10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+4
michiper68
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
8 participanți
Pagina 13 din 39
Pagina 13 din 39 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39
Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
de ce ” ptr viitorul ei nu ar trebui să îl lase singur ?? ”
E posibil eu am înțeles că cel care i-au găzduit ii va ajuta sa ajungă în sat.DENISA a scris:se zvonește că bătrâna ar fi bunica maternă a lui Miran .. ar fi culmea ca și bijutierul să fie bunicul patern a lui Reyyan.. îi fugărește pe ăștia de 23 de episoade da parcă la final de sezon vor participa la olimpiadă
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nu mai inteleg, îi e frică cumva băbuței că se va întâmpla ceva cu Miran daca îl lasă singur?Ori ne mai dezvăluie din secrete ori ne afundă și mai rău.DENISA a scris:
- Spoiler:
de ce ” ptr viitorul ei nu ar trebui să îl lase singur ?? ”
iulianagl- moderator
Ce mângâie Miran in camera ar fi pătuțul lui, iar nici asta nu înțeleg.
iulianagl- moderator
chiar de ar fi bunica lui Miran eu nu cred că Azize o lăsa în viață
Nici eu dar mai o posibilitate să-i fie mama de lapte înțelegi că spun că și spune că numai Dumnezeu știe că a trebuit să ascundă probabil de frica Azizei.DENISA a scris: chiar de ar fi bunica lui Miran eu nu cred că Azize o lăsa în viață
- Spoiler:
iulianagl- moderator
e prea bătrână să îl fi alăptat pe Miran ...
Cine știe, vedem noi.DENISA a scris:e prea bătrână să îl fi alăptat pe Miran ...
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Rumours/spoilers
-It is said that Azat abi will find out that reyyan is with Miran at some village (investigation continues)He will go there in anger. Miran and Azat abi will have another fight and Azat abi will reveal reyyan not Hazar’s daughter. Azat abi wants Miran to leave reyyan and he thinks Miran knowing this will make him.
-it was not Aziza but Nasuh who will make the jeweller lie about the ring. And it is rumoured that it’s his men who are following them.(I think Aziza is involved too)
-Gul may end up with the letter zahra has. As she was drawing, the letter somehow will end up with her drawings and it will end up with someone at shadoglu unconsciously,(I don’t think it’s a possibility, zahra will not be this careless)
-It is said that Azat abi will find out that reyyan is with Miran at some village (investigation continues)He will go there in anger. Miran and Azat abi will have another fight and Azat abi will reveal reyyan not Hazar’s daughter. Azat abi wants Miran to leave reyyan and he thinks Miran knowing this will make him.
-it was not Aziza but Nasuh who will make the jeweller lie about the ring. And it is rumoured that it’s his men who are following them.(I think Aziza is involved too)
-Gul may end up with the letter zahra has. As she was drawing, the letter somehow will end up with her drawings and it will end up with someone at shadoglu unconsciously,(I don’t think it’s a possibility, zahra will not be this careless)
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Rumours/spoilers
Se spune că fratele Azat va afla că Reyyan este cu Miran intr-un sat (cercetările continuă) El va merge acolo furios. Miran și fratele Azat vor avea o altă bătaie, iar fratele Azat va dezvălui Reyyan nu este fiica lui Hazar. Fratele Azat vrea ca Miran să o părăsească pe Reyyanul și crede că Miran știind asta îl va face sa o paraseasca.
-Nu a fost Aziza, ci Nasuh, care îl va face pe bijutier să mintă despre inel. Și se zvoneste că oamenii lui îi urmăresc (cred că și Aziza este implicată)
-Gul se pare că va pune mana pe scrisoarea pe care Zehra o are. În timp ce ea desenase, scrisoarea va sfârși cumva cu desenele ei și va ajunge ca cineva din Shadoglu sa lesine (nu cred că este o posibilitate, ca Zehra sa fie așa de nepăsătoare).
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Se spune că fratele Azat va afla că Reyyan este cu Miran intr-un sat (cercetările continuă) El va merge acolo furios. Miran și fratele Azat vor avea o altă bătaie, iar fratele Azat va dezvălui Reyyan nu este fiica lui Hazar. Fratele Azat vrea ca Miran să o părăsească pe Reyyanul și crede că Miran știind asta îl va face sa o paraseasca.
-Nu a fost Aziza, ci Nasuh, care îl va face pe bijutier să mintă despre inel. Și se zvoneste că oamenii lui îi urmăresc (cred că și Aziza este implicată)
-Gul se pare că va pune mana pe scrisoarea pe care Zehra o are. În timp ce ea desenase, scrisoarea va sfârși cumva cu desenele ei și va ajunge ca cineva din Shadoglu sa lesine (nu cred că este o posibilitate, ca Zehra sa fie așa de nepăsătoare).
Din spoilere zici ca se va declansa noi tornade..dar sa vedem daca sunt si adevarate
Admin_dea05- Admin
Nu cred că va veni tornada încă acum e doar o furtună într-un pahar cu apa.Admin_dea05 a scris:
Din spoilere zici ca se va declansa noi tornade..dar sa vedem daca sunt si adevarate
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Nu cred că va veni tornada încă acum e doar o furtună într-un pahar cu apa.Admin_dea05 a scris:
Datorie de viață / Can Borcu (2020)
Genul de acțiune
Titlu original: Can Borcu
Producție: Gold Film
Producător: Faruk Turgut
Gen: Acțiune
Premiera: 2020
Can Yaman a semnat un contract pentru un nou proiect Can Borcu . După cum a explicat producătorul seriei, primele filmări vor avea loc la Beirut. Can, va juca rolul unui om de afaceri bogat care deține o exploatație. La nunta unui prieten, primește un apel de la fostul său șofer, care odată i-a salvat viața, acum fiica lui are nevoie de ajutor. Deoarece eroul nostru îi datora viața, nu a ezitat să meargă la Beirut, plănuind să aibă timp să se întoarcă . Însă, după întâlnirea cu fata , încep principalele aventuri din viața tinerilor ...
Ce zici????..Cica Can Yaman va juca alaturi de Elcin Sangun ....wau!!!! daca zvonurile vor fi adevarate ma uit pentru ea.... ..eu am inteles ca va fi comedie ...
Libido-ul lui Freud sau al lui Jung?
https://viatacuaromadecafea.com/2019/12/01/libido-ul-lui-freud-sau-al-lui-jung/?fbclid=IwAR2IBGHxnL27HnryzL3J6BdcJSFYzGwXkXvT6hljO9r2IaFRoLvL41G_6iI
Desigur, la această compatibilitate a contat și că erați iubiți.
CY- Noi am devenit iubiți în episodul 20. Dacă Demet era un pic snoabă, nu ar fi existat compatibilitate niciodată. De pildă, cu partenera mea din „Hangimiz Sevmedik/Cine dintre noi nu a iubit„, Selen Soyder, de aceea am avut probleme. Vino acum și, cu astfel de probleme, filmează dragoste în fața camerelor de luat vederi. Cuplul principal trebuie să aibă libido-ul ridicat. Eu tot spun asta, actorii sunt împărțiți în două; cu și fără libido. Și castingul trebuie făcut în funcție de asta. Privește la junii ale căror seriale nu au prins. Toți au avut partenere fără libido. Dacă nu faci ca lumea să se întrebe „Ăștia fac dragoste cu adevărat sau nu, acel proiect nu prinde.„ Eu și Demet am avut atracție la maximum.
Și mai cred că s-a referit la libido-ul lui Jung. La compatibilitatea energiilor. Chimia dintre partenerii de proiect, nicidecum la conotația sexuală.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 04 Dec 2019, 11:02 am, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:neata fetele !!!
Neata!
Admin_dea05- Admin
Și eu mă uit că pare interesant.Admin_dea05 a scris:
Genul de acțiune
Can Yaman a semnat un contract pentru un nou proiect Can Borcu . După cum a explicat producătorul seriei, primele filmări vor avea loc la Beirut. Can,Dacă nu faci ca lumea să se întrebe „Ăștia fac dragoste cu adevărat sau nu, acel proiect nu prinde.„ Eu și Demet am avut atracție la maximum.
- Spoiler:
va juca rolul unui om de afaceri bogat care deține o exploatație. La nunta unui prieten, primește un apel de la fostul său șofer, care odată i-a salvat viața, acum fiica lui are nevoie de ajutor. Deoarece eroul nostru îi datora viața, nu a ezitat să meargă la Beirut, plănuind să aibă timp să se întoarcă . Însă, după întâlnirea cu fata , încep principalele aventuri din viața tinerilor ...
Ce zici????..Cica Can Yaman va juca alaturi de Elcin Sangun ....wau!!!! daca zvonurile vor fi adevarate ma uit pentru ea.... ..eu am inteles ca va fi comedie ...
https://viatacuaromadecafea.com/2019/12/01/libido-ul-lui-freud-sau-al-lui-jung/?fbclid=IwAR2IBGHxnL27HnryzL3J6BdcJSFYzGwXkXvT6hljO9r2IaFRoLvL41G_6iI
CY- Noi am devenit iubiți în episodul 20. Dacă Demet era un pic snoabă, nu ar fi existat compatibilitate niciodată. De pildă, cu partenera mea din „Hangimiz Sevmedik/Cine dintre noi nu a iubit„, Selen Soyder, de aceea am avut probleme. Vino acum și, cu astfel de probleme, filmează dragoste în fața camerelor de luat vederi. Cuplul principal trebuie să aibă libido-ul ridicat. Eu tot spun asta, actorii sunt împărțiți în două; cu și fără libido. Și castingul trebuie făcut în funcție de asta. Privește la junii ale căror seriale nu au prins. Toți au avut partenere fără libido.
Și mai cred că s-a referit la libido-ul lui Jung. La compatibilitatea energiilor. Chimia dintre partenerii de proiect, nicidecum la conotația sexuală.
iulianagl- moderator
Și eu mă uit că pare interesant.Admin_dea05 a scris:
- Spoiler:
Genul de acțiune
Can Yaman a semnat un contract pentru un nou proiect Can Borcu . După cum a explicat producătorul seriei, primele filmări vor avea loc la Beirut. Can, va juca rolul unui om de afaceri bogat care deține o exploatație. La nunta unui prieten, primește un apel de la fostul său șofer, care odată i-a salvat viața, acum fiica lui are nevoie de ajutor. Deoarece eroul nostru îi datora viața, nu a ezitat să meargă la Beirut, plănuind să aibă timp să se întoarcă . Însă, după întâlnirea cu fata , încep principalele aventuri din viața tinerilor ...
CY- Noi am devenit iubiți în episodul 20. Dacă Demet era un pic snoabă, nu ar fi existat compatibilitate niciodată. De pildă, cu partenera mea din „Hangimiz Sevmedik/Cine dintre noi nu a iubit„, Selen Soyder, de aceea am avut probleme. Vino acum și, cu astfel de probleme, filmează dragoste în fața camerelor de luat vederi. Cuplul principal trebuie să aibă libido-ul ridicat. Eu tot spun asta, actorii sunt împărțiți în două; cu și fără libido. Și castingul trebuie făcut în funcție de asta. Privește la junii ale căror seriale nu au prins. Toți au avut partenere fără libido. Dacă nu faci ca lumea să se întrebe „Ăștia fac dragoste cu adevărat sau nu, acel proiect nu prinde.„ Eu și Demet am avut atracție la maximum.
Apăruse acum doua zile pe Youtube o declarație cum că el ar fi împreună cu Demet.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Și eu mă uit că pare interesant.
Apăruse acum doua zile pe Youtube o declarație cum că el ar fi împreună cu Demet.
Din ceea ce citesc , ce pun fanele astea ale lui, nu sunt împreună.
Admin_dea05- Admin
aoleu mămică dar înțeleptul asta a lui Demet aprofundează serios rolul ... în Hercai care fu și care nu fu cu libidoul ridicat ... sau or fi pierdut libidoul pe drum .... ???
DENISA a scris:aoleu mămică dar înțeleptul asta a lui Demet aprofundează serios rolul ... în Hercai care fu și care nu fu cu libidoul ridicat ... sau or fi pierdut libidoul pe drum .... ???
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 39 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39
Subiecte similare
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors