Serialesitelenovelet
1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+2
Roxana.
Admin_dea05
6 participanți

Pagina 4 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 Empty Re: 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 09 Apr 2019, 9:45 am

victorelalove a scris:stai , stai , deo ... cum adica mai aveai 2 de vazut ??? pai nu sunt 2 cu toatele ?? [smiley]https://2img.net/u/3911/28/81/15/smiles/225264.gif[/smiley]
asta i-ar place denisei . sa dea ea pe repede inainte . si ar fi si aflat sfarsitul pana acu' .

deci si aci este cu barbatul puternic dar cand spune soata ceva nu mai conteaza . exact ce-i place denisei . NU !!!

Sunt 4 ep....3 sunt traduse...Aici treburile sunt încurcate...dacă se respecta cartea el ar fi chiar băiatul lui Azad ( tatăl adoptiv a fetei, Reyyan)...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 Empty Re: 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de victorelalove Mar 09 Apr 2019, 10:12 am

neata , roxana !! kiss suntem bine .
ete ne povesteste dea noatra despre cum mai este treaba cu impuscatul cand te iubesti mult .

aha , deci sunt 4 . din care 2 s-au impuscat ?? sau chiar 3 ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 09 Apr 2019, 11:50 am

Roxana. a scris:neataa
ce mai faceti?

Bună! ...Eu cu hercaiul ...fetele cu răbdarea să-mi citească comentariile....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 09 Apr 2019, 11:53 am

victorelalove a scris:neata , roxana !! [smiley]https://2img.net/u/3911/28/81/15/smiles/296580.gif[/smiley] suntem bine .
ete ne povesteste dea noatra despre cum mai este treaba cu impuscatul cand te iubesti mult .

aha , deci sunt 4 . din care 2 s-au impuscat ?? sau chiar 3 ...

Da..Da....cica la sfârșit se sezon ne așteaptă un șoc....😂😂😂....
Pana acum cu împușcături dar din ep5 intervin pernele....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 09 Apr 2019, 12:45 pm

Admin_dea05 a scris:

Da..Da....cica la sfârșit se sezon ne așteaptă un șoc....😂😂😂....

aha ...se bat cu perne acu .
wow , deci pana acu nu fuse soc . eee , dar daca-i soc la final de sezon va fi bestial. Smile
sa te tii de scaune , de fucusi , de sufragerii . sa vezi ca-ti strica astia vacantele .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 09 Apr 2019, 11:17 pm

Șok  ???  ei  nu-i  bai  asta dacă  nu  îi  omoară  subit  pe  unul  din cei  doi....  probabil  îi  îmbolnăvesc  subit  de  vreo  boală  incurabilă  și  se  lasă  cu  suspine  și  presupuneri toată vara....  până  în toamnă  uit  și  cum  se  numesc  personajele , uit  și  din acțiune că eu  văz  pe  repede  înainte   ..... parcă  văd  că prin mai descoperă  că din  șoți  devin  frați   ......  bunica agăreasă e  iubita din  tinerețea îndepărtată  a   bunicului  agă...  ei  ce  spuneți  ??  am  încă  sechele  din  trecut  ??? Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Apr 2019, 7:25 am

DENISA a scris:Șok  ???  ei  nu-i  bai  asta dacă  nu  îi  omoară  subit  pe  unul  din cei  doi....  probabil  îi  îmbolnăvesc  subit  de  vreo  boală  incurabilă  și  se  lasă  cu  suspine  și  presupuneri toată vara....  până  în toamnă  uit  și  cum  se  numesc  personajele , uit  și  din acțiune că eu  văz  pe  repede  înainte   ..... parcă  văd  că prin mai descoperă  că din  șoți  devin  frați   ......  bunica agăreasă e  iubita din  tinerețea îndepărtată  a   bunicului  agă...  ei  ce  spuneți  ??  am  încă  sechele  din  trecut  ??? Smile Smile

Smile
ai , ai ...si eu te inteleg perfect . clar unul din ei va fi in lacrimi la final de sezon . ca de unde altundeva sa vina sokul turcesc ??? sau unul  intins pe pietrele mandarinului plin de sange ...si alalaltu' va tipa disperat in telefon ca '' ce facusi , dragostea mea ? '' dar va fi prea tarziu . si atunci isi va da seama cat de mult il iubeste , dar ca sa fie un facut nu mai vrea celalaltu' . ca bufnitura din pieptu-i la contactul cu glontu' il va zdruncina pana-n creier unde se afla iubirea  si o va vedea altfel ( pe ea -pe iubire ) . cand fu tache si cu tica ... si apoi ca de inceput de sezon , iar sok si groaza , vor mangaia 3 episoade ceva frunze de flori , lantisoare pierdute , crosetari traditionale , esarfe pierdute ,  ca asa se face la ei . si se vor gandi : '' ce prost am fost !! '' . dar tot nu se vor lecui . ca le trece una doua si iar se cearta . plus ca sigur stau cu 4-5 generatii in casa . cum am mai spus : 5-6 mame , 3-4 tati , veri , cumnati , verisori de cumnati ... etc , etc ... ca deh , s-ar plictisi altfel . mai , si cand este sa se certe/ impuste/violeze/bata ...nu-i nimeni prin preajma , toti ii lasa-n pace sa se desfasoare in voie , sa se bata linistiti . dar cum fac si eu o masa onomastica , o intalnire patimasa de valentin , o surpriza frumoasa de zilele Turciei , o intanire ca din intamplare pe holurile casei si mai ca s-ar pupa , o masa festiva de ziua muncii ... este ca imposibil sa nu apara cineva langa ei/intre ei/ in fata lor ...spate , dreapa , stanga . de aici vine sokul , ca tu astepti altceva ( sau asteptai altceva -cand erai la inceputul aventurii tale turcesti - acum ne-am invatat ) si stai in sok o vara intreaga , de nici bronzul nu-ti mai iese cum trebuie . si zici : lasa , lasa , ca le dreg ei pe toate in toamna tarzie . cu o IMPUSCATURA DE TOATA FRUMUSETEA . daca-l dau la noi il vor cioparti tare . si vor sta certati cu lunile . sokul romanesc este si mai ceva ca ala turcesc .

neata !!

1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 D3eByVJWwAUFP7R
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 10 Apr 2019, 8:52 am

Neața! ... Se pare că șocul românesc e altul... Nu dau serialul pân la capăt...

Promo 2
https://www.facebook.com/140485926109426/posts/1255730401251634/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxana. Mier 10 Apr 2019, 1:27 pm

ce mai faceti?
Roxana.
Roxana.
vip
vip

Data de inscriere : 13/10/2013
Varsta : 29
Localizare : Istanbul

http://unstoppablemind.forumotion.co.uk/

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 10 Apr 2019, 10:54 pm

bună  seara  !!!!

Aoleu  .. pe  Furkănel  l-am lăsat  și  eu  , l-a  lăsat  și  soața...  bine  că  are  un  copil  .. păcat  că  e  mărișor  și nu  are  nevoie de  pampers  ...  era  frumos  să-l  vedem cum  îi  schimbă....

ce  e  cu  rispa  de  ”  enemioare”  ???  a  uitat  de  amica   mai veche ???

Offf  Dea  mai  bine  ai  noștri nu s-ar  mai  încurca  cu achiziția  serialului.... 

ce  lacrimogen  sprijină  ei  ușa  

1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 56595504_1256421717849169_88091535882584064_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent-otp1-1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Roxana. Joi 11 Apr 2019, 7:12 am

neataa
eu azi sunt mai matinala
Roxana.
Roxana.
vip
vip

Data de inscriere : 13/10/2013
Varsta : 29
Localizare : Istanbul

http://unstoppablemind.forumotion.co.uk/

Sus In jos

1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 Empty Re: 10. Camera 309 - NO:309

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Apr 2019, 7:23 am

Neața!...Deni, începem cu usa sa o sprijinim ,apoi cu fata....😂😂😂😂

Neața, Roxana !

1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 20190411
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 11 Apr 2019, 9:42 am

neata !! kiss
ce matinala esti , roxana kiss

deniso , vai , mai ... deci i-ai lasat pe toti ?? mai , mai . ti s-a ofilit tulu' ?? s-a vestejit . nu mai este ce-a fost . s-a dus totul pe apa sambetei .
dea , si apoi ce mai sprijina ?? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Apr 2019, 11:46 am

victorelalove a scris:neata !! kiss
ce matinala esti , roxana kiss

dea , si apoi ce mai sprijina ?? Smile

Nu mai pot de răs.... Smile Smile Smile
Nu stiu cum se pune link de pe insta dar când am auzit manea românească de la actrița în dimineața asta radeam singură....hai cu Guta!...e poatat acum 2 ore...
https://instagram.com/ilayerkok?utm_source=ig_profile_share&igshid=zxd81cd4o7fj
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 11 Apr 2019, 12:34 pm

se putea si mai rau , dea . Smile

fragman.
mama , dar este si aci o jale si-un dor . unul nu rade .

https://www.instagram.com/p/BwHBJgLFcIk/
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 11 Apr 2019, 11:02 pm

ptr  ce  e  premiat Vic  ???  ptr cel mai flocos  ???

Dea  parcă  văd  că de  nu  îi omoară la  final  de sezon  sigur  vor  crede  că  sunt  frați și trăiesc un incest  ori își vor face seppuku    1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 92785 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 3384339975 în gașcă  ambele  familioane
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Apr 2019, 11:07 pm

DENISA a scris:ptr  ce  e  premiat Vic  ???  ptr cel mai flocos  ???

Dea  parcă  văd  că de  nu  îi omoară la  final  de sezon  sigur  vor  crede  că  sunt  frați și trăiesc un incest  ori își vor face seppuku    1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 92785 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 3384339975  în gașcă  ambele  familioane

Esti pe aproape Deni.... păi e chiar băiatul lui Hazar ... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 11 Apr 2019, 11:24 pm

nimic nu-ti convine, deniso . dar nimic . nimic nu te mai satisface . asa de ranita ai fost ? sau pur si simplu nu mai vrei sa vezi barba ??

dea , stai , astia din serial sunt frati ??
bine , cred ca este ceva de genul prin alianta . el crescut de matusa care se dovedeste a fi mama sotiei . sau ea este crescuta de bunica care se dovedeste a fi mama lui dintai ???
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Apr 2019, 11:40 pm

victorelalove a scris:nimic nu-ti convine, deniso . dar nimic .  nimic nu te mai satisface . asa de ranita ai fost ? sau pur si simplu nu mai vrei sa vezi barba ??

dea , stai , astia din serial sunt frati ??
bine , cred ca este ceva de genul prin alianta . el crescut de matusa care se dovedeste a fi mama sotiei . sau ea este crescuta de bunica care se dovedeste a fi mama lui dintai ???
... Nu sunt frați pentru că Hazar s-a căsătorit cu mama fetei când deja era însărcinată cu ea dar nu prea am inteles daca tatăl fetei a murit sau e în viața...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 11 Apr 2019, 11:42 pm

Admin_dea05 a scris:
... Nu sunt frați pentru că Hazar s-a căsătorit cu  mama fetei când deja era însărcinată cu ea dar nu prea am inteles daca tatăl fetei a murit sau e în viața...

uite asa innebuneste omul . confused
de ce trebuie ei mereu sa se complice ??
fii , frate , copilu' cui trebuie !!!!!

uita-te la denisa . de ce crezi ca a ajuns asa ? de nu-i mai convine nimic . nu mai vrea nimic . cum vede o barba ...cum fuge pe campii cu mintile-i tulburi .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 11 Apr 2019, 11:43 pm

victorelalove a scris:CRED CA PE DENISA N-O MAI TREZESTE IN SIMTIRI NICI DE STAU UNII BOT IN BOT TOT SERIALUL . asa de mahnita au lasat-o turcii . plus ca ei isi mai lasa si mereu barba . nici nu se mai sinchiseste sa-si scoata alde lenjeriilor sexoase amintiri . si-a concediat stilistul . si-a incuiat sifonierul . tulul este acu doar la ferestre . nicidecum in lupte purtat . o amintire demult uitata . ranita . sfrijita . nu mai scoate denisa nici macar un pantof decupat cand vine vorba de tuci . s-a lecuit .
]

Lasă că vine el Făt frumos din padurea ratacita si îi fură inima.... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 11 Apr 2019, 11:46 pm

Admin_dea05 a scris:

Lasă că vine el Făt frumos din padurea ratacita si îi fură inima.... Smile

Smile Smile Smile

nu cred ca ii mai fura denisei .
sau poate printr-o minune divina , la conjunctia jupiterului cu norul ort . cu ascendent in leu . sa fie asa vreodata furata la privire iar de vreun turc . care ( cum zisesi si tu ) sa o fure in padurea ratacita . sau sa o rataceasca in padurea furata . si sa o vezi atunci la atac cu garderoba inoita .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 12 Apr 2019, 8:56 am

Un clip cu subtitrare in romana

Neata!!!..Astazi eu am serial... 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 165638 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 4 165638 ..
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 12 Apr 2019, 9:12 am

maica , ce vesela esti , deo . zici ca nici nu se impusca lumile pe acolo .
sau astazi ii cu iubire ??

neata !! enjoy kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 12 Apr 2019, 6:45 pm

https://www.instagram.com/p/BwKF-jCF4xr/
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum