice miscare ..cica psiho-social indragostit...si baiatul parca e tinut cu forta la poza..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Irina111 a scris:Vai voi ati vazut ce msj are Gupse pe tricou "psychos in love":))...asta face intentionat orice miscare ..cica psiho-social indragostit...si baiatul parca e tinut cu forta la poza..
Am vazut...iar baiatul pare oripilat :)))
Crisu- vip
Tot ce sper e ca nu asteptam opt ani si pentru Elcin si Baris dupa ce se va termina serialul.Nicky a scris:
https://www.instagram.com/p/BGwJHA0HGYD/?taken-by=mrtyldrm
După 8 ani... Ce frumoasă coincidență!
Seara buna fetelor, vizionare placuta!
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
lombicutz a scris:
Tot ce sper e ca nu asteptam opt ani si pentru Elcin si Baris dupa ce se va termina serialul.
Seara buna fetelor, vizionare placuta!
....sunt aproape convinsa ca si tu te-ai numarat printre fanii MuraTuba....ar fi un mare pacat ca si acesti doi protagonisti ElBar sa aibe destinul celuilalt cuplu....
...asa de tare m-a impresionat poza....li se citeste fericirea/multumirea pe fata(sub nici o forma nu ma gandesc ca ar putea fi ceva intre ei), dar cu siguranta o "vorba" de regret tot si-au spus...niciodata n-au pozat singuri, vorba unei fane "cu aceasta poza ati scris istorie"
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 17 Iun 2016, 8:45 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...fanele vorbesc ca astazi s-a filmat scena de hena la Defne....nu stiu, ce naiba vreau sa se intample cu acest serial, dar in nici un caz nu mai vreau o impacare dulce de scurta durata si apoi o despartire amara...
carina- vip
Link
http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Vizionare placuta!
Adica sper sa fie placuta :)))
http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Vizionare placuta!
Adica sper sa fie placuta :)))
Crisu- vip
carina a scris:...fanele vorbesc ca astazi s-a filmat scena de hena la Defne....nu stiu, ce naiba vreau sa se intample cu acest serial, dar in nici un caz nu mai vreau o impacare dulce de scurta durata si apoi o despartire amara...
Si eu prefer sa nu se impace, dar, pana la urma, cred ca despre nunta lor e vorba...impacarea asta nici macar un episod n o sa dureze.
Crisu- vip
Vizionare placuta!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Crisu a scris:
Si eu prefer sa nu se impace, dar, pana la urma, cred ca despre nunta lor e vorba...impacarea asta nici macar un episod n o sa dureze.
...s-o ia naiba pe scenarista...asa m-am saturat de "bis-urile" astea!!!!
carina- vip
Si inca ce fan! Poza asta cu MuraTUba mi-a adus aminte de ce a spus Baris despre partener de destin. Nu putem sti cce alt destin ar fi avut amandoi daca ar fi fost mai putin incrancenati in alegerile lor.carina a scris:
....sunt aproape convinsa ca si tu te-ai numarat printre fanii MuraTuba....ar fi un mare pacat ca si aceste doi protagonisti ElBar sa aibe destinul celuilalt cuplu....
...asa de tare m-a impresionat poza....li se citeste fericirea/multumirea pe fata(sub nici o forma nu ma gandesc ca ar putea fi ceva intre ei), dar cu siguranta o "vorba" de regret tot si-au spus...niciodata n-au pozat singuri, vorba unei fane "cu aceasta poza ati scris istorie"
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
lombicutz a scris:
Si inca ce fan! Poza asta cu MuraTUba mi-a adus aminte de ce a spus Baris despre partener de destin. Nu putem sti cce alt destin ar fi avut amandoi daca ar fi fost mai putin incrancenati in alegerile lor.
...asa de bine seamana cele doua cupluri, ca m-a luat intr-adevar frica...Burcin este copia fidela a lui G...aceleasi strambaturi, importanta, ca vezi D-ne ce inteligente si destepte sunt ele...ca daca n-ar fi fost ele, partenerii lor ar fi fost niste nulitati, etc...in fata jurnalistilor o fac pe smeritele si supuselele si in realitate cred ca reusesc sa le distruga ficatul partenerilor...
carina- vip
Ce au mai plimbat-o pe Defne cu demisia si pana la urma tot la Omer a ajuns . Sa vedem acum daca Omer accepta.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii