1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+2
Roxana.
Admin_dea05
6 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
michiper68 a scris:Î : Akin a mai protagonizat un serial...
greu cuvant. bine ca nu l-a agonizat pe serial.
bine , in turca suna altfel : protagonizioglu .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
este aproape ca-n bancul cu femeia de serviciu :
Femeia de serviciu, proaspat violata, descrie politistului cum s-a desfasurat fapta:
– M-am trezit maica fata in fata cu faptasul, pe coridor…
– Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
– Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d-abia spalasem…
asa si ala cu microfonul . daca tot au venit la un interviu oamenii ...unde sa plece ??
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
victorelalove a scris:
bine , in turca suna altfel : protagonizioglu .
un interviu bun. am aflat ce ne interesa. actiune yok. amintirile ne chinuiesc. ca sa intelegem...ce o trebui sa mai intelegem??
michiper68- vip
ca se schimba cate ceva . in zonele esentiale , dar va ramane la fel . clima este extrema dar nu prea . si toata suflarea de acolo il face pe sex simbolu' serialului sa intarzie la filmari . dar ei unde sunt cazati ? trece asa ...prin pohoi de lume isterizata ca la o opera de arta de la Luvru ???michiper68 a scris:
un interviu bun. am aflat ce ne interesa. actiune yok. amintirile ne chinuiesc. ca sa intelegem...ce o trebui sa mai intelegem??
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
ca se schimba cate ceva . in zonele esentiale , dar va ramane la fel . clima este extrema dar nu prea . si toata suflarea de acolo il face pe sex simbolu' serialului sa intarzie la filmari . dar ei unde sunt cazati ? trece asa ...prin pohoi de lume isterizata ca la o opera de arta de la Luvru ???
parca in asi unii stateau la hotel, echipa tehnica. actorii isi inchiriasera fiecare pe banii lor
michiper68- vip
bună seara !!!!
mai bine tăcea cel ce a dat interviul... mi-a luat elanul de a viziona serialul , dacă scenariu respectă
povestea cărții e grav , vorba voastră , se lasă cu mortăciuni ... ce rost are să-mi fac mii de nervi
privind cum se chinuie cei doi iar la final când să spun au trăit fericiți până la adânci bătrâneți
să spun vai săracii și erau așa tinerei ..... sigur nu vor muri baba și moșul... ei au viață fără de
moarte doar dacă nu se mușcă reciproc și mor înveninați.... vremea cred că e doar ploioasă
și aștia se dușează cu apă de ploaie .... Akin / Miran își refulează timiditatea prin acele răcnete ,
parcă e Tarzan în junglă ...
Interestingly, I wonder how Cihan does not know about what happened to his brother and Dilșah did not make their difference in age clear, but he is not that big. And I'm of the opinion that Azizes' son, perhaps, was actually sister and Nasuh. And as to the new soldier-hero, whether he will not be the Sharon's lord for him, for punishment, I kind of prefer Elif to Azat.
Fiul lui Azize adică presupusul tată a lui Miran e fiul surorii ei și a lui Nasuh ?? sau tatăl lui Firat
aici s-a adunat toată populația din Mardin și din satele vecine
https://www.instagram.com/p/BxISNH_FTmb/
mai bine tăcea cel ce a dat interviul... mi-a luat elanul de a viziona serialul , dacă scenariu respectă
povestea cărții e grav , vorba voastră , se lasă cu mortăciuni ... ce rost are să-mi fac mii de nervi
privind cum se chinuie cei doi iar la final când să spun au trăit fericiți până la adânci bătrâneți
să spun vai săracii și erau așa tinerei ..... sigur nu vor muri baba și moșul... ei au viață fără de
moarte doar dacă nu se mușcă reciproc și mor înveninați.... vremea cred că e doar ploioasă
și aștia se dușează cu apă de ploaie .... Akin / Miran își refulează timiditatea prin acele răcnete ,
parcă e Tarzan în junglă ...
Interestingly, I wonder how Cihan does not know about what happened to his brother and Dilșah did not make their difference in age clear, but he is not that big. And I'm of the opinion that Azizes' son, perhaps, was actually sister and Nasuh. And as to the new soldier-hero, whether he will not be the Sharon's lord for him, for punishment, I kind of prefer Elif to Azat.
Fiul lui Azize adică presupusul tată a lui Miran e fiul surorii ei și a lui Nasuh ?? sau tatăl lui Firat
aici s-a adunat toată populația din Mardin și din satele vecine
https://www.instagram.com/p/BxISNH_FTmb/
Mehmet must be Nasuh's son and Azise's sister ... according to the hints.
Nasuh killed his own son without knowing. But since she is a son and her sister, obviously ... there is a new fury here in Azzie's vengeance. So she's raised Miran, who has no blood connection to avenge the entire Shadoglu. Abe, they had rightly said that the sleep of reason gave birth to monsters.
cine este Mehmet ??
un zvon Cei doi vor juca rolul de soț și soție în fața bunicilor lui Melek, , Reyyan va pune pe deget un inel cu fluture... nu șriu cât de adevărat este ,
Melek
nu cred că este reală , cred că este photoshopată
exact cum am bănuit și originalul
Nasuh killed his own son without knowing. But since she is a son and her sister, obviously ... there is a new fury here in Azzie's vengeance. So she's raised Miran, who has no blood connection to avenge the entire Shadoglu. Abe, they had rightly said that the sleep of reason gave birth to monsters.
cine este Mehmet ??
un zvon Cei doi vor juca rolul de soț și soție în fața bunicilor lui Melek, , Reyyan va pune pe deget un inel cu fluture... nu șriu cât de adevărat este ,
Melek
nu cred că este reală , cred că este photoshopată
exact cum am bănuit și originalul
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
Neața Dea ! Neața fetele!
O fi iubi Dea , dar nu îmi place în poză e și Demet.... of fetele astea oare unde fac castingul?
O fi iubi Dea , dar nu îmi place în poză e și Demet.... of fetele astea oare unde fac castingul?
Sper să fie doar managerul lor sau vreun fotograf cu care ele colaborează la shooting urile photo .
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
neata !!
poate ca va schimba treaba cum ca nu vor muri . daca nu mor si in carte mor ...asta inseamna ca schimba treaba pe ici pe colo ...in partile esentiale ???? dar ce ei traiesc ...
ee , bine , cu turcii oricum nu stii niciodata .
dica s-a spus ca poza aia ar fi originala ? cu el pe piciorul ei ??
poate ca va schimba treaba cum ca nu vor muri . daca nu mor si in carte mor ...asta inseamna ca schimba treaba pe ici pe colo ...in partile esentiale ???? dar ce ei traiesc ...
ee , bine , cu turcii oricum nu stii niciodata .
dica s-a spus ca poza aia ar fi originala ? cu el pe piciorul ei ??
victorelalove- moderator
Da...da ...lasa-i sa viseze...
Cam astea sunt pozele cu cei doi unul lângă celălalt... mai am două de adaugat... si pozele de la premiere, cele de grup...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t918-ebru-sahin-reyyan-sadoglu-akn-aknozumiran-aslanbey
Cam astea sunt pozele cu cei doi unul lângă celălalt... mai am două de adaugat... si pozele de la premiere, cele de grup...
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t918-ebru-sahin-reyyan-sadoglu-akn-aknozumiran-aslanbey
Admin_dea05- Admin
Re: Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Ăștia i-au luat telefonul lui Ebru și s-au gândit să facă un story....
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1275638032594204&id=140485926109426
Admin_dea05- Admin
michiper68- vip
daca nu a ramas gravida prima data acum sigur i s-a intamplat
michiper68- vip
michiper68 a scris:daca nu a ramas gravida prima data acum sigur i s-a intamplat
de la atingerea aia ???
victorelalove- moderator
da Michi , cred că tripleți vor ieșimichiper68 a scris:daca nu a ramas gravida prima data acum sigur i s-a intamplat
acum vad ca la banerul forumului , la marginea prapastiei , sunt alde engin si furkan. un pas mai au sa iasa din gratiile deei .
victorelalove- moderator
exact. lor de la frunte li se trage. si cum o fixeaza cu privirea!!! are insomnie saracuvictorelalove a scris:
de la atingerea aia ???
michiper68- vip
victorelalove a scris:acum vad ca la banerul forumului , la marginea prapastiei , sunt alde engin si furkan. un pas mai au sa iasa din gratiile deei .
murat a disparut cu totul. e cazut bine
michiper68- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors