6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+3
chrisa
iulianagl
DENISA
7 participanți
Pagina 19 din 41
Pagina 19 din 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Re: 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Și să vezi panica pe Azize in episodul următor nu știe ce se întâmplă că o întreabă Miran daca mai are și alți dușmani in afara de Sadoglu.Imi place că acum ea are la ce se gândi tragedia mare e că e răpită Reyyan.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
mie sincer chiar mi+ar place ca alţii să îi ţină niţel mintea ocupată lui madam Azize, să îi lase să mai şi respire pe Sadogli , să îşi facă şi ei un plan de atac, să mai aibă timp să se mai şi pupe Miran cu Reyyan
Și mie, e prea de tot cu ea.DENISA a scris:mie sincer chiar mi+ar place ca alţii să îi ţină niţel mintea ocupată lui madam Azize, să îi lase să mai şi respire pe Sadogli , să îşi facă şi ei un plan de atac, să mai aibă timp să se mai şi pupe Miran cu Reyyan
iulianagl- moderator
Mai fetelor patura aia o fi facatoare de copii??Nu cred ca este embarasada asa fuguta.Astept episodul 17 pentru crearea bebeului.Ce ati zice daca au rapit o oamenii lu' nea Caisa ala mai sef ca ei?
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Seara buna, fetelor!...Eu mă gândeam ce s-a întâmplat cu tatăl lui Reyyan?....Dacă el trăiește și a rapit-o?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
bună Dea!buna Chrisa!
Si eu m-am gândit ca ar putea fi mai marele
șef... citeam la grecoaice că ar fi prea silfide cele cele două siluete și că ar fi Gonul cu
mumă'sa.....
Dea posibil să apară și tatăl natural a lui Reyyan ... cineva tb sa distrugă căsnicia Zehrei
Si eu m-am gândit ca ar putea fi mai marele
șef... citeam la grecoaice că ar fi prea silfide cele cele două siluete și că ar fi Gonul cu
mumă'sa.....
Dea posibil să apară și tatăl natural a lui Reyyan ... cineva tb sa distrugă căsnicia Zehrei
Neața, pentru mine nu are sens de ce să apară tocmai acum?Unde a fost când avea cea mai mare nevoie de el?Admin_dea05 a scris:Seara buna, fetelor!...Eu mă gândeam ce s-a întâmplat cu tatăl lui Reyyan?....Dacă el trăiește și a rapit-o?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Neața, pentru mine nu are sens de ce să apară tocmai acum?Unde a fost când avea cea mai mare nevoie de el?Admin_dea05 a scris:Seara buna, fetelor!...Eu mă gândeam ce s-a întâmplat cu tatăl lui Reyyan?....Dacă el trăiește și a rapit-o?
Pentru mine e un mister....niciodata nu s-a vorbit de tatal adevarat al Reyyanei.
Admin_dea05- Admin
Exact de ce ar apărea acum?Pentru mine n-are sens.Oricum cine a rapit-o sper sa fie de partea ei, numai suport sa o vad cum o chinuie deja mi-a făcut creierii varza Azize.Admin_dea05 a scris:
Pentru mine e un mister....niciodata nu s-a vorbit de tatal adevarat al Reyyanei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Exact de ce ar apărea acum?Pentru mine n-are sens.Oricum cine a rapit-o sper sa fie de partea ei, numai suport sa o vad cum o chinuie deja mi-a făcut creierii varza Azize.Admin_dea05 a scris:
saraca e intre ”ciocan si nicovala” ... o sa mai sufere...dupa cum se vede cred ca si in ep urmator nu o sa avem parte de iubire ..o sa fie tot intr-o alergatura cautand-o pe Reyyan...
Admin_dea05- Admin
Așa va fi dar sper să-mi arate mai puțin Azize.Admin_dea05 a scris:
saraca e intre ”ciocan si nicovala” ... o sa mai sufere...dupa cum se vede cred ca si in ep urmator nu o sa avem parte de iubire ..o sa fie tot intr-o alergatura cautand-o pe Reyyan...
iulianagl- moderator
Ar trebui că Miran usor, ușor să înceapă să afle adevărul cat de cat, tot o țin cu Azize și răzbunarea ei.
iulianagl- moderator
Ce prostie, cred că fanii lui Akin spun că rating-ul a scăzut din cauza lui Ebru.Nu zic că din cauza scenariștilor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce prostie, cred că fanii lui Akin spun că rating-ul a scăzut din cauza lui Ebru.Nu zic că din cauza scenariștilor.
Chiar imi pare rau pentru ea . Este asa de finuta si pare cumintica . Clar este vina ei .
Daca ar fi crescut era datorita jocului lui spectaculos de oscar . Asa ...ea este aia slaba , vaide ea . Mama , ce urat ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Ebru este o actriță nu buna, foarte buna depinde cum o pune in valoare scenaristul.Eu nu cred că din cauza ei a scăzut ratingul din tot ce am citit este din cauza că nu dau mai multe scene cu ei doi.victorelalove a scris:
Chiar imi pare rau pentru ea . Este asa de finuta si pare cumintica . Clar este vina ei .
Daca ar fi crescut era datorita jocului lui spectaculos de oscar . Asa ...ea este aia slaba , vaide ea . Mama , ce urat ...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ebru este o actriță nu buna, foarte buna depinde cum o pune in valoare scenaristul.Eu nu cred că din cauza ei a scăzut ratingul din tot ce am citit este din cauza că nu dau mai multe scene cu ei doi.
Nu s-or mai intelege ?
Bine , asta ar fi chiar neprofesionist . Mehmet Akif cu Cansu cica s-au avut ca dusmani tot serialul . Dar cand erau scene cu ei nici nu ziceai .
Daca ar fi dupa un om sau altul scaderea in rating ... ar fi bine .Asa tot ea ar si putea sa-l ridice ( ratingul ) singura .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Corect.victorelalove a scris:
Nu s-or mai intelege ?
Bine , asta ar fi chiar neprofesionist . Mehmet Akif cu Cansu cica s-au avut ca dusmani tot serialul . Dar cand erau scene cu ei nici nu ziceai .
Daca ar fi dupa un om sau altul scaderea in rating ... ar fi bine .Asa tot ea ar si putea sa-l ridice ( ratingul ) singura .
iulianagl- moderator
Ratingul pe serial/sezon nu se calculeaza de la un episod la altul!!Nimeni nu ar sti ce se intampla....ideea este ca multi renunta sa il vada cu disperare pentru ca ne tin in suspans prea mult ...asa se vede tot sezonul o data si gata!!Ideea este ca serialul este minunat ,dar povestea lor de dragoste este cea mai urmarita.Deci acum toata lumea s-ar astepta ca ea sa fie o iubareata...ceea ce ea e exact opusul....si sa treaca la paturica.Regizorii creeaza asta.Fanii asteapta paturica si iubirea sa se declanseze!!
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Subiecte similare
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors