Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de simi Joi 14 Iul 2011, 3:28 pm

Smile Smile Smile Smile Daaaaaaaaaaa,si o mai taxau si aia la aeroport pentru greutate suplimentara.... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 Empty Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 3:33 pm

Da... mi se pare corect sa luam cate unul cand plecam in concediu .
Eu bineinteles ca il iau pe Engin . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516
Asa ca sa stiti ca stai o saptamana fara el ... 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 187894 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 187894 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 187894

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 4:13 pm

Simi , mai tii minte cand ati fost sa va plimbati cu barca ?

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 14 Iul 2011, 5:01 pm

Zic ziarele turcesti de azi ca Beren e pe "felie" cu Engin.... kiss kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 B-1jpg-083959074http://img2.gecce.com/Haber2/2011/07/14/b-1jpg-083959074.jpg
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 5:09 pm

simi a scris:Zic ziarele turcesti de azi ca Beren e pe "felie" cu Engin.... kiss kiss 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 B-1jpg-083959074http://img2.gecce.com/Haber2/2011/07/14/b-1jpg-083959074.jpg
Mai , cica ar fi mai de mult pe "felie " ...
Ei insa au tot negat ...Au spus ca sunt foarte buni prieteni si atat .
Acum ramane sa vedem daca se adeveresc zvonurile . kiss kiss kiss
Stii ca ea este cea care l-a propus pe Engin pentru rol ... cupidon cupidon cupidon
Poate ca voia sa-l cucereasca !!!!!!! cupidon cupidon cupidon

Oricum ...Vrem ceva concret .... Ca asa zvonuri ...
Dar mie mi se pare ca se potrivesc . Chiar daca ea este mai micuta de inaltime . Dar se rezolva cu tocuri . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 14 Iul 2011, 5:21 pm

victorelalove a scris:
Mai , cica ar fi mai de mult pe "felie " ...
Ei insa au tot negat ...Au spus ca sunt foarte buni prieteni si atat .
Acum ramane sa vedem daca se adeveresc zvonurile . kiss kiss kiss
Stii ca ea este cea care l-a propus pe Engin pentru rol ... cupidon cupidon cupidon
Poate ca voia sa-l cucereasca !!!!!!! cupidon cupidon cupidon

Oricum ...Vrem ceva concret .... Ca asa zvonuri ...
Dar mie mi se pare ca se potrivesc . Chiar daca ea este mai micuta de inaltime . Dar se rezolva cu tocuri . Smile

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 648483 Vic, se pare ca la-m pierdut si pe asta nu ? vezi ca nu iese fum fara foc ?
au zis ei nu si nu dar pana la urma Smile Smile nu plangea el
asa cu foc degeaba ..............de focul ei nu ?????????//// sad sad sad
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 14 Iul 2011, 5:25 pm

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 648483 Ninnet! kiss kiss Ai ajuns acasa? kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 14 Iul 2011, 5:28 pm

simi a scris: 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 648483 Ninnet! kiss kiss Ai ajuns acasa? kiss kiss

daaaaaaaaaaaaa, mori nu alta , frige aerul draga , na-m vazut asa ceva 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 890584 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 890584 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 890584
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 5:32 pm

ninnet a scris:

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 648483 Vic, se pare ca la-m pierdut si pe asta nu ? vezi ca nu iese fum fara foc ?
au zis ei nu si nu dar pana la urma Smile Smile nu plangea el
asa cu foc degeaba ..............de focul ei nu ?????????//// sad sad sad
Buna , Ninnet ! kiss kiss kiss kiss
Eeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hai ca nu l-am pierdut chiar de tot . Smile Smile Smile
Este Murat insurat cu 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 756436 ...si asta nu le-a speriat pe fete !!!!!!!!!!!
kiss kiss kiss

Si cu ce foc ...a plans baiatul nostru frumos . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516
Dar este adevarat ca sunt impreuna ?
Au confirmat ? Stii ceva? Sau sunt din nou banuieli ?

Vad ca sunt trecuti la FORMEAZA UN CUPLU .

http://www.whosdatedwho.com/tpx_5598942/beren-saat-and-engin-akyurek/

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 14 Iul 2011, 5:36 pm

victorelalove a scris:
Buna , Ninnet ! kiss kiss kiss kiss
Eeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hai ca nu l-am pierdut chiar de tot . Smile Smile Smile
Este Murat insurat cu 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 756436 ...si asta nu le-a speriat pe fete !!!!!!!!!!!
kiss kiss kiss

Si cu ce foc ...a plans baiatul nostru frumos . 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516
Dar este adevarat ca sunt impreuna ?
Au confirmat ? Stii ceva? Sau sunt din nou banuieli ?

Vad ca sunt trecuti la FORMEAZA UN CUPLU .

http://www.whosdatedwho.com/tpx_5598942/beren-saat-and-engin-akyurek/

sunt impreuna , cel putin asa spun si croatele si bulgaroaicele , apare o stire
si pe un forum turcesc ca ar fi impreuna , nu au confirmat dar nici nu ai dezmintit
stirea
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 5:43 pm

ninnet a scris:

sunt impreuna , cel putin asa spun si croatele si bulgaroaicele , apare o stire
si pe un forum turcesc ca ar fi impreuna , nu au confirmat dar nici nu ai dezmintit
stirea
Mie una imi place cuplul format de ei !!!!!!!! kiss kiss kiss kiss
Sa le fie de bine.
3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 165638 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 165638
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 5:44 pm

Hai ca imi lesinase si calculatorul ! Smile Smile Smile Smile

Pe caldura asta ...Nimic nu scapa "nelesinat" . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 14 Iul 2011, 5:51 pm

victorelalove a scris:Hai ca imi lesinase si calculatorul ! Smile Smile Smile Smile

Pe caldura asta ...Nimic nu scapa "nelesinat" . Smile Smile Smile

caldura mare nu -i asa ? doamne nu-mi vine sa cred ca e asa de cald sad sad
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 5:55 pm

ninnet a scris:

caldura mare nu -i asa ? doamne nu-mi vine sa cred ca e asa de cald sad sad
Si este asa pana duminica .
Cel putin din cate au spus la meteo .

Ninnet ? Iti amintesti in episodul 18 cand venise doctorul sa o vada pe Fatmagul si acesta a intrebat daca este insarcinata ? Si au sarit toti ...Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
La care doctorul a spus "SE PARE CA SUNTETI FOARTE SIGURI DE ASTA!" Smile Smile Smile Smile
Genial !!!!
Este altceva cu subtitrare . Le multumim fetelor ! kiss kiss kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 14 Iul 2011, 6:02 pm

victorelalove a scris:
Si este asa pana duminica .
Cel putin din cate au spus la meteo .

Ninnet ? Iti amintesti in episodul 18 cand venise doctorul sa o vada pe Fatmagul si acesta a intrebat daca este insarcinata ? Si au sarit toti ...Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
La care doctorul a spus "SE PARE CA SUNTETI FOARTE SIGURI DE ASTA!" Smile Smile Smile Smile
Genial !!!!
Este altceva cu subtitrare . Le multumim fetelor ! kiss kiss kiss

da, dragut, auzi Vic ,ce crize a facut fatma in ep. 18 cu privire la Kerim si la toti
de fapt ...........el ce zicea :tamam, tamam
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 6:12 pm

ninnet a scris:

da, dragut, auzi Vic ,ce crize a facut fatma in ep. 18 cu privire la Kerim si la toti
de fapt ...........el ce zicea :tamam, tamam
Da ...tamam , tamam . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ma mir cum de nu a plecat si sa nu mai priveasca inapoi . La cat de certat a fost. Probabil ca si-a dat seama ca trebui sa indure tot ...O iubeste si va sta langa ea pana il va iubi si ea .
Ti-am spus ...abia astept sa o vad cum sufera si plange pentru el !!!!! kiss kiss kiss

Uite aici cum il cearta !!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Si el cat de calm poate fi ... Nu-mi amintesc sa o fi privit vreodata cu rautate . Crying or Very sad Numai :" De ce esti rea cu mine? Stiu ca suferi , dar sunt alaturi de tine si nu voi pleca ?!!? As vrea sa te fac fericita ... Te iubesc mult de tot !" 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 7:01 pm

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 7:28 pm

Plec in parc ! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 155656 kiss kiss kiss kiss
Ne citim mai pe seara . kiss

Vedeti ca pe Engin l-am luat cu mine . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Joi 14 Iul 2011, 8:12 pm

victorelalove a scris:Plec in parc ! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 155656 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 155656 kiss kiss kiss kiss
Ne citim mai pe seara . kiss

Vedeti ca pe Engin l-am luat cu mine . Smile

imi pare rau Vic, e la mine, la tine a stat destul ...........tamam ? oricum Simi mi-a zis
sa-i fac masaj .....de ce ? la-i tinut in curent ? ce-ai facut ? Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 10:39 pm

ninnet a scris:

imi pare rau Vic, e la mine, la tine a stat destul ...........tamam ? oricum Simi mi-a zis
sa-i fac masaj .....de ce ? la-i tinut in curent ? ce-ai facut ? Smile Smile
M-am intorsssssssssssssssssssssss! kiss kiss kiss
Ce mai faceti ?
Cine l-a tinut in curent pe baiatul frumos ? In nici un caz eu ...Am cea mai mare grije de el ... Mic dejun pe plaja , apoi il duc la umbra , il hidratez ... Nimeni nu are grija de el asa cum am eu ! 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516 3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 14 Iul 2011, 11:48 pm

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 14 Iul 2011, 11:58 pm

DAAAAAAAAAAAAAAAA sad sad sad sad sad
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 15 Iul 2011, 12:01 am

simi a scris:DAAAAAAAAAAAAAAAA sad sad sad sad sad
Ai vazut ce inseamna ?
Radeai de mine saptamana trecuta ! kiss kiss kiss

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 15 Iul 2011, 12:10 am

Nu-i nimic,ce se castiga mai greu este mai pretios..... kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Vin 15 Iul 2011, 12:46 am

http://www.gecce.com/haber/beren-saat-fanlari-aski-yalanladi-172123.html

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 Beren9jpg163511961

BEREN SAAT FANLARI 'AŞKI' YALANLADI..
Beren Saat ve Engin Akyürek'in Çeşme'de baş başa tatil yaptıkları ve aşk yaşadıkları iddia edilmişti.. Ancak Beren Saat fanları bugün twitter'dan yaptıkları açıklamayla Beren&Engin aşkını yalanlamış oldular..
14 Temmuz 2011 18:27

http://www.setarkasi.com/bir-ayrilik-haberi-bir-ask-iddiasi/

3. Fatmagul'un sucu ne?  ~ Ce vina are Fatmagul   ? - Pagina 16 Fatmah

SEVGİLİSİNDEN YENİ AYRILAN BEREN SAAT GÖNLÜNÜ ENGİN AKYÜREK’E Mİ KAPTIRDI?

Beren Saat’le ünlü yönetmen Levent Semerci aşkı bitti!

Ayrılığın ardından Semerci, tüm zamanını yeni filmi Ayhan Hanım’ın Eskişehir’deki setinde geçirirken Saat, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek’le Çeşme’de baş başa tatil yaparken görüldü.

SEMERCİ, SETTEN ÇIKMIYOR

Güzel oyuncu Beren Saat’le ünlü yönetmen Levent Semerci’nin iki yıldır devam eden aşkı bitti. İki yıldır birlikte olan ikili, ilişkilerine geçtiğimiz günlerde sessizce nokta koydu. Ayrılığın ardından Semerci, tüm zamanını yeni filmi Ayhan Hanım’ın çekimleri için Eskişehir’de geçirmeye başladı. Ayrılık haberinin üstüne şok bir aşk dedikodusu gündeme geldi.

İKİLİ TWITTER’DA YAKALANDI!

Beren Saat’in, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek’le Çeşme’de baş başa tatil yaptığı iddia edildi. Bir Twitter kullanıcısı önceki gün, “Tedirginim ama yazıyorum. Engin Akyürek ve Beren Saat bizim otelde” diye bir tivit yazdı. Akyürek’le Saat hakkında daha önce de aşk dedikoduları çıkmış, ancak ikili bu dedikoduları yalanlamıştı.(Setarkası.com)
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum