Erkan Petekkaya
+3
denta
GUMUS-NOOR
dukytz
7 participanți
Pagina 12 din 16
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Erkan Petekkaya
DiZiDEN AYRILMAYACAK
‘Öyle bir Geçer Zaman Ki’de Ali Kaptan’a hayat veren Erkan Petekkaya, eşi Didem ve oğlu Cano’yla Kartalkaya’da stres attı.
Burada gazetecilere konuşan Petekkaya, diziden ayrılacağı haberlerini yalanladı. Petekkaya şunları söyledi, “Ben diziden ayrılacağımı söylemedim. Sadece çok yoruluyorum. Dönem işi çekmek inanılmaz zor dedim.”
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
‘Öyle bir Geçer Zaman Ki’de Ali Kaptan’a hayat veren Erkan Petekkaya, eşi Didem ve oğlu Cano’yla Kartalkaya’da stres attı.
Burada gazetecilere konuşan Petekkaya, diziden ayrılacağı haberlerini yalanladı. Petekkaya şunları söyledi, “Ben diziden ayrılacağımı söylemedim. Sadece çok yoruluyorum. Dönem işi çekmek inanılmaz zor dedim.”
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
KAMERAMAN OLDU
Erkan Petekkaya, önceki gün Şişli Sosyete Pazarı adlı alışveriş merkezini açtı.
Oyuncu, bir kameramanın alışveriş yaptığını görünce, kamerayı kaptığı gibi çekim yapmaya başladı. Yaşanan eğlenceli dakikalar objektife böyle yansıdı.
Petekkaya Kavgaya Karıştı
"Dila Hanım" dizisinin çekimleri için Adana’da bulunan Erkan Petekkaya’nın sargılı elinin üzerindeki esrar perdesi aralanıyor. Soranlara kavga sahnesi çekimlerinde sakatlandığını söyleyen Petekkaya’nın gerçekten kavga ettiği öne sürüldü.
24.09.2012 Pazartesi - 09:50
Petekkaya’nın geçen hafta Adana’yı gezerken, tartıştığı biriyle yumruk yumruğa kavga ettiği ve elinin de bu olayda yaralandığı iddia edildi.
Oyuncu, önceki gece de otelde bir vatandaşla tartıştı. Petekkaya, iki genç kızla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, onları getiren orta yaşlı adamı işaret ederek, “Kızlar bu adamdan uzak durun” dedi. Petekkaya’nın sözleri üzerine adam tepki gösterdi. Ardından oyuncu, adamı kolundan tutup, “Gel bakalım neler oluyor” diyerek dışarı doğru ilerledi.
Bu sırada otelin güvenlikleri olaya müdahale edip, ikiliyi ayırdı.Milliyet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Confuz lupta petekkaya
"Dila Femeie" pentru filmare a seriei înfășurat în Adana Erkan IDEOLOGIE ecran mâna Petekkaya'nın fum pe. Fotografierea unei scene lupta care lupta într-adevăr cei care cer Petekkaya'nın sugerează că infirm.
Știri fotografii
Luni 09/24/2012 - 09:50
Petekkaya'nın săptămâna trecută în timp ce vizita Adana, discuta cu o parte în lupta pumn si a fost ranit in acest incident.
Actor, cetățenii au discutat noaptea precedentă într-un hotel. Petekkaya, çektirdikten suvenir fotografie după două fete tinere, aducându-le la un om de vârstă mijlocie îndreptat, "Fete stai departe de acest tip", a spus el. Petekkaya'nın reacționat la cuvintele de pe om.Apoi jucatorul tipul apucă brațul ei, "Haide ceea ce se intampla", el a mers imediat.
Între timp, securitatea hotelului a intervenit și, ayırdı.Milliyet binar
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
Pagina 12 din 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Pagina 12 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum