8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+9
GUMUS-NOOR
michiper68
simi
pufy2010
lica54
axxa246
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți
Pagina 24 din 43
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Se pare ca ea e sora lui Kerim ! EKIN TAGAL !
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna dimineata !!
Multumim , Lica !!
Lume noua . Buna , Ninnet ! Ce mai faci draguta ?
Multumim ca ne-ai adus poze cu sora lui Kerim . Eu nu gasisem niciuna . Dar am citit acelasi nume .
Multumim , Lica !!
Multumim ca ne-ai adus poze cu sora lui Kerim . Eu nu gasisem niciuna . Dar am citit acelasi nume .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:Buna dimineata !!
Multumim , Lica !!
buna Vic , am intrat sa va salut ............te pooop, ce mai faci ?
ninnet- vip
ce vina are fatmagul
Buna dimineata tuturor !
frumusica actrita care o va interpreta pe sora lui Ker
am citit si presupusele indicii referitoare la creditori , oare nu avea unde sa se ascunda Ker decat la restaurant ?
am citit si presupusele indicii referitoare la creditori , oare nu avea unde sa se ascunda Ker decat la restaurant ?
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris:Buna dimineata tuturor !
buna si mie imi place actrita, nu stiu daca e foarte cunoscuta dar e frumusica !
ninnet- vip
ce vina are fatmagul
ninnet a scris:
buna si mie imi place actrita, nu stiu daca e foarte cunoscuta dar e frumusica !
nici eu nu o cunosc, astept maine seara sa o vad in executie
dubaisport- vip
Buna , Dubai !
Nu stiu ce sa spun in legatura cu indiciile privind creditori . Au spus ca s-ar putea sa nu fie adevarat . Vom vedea . Dar mi se pare absurd si mie locul unde se ascunde Kerim .
Vorbeam aseara cu Denisa de ce in ultimul timp se dau indicii aiurea . Si ea spunea ca pentru a vedea ce reactii creaza diverse scenarii . Are dreptate . Ne testeaza limitele de suportabilitate .
Dar eu de la un timp chiar nu mai inteleg ce se va intampla in episodul care urmeaza . Nu mai dau 2 trailere si indiciile sunt care mai de care mai suspecte . Intr-un fel este bine ... ca ne ia prin surprindere .
Abia astept sa-i spuna Kerim Fatmei ca vrea sa divorteze ... ea pare suparata rau de asta .
Sunt bine , Ninnet ! Dar suparata de ce se intampla cu Kerim . Il fac scenaristii sa sufere !!!!!!
Nu stiu ce sa spun in legatura cu indiciile privind creditori . Au spus ca s-ar putea sa nu fie adevarat . Vom vedea . Dar mi se pare absurd si mie locul unde se ascunde Kerim .
Vorbeam aseara cu Denisa de ce in ultimul timp se dau indicii aiurea . Si ea spunea ca pentru a vedea ce reactii creaza diverse scenarii . Are dreptate . Ne testeaza limitele de suportabilitate .
Dar eu de la un timp chiar nu mai inteleg ce se va intampla in episodul care urmeaza . Nu mai dau 2 trailere si indiciile sunt care mai de care mai suspecte . Intr-un fel este bine ... ca ne ia prin surprindere .
Abia astept sa-i spuna Kerim Fatmei ca vrea sa divorteze ... ea pare suparata rau de asta .
Sunt bine , Ninnet ! Dar suparata de ce se intampla cu Kerim . Il fac scenaristii sa sufere !!!!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna , Dubai !
draguto ..........alfel ce mai mai vedem pana la vara? usurel,usurel ca vine si momentul
de tandrete
ninnet- vip
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:Buna , Dubai !
te VIC , si eu sunt dezamagita de lipsa promo-ului 2 , dar daca te uiti la ultimele 2 epis si la indiciile care au fost atunci , iti dai seama ca practic nu mai aveau ce sa spuna intr-un nou promo...eu am impresia ca o lalaie, daca vrei poti face un rezumat al episodului in max 3 randuri
poate in epis viitoare vom vedea ceva miscare, odata cu aparitia surorii ( care in epis trecut era inca in Australia )
dubaisport- vip
ninnet a scris:
draguto ..........alfel ce mai mai vedem pana la vara? usurel,usurel ca vine si momentul
de tandrete
Cum ne-anvatat pe noi Kerim sa fim rabdatoare !!
Stii ca eu vreau ca el sa plece de acasa ? Sunt intr-o faza in care imi doresc sa-si gaseasca pe altcineva . M-au exasperat scenaristele astea ...
Dar il vedem la dush !!!
Engin Akyürek diye biri...
Onu bar çıkışlarında kameralarla köşe kapmaca oynarken göremezsiniz. Magazin sayfalarının manşetlerinde, her ay değişik sevgililerle boy gösterdiğine de rastlayamazsınız. Her hafta bir talk show programına konuk olmaz. Röportajı yayınlanmaz. Reklamlarda rol almaz. Dergi kapaklarına fotoğrafı basılmaz. Anlı şanlı ödül törenlerinde, eline bir küçük heykelcik tutuşturan da olmamıştır.
Oysa bugün 'benim' diyen pek çok aktöre taş çıkartacak bir yeteneğe, kadınların akıllarını uçuracak yakışıklılık ve karizmaya sahiptir. Hangi role bürünse, o karakteri ikinci bir deri gibi üzerinde taşır. Hepimizi 'o insan' olduğuna inandırır. Siz bakmayın medyanın Beren Saat düşkünlüğüne, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisini izlenir kılan en önemli faktördür Engin Akyürek...
Gel gelelim vitrini yoktur. Piyasanın 'pazarlama' çalışmalarından uzak durur. İster ki sadece oyunculuğu konuşulsun ama konuşulmaz. Çünkü bu âlem dizi seti dışında da 'oynayanları' sever! Ve ne yazıktır ki; bu ülkede gerçek değerlerin fark edilmesi için bazen bir garip köşe yazarının, eliyle onu işaret etmesine ihtiyaç duyulur...
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/10/19/engin-akyurek-diye-biri
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
iar il vedem la dush ?
ce au in cap scenaristele astea ?
decat sa ni-l arate in fiecare episod la dush mai bine ne-ar arata-o pe fatma cui ai declara dragostea
ce au in cap scenaristele astea ?
decat sa ni-l arate in fiecare episod la dush mai bine ne-ar arata-o pe fatma cui ai declara dragostea
dubaisport- vip
dubaisport a scris:iar il vedem la dush ?
Nu stiu daca ni-l mai arata la dush ... Desi este foarte posibil sa-l mai vedem de cateva ori ( eu nu ma supar !)
Dar si eu vreau sa treaca o data la MAREA IUBIRE ... Parca este totusi prea mult . Imi vine mie sa-l sarut . Hai si cu Fatmagula ?!?! Au trecut luni si luni de zile ... am plans si am lacrimat . Vreau sa vad iubirea . Conteaza enorm ... Cat sa mai asteptam ?!?!?
Vindecarea ? Pai vindecare mai buna ca iubindu-l pe Kerim ... nu exista ?!?!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
ma intreb ,oare sora lui din Australia ce rol va avea? era de ajuns sa ne spuna de ea dar sa o mai si implice in actiune?
sau va fi o momeala pre selim ? desi nu cred ...
sau va fi o momeala pre selim ? desi nu cred ...
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
Vic eu am plecat la treaba , ne citim mai tarziu
o zi buna in continuare !
o zi buna in continuare !
dubaisport- vip
Eu ma gandesc ca va fi apropiata de Kerim si de Fatmagul .
Kerim cred ca va fi incantat ca are o sora ... se va simti asa de bine cu ea alaturi . In sfarsit va simti ca are si el pe cineva in familie .
Probabil ca se va indragosti si ea de cineva . Dar de cine ? Baiatul de la restaurant mi se pare suspect ... dar nici nu mi se pare a fi un Don Juan .
Cu Selim ??? Slabe sanse .
Serialul asta se "hraneste" cu zilele mele !!!
Dubai !
Spor la treaba . O zi buna .
Kerim cred ca va fi incantat ca are o sora ... se va simti asa de bine cu ea alaturi . In sfarsit va simti ca are si el pe cineva in familie .
Probabil ca se va indragosti si ea de cineva . Dar de cine ? Baiatul de la restaurant mi se pare suspect ... dar nici nu mi se pare a fi un Don Juan .
Cu Selim ??? Slabe sanse .
Serialul asta se "hraneste" cu zilele mele !!!
Dubai !
Spor la treaba . O zi buna .
victorelalove- moderator
Buna , Denisa !!
1. Kerim and FG are alone at home and both go to the shower same time and of course FG has nothing on!
2. Kerim will sit on FG´s bed and she will fall alseep with her head on his lap.
4. Muki and the others are in Izmir and Kerim and FG are alone at home
5. Kerim will sleep in Gül kitchen and then his sister will show up there
6. They will go to a hotel and it will be a rainy day and they will fight over who will sleep on the floor or bed???
Hahah well you know what maybe this will happen: Kerim and FG will be alone at home and they will run into each other in the shower and she will be undressed and then the lights go off and the water does not work!! hahahah Then they decide to go to a hotel where they can have some water and electricity but all the hotels are full in the city so they go outside and the hotel has only 1 room left!! hahahah
1. Kerim and FG are alone at home and both go to the shower same time and of course FG has nothing on!
2. Kerim will sit on FG´s bed and she will fall alseep with her head on his lap.
4. Muki and the others are in Izmir and Kerim and FG are alone at home
5. Kerim will sleep in Gül kitchen and then his sister will show up there
6. They will go to a hotel and it will be a rainy day and they will fight over who will sleep on the floor or bed???
Hahah well you know what maybe this will happen: Kerim and FG will be alone at home and they will run into each other in the shower and she will be undressed and then the lights go off and the water does not work!! hahahah Then they decide to go to a hotel where they can have some water and electricity but all the hotels are full in the city so they go outside and the hotel has only 1 room left!! hahahah
victorelalove- moderator
asta e sora lui Kerim ?
Vic 1 & 2 sunt fanteziile sau dorinţele fanelor nu ??
Vic 1 & 2 sunt fanteziile sau dorinţele fanelor nu ??
Nu .
Este actrita care a interpretat-o pe Kristin .
A postat Ninnet doua poze cu actrita care o va interpreta pe sora .
"YOU DON'T WANT TO DIVORCE ME BECAUSE OF MUSTAFA, AND THAT HE'S MARRIED TOO NOW. YOU WANT TO STAY MARRIED JUST TO MAKE HIM JEALOUS"
Waw ... ii spune asta Fatmei ?????? Cred ca mai primeste o palma .
Da ..sunt tot felul de indicii care s-au vehiculat . Dar cat de tari sunt !!
De unde atata intalnire la dush si dormit in acelasi pat ? El nu putu sa se apropie de ea .
Este actrita care a interpretat-o pe Kristin .
A postat Ninnet doua poze cu actrita care o va interpreta pe sora .
"YOU DON'T WANT TO DIVORCE ME BECAUSE OF MUSTAFA, AND THAT HE'S MARRIED TOO NOW. YOU WANT TO STAY MARRIED JUST TO MAKE HIM JEALOUS"
Waw ... ii spune asta Fatmei ?????? Cred ca mai primeste o palma .
Da ..sunt tot felul de indicii care s-au vehiculat . Dar cat de tari sunt !!
De unde atata intalnire la dush si dormit in acelasi pat ? El nu putu sa se apropie de ea .
victorelalove- moderator
ÜNLÜ HAKEM, YÖNTEM'E BEREN SAAT'İ SORDU!
TV’de yorumculuk yapan eski hakem Markus Merk, program konuğu Selçuk Yöntem’e Beren Saat’i sordu
Dünyaca ünlü emekli Alman hakem Markus Merk, Bihter (Beren Saat) hayranı çıktı. Merk, önceki gün Lig TV’de yayınlanan Maraton programına konuk olan oyuncu Selçuk Yöntem’e, “Keşke Bihter’i de getirseydiniz. Kendisine hayranım” dedi. Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in boşrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu ekrana geldiği dönemde izlenme rekorları kırıyordu.
dar şi el o caută cu lumânarea
Nu vrei să divorţezi din cauza lui Mustafa, ptr că acesta este căsătorit . Acum vrei să rămânem căsătoriţi doar să-l faci gelos"
măi în visurile unuia dintre ei doi or face şi duş împreună
TV’de yorumculuk yapan eski hakem Markus Merk, program konuğu Selçuk Yöntem’e Beren Saat’i sordu
Dünyaca ünlü emekli Alman hakem Markus Merk, Bihter (Beren Saat) hayranı çıktı. Merk, önceki gün Lig TV’de yayınlanan Maraton programına konuk olan oyuncu Selçuk Yöntem’e, “Keşke Bihter’i de getirseydiniz. Kendisine hayranım” dedi. Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in boşrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu ekrana geldiği dönemde izlenme rekorları kırıyordu.
dar şi el o caută cu lumânarea
Nu vrei să divorţezi din cauza lui Mustafa, ptr că acesta este căsătorit . Acum vrei să rămânem căsătoriţi doar să-l faci gelos"
Engin Akyürek diye biri...
Onu bar çıkışlarında kameralarla köşe kapmaca oynarken göremezsiniz. Magazin sayfalarının manşetlerinde, her ay değişik sevgililerle boy gösterdiğine de rastlayamazsınız. Her hafta bir talk show programına konuk olmaz. Röportajı yayınlanmaz. Reklamlarda rol almaz. Dergi kapaklarına fotoğrafı basılmaz. Anlı şanlı ödül törenlerinde, eline bir küçük heykelcik tutuşturan da olmamıştır.
Oysa bugün 'benim' diyen pek çok aktöre taş çıkartacak bir yeteneğe, kadınların akıllarını uçuracak yakışıklılık ve karizmaya sahiptir. Hangi role bürünse, o karakteri ikinci bir deri gibi üzerinde taşır. Hepimizi 'o insan' olduğuna inandırır. Siz bakmayın medyanın Beren Saat düşkünlüğüne, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisini izlenir kılan en önemli faktördür Engin Akyürek...
Gel gelelim vitrini yoktur. Piyasanın 'pazarlama' çalışmalarından uzak durur. İster ki sadece oyunculuğu konuşulsun ama konuşulmaz. Çünkü bu âlem dizi seti dışında da 'oynayanları' sever! Ve ne yazıktır ki; bu ülkede gerçek değerlerin fark edilmesi için bazen bir garip köşe yazarının, eliyle onu işaret etmesine ihtiyaç duyulur...
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/10/19/engin-akyurek-diye-biri
ies dar revin
DENISA a scris:
Cred ca a lui Kerim ...ar fi culmea ca sa viseze asta Fatmagula ?!?! Desiiiiiii ... cine stie . Poate ca in subconstientul ei asta si vrea . cupidon cupidon cupidon
Dar faza cu vrei sa nu mai divortezi pentru a-l face gelos pe Mustafa nu este sigura . Dar cred ca i-ar spune asta . Cnad iubesti pe cineva ... vrei sa-l si faci sa sufere ?!?!
victorelalove- moderator
dragalaselor..
poftiti la un ceai
si o prajitura
poftiti la un ceai
si o prajitura
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Special pentru axxa
axxa te cauta ..unde esti
axxa te cauta ..unde esti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumim , Lica !!
Cat de tari sunt animalutele !!
it is an essay written by a journalist in todays SABAH newspaper about Engin Akyurek the actor who plays KERIM in FGSN .... about his exemplary work and work ethics and the fact that he's not a night owl and does not go into Bars and doesn't get photographed and doesn't change girlfriends every other week....
"HE WANTS TO BE FAMOUS FOR HIS WORK ONLY, BUT UNFORTUNATELY OUR SOCIETY TODAY IS SO DEPENDENT ON GLAMORIZED LIFE STYLES THAT NOBODY OUTSIDE OF HIS FANBASE IS PAYING ATTENTION TO HIM, HE DOESN'T HAVE A SHOWCASE TO PUT HIMSELF IN IT, HE DOESNT RECEIVE BIG AWARDS."
Cat de tari sunt animalutele !!
it is an essay written by a journalist in todays SABAH newspaper about Engin Akyurek the actor who plays KERIM in FGSN .... about his exemplary work and work ethics and the fact that he's not a night owl and does not go into Bars and doesn't get photographed and doesn't change girlfriends every other week....
"HE WANTS TO BE FAMOUS FOR HIS WORK ONLY, BUT UNFORTUNATELY OUR SOCIETY TODAY IS SO DEPENDENT ON GLAMORIZED LIFE STYLES THAT NOBODY OUTSIDE OF HIS FANBASE IS PAYING ATTENTION TO HIM, HE DOESN'T HAVE A SHOWCASE TO PUT HIMSELF IN IT, HE DOESNT RECEIVE BIG AWARDS."
victorelalove- moderator
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii