9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
michiper68
Nicky
lica54
dubaisport
victorelalove
pufy2010
DENISA
11 participanți
Pagina 27 din 41
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Buna dimineata!Va las cafeluta si o palmuiala de la Fatmagul...saracutul Kerim
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata !!
O zi minunata va doresc .
Multumim , Dea !
Superbe pozele . Dar cea in care Kerim este palmuit ... NE DOARE !!
Si cine este Selim / Aziz ?
O zi minunata va doresc .
Multumim , Dea !
Superbe pozele . Dar cea in care Kerim este palmuit ... NE DOARE !!
Si cine este Selim / Aziz ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna dimi! Selim/Aziz era Cansel Elcin din Yalanci Bahar.Pana la urma din lipsa de foduri a devenit miniserial de 9 episoade, s-a terminat aseata.Sper ca urmatorul film a lui sa fie in rol pozitiv ca negativ nu-mi place...Saracutul a murit impuscat de persoana care o iubea el cel mai mult.... , sfarsitul a fost unul tragic fiecare a inteles ce-a vrut la final...victorelalove a scris:
]
Admin_dea05- Admin
Se termina ? Dar am vazut ca era urmarit . Sau mai mult pentru Cansel ? Si tipa din rolul principal era o frumoasa . Nu este cea care a fost iubita lui Deniz Ozcan ? Sau mai este ... ca nu mai stiu .Admin_dea05 a scris:Saracutul a murit impuscat de persoana care o iubea el cel mai mult.... , sfarsitul a fost unul tragic fiecare a inteles ce-a vrut la final...
Offf ... si ce era daca traia ? Tipic pentru turci . Tragicul face bine ?!?!
victorelalove- moderator
S-a terminat din lipsa de fonduri.Da tipa a fost cuplata cu Ozcan.victorelalove a scris:Se termina ? Dar am vazut ca era urmarit . Sau mai mult pentru Cansel ? Si tipa din rolul principal era o frumoasa . Nu este cea care a fost iubita lui Deniz Ozcan ? Sau mai este ... ca nu mai stiu .Admin_dea05 a scris:Saracutul a murit impuscat de persoana care o iubea el cel mai mult.... , sfarsitul a fost unul tragic fiecare a inteles ce-a vrut la final...
Offf ... si ce era daca traia ? Tipic pentru turci . Tragicul face bine ?!?!
Trebuia sa moara ca alta scapare nu avea.Din primul ep ca sa-si atinga scopul nici nu iesise bine din inchisoare ca si i-a dat la un avocat cu ceva in cap pana l-a omorat...si dadea cu "sete" ..pe avocat il chema Aziz de aici i-a furat identitatea si toate bunurile saracului om.
Ce zici daca Engin al tau ar juca asemenea rol ?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Ce zici daca Engin al tau ar juca asemenea rol ?
Da ... Buna intrebarea .
Tot l-as iubi .
Dar nu stiu daca l-ar "prinde" un rol de criminal . Dar cine stie .
victorelalove- moderator
Cei trei care au speriat estul
Aoleu ce le mai plac finalurile tragice turcilor
Bună fetelor!!
Aoleu ce le mai plac finalurile tragice turcilor
Bună fetelor!!
Buna , Denisa !!
Asa sunt turcii ... au ce au cu moartea si sfarsitul tragic . Cred ca isi spun : Ce lucru bun am facut .
Asa sunt turcii ... au ce au cu moartea si sfarsitul tragic . Cred ca isi spun : Ce lucru bun am facut .
victorelalove- moderator
Ce clip frumos !!
Ce neibii mai ...erau mai fericiti la finalul sezonului trecut ... Ea l-a lasat sa o pupe pe obraz ...si logic era ca la inceputul sezonului 2 sa fie un sarut pe gura ( ca doar spre asta se indreptau .) Dar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...au facut in asa fel incat ea sa fie o speriata si o crizata ( in poveste cu apararea lui Mustafa) de l-a facut pe Kerim sa nici nu se mai apropie de ea .
Ce fraier este !?!?!?!
Si renunta si la ideea de divort , se mai joaca ei ce se joaca prin cabana pana ajung iar la suparari ...de-l face sa doarma prin padure ( si dai raceala ...nu gluma .) Apoi ... parca vad ca se eschiveaza Gullia cu marturisirea IUBIRII : Delirai Kerime ... era un miraj ?!?!
Si iar o ia de la capat Kerim ...cu cucerirea Fatmagulei . Nu o obosi si el ??????
Ce neibii mai ...erau mai fericiti la finalul sezonului trecut ... Ea l-a lasat sa o pupe pe obraz ...si logic era ca la inceputul sezonului 2 sa fie un sarut pe gura ( ca doar spre asta se indreptau .) Dar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...au facut in asa fel incat ea sa fie o speriata si o crizata ( in poveste cu apararea lui Mustafa) de l-a facut pe Kerim sa nici nu se mai apropie de ea .
Ce fraier este !?!?!?!
Si renunta si la ideea de divort , se mai joaca ei ce se joaca prin cabana pana ajung iar la suparari ...de-l face sa doarma prin padure ( si dai raceala ...nu gluma .) Apoi ... parca vad ca se eschiveaza Gullia cu marturisirea IUBIRII : Delirai Kerime ... era un miraj ?!?!
Si iar o ia de la capat Kerim ...cu cucerirea Fatmagulei . Nu o obosi si el ??????
victorelalove- moderator
să ştii că mai frumos şi cred că mai fericiţi au fost ei în sezonul 1
http://www.gecce.com/haber/deniz-cakir-levent-semerciyle-mi-birlikte-178080.html
http://www.gecce.com/haber/deniz-cakir-levent-semerciyle-mi-birlikte-178080.html
Pai atunci el o iubea in taina ...si ea il ura . Acum ca iubirea este reciproca , suferinta ...LA GREU !!!DENISA a scris:să ştii că mai frumos şi cred că mai fericiţi au fost ei în sezonul 1
Asa traiesc ei fiorii dragostei !!
Aia este noua iubita a lui bosulica ? Are succes la tipe . Ele frumoase si el ... cu bani !!
victorelalove- moderator
EAUFC, PARLAYAN YILDIZA SAHİP ÇIKIYOR..
EAUFC, parlayan yildiza sahip çıkıyor..
01 Kasım 2011 09:28
EAUFC, parlayan yildiza sahip çıkıyor..
01 Kasım 2011 09:28
"Peters Akyurek Universal Fans Club (EAUFC), a valuable platform to support the mission of each artist within the framework of Akyürek Peters, a group that works on Facebook. Completely" take ownership of artists' desire to meet with members from our group, the number of participants is increasing each day, Turkey There are living inside and outside the management team and a member profile.
As a family we EAUFC, acting ability, work discipline and the importance attached to private life, we believe to be an actor, Mr. Akyürek sample exhibited the usual attitude of the media outside of the expectations involved in the projects because they did not receive enough tanınamadığını and we think deserve. Our aim is to introduce the possibilities within the Peters Akyürek is worthy, to be noticed by his superior and the most talented actor of the last period is to help in the promotion of a wider audience.
Peters has shown great success in every project that previously contained Akyurek, who has performed in small roles devleşerek memories. Pulling the viewer to the world of its own making, soaking up the spirit of each character, played by hissettirebilme, commented on the character, almost like a second skin giyebilme, even anti-heroes of the ability to sevdirebilme audience, proving the difference in the power and playfulness are qualities exhibited by Mr. Akyürek. Fact that humble, mature attitude, the tabloid press, and market-games-distance approach is one of the features that affect us, His legions of fans of all ages and walks of providing endears.
EAUFC We, all the qualities mentioned, despite the Akyurek Peters has ignored such a valuable actor, just enough to remain faithful to the art of personality and we think çıkarılmadığını fore. Receiving such a large role in the projects is significant and lasting talent for your audience, not only we, the Turkish cinema, and the array will be a gain for the sector is also very important, is an example for young people who are interested in this profession, we believe that light holder. Kendisini “layık görülen” değil “hakettiği” rollerde izlemek en büyük arzumuzdur. Itself "which won" not "rightful" roles, our greatest desire to watch.
Recently, a member of Shakespeare's "A star danced and under that star I was born," rewrite the perspective of art and his brilliant artistry as summarized Akyürek Peters. We have heard that the star is how bright the star of yetinen everyone to "see" and "to appreciate the privilege of" we want to.
To achieve this goal, the makers of films and television series as, anyone doing business in this sector, permanent and quality, Peters hopes to prepare projects and look forward to evaluating the capabilities of Akyürek. Media including the Internet, written and visual media in order to gain recognition by the masses, Mr. Akyürek and interviews on participation in the provision of quality programs, we hope to be invited.. Alacağımızı hoped for support, on behalf of all members of EAUFC and thank you in advance.
Best regards.
Engin Akyürek Universal Fans Club" Peters Akyurek Universal Fans Club "
http://www.gecce.com/haber/eaufc-parlayan-yildiza-sahip-cikiyor-178155.html
victorelalove- moderator
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Multumim , Michi !!
Dar ce se intampla ?????
Cad in prapastie ? Si Fatmagul nu vrea sa fie ajutata de Kerim ??
Dar ce se intampla ?????
Cad in prapastie ? Si Fatmagul nu vrea sa fie ajutata de Kerim ??
victorelalove- moderator
Ce răni are Fatma la picioare! Oare cum ajung în situația asta? Cred că ea se duce după el,să-l caute și alunecă.Sau iar au vreo discuție contradictorie și ea temperamentală cum este,pleacă nervoasă,uită că pământul era alunecos și se trezește cu picioarele pe sus. Și nici nu se lasă ajutată de el.E clar că a supărat-o iar ceva.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna , Nicky !Nicky a scris: Ce răni are Fatma la picioare! Oare cum ajung în situația asta? Cred că ea se duce după el,să-l caute și alunecă.Sau iar au vreo discuție contradictorie și ea temperamentală cum este,pleacă nervoasă,uită că pământul era alunecos și se trezește cu picioarele pe sus.
Ce le place turcilor sa complice inutil situatia . Ce ii mai tranteste prin prapastii si rapi adanci ?? Ca vad ca si Kerim a cazut ... este murdar pe imbracaminte .
Sare sa o salvaze ? Cad amandoi ? Ce se intampla ?
Deci vor ramane din nou la cabana plapumioara .
Offfffffffffffff ...Cate piedici pun scenaristele astea PENTRU A EVITA SA SE PUPE KERIM SI GULLI ?!?!
Sunt in stare sa-i raneasca rau ...tocmai pentru a-i tine departe unul de altul .
victorelalove- moderator
Bună Vic! Mulțumesc mult Michi pentru poze! În rezumat nu se pomenește nimic despre incident.Dar îmi place că vor mai rămâne singurei în acel colț rupt de lume sper că cel puțin o zi.
Poate apare și al 2-lea promo,pentru că scena asta nu este din promo-ul dat.
Nicky- vip
Cica va cadea in apropierea cabanei ... Pleaca si ea sa vada ce se intampla cu deblocarea drumului si se intampla accidentul . Astfel isi reaminteste de noaptea cu violul .
Sunt satula ... cum se apropie si ei cat de cat , se intampla ceva si se duce pe apa sambetei toata speranta . Inteleg ca este traumatizata ... dar nu vreau sa fiu si eu in aceeasi situatie . Este totusi un serial .
Deci si episodul de joi este unul trist , tras de par ...si fara prea mari sperante . Unde o fi minunatia de episod ? Nu stiu ...
Sunt satula ... cum se apropie si ei cat de cat , se intampla ceva si se duce pe apa sambetei toata speranta . Inteleg ca este traumatizata ... dar nu vreau sa fiu si eu in aceeasi situatie . Este totusi un serial .
Deci si episodul de joi este unul trist , tras de par ...si fara prea mari sperante . Unde o fi minunatia de episod ? Nu stiu ...
victorelalove- moderator
Fatma nu va trece prea ușor peste trauma violului.De la început cam aceasta a fost linia scenariului-drumul ei către uitare,vindecare.Și uite că și o plimbare singură într-un loc pustiu,umbros poate să o facă să retrăiască acel moment de groază.Să vedem dacă Kerim va înțelege ce se petrece în sufletul ei.
Nicky- vip
Nu stiu ce sa mai spus , Nicky !!
Inteleg cum este si cu vindecarea care cred ca va dura tot serialul ... dar m-am cam saturat . Ma aduce in pragul nebuniei toata aceasta poveste .
Daca este un serial despre "vindecare " ( desi nici nu pare ca ar fi vorba despre asta ...ci vorba lui Pufy , un serial despre supravietuire ) ce rost mai are povestea de dragoste ????????? (cu ghilimelele de rigoare ) . Serios ... ce a adus bun in viata ei Kerim ...daca dupa atata timp nu poate nici sa accepte un ajutor de la el ? Hai ...sa ne scuteasca scenaristele lui peste , ca sunt varza . Chiar daca ar trebui sa urmarim numai vindecarea ... ar putea sa o faca mai frumos , nu neaparat torturandu-l pe Kerim si automat pe noi . Nu vad unde este esenta atator lucruri facute aiurea . Ce se urmareste ? Este tortura in stare pura ... niciodata nu am trait asa ceva .
Daca ar fi sa aiba cele mai elementare simteminte umane ...cei care produc serialul , si-ar da seama ca exista o limita si ca la un moment dat nu mai poti suporta .
Eu tot vreau ca Gullia sa-i dea pace lui Kerim ...sper din suflet . Si mai sper ca dragostea asta a lui sa dispara sau cel putin sa se diminueze si cu timpul sa se transforme intr-o amintire . Nu ma supar daca nu ramana impreuna ... chiar ar fi de preferat ( din punctul meu de vedere ) .
Pai in ritmult asta si cu agitatia mea continua ... am sa ma imbolnavesc . Si chiar daca Gulllia se va vindeca la final ... eu voi fi cea care nu isi va mai reveni vreodata .
Nu vreau mare cu sarea ... nu vreau saruturi se nospti de dragoste . Vreau sa-si traiasca povestea ?!?!? Ce altfel de ce au mai adus-o ? De ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Numai ca sa ne faca zile amare ?
Ahhhhhhhhhhh ... cat de suparata sunt .
Si cat de suparata voi fi ?!?!?!
Dar cel mai bine ar fi ca ei sa se desparta ... dar nici asta nu vor sa faca . Ii tin acolo , unul langa altul ,cu suferintele si trairile lor . Asta este mai grav decat orice altceva .
Inteleg cum este si cu vindecarea care cred ca va dura tot serialul ... dar m-am cam saturat . Ma aduce in pragul nebuniei toata aceasta poveste .
Daca este un serial despre "vindecare " ( desi nici nu pare ca ar fi vorba despre asta ...ci vorba lui Pufy , un serial despre supravietuire ) ce rost mai are povestea de dragoste ????????? (cu ghilimelele de rigoare ) . Serios ... ce a adus bun in viata ei Kerim ...daca dupa atata timp nu poate nici sa accepte un ajutor de la el ? Hai ...sa ne scuteasca scenaristele lui peste , ca sunt varza . Chiar daca ar trebui sa urmarim numai vindecarea ... ar putea sa o faca mai frumos , nu neaparat torturandu-l pe Kerim si automat pe noi . Nu vad unde este esenta atator lucruri facute aiurea . Ce se urmareste ? Este tortura in stare pura ... niciodata nu am trait asa ceva .
Daca ar fi sa aiba cele mai elementare simteminte umane ...cei care produc serialul , si-ar da seama ca exista o limita si ca la un moment dat nu mai poti suporta .
Eu tot vreau ca Gullia sa-i dea pace lui Kerim ...sper din suflet . Si mai sper ca dragostea asta a lui sa dispara sau cel putin sa se diminueze si cu timpul sa se transforme intr-o amintire . Nu ma supar daca nu ramana impreuna ... chiar ar fi de preferat ( din punctul meu de vedere ) .
Pai in ritmult asta si cu agitatia mea continua ... am sa ma imbolnavesc . Si chiar daca Gulllia se va vindeca la final ... eu voi fi cea care nu isi va mai reveni vreodata .
Nu vreau mare cu sarea ... nu vreau saruturi se nospti de dragoste . Vreau sa-si traiasca povestea ?!?!? Ce altfel de ce au mai adus-o ? De ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Numai ca sa ne faca zile amare ?
Ahhhhhhhhhhh ... cat de suparata sunt .
Si cat de suparata voi fi ?!?!?!
Dar cel mai bine ar fi ca ei sa se desparta ... dar nici asta nu vor sa faca . Ii tin acolo , unul langa altul ,cu suferintele si trairile lor . Asta este mai grav decat orice altceva .
victorelalove- moderator
Nicky a scris: Bună Vic! Mulțumesc mult Michi pentru poze! În rezumat nu se pomenește nimic despre incident.Dar îmi place că vor mai rămâne singurei în acel colț rupt de lume sper că cel puțin o zi.
era in indicii nicky.
* Nil will investigate Erdogan and the result won't be good for him.
* Deniz can’t wait anymore to meet Kerim and Fatmagul and tries everything to be in touch with them.
* Fatmagul will live a bad incident! (Masa)
dar nu m-am gandit niciodata ca vor fi asha sangerosi .
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
michiper68 a scris:
dar nu m-am gandit niciodata ca vor fi asha sangerosi .
Nici eu ...adica , cazu Mukka pe scarile alea si nu pati nici pe ... Si Fatma pare ca a cazut in prapastie . Si nici nu vrea ajutor .
victorelalove- moderator
măi fetelor mare dragoste mult aşteptată din ep 48 pare a se transforma în marea suferinţă din ep 48
DENISA a scris:măi fetelor mare dragoste mult aşteptată din ep 48 pare a se transforma în marea suferinţă din ep 48
Nu ai spus ca asa este la ei iubirea ?
Sunt cu moralul la pamant ... Eu "sangerez" mai grav ca Fatmagula . Si pe mine nu ma ajuta Kerim .
victorelalove- moderator
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii