8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+9
GUMUS-NOOR
michiper68
simi
pufy2010
lica54
axxa246
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți
Pagina 34 din 43
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:... a plâns Fatma în serialul acesta cât pentru 2 cimitire
şi e urâţică când se chinuie să plângă , sigur a crescut cotele apelor
să aprofundăm finalul
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 20 Oct 2011, 11:25 pm, editata de 1 ori
Cred ca se strica tortul pana joia viitoare ...tot asteptand raspuns .
M-am saturat de atata tristete ...De 3 episoade simt ca imi vine sa-mi iau lumea in cap !!!!!!!!!!!!
M-am saturat de atata tristete ...De 3 episoade simt ca imi vine sa-mi iau lumea in cap !!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
pufy2010 a scris:... să vezi ce tort în cap își ia Kerim dacă dă răspunsul greșit
Eu nu-mi dau sema de ce tot plange Fatma . Vrea sa-i spuna ca il iubeste ... si nu poate ? Plange ca bea ? Plange ca l-a batut ? Bine ... la final planse ca i-a spus ca vrea divort .
victorelalove- moderator
ptr 3 min am stat cu ochii în 2 Pc -uri 2 ore
... noapte bună fetelor, în afară de faza cu halatul la duș (cât e halatul....? ) și căpșunile de pe tortul din final, în rest am cam adormit
p.s. măcar dacă era și ceva frișcă pe tort, mai aveam o speranță pentru episodul următor
p.s. măcar dacă era și ceva frișcă pe tort, mai aveam o speranță pentru episodul următor
DENISA a scris: ptr 3 min am stat cu ochii în 2 Pc -uri 2 ore
Pai nu stim Denisa ...ca mereu se intampla asa ?
Nu ne mai da nimic dupa reclame ...stam si ne uitam degeaba . Oare de ce nu ne invatam minte ?
Si mi-am dat seama de ce plange Fatma atunci cand se intalneste cu Kerim la dush . Vroia sa faca dush cu el ?!!?
victorelalove- moderator
noapte bună Pufy !! să ştii că şi împachetările cu ciocolată sunt bune
i really cant believe that the episode ended like this they always do the same thing with us really, they make us wait a whole week and the important scenes are the last ones..
i really cant believe that the episode ended like this they always do the same thing with us really, they make us wait a whole week and the important scenes are the last ones..
De aceea nici nu l-au facut cu frisca ...pufy2010 a scris:
Noapte buna , Pufy !!
victorelalove- moderator
e, lasă fete, ca ne/am obișnuit cu stilul turcilor.
nitel sufrimento, apoi casamento
si basta.
sau nu, și divorț!
noapte buna va spun si eu!
Vic, fii optimista.
astora (turcilor) nu le place fericirea europenilor, daca nu e vai mult înainte.
nitel sufrimento, apoi casamento
si basta.
sau nu, și divorț!
noapte buna va spun si eu!
Vic, fii optimista.
astora (turcilor) nu le place fericirea europenilor, daca nu e vai mult înainte.
Bea Kerimel băiatule bea
Noapte bună Axxa !
Noapte bună Axxa !
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 20 Oct 2011, 11:43 pm, editata de 1 ori
cred ca te gandeai cel mult la o bataie cu frisca.pufy2010 a scris:
cred ca turcii nu folosesc frisca in alt fel, ca la ei nu se bea cafea cu frisca.
deci nici alte alea nu se fac cu frica!
Kerim:I decided let you go.Lets break up .
You will heal better in this way.
It doesnt mean that ı dont love you.
You say that ı dont trust you , but ı only trust you . I will never give up on loving you .
Fatmagül ıf we live like that ı will never in trust myself
victorelalove- moderator
Daaaaaaaaaaaa ...La ei alea alea ...CU BACLAVA !!!!!!!axxa246 a scris:
deci nici alte alea nu se fac cu frica!
Noapte buna , Axxa !
victorelalove- moderator
yes the episodes are empty.. but i thing that i and many people are addicted to this show, beren saat' & engin akyurek's performance is so real and full of emotions and feelings, they are so powerful together.. unfortunately i cant stop watching this dizi because of that, and you and the girls in this forum give me hope and make me feel that im not the only one addicted to this show :)
Vic mă retrag şi eu
Vic mă retrag şi eu
Cata dreptate ... dar in asta consta succesul fiecarui serial . Actori care faca ca totul sa para real .DENISA a scris: beren saat' & engin akyurek's performance is so real and full of emotions and feelings, they are so powerful together..
Vreau sa scap de dependenta ... crezi ca mai pot ???????
Denisa !! Somn usor !
victorelalove- moderator
dragalaselor cafeaua e servita..
va doresc o zi frumoasa am traseu ne citim mai pe seara
va doresc o zi frumoasa am traseu ne citim mai pe seara
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
scuze, nu am stiut unde sa-l postez.
http://www.videofil.ro/news/evenimente/zilele-filmului-turcesc-debuteaza-maine-la-movieplex.html
http://www.videofil.ro/news/evenimente/zilele-filmului-turcesc-debuteaza-maine-la-movieplex.html
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
20 EKİM 2011 PERŞEMBE
HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 1:41:45 15,02% 39,00%
2 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 0:46:30 10,01% 28,97%
3 DINAMO KIEV-BESIKTAS STAR 1:34:15 9,53% 27,53%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 1:41:45 14,44% 37,65%
2 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 0:46:30 8,67% 23,77%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 1:30:10 7,97% 20,72%
4 DINAMO KIEV-BESIKTAS STAR 1:34:15 7,74% 23,80%
HEDEF KITLE (A/B)
1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 1:41:45 15,02% 39,00%
2 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 0:46:30 10,01% 28,97%
3 DINAMO KIEV-BESIKTAS STAR 1:34:15 9,53% 27,53%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 FATMAGUL'UN SUCU NE KAND 1:41:45 14,44% 37,65%
2 FATMAGUL'UN SUCU NE (OZET) KAND 0:46:30 8,67% 23,77%
3 KURTLAR VADISI PUSU TNT 1:30:10 7,97% 20,72%
4 DINAMO KIEV-BESIKTAS STAR 1:34:15 7,74% 23,80%
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Vin 21 Oct 2011, 10:13 am, editata de 1 ori
michiper68- vip
la noi nu cred ca va avea vreodata un serial audienta mai buna decat orice meci de fotbal.
michiper68- vip
O zi frumoasa!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata !!
O zi minunata va doresc .
Multumim , Lica !!
Multumim , Michi !!
Multumin , Dea !!
Ce audienta are FGSN ...NU pot sa cred .Merge in derapaj si lumea continua sa se uite . Chiar ca nu inteleg . Dar de fapt ...acelasi lucru il fac si eu . Nu mai m-as uita , dar uite ca nu pot !!
Superba faza de final . Am plans de am udat biroul . Momentul in care ea ii spune sa nu divorteze ...sa nu divorteze ...si lui ii cad lacrimile de pe fata , mi-au ramas la suflet .
Eu una cred ca vor divorta . Kerim nu va fi induplecat si va pleca de acasa . :2a:
Fatmagül'ün Suçu Ne de duygusal final sahnesi
Kanal D'nin sevilen dizisi "Fatmagül'ün Suçu Ne" de dün hayli dramatik bir final sahnesi vardı...
'Fatmagülün Suçu Ne?' dün gecce Fatmagül ve Kerim'in konuşması izleyenleri duygulandırdı.
Kavga ettikleri o geceden sonra Fatmagül'le konuşmayan Kerim en sonunda Fatmagül'le konuştu. Kerim, Fatmagül'e ayrılmak istediğini söyledi ve Fatmagül ağlayarak bunu kabul etmedi...
İşte Kanal D'nin sevilen dizisi "Fatmagül'ün Suçu Ne" de dün izleyicileri duygu fırtınasında sürükleyen hayli dramatik o final sahnesi..
İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..
http://www.sacitaslan.com/magazin-fatmagulun-sucu-ne-de-duygusal-final-sahnesi_47551.html
I love this show, its one of the best i have ever seen. Too bad its only once a week, i dont think i can wait 7 more days to see what will happen next. When i watched the first few episodes i did not think that karim will be an interesting character and i thought they should have picked a a diffrent actor but in time and as i watched more and more i started liking him alot to the point that i just want to see the parts of him and fatmagulun and nobody else.
O zi minunata va doresc .
Multumim , Lica !!
Multumim , Michi !!
Multumin , Dea !!
Ce audienta are FGSN ...NU pot sa cred .Merge in derapaj si lumea continua sa se uite . Chiar ca nu inteleg . Dar de fapt ...acelasi lucru il fac si eu . Nu mai m-as uita , dar uite ca nu pot !!
Superba faza de final . Am plans de am udat biroul . Momentul in care ea ii spune sa nu divorteze ...sa nu divorteze ...si lui ii cad lacrimile de pe fata , mi-au ramas la suflet .
Eu una cred ca vor divorta . Kerim nu va fi induplecat si va pleca de acasa . :2a:
Fatmagül'ün Suçu Ne de duygusal final sahnesi
Kanal D'nin sevilen dizisi "Fatmagül'ün Suçu Ne" de dün hayli dramatik bir final sahnesi vardı...
'Fatmagülün Suçu Ne?' dün gecce Fatmagül ve Kerim'in konuşması izleyenleri duygulandırdı.
Kavga ettikleri o geceden sonra Fatmagül'le konuşmayan Kerim en sonunda Fatmagül'le konuştu. Kerim, Fatmagül'e ayrılmak istediğini söyledi ve Fatmagül ağlayarak bunu kabul etmedi...
İşte Kanal D'nin sevilen dizisi "Fatmagül'ün Suçu Ne" de dün izleyicileri duygu fırtınasında sürükleyen hayli dramatik o final sahnesi..
İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..
http://www.sacitaslan.com/magazin-fatmagulun-sucu-ne-de-duygusal-final-sahnesi_47551.html
I love this show, its one of the best i have ever seen. Too bad its only once a week, i dont think i can wait 7 more days to see what will happen next. When i watched the first few episodes i did not think that karim will be an interesting character and i thought they should have picked a a diffrent actor but in time and as i watched more and more i started liking him alot to the point that i just want to see the parts of him and fatmagulun and nobody else.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Buna dimineata !!
si audienta e in derapaj. fatmagul a avut un maxim de audienta de 47% in mai 2011. apoi o media de 44 %. sezonul 2 e mai slab ca audiente.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
si audienta e in derapaj. fatmagul a avut un maxim de audienta de 47 in mai 2011. apoi o media de 44 %. sezonul 2 e mai slab ca audiente.
Buna , Michi !!
Am vazut ... Este si normal sa se intample asta . Sezonul 2 pana acum ...a fost slabut rau de tot . Eu ma mir ca a batut meciul de fotbal Dinamo Kiev - Besiktas ... Wawwwwwwwww !! Spune multe . Asa ne dam seama de ce se trateaza cu atat de multa seriozitate lumea filmului la ei . Bravo lor !!
Sper ca faca ceva cu serialul asta ... daca o tin in aceeasi maniera ... si dupa una si-alta ii mai si divorteaza ... cred ca spun pa-pa . Nu mai mai tin nervii ?!!?
Inteleg ca nu grabesc nimic ... (aiurea -stau si o lalaie ). Pai aici nu mai este vorba de grabit nimic . Le-au pus de fiecare data bete in roate . Nu are nimic de-a face cu vindecarea , cu iubirea , cu dorinta de a fi impreuna si de a incepe ceva frumos . Aici este dorinta de a face fanii sa urle de disperare . Si culmea ...eu cred ca le face placere .
Pai daca se intampla asta ... eu nu mai vreau sa ma las afectata . Isi bat de joc de telentul lui Engin si al lui Beren .
Pai daca este sa vad cum in fiecare episod cum gateste Fatma pentru Kerim , in loc sa vad si eu iubire si fericire... mai bine ma uit pe "Paprika TV " .
victorelalove- moderator
pai episoadele din sezonul 2 fatmagul arata toate asha. inceputul bun-maxim 3 minute-doar ca sa rezolve problema lasata de sfarsitul episodului anterior. si finalul foarte bun-maxim 5 minute cat sa se intample ceva plus secventa cu suspance maxim cat sa se agite fanii pe siteuri si sa faca variante castigatoare ca la loto. restu...e un lung sir de minute plicticoase in care rand pe rand actorii apar in functie de numarul de minute din contract. in primul sezon munir bey era peste tot acum e mai mult absent. si multi altii care ba apar , ba dispar.
michiper68- vip
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii