1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+2
Roxana.
Admin_dea05
6 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
bună fetele !!!
halal suflet de bunic, chiar și numai prin alianță .... la ei se mângâie nepoții cu pușcociu....
ăștia țin rău la ținută , în toiul nopții când făcu prezența Miran și îi aliniă , care era în pijamale , în cămăși sau saci de noape dar amicul lui era omul la costum, cu cravată la gât chiar și ac de cravată avea... păi nu dormi frate chiar așa oricum, în budigăi sau alte alea....
ce pupat Vic ??? nici măcar un pupic pasional pe frunte nu am văzut
halal suflet de bunic, chiar și numai prin alianță .... la ei se mângâie nepoții cu pușcociu....
ăștia țin rău la ținută , în toiul nopții când făcu prezența Miran și îi aliniă , care era în pijamale , în cămăși sau saci de noape dar amicul lui era omul la costum, cu cravată la gât chiar și ac de cravată avea... păi nu dormi frate chiar așa oricum, în budigăi sau alte alea....
DENISA a scris:bună fetele !!!
Mama ce atentă ești la detalii....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
la ei asa se doarme . ori in itzari ...ori in costum elegant . tu iti alegi calea .DENISA a scris:bună fetele !!!
ori iti curge saliva din gura noaptea si te trezesti cu juma de par sculat ...ori dormi in picioare ca sa nu se sifoneze nimic . nu exista cale de mijloc . pai ori suntem agi or nu mai suntem ??
si inca n-o fi venit vara . ca atunci apar toti la bustul gol . lucrat la sala . sa te tii .
nici macar pe frunte ?
pai nu sunt casatoriti ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Dea sa ne lumineze dacă sunt legați cu acte în regulă ori ba .
Da Vic, să vezi tu ce brațe își lucrează ăștia ori în sala de se antrenează la tras cu pușcociu , ori pe la vreo sală de mese ...... forța în brațe o capătă când își altoiesc nevestele
Da Vic, să vezi tu ce brațe își lucrează ăștia ori în sala de se antrenează la tras cu pușcociu , ori pe la vreo sală de mese ...... forța în brațe o capătă când își altoiesc nevestele
DENISA a scris:Dea sa ne lumineze dacă sunt legați cu acte în regulă ori ba .
dar pesimista mai esti . poate ca te vor surprinde . sa vezi cum se apuca ei de alergat pe campirile mardiniene . minune .
cum adica ? pai nu sunt casatoriti ?? nu asa ati spus ???
victorelalove- moderator
incep toti sa alerge . ci sptii , cu catei , purcei , gaini , bunici ... asa-si mai diminueaza si frustrarile de pe mosie . un alergat , un sport , te face mai fericit . vezi altfel viata . nu-ti mai vine sa omori , sa bati , sa impusti . poate creste si dorinta de a locui singuri . fara mama , tata , rubedeniile de-a 4-lea neam . te mai scoate mintea si la un cinat romantic la lasat de seara . luna plina , romantism in floare . ia sa-i vezi tu in chintesenta romantismului , apogeul iubirii . sportul ii va salva pe toti .
victorelalove- moderator
Nu sunt legați....a fost căsătorie falsă ...nu putea să se căsătorească dacă deja era însurat.DENISA a scris:Dea sa ne lumineze dacă sunt legați cu acte în regulă ori ba .
Admin_dea05- Admin
DECI NU AR AVEA NICIUN DREPT SA SE IMPUSTE .
ca nu sunt luati .
ca nu sunt luati .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Au fost postare câteva fragmente care se vor întâmpla in episodul 6. Gonul o sa-i spună lui Reyyan ca Miran nu o vrea.. ii spune sa plece, apoi ii spune ca ea este soția lui Miran, sa plece cu Azat dacă vrea sa fie liberă ori să rămână ca amanta pentru Miran,iar Azat o așteaptă pe Reyyan sa ia o decizie.
De pe facebook
De pe facebook
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 15 Apr 2019, 12:28 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
aoleu ăștia mă fac cu capul ca și când nu eram destul de dusă, păi nu soața /verișoara
îi spunea că de ce o duce în camera lui pe Reyyan ?? de ce o culcă în patul ce cu ea nu a fost în stare să se culce ( nu l-au ajutat hormonii )
a existat măcar un pupat pe frunte cu soața verișoară ? ( se căsătoresc verișor cu verișoară)
în Sila ea fost cea violată dar acilea cine va fi violentatul , Miran ?
îi spunea că de ce o duce în camera lui pe Reyyan ?? de ce o culcă în patul ce cu ea nu a fost în stare să se culce ( nu l-au ajutat hormonii )
a existat măcar un pupat pe frunte cu soața verișoară ? ( se căsătoresc verișor cu verișoară)
pai au voie verisor cu verișoara...Azat o iubește pe Reyyan si tot verisori sunt...Miran s-a căsătorit de gura babei și ea stia ca Miran nu o iubește...DENISA a scris:aoleu ăștia mă fac cu capul ca și când nu eram destul de dusă, păi nu soața /verișoara
Admin_dea05- Admin
Aici nu cred ca va exista nici un viol. Se spune ca deja a ramas gravidă cu Miran din prima noapte petrecută împreună.
De pe facebook...am copiat ...Nu am scris eu
#NEW Cika in episodul 6 bunica lui Miran merge la conacul moșului și spune ca le-a confiscat proprietățile inclusiv conacul singura condiție ca sa ii lase sa trăiască în conac este sa le-o dea lor pe Reyyan . Bunicul acceptă este de acord și asa Reyyan poate sa trăiască. Vom vedea ce planuri are baba Și alte fragmente
care cică se vor întâmpla in episodul 6....Gonul o sa-i spună lui Reyyan ca Miran nu o vrea.. ii spune sa plece, apoi ii spune ca ea este soția lui Miran, sa plece cu Azat dacă vrea sa fie liberă ori să rămână ca amanta pentru Miran,iar Azat o așteaptă pe Reyyan sa ia o decizie.
De pe facebook...am copiat ...Nu am scris eu
#NEW Cika in episodul 6 bunica lui Miran merge la conacul moșului și spune ca le-a confiscat proprietățile inclusiv conacul singura condiție ca sa ii lase sa trăiască în conac este sa le-o dea lor pe Reyyan . Bunicul acceptă este de acord și asa Reyyan poate sa trăiască. Vom vedea ce planuri are baba Și alte fragmente
care cică se vor întâmpla in episodul 6....Gonul o sa-i spună lui Reyyan ca Miran nu o vrea.. ii spune sa plece, apoi ii spune ca ea este soția lui Miran, sa plece cu Azat dacă vrea sa fie liberă ori să rămână ca amanta pentru Miran,iar Azat o așteaptă pe Reyyan sa ia o decizie.
Admin_dea05- Admin
dar ce imbarligari par prin familia asta .
chiar ca : cum adica verisoru' are voie sa se casatoreasca cu verisoara ?? asa ...nu vad nimic rau in asta alde turci ?? s-a terminat lumea la familie ? nu mai vad si ei lumi in afara casei ? neamului ? si de ce nu s-au razbunat inainte de a se insura alde razbunatorii ? ma doare capul . vezi , de asta nu putem avea niciodata ceva frumos cu turcii .
neata !!
o saptamana plina de realizari va doresc
chiar ca : cum adica verisoru' are voie sa se casatoreasca cu verisoara ?? asa ...nu vad nimic rau in asta alde turci ?? s-a terminat lumea la familie ? nu mai vad si ei lumi in afara casei ? neamului ? si de ce nu s-au razbunat inainte de a se insura alde razbunatorii ? ma doare capul . vezi , de asta nu putem avea niciodata ceva frumos cu turcii .
neata !!
o saptamana plina de realizari va doresc
victorelalove- moderator
Admin_dea05- Admin
DEA , IN POZA AIA ZICI CA BUNI' L-A OMORAT PE OM DIN PRIVIRI .
buna , Roxana .
buna , Roxana .
victorelalove- moderator
Ioana G- vip
Data de inscriere : 04/03/2018
Ioana G a scris:Hello,fete faine!
vai , ioana . de cand nu te-am mai vazut ...
ti-am dus lipsa .
te uiti si tu la impuscarea iubirii ??
victorelalove- moderator
Da:)))...împușcătura iubirii
Ioana G- vip
M-a prins:))...îmi plac mult cei doi,cam dur nenea Akin
Ioana G- vip
Ioana G a scris:Da:)))...împușcătura iubirii
este pe placul deei . sa vezi cate-ti va spune .
mama , mama . cine romantice si nopti nedormite .
victorelalove- moderator
Da...nopti nedorite...
Am mai pus subtitrarea la un fragment.
https://www.facebook.com/140485926109426/posts/1258558734302134/
Am mai pus subtitrarea la un fragment.
https://www.facebook.com/140485926109426/posts/1258558734302134/
Admin_dea05- Admin
Foarte bine, Ioana! .. Ma bucur că-ți place!Ioana G a scris:M-a prins:))...îmi plac mult cei doi,cam dur nenea Akin
Admin_dea05- Admin
bună seara fetele ! bună Ioana!
Dea dar cu verișoara Miran e căsătorit cu acte sau din vorbe ??? la ei se poartă sa aibă 2 sau 3 soții... au palme de împărțit ptr toate ...
Dea dar cu verișoara Miran e căsătorit cu acte sau din vorbe ??? la ei se poartă sa aibă 2 sau 3 soții... au palme de împărțit ptr toate ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 15 Apr 2019, 9:29 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors