3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
+9
ninnet
DENISA
axxa246
lica54
anuta1971
Admin_dea05
simi
GUMUS-NOOR
victorelalove
13 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 3. Fatmagul'un sucu ne? ~ Ce vina are Fatmagul ?
Cat de somn imi este !!!!!!!!!!!!!! cupidon cupidon cupidon
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 06 Noi 2012, 9:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove- moderator
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
GUMUS-NOOR a scris:[center][img]]
G-N, FI ATENTA CA TE URMARESC !!!!!!!!!!!!!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Plange !!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 06 Noi 2012, 9:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
SAAT VE SEMERCİ'NİN AYVALIK KAÇAMAĞI!
2 günlüğüne Cunda'ya sevgilisi Beren Saat'in yanına gelen Levent Semerci ile güzel oyuncu Ayvalık Cunda Oytunç Tatil Köyü'nde görülmüş!
23 Temmuz 2011 13:36
15 gün önce Beren Saat ile Levent Semerci ayrıldı haberleri çıktı. Ayrılığın ardından da Semerci, tüm zamanını yeni filmi "Ayhan Hanım"ın Eskişehir'deki setinde geçirirken Saat, "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek'le Çeşme'de baş başa tatil yaparken görüldü dedikodusu yayıldı. Güzel oyuncu Beren Saat'le ünlü yönetmen Levent Semerci'nin iki yıldır devam eden aşkı bitti denildi.
Ardından Beren Saat çok sinirlendi ve şu açıklamayı yapma gereğini duydu; "Ne Çeşme'si, Cunda Adası'nda, evimde oturuyorum. Bıktım bu durumdan. Engin benim sadece rol arkadaşım" dedi. Levent Semerci çok yoğun bir şekilde kendisini Eskişehir'e hapsetti ve "Ayhan Hanım" filmini çekiyor. Bu yüzden Beren Saat son zamanlarda sık sık yalnız gezmek zorunda kalıyor. Ancak son dedikoduya göre Semerci, filmin çekimlerinden fırsat bulup geçenlerde Cunda kaçamağı yapmış. 2 günlüğüne Cunda'ya sevgilisi Beren Saat'in yanına gelen Levent Semerci ile güzel oyuncu Ayvalık Cunda Oytunç Tatil Köyü'nde görülmüş!
..............
traducere google
Traducere din Turcă în Română
Ore şi Semerci Ayvalik KAÇAMAĞI!
2 log de lângă ceas din Semerci Levent cunda amant Beren si frumoasa actrita a fost vazut in satul Ayvalik cunda Oytunç Sarbatori!
23 iulie 2011 13:36
15 zile înainte de stânga Vestea a venit Semerci Levent cu Beren Saat. Separare Semerci, apoi, tot timpul, noul film, "Ayhan Lady", îşi petrec timpul pe platourile de filmare de Eskişehir, "Crima de Fatmagül'ün Ce?" Peters co-star matrice de cap la cap în timp ce în vacanţă în Cesme zvonuri Akyürek'le s-au răspândit. Amendă jucător Beren Saat'le celebrului regizor Levent Semerci a declarat în cursul celor doi ani sa încheiat dragoste.
Apoi Beren Saat foarte furios şi a simţit nevoia să facă următoarea declaraţie: ".. Ce Fountain, insula Cunda, eu locuiesc in casa mea M-am saturat de această situaţie prieten Peters, rolul meu numai", a spus el. Levent Semerci Eskisehir-l închis foarte puternic şi "Ayhan Lady", filmul atrage. Vezi Beren Saat Deci, în ultima vreme de multe ori sunt obligati sa solo. Cu toate acestea, în conformitate cu recentele zvonuri Semerci, ocazia de a descoperi filmări făcute recent Cunda evadare. 2 log de lângă ceas din Semerci Levent cunda amant Beren si frumoasa actrita a fost vazut in satul Ayvalik cunda Oytunç Sarbatori!
...............................................
aparuse un zvon ca Beren e cuplata cu Engin si la nunta toti se asteptau sa vina impreuna....am cautat pe net pe acest Levent Semerci ...care se zice ca e regizor si acum nu stiu ce sa cred...unul arata asa,
Müdat Gezen Sanat Merkezi Mezunudur.ilk olarak internet firması reklamında kokoreç satan bir adamın tiplemesiyle duyurmuştur.
Levent Semerci, çektiği Nefes filmiyle Türk sinemasının eksik kalan bir yönünü tamamlamıştır. Terörü anlatan yada anlatmaya çalışan tek dizi Kurtlar Vadisi ile birlikte Nefes filmide bu alanda adını duyurmayı başarmış ve sinemada iyi gişe yapmıştır. Son olarak Pamela Spence ile birlikte olduğu biliniyor.
Levent Semerci, ile ilgili haberler;
Nefes, filminin yönetmeni ile aaaai oyuncu Beren Saat ile birlikte mi?
Nefes filmiyle iki haftada bir milyon izleyici sınırını aşan yönetmen Levent Semerci özel hayatında da mutluluğu buldu mu?
Bu sorular, bu sıralarda internet ve magazin haberlerinin başını çekiyor.
Habertürk gazetesinde yayınlanan habere göre Levent Semerci, temmuz ayında tanışma fırsatı bulduğu Beren Saat'i ailesiylede tanıştırmış.
Aşk iddalarına hiçbir yanıt vermeyen ünlü yönetmen konuyu değiştirerek Nefes filminin başarısından bahsetmeyi tercih ediyor. Aşk konusu nasıl olsa kısa süre sonra açığa çıkacaktır. Bu konuda Beren Saat cephesindende henüz bir açklama yok.
ikilinin beraber çekilmiş görüntü ve resimlerine henüz ulaşılamadı. Bu arada Eylül ayında Nefes Filmi ile birlikte vizyonda olan toplam yirmiüç yapım daha vardı ve Nefes Filmi bu yapımların hepsinin toplamından daha çok izlendi.
özellikle işlediği konuyla çok büyük yankı uyandıran nefes filmini izleminizi tavsiye ediyoruz.ünlü yönetmeni başarısından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Tabiiki filmin oyuncu kadrosununda tebrik ediyoruz...
si acum alt articol si alt Levent
Levent Semerci, 30 Haziran 1973'te istanbul'da doğdu.
Nefes Filminin Yönetmenidir.
Müdat Gezen Sanat Merkezi Mezunudur.ilk olarak internet firması reklamında kokoreç satan bir adamın tiplemesiyle duyurmuştur.
Levent Semerci, çektiği Nefes filmiyle Türk sinemasının eksik kalan bir yönünü tamamlamıştır. Terörü anlatan yada anlatmaya çalışan tek dizi Kurtlar Vadisi ile birlikte Nefes filmide bu alanda adını duyurmayı başarmış ve sinemada iyi gişe yapmıştır. Son olarak Pamela Spence ile birlikte olduğu biliniyor.
Nefes filmiyle iki haftada bir milyon izleyici sınırını aşan yönetmen Levent Semerci özel hayatında da mutluluğu buldu mu?
Habertürk gazetesinde yayınlanan habere göre Levent Semerci, temmuz ayında tanışma fırsatı bulduğu Beren Saat'i ailesiylede tanıştırmış.
Aşk iddalarına hiçbir yanıt vermeyen ünlü yönetmen konuyu değiştirerek Nefes filminin başarısından bahsetmeyi tercih ediyor. Aşk konusu nasıl olsa kısa süre sonra açığa çıkacaktır. Bu konuda Beren Saat cephesindende henüz bir açklama yok.
ikilinin beraber çekilmiş görüntü ve resimlerine henüz ulaşılamadı. Bu arada Eylül ayında Nefes Filmi ile birlikte vizyonda olan toplam yirmiüç yapım daha vardı ve Nefes Filmi bu yapımların hepsinin toplamından daha çok izlendi.
özellikle işlediği konuyla çok büyük yankı uyandıran nefes filmini izleminizi tavsiye ediyoruz.ünlü yönetmeni başarısından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Tabiiki filmin oyuncu kadrosununda tebrik ediyoruz...
....traducere
Levent Semerci, cu ştiri;
Respiraţie, cu regizorul aaaa jucător cu Beren Saat?
Regizor de film respiră cu mai mult de două milioane de telespectatori pe săptămână, în viaţa de Levent fericire speciale Semerci a gasit?
Aceste întrebări sunt la ştiri de conducere şi de revista, de data aceasta pe Internet.
Potrivit ştiri publicate în Haberturk Levent Semerci, Beren ailesiylede Timp introdus in luna iulie, a găsit ocazia să ne întâlnim.
Dragostea nu raspund la orice acuzaţie să menţioneze succesul regizor de film celebru, schimbarea obiectul preferă să respire. După o perioadă scurtă de timp nu va fi obiectul iubirii, oricum. Beren Saat cephesindende nr Explicaţie cu încă pe această temă.
video şi imagini luate cu duo-ul nu a putut fi atins încă. Între timp, în luna septembrie, impreuna cu film de respiraţie şi de respiraţie a avut viziunea de a construi un total de douăzeci şi trei mai mult decât suma tuturor producţiilor care Vizualizata de acest film.
comise de subiect, în special un repercusiuni foarte mari de respiraţie din cauza regizor de film de succes, îşi sărbătoreşte izleminizi sfaturi ediyoruz.ünlü şi vă doresc succes în continuare. Desigur, jucatorii filmului felicit kadrosununda ...
........................
cele mai multe poze sunt asa
Nu cred ca Beren si Songul i-au ales pentru bani....Beren cel putin are multe proiecte ,are parteneri de film tineri si frumosi pe cind Songul nu are proiecte si daca are vreun proiect ..... partenerii ei sunt de doi bani , uriti , o omoara regizorul si dupa citeva episoade se opreste serialul din diferite motive
2 günlüğüne Cunda'ya sevgilisi Beren Saat'in yanına gelen Levent Semerci ile güzel oyuncu Ayvalık Cunda Oytunç Tatil Köyü'nde görülmüş!
23 Temmuz 2011 13:36
15 gün önce Beren Saat ile Levent Semerci ayrıldı haberleri çıktı. Ayrılığın ardından da Semerci, tüm zamanını yeni filmi "Ayhan Hanım"ın Eskişehir'deki setinde geçirirken Saat, "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek'le Çeşme'de baş başa tatil yaparken görüldü dedikodusu yayıldı. Güzel oyuncu Beren Saat'le ünlü yönetmen Levent Semerci'nin iki yıldır devam eden aşkı bitti denildi.
Ardından Beren Saat çok sinirlendi ve şu açıklamayı yapma gereğini duydu; "Ne Çeşme'si, Cunda Adası'nda, evimde oturuyorum. Bıktım bu durumdan. Engin benim sadece rol arkadaşım" dedi. Levent Semerci çok yoğun bir şekilde kendisini Eskişehir'e hapsetti ve "Ayhan Hanım" filmini çekiyor. Bu yüzden Beren Saat son zamanlarda sık sık yalnız gezmek zorunda kalıyor. Ancak son dedikoduya göre Semerci, filmin çekimlerinden fırsat bulup geçenlerde Cunda kaçamağı yapmış. 2 günlüğüne Cunda'ya sevgilisi Beren Saat'in yanına gelen Levent Semerci ile güzel oyuncu Ayvalık Cunda Oytunç Tatil Köyü'nde görülmüş!
..............
traducere google
Traducere din Turcă în Română
Ore şi Semerci Ayvalik KAÇAMAĞI!
2 log de lângă ceas din Semerci Levent cunda amant Beren si frumoasa actrita a fost vazut in satul Ayvalik cunda Oytunç Sarbatori!
23 iulie 2011 13:36
15 zile înainte de stânga Vestea a venit Semerci Levent cu Beren Saat. Separare Semerci, apoi, tot timpul, noul film, "Ayhan Lady", îşi petrec timpul pe platourile de filmare de Eskişehir, "Crima de Fatmagül'ün Ce?" Peters co-star matrice de cap la cap în timp ce în vacanţă în Cesme zvonuri Akyürek'le s-au răspândit. Amendă jucător Beren Saat'le celebrului regizor Levent Semerci a declarat în cursul celor doi ani sa încheiat dragoste.
Apoi Beren Saat foarte furios şi a simţit nevoia să facă următoarea declaraţie: ".. Ce Fountain, insula Cunda, eu locuiesc in casa mea M-am saturat de această situaţie prieten Peters, rolul meu numai", a spus el. Levent Semerci Eskisehir-l închis foarte puternic şi "Ayhan Lady", filmul atrage. Vezi Beren Saat Deci, în ultima vreme de multe ori sunt obligati sa solo. Cu toate acestea, în conformitate cu recentele zvonuri Semerci, ocazia de a descoperi filmări făcute recent Cunda evadare. 2 log de lângă ceas din Semerci Levent cunda amant Beren si frumoasa actrita a fost vazut in satul Ayvalik cunda Oytunç Sarbatori!
...............................................
aparuse un zvon ca Beren e cuplata cu Engin si la nunta toti se asteptau sa vina impreuna....am cautat pe net pe acest Levent Semerci ...care se zice ca e regizor si acum nu stiu ce sa cred...unul arata asa,
si acum alt articol si alt Levent
Levent Semerci, 30 Haziran 1973'te istanbul'da doğdu.
Nefes Filminin Yönetmenidir.
....traducere
Levent Semerci, cu ştiri;
Respiraţie, cu regizorul aaaa jucător cu Beren Saat?
Regizor de film respiră cu mai mult de două milioane de telespectatori pe săptămână, în viaţa de Levent fericire speciale Semerci a gasit?
Aceste întrebări sunt la ştiri de conducere şi de revista, de data aceasta pe Internet.
Potrivit ştiri publicate în Haberturk Levent Semerci, Beren ailesiylede Timp introdus in luna iulie, a găsit ocazia să ne întâlnim.
Dragostea nu raspund la orice acuzaţie să menţioneze succesul regizor de film celebru, schimbarea obiectul preferă să respire. După o perioadă scurtă de timp nu va fi obiectul iubirii, oricum. Beren Saat cephesindende nr Explicaţie cu încă pe această temă.
video şi imagini luate cu duo-ul nu a putut fi atins încă. Între timp, în luna septembrie, impreuna cu film de respiraţie şi de respiraţie a avut viziunea de a construi un total de douăzeci şi trei mai mult decât suma tuturor producţiilor care Vizualizata de acest film.
comise de subiect, în special un repercusiuni foarte mari de respiraţie din cauza regizor de film de succes, îşi sărbătoreşte izleminizi sfaturi ediyoruz.ünlü şi vă doresc succes în continuare. Desigur, jucatorii filmului felicit kadrosununda ...
........................
cele mai multe poze sunt asa
Nu cred ca Beren si Songul i-au ales pentru bani....Beren cel putin are multe proiecte ,are parteneri de film tineri si frumosi pe cind Songul nu are proiecte si daca are vreun proiect ..... partenerii ei sunt de doi bani , uriti , o omoara regizorul si dupa citeva episoade se opreste serialul din diferite motive
GUMUS-NOOR- vip
ninnet a scris:
G-N, FI ATENTA CA TE URMARESC !!!!!!!!!!!!!
GUMUS-NOOR- vip
http://www.sacitaslan.com/magazin-engin-akyurek-ile-beren-saat-cesmede-bas-basa-tatil-yapiyor_42977.html
Engin Akyürek ile Beren Saat Çeşme'de baş başa tatil yapıyor!..
Beren Saat’le ünlü yönetmen Levent Semerci aşkı bitti!.. Engin Akyürek ile Beren Saat Çeşme'de baş başa tatil yapıyor!..
Beren Saat Cesme vacanta este cap la cap cu Engin Akyurek! ..
Beren celebrul regizor Saat'le Levent Semerci dragostea este de peste! .. Beren Saat Cesme vacanta este cap la cap cu Engin Akyurek! ..
Daca zvonul e adevarat Engin e a lui Beren
Engin Akyürek ile Beren Saat Çeşme'de baş başa tatil yapıyor!..
Beren Saat’le ünlü yönetmen Levent Semerci aşkı bitti!.. Engin Akyürek ile Beren Saat Çeşme'de baş başa tatil yapıyor!..
Beren Saat Cesme vacanta este cap la cap cu Engin Akyurek! ..
Beren celebrul regizor Saat'le Levent Semerci dragostea este de peste! .. Beren Saat Cesme vacanta este cap la cap cu Engin Akyurek! ..
GUMUS-NOOR- vip
Buna , Gumus !GUMUS-NOOR a scris:
Multumim pentru articol .
Sunt de acord cu tine ... Beren nu este vreo sarantoaca , avida de faima . Adica era cunoscuta si inainte sa se cupleze cu ... nici nu stiu cum sa-i spun .
Nu cred ca la baza relatiilor lor primeaza partea financiara .
Pana la urma este viata lor si pot sa fie impreuna cu cine vor ele .
Dar parca totusi ...ar avea de unde alege . Are balta (Turcia) peste !!!!!!!!!! Unii foarte aratosi .
Te mai uiti si tu cu cine iesi pe strada . Si daca te insoteste tataia ... cum sa nu ai dureri de cap ?
Gat ...hai ca m-am mai descarcat si eu .
Nu pot eu intelege , cum se face ca mai de fiecare data frumoasa se intalneste cu bestia .
victorelalove- moderator
Deci sa inteleg ca s-a despartit de mosulica ?GUMUS-NOOR a scris:
victorelalove- moderator
Multumim , Denisa !DENISA a scris:mă , dar eu citisem că Beren e cu un tataie .
Da si eu stiu ca este cu un tataica ...dar cica s-au despartit de vreo cateva saptamani . Si se tot speculeaza o relatie BERENGIN . Ei mititeii tot neaga .
Stii cum este la turci ( ca si in cazut Tuba ) pana afli adevarul ...AU COPII LA SCOALA !!!!!!
victorelalove- moderator
DENISA a scris:ce copii la şcoală? sunt deja bunici
Si atunci parca ii vad si pe ei declarand ...intr-un final . DA , SUNTEM IMPREUNA !!!!!!!!
Dar pentru asta trebuie sa avem rabdare vreo cateva decenii ...
victorelalove- moderator
dar asta cine i ..nu i tot levent ala?
ia uite l ce frumusel si crudut e
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
ăsta e nenea cu care se spunea că este cuplată .
Buna , Carmen !carmen_theea a scris:dar asta cine i ..nu i tot levent ala?
Nu stiu daca este el ...
Parca ala este si mai urat .
Frumusel ca frumusel ...dar de crudut ...nu ii dai mai mult de 20 de ani !!!!!
victorelalove- moderator
DENISA a scris:ăsta e nenea cu care se spunea că este cuplată .
astia sint doi frumosi.....bine ca au ramas impreuna si s au casatorit
dar ea nu i mai in virsta decit el???
carmen_- vip
victorelalove a scris:
Buna , Carmen !
Nu stiu daca este el ...
Parca ala este si mai urat .
Frumusel ca frumusel ...dar de crudut ...nu ii dai mai mult de 20 de ani !!!!!
20 ani??pe fiecare din cele trei picioare
carmen_- vip
nu ştiu dacă ea e mai mare dar acum vreun an sau doi ea era cu un alt tip mai matur ce jucase şi ăla prin nu ştiu ce serial , dintre cei 3 violatori Vural arăta cel mai bine .
DENISA a scris:nu ştiu dacă ea e mai mare dar acum vreun an sau doi ea era cu un alt tip mai matur ce jucase şi ăla prin nu ştiu ce serial , dintre cei 3 violatori Vural arăta cel mai bine .
ioi..........e violator????????? ...
ea a fost impreuna cu Yavuz Bingol(sper sa nu fi gresit numele) era mai in virsta dar tipu' arata bine..a fost barbat frumos la viata lui
carmen_- vip
carmen_theea a scris:
20 ani??pe fiecare din cele trei picioare
victorelalove- moderator
Nu cred ca este mai mare decat el .DENISA a scris:nu ştiu dacă ea e mai mare dar acum vreun an sau doi ea era cu un alt tip mai matur ce jucase şi ăla prin nu ştiu ce serial , dintre cei 3 violatori Vural arăta cel mai bine .
Fetele astea parca se intrec in cine are cel mai batran si cel mai urat BARBAT - DE LUAT LA BRAT !!!!!!
victorelalove- moderator
şi ei aleg cei mai urât din cei mai urât
Beren ar face un cuplu frumos cu Engin , ar fi plăcut la retină
poze cu Beren am găsit că a fost la nuntă dar cu Engin nu
Beren ar face un cuplu frumos cu Engin , ar fi plăcut la retină
poze cu Beren am găsit că a fost la nuntă dar cu Engin nu
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 24 Iul 2011, 3:20 pm, editata de 1 ori
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40