Lale Devri
+7
denta
lica54
Admin_dea05
elena50
Nicky
turkisfan
sasa
11 participanți
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Lale Devri
Nu-i înțeleg pe cei răspunzători cu programarea emisiunilor de la Antena1.
Serialul îl dau o zi da,o zi ba.Foarte neserioși!
Am vazut niste episoade triste.Lale a murit.Cinar arata îngrozitor,s-a izolat într-o cabana.
Nu vorbește cu nimeni.E mai mult amețit de băutură decât treaz.
Nici macar nu se uita la fetita lui,cand mama lui i-o aduce.
Doar lipitoarea Yeșim se învârte pe lângă el,chipurile sa-l ajute sa treaca peste suferința pierderii lui Lale.
De parcă ea nu-și pierduse sora.
Ca și Zumrut de altfel.Au trecut în jur de 6 luni de la moartea lui Lale,iar d-na pare mai preocupată să-l seducă pe Necip și să-și recupereze averea.
Serialul îl dau o zi da,o zi ba.Foarte neserioși!
Am vazut niste episoade triste.Lale a murit.Cinar arata îngrozitor,s-a izolat într-o cabana.
Nu vorbește cu nimeni.E mai mult amețit de băutură decât treaz.
Nici macar nu se uita la fetita lui,cand mama lui i-o aduce.
Doar lipitoarea Yeșim se învârte pe lângă el,chipurile sa-l ajute sa treaca peste suferința pierderii lui Lale.
De parcă ea nu-și pierduse sora.
Ca și Zumrut de altfel.Au trecut în jur de 6 luni de la moartea lui Lale,iar d-na pare mai preocupată să-l seducă pe Necip și să-și recupereze averea.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Bună dimineața! Cinar este de nerecunoscut.Parcă ar vrea cu tot dinadinsul să moară.
Bea până nu mai știe de el,intră în altercație cu niște necunoscuți,ajunge la spital desfigurat.
Păcat de el! E vulnerabil și Yeșim profită de situație încercând să stea cât mai mult cu el.
Bea până nu mai știe de el,intră în altercație cu niște necunoscuți,ajunge la spital desfigurat.
Păcat de el! E vulnerabil și Yeșim profită de situație încercând să stea cât mai mult cu el.
Nicky- vip
Serialul mai este pe antena ?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ÖNEMLI TÜYO : Cansel Elçin Diziye Dahil Olacak Ve Çınara Rakip Olucak
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna! Nu l-au mai dat demult la ora obisnuita.Eu nici nu m-am mai uitat.Dar scria cineva pe port.ro ca au fost episoade noi sambata si duminica de la 5:30 dimineata.Nu stiu daca e adevarat.Admin_dea05 a scris:Serialul mai este pe antena ?
Nicky- vip
Buna! De unde e indiciul? E sigur?florica a scris:ÖNEMLI TÜYO : Cansel Elçin Diziye Dahil Olacak Ve Çınara Rakip Olucak
Eu inteleg ca Cansel Elcin va fi introdus in serial si va fi adversarul,rivalul lui Cinar.
Chiar ar fi nevoie de un personaj nou,un alt tip,care sa o ajute pe Toprak sa iasa din inchisoare si care sa-l faca gelos pe Cinar.
Nicky- vip
Buna Nicky,indiciul l-am luat de pe fb,acum nu stiu cat este credibil,vom vedea!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Florica,indiciul nu a fost adevarat.In serial a aparut un personaj nou,Ahmet,care ar putea fi considerat un concurent redutabil pentru Cinar:are o mica afacere de familie(o patiserie),e singur,e dragut,manierat si o place pe Toprak.florica a scris:Buna Nicky,indiciul l-am luat de pe fb,acum nu stiu cat este credibil,vom vedea!
Nu e Cansel Elcin.Pe actor il cheama Korel Cezayirli.
Nicky- vip
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum