Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 5:25 pm

victorelalove a scris:Da , Ninnet ...I-am spus si eu ca poate face abstractie de Baiatul frumos ... Sa nici nu se mai gandeasca la el , ca si-a implut geanta . kiss kiss kiss kiss
Dar cica l-a placut din prima clipa cand l-a vazut pe Engin ... 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754

da, da , nu o cred deloc, era in limba dupa bombonel Smile Smile cand
i-a cazut cu tronc Engin ? nu mai are surse de inspiratie ? lasa draga ca vine toamna
si incepe frumuselul un proiect interesant si sa te tii Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 5:31 pm

ninnet a scris:

da, da , nu o cred deloc, era in limba dupa bombonel Smile Smile cand
i-a cazut cu tronc Engin ? nu mai are surse de inspiratie ? lasa draga ca vine toamna
si incepe frumuselul un proiect interesant si sa te tii Smile Smile

Cica , da ! Ca ii place si Engin ...A fost LOVE AT FIRST SIDE . Smile Smile Smile
Nu mai poate sa renunte la el , culmea . Oare de ce ?
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 5:36 pm

victorelalove a scris:

Cica , da ! Ca ii place si Engin ...A fost LOVE AT FIRST SIDE . Smile Smile Smile
Nu mai poate sa renunte la el , culmea . Oare de ce ?
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 2743637754

inseamna ca fata de bombonel ................au fost doar fite de Italia nu ?????????? ce zici
Simi asa e ????? Smile Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 5:39 pm

ninnet a scris:

inseamna ca fata de bombonel ................au fost doar fite de Italia nu ?????????? ce zici
Simi asa e ????? Smile Smile Smile
Mai nu cred ca sunt doar fite ...ca VREA SA NAUFRAGIEZE CU EL PE O INSULA PUSTIE ... Smile Smile Smile Smile
Isi face planuri ce vor manca si cum vor dormi .

Poate uita de Engin ... kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 5:41 pm

Iti amintesti momentul asta , Ninnet ?
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 5:51 pm

victorelalove a scris:Iti amintesti momentul asta , Ninnet ?
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516

ma crezi ca-l stiu cu ochii inchisi ? absolut tot serialul, da ep. 19 care urmeaza
acum sa-l traduca fetele carora le multumesc din suflet pentru ca ne face fericite
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 5:56 pm

ninnet a scris:

ma crezi ca-l stiu cu ochii inchisi ? absolut tot serialul, da ep. 19 care urmeaza
acum sa-l traduca fetele carora le multumesc din suflet pentru ca ne face fericite
Mie imi spui ?!?!? Ce privire are Kerim , cat de hotarat este si cat de fericit este dupa ce ii spune ca nu mai vrea sa divorteze . Pare ca intreaga lume este a lui . kiss kiss kiss
Si Fatmagul parca ar vrea sa-l omoare ...DACA PRIVIREA AR UCIDE AR FI UN OM MORT ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 6:01 pm

victorelalove a scris:
Mie imi spui ?!?!? Ce privire are Kerim , cat de hotarat este si cat de fericit este dupa ce ii spune ca nu mai vrea sa divorteze . Pare ca intreaga lume este a lui . kiss kiss kiss
Si Fatmagul parca ar vrea sa-l omoare ...DACA PRIVIREA AR UCIDE AR FI UN OM MORT ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

stai sa vezi ce-o sa planga ea dupa el , ai sa vezi tu , am niste scenarii in cap.......iti
dai seama inca un sezon o ne faca sa suspinam pana la vara viitoare
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 6:11 pm

ninnet a scris:

stai sa vezi ce-o sa planga ea dupa el , ai sa vezi tu , am niste scenarii in cap.......iti
dai seama inca un sezon o ne faca sa suspinam pana la vara viitoare
Si eu cred acelasi lucru ..Cat va plange ea dupa Kerim si dupa privirea lui ! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516
Cel putin asta imi doresc eu rau de tot ! cupidon cupidon cupidon
Sa stea si sa se gandeasca numai la el , sa sufere ca este departe de ea si ca este inchis . Sa realizeze ca IL IUBESTE RAU DE TOT . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 Si parca sa inceapa sa-i pare rau ca nu i-a spus cat inseamna pentru ea (bine ...cred ca nici ea nu si-a dat seama de asta , pana cand l-a luat nino-nino ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ).
Abia astept sa se duca la el la inchisoare ...Sa te tii atunci priviri pe Kerim . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516
Ai dreptate ...CAT VOM PLANGE SI VOM SUSPINA .Cand ne vor lasa turcii sa ne perpelim pentru inca o saptamana...Orice , numai sa nu-l supere prea tare pe baiatul frumos .
Plange el ...automat plangem si noi . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sa nu-l lase prea mult in inchisoare ...ca ne suparam rau de tot .
Sa se mute in casa noua ... singuri . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 165638
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 6:19 pm

victorelalove a scris:
Si eu cred acelasi lucru ..Cat va plange ea dupa Kerim si dupa privirea lui ! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516
Cel putin asta imi doresc eu rau de tot ! cupidon cupidon cupidon
Sa stea si sa se gandeasca numai la el , sa sufere ca este departe de ea si ca este inchis . Sa realizeze ca IL IUBESTE RAU DE TOT . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 Si parca sa inceapa sa-i pare rau ca nu i-a spus cat inseamna pentru ea (bine ...cred ca nici ea nu si-a dat seama de asta , pana cand l-a luat nino-nino ! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ).
Abia astept sa se duca la el la inchisoare ...Sa te tii atunci priviri pe Kerim . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516
Ai dreptate ...CAT VOM PLANGE SI VOM SUSPINA .Cand ne vor lasa turcii sa ne perpelim pentru inca o saptamana...Orice , numai sa nu-l supere prea tare pe baiatul frumos .

Plange el ...automat plangem si noi . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sa nu-l lase prea mult in inchisoare ...ca ne suparam rau de tot .
Sa se mute in casa noua ... singuri . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 165638

ai vazut ep. 18 ? ea il acuza si tipa la el si el spunea :tamam, tamam, asa sa pateasca
si ea asa pentru ca amorul sa fie si mai mare nu ? Smile Smile kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 6:29 pm

ninnet a scris:

ai vazut ep. 18 ? ea il acuza si tipa la el si el spunea :tamam, tamam, asa sa pateasca
si ea asa pentru ca amorul sa fie si mai mare nu ? Smile Smile kiss
Da , cat de calm poate fi !
Cum se va intoarce insa totul in favoarea lui ! cupidon cupidon cupidon
Sunt sigura de asta. Si cat de rau se va simti Fatmagul ... atunci cand Mustafa va incerca sa se apropie de ea ( profitand de faptul ca este singura ).
Cat isi va dori ca sa fie langa ea Kerim si sa o protezeje si sa o sprijine . Iti dai seama ca va realiza ca alaturi de el ...a FACUT PASI IMPORTANTI ...SPRE VINDECARE !

Stii ...imi place foarte mult serialul asta pentru ca de obicei la inceput ...se intalnesc se indragostesc si apoi belele... stupid stupid stupid
Aici insa...belele la inceput ...indragosteala lui ...apoi indragosteala ei ( dar greu isi da seama ) ...si apoi cred ca iar BELELE.
Eu atat spun...SA NU CARE CUMVA SA-L SUPERE RAU PE KERIM !!!!!!!!!!! Facem urat ... 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 723348 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 723348 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 723348
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 7:12 pm

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 7:22 pm

victorelalove a scris:
Da , cat de calm poate fi !
Cum se va intoarce insa totul in favoarea lui ! cupidon cupidon cupidon
Sunt sigura de asta. Si cat de rau se va simti Fatmagul ... atunci cand Mustafa va incerca sa se apropie de ea ( profitand de faptul ca este singura ).
Cat isi va dori ca sa fie langa ea Kerim si sa o protezeje si sa o sprijine . Iti dai seama ca va realiza ca alaturi de el ...a FACUT PASI IMPORTANTI ...SPRE VINDECARE !

Stii ...imi place foarte mult serialul asta pentru ca de obicei la inceput ...se intalnesc se indragostesc si apoi belele... stupid stupid stupid
Aici insa...belele la inceput ...indragosteala lui ...apoi indragosteala ei ( dar greu isi da seama ) ...si apoi cred ca iar BELELE.
Eu atat spun...SA NU CARE CUMVA SA-L SUPERE RAU PE KERIM !!!!!!!!!!! Facem urat ... 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 723348 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 723348 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 723348

sti e inversul lui ASK VE CEZA nu ? acolo a fost dragoste apoi pedeapsa , aici e pedeapsa lui Kerim pentru ce a facut , pentru ce a lasat sa se intample .......nu ?
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 7:28 pm

ninnet a scris:

sti e inversul lui ASK VE CEZA nu ? acolo a fost dragoste apoi pedeapsa , aici e pedeapsa lui Kerim pentru ce a facut , pentru ce a lasat sa se intample .......nu ?
Da , Pedeapsa prima ...apoi Askkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516
Si cat de pedepsit a fost , cat a tipat la el si cat de rea a fost cu el . A si meritat baiatul nostru frumos.
Dar trebuie apreciat pentru faptul ca este singurul care nu a lasat-o la greu . In rest toti au incercat sa-si scape pielea si sa-si vada propriile inerese. Pana si familia ei ...care ar fi trebuit sa o sprijine ... a maritat-o cu un necunoscut .
Si Kerim ce a facut ..tamam, tamam . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 283516 A stat si "a incasat" tot veninul . A primit cat pentru toata lumea si tot a ramas indragostit de ea . Cred ca si-a primit pedeapsa cu varf si indesat .
Si acum ??????????????????? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad La inchisoare ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 10:06 pm

M-am intors din plimbari . kiss kiss kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 352762 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 352762 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 352762
Ce mai faceti ?

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 13 Iul 2011, 10:07 pm

Fetelor va faceti de cap cand nu sant eu pe aici?????Nu renunt eu asa usor la Enginel,il tin si pe Bombonel.....ca am inceput o terapie de masaje,si il invat si pe Enginel....sa va vad atunci cum va ofticati..... Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 10:10 pm

De ce ne-am oftica ?!?!?!?!
Ti se pune tie pata pe altcineva...si sa vezi cum uiti de Engin . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 13 Iul 2011, 10:13 pm

Aia sa fii sigura,ca ochii mei sant pofticiosi..... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 10:20 pm

simi a scris:Aia sa fii sigura,ca ochii mei sant pofticiosi..... Smile Smile Smile
PAI STIU EU CE STIU ... 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 67332 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 67332 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 67332 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 67332 PENTRU BAIATUL FRUMOS !!!!!!!!!!!
Lasa-l in pace !
Tu ai multi in poseta ! Lui ii place sa fie singurul ... kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 13 Iul 2011, 10:25 pm

Vic eu sant gramada pe ei,pana sa intre in gentuta......iti dai seama dupa aceea ce smotocesc la ei??? Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 13 Iul 2011, 10:35 pm

Da , la ei ...si prin ei ma refer la toti cu exceptia lui Engin !!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Se poate si fara el in poseta .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 10:40 pm

simi a scris:Fetelor va faceti de cap cand nu sant eu pe aici?????Nu renunt eu asa usor la Enginel,il tin si pe Bombonel.....ca am inceput o terapie de masaje,si il invat si pe Enginel....sa va vad atunci cum va ofticati..... Smile Smile Smile Smile

tu cam profiti de ocazie ca nu mai sunt asa activa , stai tu ca-mi revin si e vai de pielea
ta , nu te mai saturi ............nici pe zapuseala asta ? Smile Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 13 Iul 2011, 10:42 pm

Nu ma mai satur de Enginutu.....are o aroma dulcica..... 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 248946 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 248946 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 248946
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mier 13 Iul 2011, 10:43 pm

simi a scris:Nu ma mai satur de Enginutu.....are o aroma dulcica..... 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 248946 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 248946 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 14 248946

baga limba in gura draga , ti-e cald ?????????? Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Mier 13 Iul 2011, 10:44 pm

victorelalove a scris:Da , la ei ...si prin ei ma refer la toti cu exceptia lui Engin !!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Se poate si fara el in poseta .
Vic,nu ti-am zis ca am cumparat un geamantan mai mare....ce sa fac eu cu o posetuta ca le raman popourile pe afara..... Smile Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum