Hazal Kaya
+3
andreea90
Nicky
GUMUS-NOOR
7 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: Hazal Kaya
Hazal Kaya'yı utandıran anlar!
Hazal Kaya, Cihangir'de görüntülendi
Patlayan flaşlarla iç çamaşırı görünen genç oyuncu, durumu fark edince çok utandı. Hazal Kaya, basının yanından hızla kaçtı.
2 Temmuz 2011 Cumartesi 13:15:17 Televizyon Gazetesi
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
andreea90- vip
andreea90- vip
Sevgilisi için, o da hastanelik oldu!
14 Mart 2011 Pazartesi 11:30
Hazal Kaya, önceki hafta 6 gün hastanede böbrek iltihabı tedavisi gördü
Hazal Kaya'yı bu dönemde fotoğrafçı sevgilisi Cahit Baha Pars da yalnız bırakmadı. Pars, hastanede yatarken sıkılan sevgilisini neşelendirmeye çalıştı. Gözünü bandajla kapatan Pars, "Sen de hastaysan, ben de hasta olurum" diyerek espri yaptı. Genç âşıklar hastanedeki bu anlarının fotoğraflarını da facebook sayfasından paylaştı. Geçen pazartesi günü taburcu olan Kaya, hastanede kaldığı 6 gün boyunca diğer oyuncuların sahnelerinin çekildiği dizi setine döndü ve üç gün yoğun bir tempoda çalıştı. Dizinin yapım şirketi Medyapım, yeni bölümü son 15 dakika kala yayına yetiştirdi.
andreea90- vip
andreea90- vip
HAZAL KAYA BEHZAT Ç.’NİN SİNEMA FİLMİNDE NASIL KONUK OYUNCU OLDU?
Editör - 04 Ağustos 2011
Adını Feriha Koydum’un güzel oyuncusu Hazal Kaya Star Tv Süper Starlife ekibine çok özel açıklamalarda bulundu.
Setarkası.com’un haberine göre, ekranlarda Adını Feriha Koydum adlı dizi ile boy gösteren Hazal Kaya Ayvalık’ta ‘Ay Büyürken Uyuyamam’ adlı filmin çekimlerine devam ediyor.
Süper Starlife ekibine yeni filmini anlatan Hazal Kaya, sıcakların bunaltmasına rağmen çekimlerin çok güzel geçtiğini söyledi.
Hazal Kaya filmdeki karakteri için “ Melek’in (Ayça Bingöl) iki kızından küçük olan Hülya’yı canlandırıyorum. Hülya hiç kimseye muhtaç özellikle erkeklere olmadan kendi ayakları üzerinde durmak isteyen çok güçlü bir karakter.” Dedi.
SETTE OLMAK NEFES ALMAK GİBİ
Çok fazla çalıştığını belirten Hazal Kaya oyunculuk eğitimine yatırım yaptığını söyledi. Kaya” Sette olmak benim için nefes almak gibi. Çalışmayı çok seviyorum. Gençken kendimi yorabildiğim kadar yoruyorum yaşlanınca rahatlamak için” dedi.
Kamera arkasına meraklı olduğunu belirten Hazal Kaya ‘Geçmeyi düşünür müsünüz?’ sorusuna “İleride neden olmasın diyerek cevap verdi.
Ay Büyürken Uyuyamam’ın yanı sıra Behzat Ç.’nin sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldığını söyleyen Hazal Kaya “Behzat Ç. içinde yer aldığım en zevkli işlerden biri. Dizinin ilk bölümünde de konuk oyuncu olmuştum. ”dedi.
Hazal Kaya ‘Ayça Bingöl ile anlaşabiliyor musunuz?’ sorusu üzerine “Biz birbirimizi çok önceden tanıyoruz. Hiç kimse bilmiyor bunu. Benim ilk dizim Taşların Sırrı’nda beraber rol almıştık. Sanırım 2005 yılıydı. 15 yaşlarındaydım o zaman benim küçük halimi bilir. İlk dizim ve ilk sinema filmimde onunla birlikte oldu. “dedi.
Sete annesi ile gelen Hazal Kaya’nın film için kaşlarını uzatması dikkat çekti.(Setarkası.com)
andreea90- vip
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum