Erkan Petekkaya
+3
denta
GUMUS-NOOR
dukytz
7 participanți
Pagina 12 din 16
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Erkan Petekkaya
Cano'suyla el ele
Usta oyuncu Erkan Petekkaya, eşi Didem Hanım ve oğlu Cano ile birlikte Kanyon'da görüntülendi. Ailenin keyfi yerindeydi.
Yenİ sezon başlamadan önce ailesiyle bol bol vakit geçiren Petekkaya, alışveriş merkezinde hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Cano'suyla mână în mână
Erkan Usta Petekkaya jucător, soţia şi fiul său, doamna Dow a apărut cu Canon Canyon.Distractiv loc de familie.
Familia lui a petrecut destul timp înainte de începerea sezonului de Petekkaya nou, centru comercial cu fanii a pozat pentru fotografii suvenir.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nın Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya Star Tv Süper Starlife ekibine çok özel açıklamalarda bulundu
12.08.2011 10:31:00
:
Bu Nedir?
Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nın Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya Star Tv Süper Starlife ekibine çok özel açıklamalarda bulundu.
Setarkası.com’un haberine göre, geçtiğimiz sezon Ali Kaptan karakteriyle ekranlarda fırtına gibi esen Erkan Petekkaya, Set Kebap’da gerçekleştirdiğimiz çok özel sohbette diziye ve özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.
HİÇ BU KADAR YORULMAMIŞTIM!
Yoğun bir tempodan sonra dizi araya girdi ve bu ara dönemde bize röportaj verdiğiniz için çok teşekkür ederiz
Asıl ben size arkamda durduğunu için çok teşekkür ederim. Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Tatiliniz nasıl geçti?
Tatilim çok iyi geçti. Çok yorulmuştum. 15 yıldır bu işin içindeyim bu kadar...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deci, de la data publicării sale într-un timp tolerabil uitam de blockbuster-ul TV Super Star Ki Petekkaya Ali Erkan Starlife căpitanul echipei intervenit foarte speciale
12.08.2011 10:31:00
Ce este aceasta?
Deci, de la data publicării sale într-un timp tolerabil uitam de blockbuster-ul TV Super Star Ki Petekkaya Ali Erkan Starlife căpitanul echipei intervenit foarte speciale.
S Setarkası.com ", în conformitate cu ecrane de sezonul trecut furtuna, sufla din caracterul de căpitanul Ali Erkan Petekkaya, Kebap'da Amplasat pe conversaţie foarte privat despre misterele vieţii explicat matrice, şi de construcţii.
YORULMAMIŞTIM astfel!
După ce într-un ritm intens şi această serie s-au adunat în interimar ne-ar dori să vă mulţumesc pentru interviu
Reală pe care eu vă mulţumesc foarte mult pentru picioare în spatele meu. În primul rând, aş dori Ramadan toată lumea fericită.
Cum a fost vacanta?
Vacanţă mea a mers foarte bine. Am fost foarte obosit. Fost în această afacere de 15 de ani, asa ca ...
carmen_- vip
ALİ KAPTAN’IN CANOSU PODYUMDA
Marmara Forum Fashion Week, önceki gün minik mankenlerin defilesine sahne oldu.
Yapılan defilede 5-12 yaşındaki minik mankenler arasında ünlü isimlerin çocukları da vardı. ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya’nın oğlu Cano, Mirsad Türkcan’ın oğlu Nurset Kaan ve Begüm Tombul’un oğlu Doğukan Tombul da podyuma çıktı.
MAGAZİN SERVİSİ
Milliyet - Cadde
Marmara Forum Fashion Week, önceki gün minik mankenlerin defilesine sahne oldu.
Yapılan defilede 5-12 yaşındaki minik mankenler arasında ünlü isimlerin çocukları da vardı. ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya’nın oğlu Cano, Mirsad Türkcan’ın oğlu Nurset Kaan ve Begüm Tombul’un oğlu Doğukan Tombul da podyuma çıktı.
MAGAZİN SERVİSİ
Milliyet - Cadde
carmen_- vip
DiZiDEN AYRILMAYACAK
‘Öyle bir Geçer Zaman Ki’de Ali Kaptan’a hayat veren Erkan Petekkaya, eşi Didem ve oğlu Cano’yla Kartalkaya’da stres attı.
Burada gazetecilere konuşan Petekkaya, diziden ayrılacağı haberlerini yalanladı. Petekkaya şunları söyledi, “Ben diziden ayrılacağımı söylemedim. Sadece çok yoruluyorum. Dönem işi çekmek inanılmaz zor dedim.”
‘Öyle bir Geçer Zaman Ki’de Ali Kaptan’a hayat veren Erkan Petekkaya, eşi Didem ve oğlu Cano’yla Kartalkaya’da stres attı.
Burada gazetecilere konuşan Petekkaya, diziden ayrılacağı haberlerini yalanladı. Petekkaya şunları söyledi, “Ben diziden ayrılacağımı söylemedim. Sadece çok yoruluyorum. Dönem işi çekmek inanılmaz zor dedim.”
KAMERAMAN OLDU
Erkan Petekkaya, önceki gün Şişli Sosyete Pazarı adlı alışveriş merkezini açtı.
Oyuncu, bir kameramanın alışveriş yaptığını görünce, kamerayı kaptığı gibi çekim yapmaya başladı. Yaşanan eğlenceli dakikalar objektife böyle yansıdı.
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Pagina 12 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum