Çağla Çakar
+7
Hatice2J
florina1989
Luana
michiper68
Admin_dea05
tia2
dea05
11 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Çağla Çakar
Çağla Çakar
Vârsta: 6 ani (2009 ) 25 iunie 2003
Înaltimea: 95 cm
Încaltaminte: nr. 24
Ochii: verzi
Parul: şaten
Oraşul în care locuieşte: Istanbul
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Mar 27 Oct 2009, 11:27 pm, editata de 4 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Asya...
Va salut cu mult drag,
M-am "straduit" cateva minute bune sa pot intelege cum se "vorbeste" pe acest forum...Ma bucur sa va intalnesc si aici, e o placere si o satisfactie sa poti schimba pareri si informatii cu persoane care au aceeasi pasiune...Filmul Asi...Si mai mare-i bucuria cand intalnesti "condeie" talentate sau "manute" ce stiu sa manuiasca frumos mouse-ul pentru a "scormoni" cu drag dupa nautati cat mai proaspete despre filmele preferate, despre actorii indragiti...Voi cele care ati "pus umarul" si ati "tras" pe rupte la port.Ro pe topicul "Asi impotriva destibnului", va continuati "destinul"... Va felicit...De aveti nevoie si de cineva "care nu-si poate exprima deschis o cerere in casatorie", pardon, o parere proprie, decat prin cuvintele personajelor din Asi, raspund... PREZENT
M-am "straduit" cateva minute bune sa pot intelege cum se "vorbeste" pe acest forum...Ma bucur sa va intalnesc si aici, e o placere si o satisfactie sa poti schimba pareri si informatii cu persoane care au aceeasi pasiune...Filmul Asi...Si mai mare-i bucuria cand intalnesti "condeie" talentate sau "manute" ce stiu sa manuiasca frumos mouse-ul pentru a "scormoni" cu drag dupa nautati cat mai proaspete despre filmele preferate, despre actorii indragiti...Voi cele care ati "pus umarul" si ati "tras" pe rupte la port.Ro pe topicul "Asi impotriva destibnului", va continuati "destinul"... Va felicit...De aveti nevoie si de cineva "care nu-si poate exprima deschis o cerere in casatorie", pardon, o parere proprie, decat prin cuvintele personajelor din Asi, raspund... PREZENT
tia2- membru
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 73
Localizare : iasi
Re: Çağla Çakar
Bine ai venit printre noi!tia2 a scris:Va salut cu mult drag,
Comentariile se fac la filmul asi :P :P te astept..
dea05- vip
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Dum 18 Oct 2009, 2:12 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
dea05- vip
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[/quote]
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Sam 31 Oct 2009, 10:11 pm, editata de 2 ori
dea05- vip
Buna seara!
Acum am aflat ca are forum si micuta asta frumoasa!
Tare este frumoasa si talentata! Cred ca locuieste in Antakia, ca altfel nu cred ca ar fi lasat-o parintii atata vreme pe acolo, singura...E prea micuta...
Acum am aflat ca are forum si micuta asta frumoasa!
Tare este frumoasa si talentata! Cred ca locuieste in Antakia, ca altfel nu cred ca ar fi lasat-o parintii atata vreme pe acolo, singura...E prea micuta...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum