Begüm Kütük
2 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Begüm Kütük
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 29 Iun 2011, 1:04 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 29 Iun 2011, 1:05 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
andreea90- vip
andreea90- vip
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu bugün twitter sayfasında yumurta kokan bardakları kullanamadığını açıkladı.
Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evli olan oyuncu, eşinin bu hassasiyetine bir karikatür eşliğinde yardımcı olmaya çalıştığını açıkladı.
Kütük Yaşaroğlu, eşinin çizdiği karikatürü “Yumurta kokulu bardaklara katlanamadığımı bilen kocamın aldığı önlem” mesajıyla yayınladı.(Setarkası.com)
Hürriyet
Oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu bugün twitter sayfasında yumurta kokan bardakları kullanamadığını açıkladı.
Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evli olan oyuncu, eşinin bu hassasiyetine bir karikatür eşliğinde yardımcı olmaya çalıştığını açıkladı.
Kütük Yaşaroğlu, eşinin çizdiği karikatürü “Yumurta kokulu bardaklara katlanamadığımı bilen kocamın aldığı önlem” mesajıyla yayınladı.(Setarkası.com)
Hürriyet
andreea90- vip
Begum din Gonulcelen a fost in Romania la festivalul de film care a avut loc acum cateva zile ..
Begum_Kutuk Begüm KütükYaşaroğlu
Romanya'ya tiyatro festivaline gidiyorum.Olağan Mucizeler'i oynayacağız:) Joy olmayı ôzlemiştim:)
28 Sep Favorite Retweet Reply
A fost cazata la hotelul lui Dracula , a fost speriata de zgomotele care se aud noapte , vantul care batea , etc .. dar i-a placut , din cate am inteles un prieten de-al ei a filmat niste scene la casa lui Dracula ..
Pe 1 octombrie a ajuns acasa - Home sweet home ..
Evim evim güzel evim:)
1 Oct Favorite Retweet Reply
" Iubesc Romania , dupa ce am baut o racoritoare "
Romanya'dan sevgiler:) Oyun sonrası bi rahatlık,bi ferahlık:) yfrog.com/nz1ffnej
Andreea: " Îmi place arta si artisti pe care România ii lauda :) "
Romanya'nın sanatı ve sanatçısını öven leilerine bayıldım:) yfrog.com/nx15327857j yfrog.com/o0exijfj yfrog.com/kl966owj
Romanya'ya tiyatro festivaline gidiyorum.Olağan Mucizeler'i oynayacağız:) Joy olmayı ôzlemiştim:)
A fost cazata la hotelul lui Dracula , a fost speriata de zgomotele care se aud noapte , vantul care batea , etc .. dar i-a placut , din cate am inteles un prieten de-al ei a filmat niste scene la casa lui Dracula ..
Pe 1 octombrie a ajuns acasa - Home sweet home ..
Evim evim güzel evim:)
1 Oct Favorite Retweet Reply
" Iubesc Romania , dupa ce am baut o racoritoare "
Romanya'dan sevgiler:) Oyun sonrası bi rahatlık,bi ferahlık:) yfrog.com/nz1ffnej
Andreea: " Îmi place arta si artisti pe care România ii lauda :) "
Romanya'nın sanatı ve sanatçısını öven leilerine bayıldım:) yfrog.com/nx15327857j yfrog.com/o0exijfj yfrog.com/kl966owj
andreea90- vip
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum