2.Kıvanç Tatlıtuğ
+11
carmen_
Admin_dea05
VALI24
DENISA
linuta
irinast
simi
elissa
andreea90
GUMUS-NOOR
ninnet
15 participanți
Pagina 3 din 24
Pagina 3 din 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
Re: 2.Kıvanç Tatlıtuğ
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Evet, Kıvanç’la beraberiz - Da , suntem impreuna !
EVET, KIVANÇ'LA BERABERİZ
3,5 yıl ilişki yaşayıp 2008’de yollarını ayıran Azra Akın’la Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden birlikte olduğu iddiası doğrulandı.
AŞK YENİDEN BAŞLADI (FOTO-GALERİ)
Önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yapan Azra Akın, muhabirlerin soruları üzerine “Evet, Kıvanç’la beraberiz” dedi.
Evet, Kıvanç’la beraberiz - Da , suntem impreuna !
EVET, KIVANÇ'LA BERABERİZ
3,5 yıl ilişki yaşayıp 2008’de yollarını ayıran Azra Akın’la Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden birlikte olduğu iddiası doğrulandı.
AŞK YENİDEN BAŞLADI (FOTO-GALERİ)
Önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yapan Azra Akın, muhabirlerin soruları üzerine “Evet, Kıvanç’la beraberiz” dedi.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Kıvanç 800 bin liraya 'ev'lendi
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yıllardan beri yaz tatili için geldiği Bodrum'da, sonunda 'ev'lendi!
Geçtiğimiz günlerde Yalıkavak sırtlarında, deniz manzaralı dubleks bir ev satın alan Tatlıtuğ'un; 1.1 milyon lira değerindeki villayı, ev sahibi paraya sıkıştığı için 800 bin liraya aldığı öğrenildi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kivanc 800 mii de lire sterline "ev'lendi
Kivanc Tatlitug actor frumos, a venit pentru o vacanţă de vară în Bodrum de mai mulţi ani, la sfârşitul anului "ev'lendi!
Yalikavak în ultimele zile pe spatele lor, care a cumparat o casa cu vedere la mare Tatlıtuğ'un duplex, 1,1 milioane de lire sterline în valoare de vila, proprietarii de locuinte de 800 mii de lire sterline au raportat că au primit bani pentru gem.
carmen_- vip
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
carmen_- vip
Kıvanç Tatlıtuğ en yakışıklı oyuncu
Sanal âlemin istisnasız en önemli sinema sitelerinden biri olan IMDB, Türkiye'nin en güzel kadın ve erkek oyuncularını ziyaretçilerine oylattı. Yapılan oylama sonucu Türkiye'nin en güzel kadın oyuncusu olarak Beren Saat seçilirken, en yakışıklı erkek oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Listede birinci olan Beren Saat'i, Tuba Büyüküstün takip etti. Üçüncülük ise Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin'in oldu. Erkek oyuncular kategorisinde ise Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından Cansel Elçin ikinci olurken, Mehmet Günsur üçüncülükle yetindi.
.......................
Cel mai frumos actor Kivanc Tatlitug
Univers virtual, fără excepţie, care este unul dintre site-uri de film cele mai importante IMDB, cele mai frumoase femei din Turcia şi bărbaţi jucatori oylattı vizitatori. Ca urmare a votului, actrita cea mai frumoasă din Turcia alegerea Beren Saat, a fost cel mai frumos actor Kivanc Tatlitug. Timpul Beren este primul în listă, urmată de Subiect Post Reply. Soţia Bilgin Yilmaz lui Erdogan a fost în Belçim locul al treilea. Jucatorii de sex masculin în categoria urmată de Kivanc Tatlıtuğ'un Cansel Elçin al doilea, în timp ce al treilea mulţumit cu sine, Mehmet Günsür.
Sanal âlemin istisnasız en önemli sinema sitelerinden biri olan IMDB, Türkiye'nin en güzel kadın ve erkek oyuncularını ziyaretçilerine oylattı. Yapılan oylama sonucu Türkiye'nin en güzel kadın oyuncusu olarak Beren Saat seçilirken, en yakışıklı erkek oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Listede birinci olan Beren Saat'i, Tuba Büyüküstün takip etti. Üçüncülük ise Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin'in oldu. Erkek oyuncular kategorisinde ise Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından Cansel Elçin ikinci olurken, Mehmet Günsur üçüncülükle yetindi.
.......................
Cel mai frumos actor Kivanc Tatlitug
Univers virtual, fără excepţie, care este unul dintre site-uri de film cele mai importante IMDB, cele mai frumoase femei din Turcia şi bărbaţi jucatori oylattı vizitatori. Ca urmare a votului, actrita cea mai frumoasă din Turcia alegerea Beren Saat, a fost cel mai frumos actor Kivanc Tatlitug. Timpul Beren este primul în listă, urmată de Subiect Post Reply. Soţia Bilgin Yilmaz lui Erdogan a fost în Belçim locul al treilea. Jucatorii de sex masculin în categoria urmată de Kivanc Tatlıtuğ'un Cansel Elçin al doilea, în timp ce al treilea mulţumit cu sine, Mehmet Günsür.
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
carmen_- vip
carmen_- vip
Kıvanç üç ay hapis yatacak!
Yeni sezonda Kuzey Güney adlı diziyle ekrana gelmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, senaryo gereği dizinin ilk üç ayını cezaevinde geçirecek!
Aşk-ı Memnu'nun ardından uzun soluklu bir dizide rol almayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda Kuzey Güney adlı diziyle ekrana gelecek. Ay Yapım tarafından hayata geçirilen projede Buğra Gülsoy'la iki kardeşi canlandıracak olan ünlü oyuncu, senaryo gereği dizinin ilk 13 bölümünde cezaevinde olacak. İşlediği suç nedeniyle hapis yatan Kuzey'i canlandıracak olan Tatlıtuğ, hapishane sahnelerine şimdiden hazırlanmaya başladı.
PLATO KURULUYOR
Çekimlerine 5 Ağustos'ta başlanacak olan Kuzey Güney için bir cezaevi platosu kuruluyor. Öykü Karayel, Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu'nun da rol alacağı dizinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç yazıyor.
GUMUS-NOOR- vip
carmen_- vip
carmen_- vip
19 Temmuz 2011
"KIVANÇ'I FAZLA POHPOHLUYORLAR" DİYEN ÜNLÜ Oyuncu Kim?
Yıllardır sektörde olmasına rağmen en büyük çıkışını “Yaprak Dökümü”nde canlandırdığı Oğuz karakteriyle yapan Tolga Karel, uzun süredir koruduğu sessizliğini bozdu. Yıllardır sektörde rağmen olmasına en Buyuk çıkışını "Yaprak Dökümü" NDE canlandırdığı Oguz karakteriyle yapan Tolga Karel, Uzun süredir koruduğu sessizliğini bozdu. Son dönemde oyunculuğundan çok gece hayatı ve alkol düşkünlüğüyle haber olan Karel, medyanın kendisini “kötü adam” ilan ettiğine inanıyor. Fiul dönemde oyunculuğundan COK gece hayatı am alkol düşkünlüğüyle Haber OLAN Karel, medyanın kendisini "kötü Adam" Ilan ettiğine inanıyor.
Sizinle ilgili haberleri sürekli yalanlıyorsunuz. Sizinle ilgili haberleri sürekli yalanlıyorsunuz. Peki, insanların size karşı bir art niyetleri mi var? Peki, insanların dimensiunea karşı bir arta niyetleri mi var? Durup dururken hakkınızda neden bu kadar çok olumsuz haber yapılsın? Durup dururken hakkınızda neden bu Kâdâr COK olumsuz Haber yapılsın?
- Altı senelik kariyerimde şunu anladım; medya beni çok seviyor. - Alti senelik kariyerimde şunu anladım; medya Beni COK seviyor. Ama bu sevgi, severken öldürmek gibi bir şey! Ama bu Sevgi, severken öldürmek gibi bir Sey! Özellikle “Yaprak Dökümü”nden sonra yerlerde sürüneyim, biteyim, mahvolayım, her şeyimi kaybedeyim diye bekleyen ciddi bir kitlenin olduğunu anladım. Özellikle "Yaprak Dökümü" nden sonra yerlerde sürüneyim, biteyim, mahvolayım, ei şeyimi kaybedeyim diye bekleyen ciddi bir kitlenin olduğunu anladım. Mutlaka medya için iyi malzemeyim ama bu kadar da sert haberler yapmayın. Mutlaka medya için iyi malzemeyim ama bu Kâdâr da SERT haberler yapmayın.
Size iyi bir malzeme olduğunuzu düşündüren ne? Dimensiune iyi BIR malzeme olduğunuzu düşündüren ne?
- Farklı olduğum ve farklı yaşadığım, şöhret kritelerinde bir hayat sürmediğim, daha halktan olup insanların içinde yaşadığım için olabilir… Çünkü medyaya göre şöhretli olanlar evden çıkmaz, belli stratejiler izler, lüks otomobillere biner, korumalarla dolaşır. - Farklı olduğum am farklı yaşadığım, şöhret kritelerinde BIR Hayat sürmediğim, daha halktan olup insanların içinde yaşadığım için olabilir ... Çünkü medyaya gore şöhretli olanlar evden çıkmaz, belli stratejiler izler, lüks otomobillere biner, korumalarla dolaşır. Ben bunun dışına çıktım. Ben bunun dışına çıktım.
CAMİAYA GÖRE ANORMAL HALKA GÖRE NORMALİM CAMİAYA GORE ANORMAL HALKA GORE NORMALİM
Siz neden anlattığınız o şöhret kriterlerine göre yaşamyı tercih etmediniz? SIZ neden anlattığınız o şöhret kriterlerine gore yaşamyı tercih etmediniz?
- Çünkü ben o camiaya göre anormal, halka göre normal bir insanım! - Çünkü ben o camiaya gore anormal, gore halka normală BIR insanım! Normal insanlar ne yapar? Normal insanlar ne yapar? zaman zaman içebilir, sokakta bağırabilir, bu sizin özgürlüğünüzdür. Zaman Zaman içebilir, sokakta bağırabilir, bu sizin özgürlüğünüzdür. Ben o komplekslerden, egolardan uzak bir hayat yaşamayı tercih ettim. Ben o komplekslerden, egolardan uzak BIR Hayat yaşamayı tercih ettim.
Alkol probleminiz olduğu ve bu yüzden mekanlardan çıkartıldığınız haberleri de sık sık gündeme geliyor. Alkol probleminiz olduğu am bu yüzden mekanlardan çıkartıldığınız haberleri de Sik Sik gündeme geliyor. Alkol probleminiz var mı? Alkol probleminiz var mi?
- Bu tarz problemi olan bir adamın beş sene boyunca, 174 bölümü bir istikrar çerçevesinde, askeri düzende götürmesi mümkün mü? - Bu tarz problemi OLAN bir adamın BES Sene boyunca, 174 bölümü BIR istikrar çerçevesinde, askeri düzende götürmesi mümkün mu? Bunu hangi akıl kabul edebilir. Bunu hangi Akil edebilir Kabul. Zaman zaman sert çıkışlarım olmuştur ama kimseden fazla yaşamadım. Zaman Zaman SERT çıkışlarım olmuştur ama kimseden fazla yaşamadım. Tabii ki mükemmel değilim ama bu olaylar gereksiz yere çok abartıldı. Tabii ki mükemmel değilim ama bu olaylar gereksiz yere COK abartıldı.
Peki, ne kadar içersiniz? Peki, ne Kadar içersiniz?
- Oturduğumuz ortama göre değişir. - Oturduğumuz ortama gore değişir. Dostlarımızla sohbet ederken birkaç kadeh şarabmızı içebiliriz herkes gibi… Onun dışında da alkolle bir münasebetim yok, abartıldığı gibi değil. Dostlarımızla sohbet ederken birkaç kadeh şarabmızı içebiliriz herkes gibi ... Onun dışında da alkolle BIR münasebetim Yok, abartıldığı gibi değil.
KÖTÜ ADAM İMAJIM BEŞ SENEDE OTURDU KÖTÜ ADAM İMAJIM BES SENEDE OTURDU
Kıvanç Tatlıtuğ sizi istemediği için bir dizi projesinden çıkarıldığınız doğru mu? Kivanc Tatlıtuğ sizi istemediği için bir dizi projesinden çıkarıldığınız doğru mu?
- Bana bu proje için teklif gelmemişti ki. - Bana bu proje için teklif gelmemişti ki.
Haberlerden sonra Kıvanç Bey'i aradınız mı? Haberlerden sonra Kivanç Bey'i aradınız mi?
- Hayır. - Hayır. Dizi kadrosunu belirleyen bir oyuncu olamaz, olmamalı da. Dizi kadrosunu belirleyen BIR Oyuncu olamaz, olmamalı da. Zaten böyle bir işin içinde olmam… Bende hep bir mütevazılık var, ama öte yandan birilerinin çok fazla pohpohlandığını düşünüyorum. Zaten Boyle BIR ISIN içinde olmam ... Bende hep BIR mütevazılık var, AMA OTE yandan birilerinin COK fazla pohpohlandığını düşünüyorum.
Yani Kıvanç Bey mi pohpohlanıyor? Yani Kivanç Bey mi pohpohlanıyor?
- Evet. - Evet. Karşı taraf açısından böyle düşünüyorum. Karşı Taraf açısından Boyle düşünüyorum. Ben bir gazetede şunu bile okudum: Dizi onaylanmış, biz kardeş olmuşuz, bütçeler bile açıklanmış. Ben BIR gazetede şunu bilă okudum: Dizi onaylanmış, biz kardeş olmuşuz, bütçeler bilă açıklanmış. Güya Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başına 35 bin, TL ben 20 bin TL alıyormuşum. Güya Kivanç Tatlıtuğ bölüm Basina 35 bin, TL ben 20 ben TL alıyormuşum.
Sizce neden Kıvanç Tatlıtuğ lehine, sizin aleyhinize konuşuluyor? Sizce neden Kivanç Tatlıtuğ Lehine, sizin aleyhinize konuşuluyor?
- Benim beş seneden beri bir “kötü adam” imajım var ya, ondan… - Benim BES seneden beri bir "kötü Adam" imajım var ya, ondan ...
Bu kötü adam imajının üzerinize yapışacağını tahmin eder miydiniz? Bu kötü adam imajının üzerinize yapışacağını tahmin Eder miydiniz?
- Ben beş sene boyunca benden olması istenilen karakteri, yani Oğuz'u taşıdım sadece… Şöyle de bir kırgınlığım var. - Ben BES Sene boyunca benden olması istenilen karakteri, Yani Oğuz'u taşıdım sadece ... Şöyle de BIR kırgınlığım var. Beş sene Ay yapım'la çok güzel işler yaptım. Bes Sene Ay yapım'la COK Guzel Isler yaptım. Orayı aile gibi gördüm. Orayı aile gibi gördüm. Ama kimseye bir yanlışım olmadan yollar ayrıldı. Ama kimseye BIR yanlışım olmadan yollar ayrıldı. Demek ki insanların aile anlayışı farklıymış. Demek ki insanların aile anlayışı farklıymış.
Ay yapım'ın size sahip çıkmadığını mı düşünüyorsunuz yani? Ay yapım'ın sahip dimensiunea çıkmadığını mi düşünüyorsunuz Yani?
- Evet, öyle düşünüyorum. - Evet, öyle düşünüyorum. Bir açıklama yapılabilirdi. Bir açıklama yapılabilirdi. Ben sahipsiz kaldım. Ben sahipsiz kaldım.
ÇİFT CİNSİYETLİ BİR ROLÜM VAR ÇİFT CİNSİYETLİ BIR ROLÜM VAR
“Oyunculuk kariyeri bitti” deniliyor ama yeni bir projeniz var, bu projeden bahseder misiniz? "Oyunculuk kariyeri Bitti" deniliyor AMA Yeni BIR projeniz var, bu projeden bahseder misiniz?
- Yeni sezonda yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı bir dizide yer alıyorum. - Yeni sezonda yönetmenliğini Ezel Akay'ın yaptığı bir dizide yer alıyorum.
Nasıl bir adamı canlandıracaksınız? Nasıl BIR adami canlandıracaksınız?
- Bu bir dönem işi… Çift cinsiyetli bir rolüm var, o kadarını söyleyeyim. - Bu BIR dönem ISI ... Çift cinsiyetli BIR rolüm var, o kadarını söyleyeyim. Türkiye'de yapılan en büyük bütçeli iş diyebilirim. Türkiye'de yapılan en Buyuk bütçeli este diyebilirim. O platonun içine girdiğim zaman kendimi Hollywood aktörü gibi hissettim. O platonun içine girdiğim Zaman kendimi Hollywood aktörü gibi hissettim.
Öyle hayalleriniz var mı? Öyle hayalleriniz var mi? Hollywood'a gitmek gibi yani… Hollywood'a gitmek gibi Yani ...
- Vardı ama gerek kalmadı, burada onu yaşatan bir ekiple çalışıyorum zaten… - Vardi AMA gerek kalmadı, Burada ONU yaşatan bir ekiple çalışıyorum zaten ...
“YAPRAK DÖKÜMÜ”NDEN SONRA KAOS YAŞADIM "YAPRAK DÖKÜMÜ" NDEN SONRA Kaos YAŞADIM
“Yaprak Dökümü”nden sonraki dönemde ya yeni bir rol gelmezse diye endişelendiğiniz oldu mu? "Yaprak Dökümü" nden sonraki dönemde ya Yeni bir lei gelmezse diye endişelendiğiniz oldu mu?
- Gelmezse değil de, gönlümden geçen iş gelmezse dediğim oldu. - Gelmezse değil de, gönlümden geçen este gelmezse dediğim oldu. Ben “Yaprak Dökümü”nden sonra bir kaos dönemine girdim. Ben "Yaprak Dökümü" nden sonra bir Kaos dönemine girdim. “Bu kadar zirvede bir iş yaptım, şimdi ne olacak?” dedim. "Bu Kâdâr zirvede BIR este yaptım, şimdi ne olacak?" Dedim. Ayrıca şunu da ekleyeyim, bu sezon 35 dizi girecek yayına, bunların 20'sinin kadrosundan teklif geldi. Ayrıca şunu da ekleyeyim, bu sezon 35 dizi girecek yayına, bunların 20'sinin kadrosundan teklif geldi.
Kaos dönemine girdiğinizi söylediniz. Kaos dönemine girdiğinizi söylediniz. Neler yaptınız o dönem? Neler yaptınız o dönem?
- Fotoğrafçılık… Bu sürede dünyanın birçok yerini gezdim, fotoğraf çektim, çok güzel şeyler biriktirdim. - Fotoğrafçılık ... Bu sürede dünyanın birçok yerini gezdim, fotograf çektim, COK Guzel Seyler biriktirdim. Vizyonu geliştirmek, dünya ne yapıyor görmek lazımdı. Vizyonu geliştirmek, DUNYA ne yapıyor görmek lazımdı.
Fotoğrafa ilginiz nasıl başladı ve stüdyo kurma fikri ne zaman doğdu? Fotoğrafa ilginiz nasıl başladı am stüdyo Kurma fikri ne Zaman doğdu?
- Benim 10 senedir aklımda olan ama çok yoğunlaşamadığım bir şeydi. - Benim 10 senedir aklımda OLAN ama COK yoğunlaşamadığım BIR şeydi. Dizi bitince bir şeyler üretmek için stüdyoyu kurdum, güzel de oldu. Dizi bitince BIR Seyler üretmek için stüdyoyu kurdum, Guzel de oldu. 9-19 Eylül arası Boatshow'da bir sergi projem var. 9-19 Eylul arası Boatshow'da bir Sergi projem var. “Şehr-i Masal” adında, LÖSEV yararına bir sergi olacak. "Sehr-i Masal" adında, LÖSEV yararına BIR Sergi olacak.
ŞÖHRET OLMA HIRSINI GEREKSİZ BULUYORUM ŞÖHRET OLMA HIRSINI GEREKSİZ BULUYORUM
Sinema filmi yok mu yakın zamanda? Sinema filmi Yok mu Yakin zamanda?
- İnandığım iki proje var. - İnandığım IKI proje var. Biri senaryosunu senarist bir arkadaşımla yazdığım romantik komedi. Biri senaryosunu senarist bir arkadaşımla yazdığım Romantik komedi. Birilerinin beni anlatmasını beklemek yerine kendimi anlattım. Birilerinin Beni anlatmasını beklemek yerine kendimi anlattım. Yani biraz benim hayatımdan da olacak o filmde. Yani biraz benim hayatımdan da olacak o filmde. Şöhret olan bir insanın eşzamanlı bir looser'lığını anlatacağız. Şöhret OLAN BIR insanın eşzamanlı BIR looser'lığını anlatacağız.
Siz de böyle bir looserlık hissettiniz mi? SIZ de Boyle bir looserlık hissettiniz mi?
- Ben hiçbir zaman hissetmedim de şöhretin çok suni ve sanal olduğunu anlatmak istedik. - Ben hiçbir Zaman hissetmedim de şöhretin COK Suni am sanal olduğunu anlatmak istedik. Şöhrete duyulan hırs ve ihtirası gereksiz buluyorum. Şöhrete duyulan hırs am ihtirası gereksiz buluyorum.
YAPIMCIM “SOKAĞA ÇIKMA” DEDİ YAPIMCIM "SOKAĞA ÇIKMA" DEDİ
- Yaprak Dökümü'nün başarısı büyük bir sorumluluk getiriyordu o dönem. - Yaprak Dökümü'nün başarısı Buyuk bir sorumluluk getiriyordu o dönem. Zaman zaman yapımcım “Sokağa çıkma, evde otur, insanlarla konuşma” derdi. Zaman Zaman yapımcım "Sokağa çıkma, evde otur, insanlarla konuşma" derdi. Tamamen izole edilmek isteniyordum. Tamamen izole edilmek isteniyordum. Ama bir insan olarak bunu yapamadım tabii. Ama BIR insan olarak bunu yapamadım tabii. İş için kendimi dört duvar arasına kapatamazdım. Este için kendimi Dort duvar arasına kapatamazdım.
PARAYA İHTİYACIM YOK AMA 100 MİLYON DOLARA HAYIR DEMEM PARAYA İHTİYACIM Yok AMA 100 MİLYON DOLARA HAYIR DEMEM
Alkol yüzünden kariyerinizin bittiğini iddia edenlere ne diyorsunuz? Alkol yüzünden kariyerinizin bittiğini iddia edenlere ne diyorsunuz?
- Hepsi yalan. - Hepsi yalan.
1 milyona aldığınız stüdyoyu 500 bine sattığınız haberleri de yalan mı? 1 milyona aldığınız stüdyoyu 500 Bine sattığınız haberleri de yalan mi?
- Evet, yalan. - Evet, yalan. Stüdyomu satmıyorum. Stüdyomu satmıyorum. Hiçbir sorun yok Hiçbir sorun Yok
Paraya ihtiyacınız olduğu söyleniyor, bunun doğruluk payı var mı? Paraya ihtiyacınız olduğu söyleniyor, bunun doğruluk payı var mi?
- “Yaprak Dökümü” çok iyi kazandırdı bize. - "Yaprak Dökümü" COK iyi kazandırdı bize. Şu an paraya ihtiyacım yok ama bir 100 milyon dolar veren olursa neden almayayım (gülüyor)… (Setarkasi.com) Su o paraya ihtiyacım Yok ama bir 100 milyon dolar veren olursa neden almayayım (gülüyor) ... (Setarkasi.com)
Hürriyet
GUMUS-NOOR- vip
Potrivit articolului, ziua anterioară Kэvanz Tatlэtur lua masina noua lui "Ferrari 458 Italia", în valoare de 45.0000 de euro, care ...
In the evening he met his lover Azra Akэn , the couple toured the streets of Istanbul with the yellow Ferrari... În seara sa întâlnit cu iubita lui Azra Akэn, cuplul a vizitat pe străzile din Istanbul, cu galben Ferrari ...
carmen_- vip
Azra Akın yıllar sonra yeniden beraber olmaya başladığı Eski sevgilisi Kivanç Tatlıtuğ'un Ulus'taki evine taşındı ...
2001 Dünya Güzeli Azra Akın ile 2002 Best Model Of The World birincisi Kıvanç Tatlıtuğ 3 buçuk yıl birlikte olduktan sonra 2008′de yollarını ayırmıştı. 2001 DUNYA Güzeli Azra Akın Ile 2002 mai bun model de birincisi Lumea Kivanç Tatlıtuğ 3 buçuk yıl birlikte olduktan sonra 2008'de yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Kıvanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul ve İdil Fırat ile flört etmişti. Ayrılığın ardından Kivanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul am İdil Firat Ile Flört etmişti. Azra Akın ise İtalyan Francesco Boari ile aşk yaşamıştı. Azra Akın ISE İtalyan Francesco Boari Ile cere yaşamıştı.
Kıvaç Tatlıtuğ ile Azra Akın iki hafta önce Sedef Adası'nda buluşup barışmıştı. Kıvaç Tatlıtuğ ile Azra Akın IKI hafta o dată pe Sedef Adası'nda buluşup barışmıştı. Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ'un İstanbul Ulus'taki evine yerleşti. Azra Akın, Kivanc Tatlıtuğ'un İstanbul Ulus'taki evine yerleşti. Sevgililer ilk birlikte oldukları dönemde ayrı evlerde yaşıyorlardı. Sevgililer ilk birlikte oldukları dönemde Ayri evlerde yaşıyorlardı. (Setarkasi.com) (Setarkasi.com)
GUMUS-NOOR- vip
Pagina 3 din 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Pagina 3 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum