1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+2
Roxana.
Admin_dea05
6 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
dar ce crezi că vor convețui prea curând împreună ???? probabil pe la finele
sezonului sau poate chiar la începutul sezonului 2
împușcături e ceva normal....deja nu mai are farmec fără...victorelalove a scris:buna , dea !
este bine ca nu ne mai impuscam . dar cadem de pe stanci ... eee , putem spune ca-i mai bine ???
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
DENISA a scris:dar ce crezi că vor convețui prea curând împreună ???? probabil pe la finele
Cică după ce află și el ea ar accepta să stea împreună dar bineinteles mereu aducandu-i aminte de ceea ce i-a facut
Admin_dea05- Admin
eu cred ca va face un act de fratie cu Azat și va fi soața oficială și sora in privat
vom vedea...DENISA a scris:eu cred ca va face un act de fratie cu Azat și va fi soața oficială și sora in privat
Admin_dea05- Admin
da Vic , cred că i-au dat să pape doar petale de trandafir în ultima lună ... dar culmea, buzele-i sunt trandafirii dar vorbele ce îi ies pe gură sunt precum spinii trandafirilor
DENISA a scris:da Vic , cred că i-au dat să pape doar petale de trandafir în ultima lună ... dar culmea, buzele-i sunt trandafirii dar vorbele ce îi ies pe gură sunt precum spinii trandafirilor
maica , dar cat de poeata ai devenit IAR . din cand in cand te ia asa cate-o perioada de maxima strafulgerare artistica si ne lasi masca cu cuvintele ce-ti ies din gura si scrise cu manutele tale dibace .
mai spune-ne tu ce simti . chiar si de se impusca . ca tu stii cum sa vopsesti totul in culori vii , desi sufletele si simtirile sunt negre .
hai , hai ... lumineaza-ne cu inspiratia ta .
of ca traume ca astea ....
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:DENISA a scris:da Vic , cred că i-au dat să pape doar petale de trandafir în ultima lună ... dar culmea, buzele-i sunt trandafirii dar vorbele ce îi ies pe gură sunt precum spinii trandafirilor
maica , dar cat de poeata ai devenit IAR . din cand in cand te ia asa cate-o perioada de maxima strafulgerare artistica si ne lasi masca cu cuvintele ce-ti ies din gura si scrise cu manutele tale dibace .
mai spune-ne tu ce simti . chiar si de se impusca . ca tu stii cum sa vopsesti totul in culori vii , desi sufletele si simtirile sunt negre .
hai , hai ... lumineaza-ne cu inspiratia ta .
of ca traume ca astea ....
...la astia a devenit o obisnuinta sa jelesti in fiecare episod...na ca a aparuut si promo 2 din ep 7...m-a bagat de tot in ceata....
l-am tradus
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/450569669045611/?eid=ARDYQY_g_HLGZLCiumM1wz8hWPlc0dkObaGyeZwtV0Q6xozop2uZeDT5vlT7DlWgcFMvyaX0nYldmsmx
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
...la astia a devenit o obisnuinta sa jelesti in fiecare episod...na ca a aparuut si promo 2 din ep 7...m-a bagat de tot in ceata....
l-am tradus
https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/450569669045611/?eid=ARDYQY_g_HLGZLCiumM1wz8hWPlc0dkObaGyeZwtV0Q6xozop2uZeDT5vlT7DlWgcFMvyaX0nYldmsmx
adica erai deja in ceata ??
eee ...face bine si plansul . te descraci .
buna , roxana
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Hristos a înviat!
Ebru e la ciocnit de ouă!
https://www.facebook.com/140485926109426/posts/1269612746530066/
Ebru e la ciocnit de ouă!
https://www.facebook.com/140485926109426/posts/1269612746530066/
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
bună fetele !!!
Dea , Elif e sora sau verișoara lui ???
Günül cred că nu e verișoară bună că altfel nu ar fi căsătorit-o cu el , doar bunica Agăreasă nu dorea să aibă urmași cu handicap, deviați genetic ... nu înțeleg de ce a acceptat el o astfel de căsătorie ...
asta ca și Demir/ Murat până la 30 de ani fuse pustnic fără nicio duduie prin preajmă , se hrănea doar cu dorința de răzbunare.
Dea , Elif e sora sau verișoara lui ???
Günül cred că nu e verișoară bună că altfel nu ar fi căsătorit-o cu el , doar bunica Agăreasă nu dorea să aibă urmași cu handicap, deviați genetic ... nu înțeleg de ce a acceptat el o astfel de căsătorie ...
asta ca și Demir/ Murat până la 30 de ani fuse pustnic fără nicio duduie prin preajmă , se hrănea doar cu dorința de răzbunare.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 01 Mai 2019, 2:33 pm, editata de 1 ori
nu știu dacă e și adevărat dar pe forumurile vecine se scrie că va fi o confruntare între noră și socrela ,
nora amenițâmd-o că de va divorța Miran de Günül , a îi va spune lui Miran cât de chinuită a fost mama lui ,
că era închisă în hambar, că era jignită și umilită. Elif cică se va îndrăgosti de Azat .
cei doi sunt cuplați cu altcineva sau se înfiripă o idilă ???
Neata!
Adevarat a inviat!
Deni ,Elif este verisoara lui. Baba a avut 3 fii.
Sa vedem acum daca Miran e sau nu baiatul lui Hazar.
Gonul nu stiu daca e sau nu nepoata ei ,in schimb se speculeaza ca decizia grea care a luat-o baba acum 30 de ani ar fi Firat. Firat ar fi baiatul lui Sultan cel care la nastere i-a zis ca a murit. Si despre Elif la fel le zice la altii ca e fiica lui Esma ...
...Despre Miran nu inteleg de ce a acceptat sa se casatoreasca cu Gonul de dragul babei...dar din dialogurile din ep trecut cel cu Gonul la spital ..ii spune clar ca ea si-a ales viata asta ca el nu ia dat nici o speranta ....ea ii spune ca de 27 de ani inima iti era ocupata cu razbunarea, iar in doua zile Reyyan ti-a umplut-o cu iubire....
Despre actori încă nu cred ca e nimic intre ei .... în schimb chimie e din belșug
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 02 Mai 2019, 2:17 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
„A intrat deodată în viața noastră și ne-a luat pe toți în aria ei de acoperire.
Cu o explozie de frumusețe naturală, părul, sprâncenele, tinerețea chipului și expresia
clară, a devenit noul star al tuturor. Cinematografia turcă a câștigat o imagine nou-nouță.
Este naturală, drăguță și aproape de suflet și râde foarte frumos. Când râde, emană căldură
și transmite imediat sinceritate. Îi place foarte mult profesia sa. Are și vocea foarte frumoasă.
În Hercai cântă chiar ea și cântă mai mult decât frumos. Ebru Șahin este cu noi pe coperta lunii mai!„
Admin_dea05- Admin
bună Dea !
bunicii Agărese cred că îi pică încet dar sigur piesele puzzle -lui asamblat în tinerețe de ea,
nu m-ar mira ca și între ea și bunicul agă să fi fost un soi de idilă....
la finele ep trecut Miran visează sau chiar vorbește cu Reyyan ??
bunicii Agărese cred că îi pică încet dar sigur piesele puzzle -lui asamblat în tinerețe de ea,
nu m-ar mira ca și între ea și bunicul agă să fi fost un soi de idilă....
la finele ep trecut Miran visează sau chiar vorbește cu Reyyan ??
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors