Serialesitelenovelet
9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
michiper68
Nicky
lica54
dubaisport
victorelalove
pufy2010
DENISA
11 participanți

Pagina 27 din 41 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Urmatorul

In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 01 Noi 2011, 9:35 am

Buna dimineata!Va las cafeluta cafea si o palmuiala de la Fatmagul...saracutul Kerim Crying or Very sad

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Rrr10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 9. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 10:17 am

Buna dimineata !! kiss kiss
O zi minunata va doresc .

Multumim , Dea ! kiss cafea
Superbe pozele . Dar cea in care Kerim este palmuit ... NE DOARE !! sad sad sad sad
Si cine este Selim / Aziz ? kiss

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2ihqf0g
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 01 Noi 2011, 10:42 am

victorelalove a scris:

]
Buna dimi! Selim/Aziz era Cansel Elcin din Yalanci Bahar.Pana la urma din lipsa de foduri a devenit miniserial de 9 episoade, s-a terminat aseata.Sper ca urmatorul film a lui sa fie in rol pozitiv ca negativ nu-mi place...Saracutul a murit impuscat de persoana care o iubea el cel mai mult.... sad , sfarsitul a fost unul tragic fiecare a inteles ce-a vrut la final...

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 10:52 am

Admin_dea05 a scris:Saracutul a murit impuscat de persoana care o iubea el cel mai mult.... sad , sfarsitul a fost unul tragic fiecare a inteles ce-a vrut la final...
Se termina ? Dar am vazut ca era urmarit . Sau mai mult pentru Cansel ? Si tipa din rolul principal era o frumoasa . Nu este cea care a fost iubita lui Deniz Ozcan ? Sau mai este ... ca nu mai stiu .

Offf ... si ce era daca traia ? Tipic pentru turci . Tragicul face bine ?!?! stupid stupid stupid

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2v0fix0
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 01 Noi 2011, 11:09 am

victorelalove a scris:
Admin_dea05 a scris:Saracutul a murit impuscat de persoana care o iubea el cel mai mult.... sad , sfarsitul a fost unul tragic fiecare a inteles ce-a vrut la final...
Se termina ? Dar am vazut ca era urmarit . Sau mai mult pentru Cansel ? Si tipa din rolul principal era o frumoasa . Nu este cea care a fost iubita lui Deniz Ozcan ? Sau mai este ... ca nu mai stiu .

Offf ... si ce era daca traia ? Tipic pentru turci . Tragicul face bine ?!?! stupid stupid stupid
S-a terminat din lipsa de fonduri.Da tipa a fost cuplata cu Ozcan.
Trebuia sa moara ca alta scapare nu avea.Din primul ep ca sa-si atinga scopul nici nu iesise bine din inchisoare ca si i-a dat la un avocat cu ceva in cap pana l-a omorat...si dadea cu "sete" ..pe avocat il chema Aziz de aici i-a furat identitatea si toate bunurile saracului om.

Ce zici daca Engin al tau ar juca asemenea rol Smile ?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 11:16 am

Admin_dea05 a scris:

Ce zici daca Engin al tau ar juca asemenea rol Smile ?
Smile Smile Smile

Da ... Buna intrebarea .
Tot l-as iubi . 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516
Dar nu stiu daca l-ar "prinde" un rol de criminal . Dar cine stie . kiss

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Ftzfv5
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 01 Noi 2011, 12:56 pm

Cei trei care au speriat estul

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 383545_271060472933053_262576663781434_751308_1936885048_n

Aoleu ce le mai plac finalurile tragice turcilor

Bună fetelor!!

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 301013_129672400474348_100002947665634_156636_974167850_n9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 317364_129668203808101_100002947665634_156600_464040522_n9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Vvlsp5zc
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 1:06 pm

Buna , Denisa !!

Asa sunt turcii ... au ce au cu moartea si sfarsitul tragic . Cred ca isi spun : Ce lucru bun am facut . stupid stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 01 Noi 2011, 1:08 pm

Bună Vic !!

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 1:17 pm

Ce clip frumos !! kiss

Ce neibii mai ...erau mai fericiti la finalul sezonului trecut ... Ea l-a lasat sa o pupe pe obraz ...si logic era ca la inceputul sezonului 2 sa fie un sarut pe gura ( ca doar spre asta se indreptau .) Dar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...au facut in asa fel incat ea sa fie o speriata si o crizata ( in poveste cu apararea lui Mustafa) de l-a facut pe Kerim sa nici nu se mai apropie de ea .
Ce fraier este !?!?!?! 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754
Si renunta si la ideea de divort , se mai joaca ei ce se joaca prin cabana pana ajung iar la suparari ...de-l face sa doarma prin padure ( si dai raceala ...nu gluma .) Apoi ... parca vad ca se eschiveaza Gullia cu marturisirea IUBIRII : Delirai Kerime ... era un miraj ?!?! Smile stupid stupid stupid

Si iar o ia de la capat Kerim ...cu cucerirea Fatmagulei . Evil or Very Mad Nu o obosi si el ?????? stupid

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1088lqf
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 01 Noi 2011, 1:44 pm

să ştii că mai frumos şi cred că mai fericiţi au fost ei în sezonul 1

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Beren-34jpg-230651979

http://www.gecce.com/haber/deniz-cakir-levent-semerciyle-mi-birlikte-178080.html
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 1:50 pm

DENISA a scris:să ştii că mai frumos şi cred că mai fericiţi au fost ei în sezonul 1

Pai atunci el o iubea in taina ...si ea il ura . Acum ca iubirea este reciproca , suferinta ...LA GREU !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Asa traiesc ei fiorii dragostei !! stupid stupid stupid

Aia este noua iubita a lui bosulica ? Are succes la tipe . Ele frumoase si el ... cu bani !! stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 1:59 pm

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 S0y41v
EAUFC, PARLAYAN YILDIZA SAHİP ÇIKIYOR..
EAUFC, parlayan yildiza sahip çıkıyor..
01 Kasım 2011 09:28

"Peters Akyurek Universal Fans Club (EAUFC), a valuable platform to support the mission of each artist within the framework of Akyürek Peters, a group that works on Facebook. Completely" take ownership of artists' desire to meet with members from our group, the number of participants is increasing each day, Turkey There are living inside and outside the management team and a member profile.
As a family we EAUFC, acting ability, work discipline and the importance attached to private life, we believe to be an actor, Mr. Akyürek sample exhibited the usual attitude of the media outside of the expectations involved in the projects because they did not receive enough tanınamadığını and we think deserve. Our aim is to introduce the possibilities within the Peters Akyürek is worthy, to be noticed by his superior and the most talented actor of the last period is to help in the promotion of a wider audience.

Peters has shown great success in every project that previously contained Akyurek, who has performed in small roles devleşerek memories. Pulling the viewer to the world of its own making, soaking up the spirit of each character, played by hissettirebilme, commented on the character, almost like a second skin giyebilme, even anti-heroes of the ability to sevdirebilme audience, proving the difference in the power and playfulness are qualities exhibited by Mr. Akyürek. Fact that humble, mature attitude, the tabloid press, and market-games-distance approach is one of the features that affect us, His legions of fans of all ages and walks of providing endears.

EAUFC We, all the qualities mentioned, despite the Akyurek Peters has ignored such a valuable actor, just enough to remain faithful to the art of personality and we think çıkarılmadığını fore. Receiving such a large role in the projects is significant and lasting talent for your audience, not only we, the Turkish cinema, and the array will be a gain for the sector is also very important, is an example for young people who are interested in this profession, we believe that light holder. Kendisini “layık görülen” değil “hakettiği” rollerde izlemek en büyük arzumuzdur. Itself "which won" not "rightful" roles, our greatest desire to watch.

Recently, a member of Shakespeare's "A star danced and under that star I was born," rewrite the perspective of art and his brilliant artistry as summarized Akyürek Peters. We have heard that the star is how bright the star of yetinen everyone to "see" and "to appreciate the privilege of" we want to.

To achieve this goal, the makers of films and television series as, anyone doing business in this sector, permanent and quality, Peters hopes to prepare projects and look forward to evaluating the capabilities of Akyürek. Media including the Internet, written and visual media in order to gain recognition by the masses, Mr. Akyürek and interviews on participation in the provision of quality programs, we hope to be invited.. Alacağımızı hoped for support, on behalf of all members of EAUFC and thank you in advance.

Best regards.
Engin Akyürek Universal Fans Club" Peters Akyurek Universal Fans Club "

http://www.gecce.com/haber/eaufc-parlayan-yildiza-sahip-cikiyor-178155.html
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 01 Noi 2011, 4:20 pm

fatmagul ep 48

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 1evq5j

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 29mnc5h

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2cdao2v

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Np5n3d

9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 35byq91
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 4:27 pm

Multumim , Michi !! kiss kiss
Dar ce se intampla ????? sad sad sad sad sad
Cad in prapastie ? Si Fatmagul nu vrea sa fie ajutata de Kerim ??

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 01 Noi 2011, 5:06 pm

affraid Ce răni are Fatma la picioare! Oare cum ajung în situația asta? Cred că ea se duce după el,să-l caute și alunecă.Sau iar au vreo discuție contradictorie și ea temperamentală cum este,pleacă nervoasă,uită că pământul era alunecos și se trezește cu picioarele pe sus. Și nici nu se lasă ajutată de el.E clar că a supărat-o iar ceva.confused
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 5:10 pm

Nicky a scris: affraid Ce răni are Fatma la picioare! Oare cum ajung în situația asta? Cred că ea se duce după el,să-l caute și alunecă.Sau iar au vreo discuție contradictorie și ea temperamentală cum este,pleacă nervoasă,uită că pământul era alunecos și se trezește cu picioarele pe sus. confused
Buna , Nicky !

Ce le place turcilor sa complice inutil situatia . Ce ii mai tranteste prin prapastii si rapi adanci ?? sad sad sad sad sad Ca vad ca si Kerim a cazut ... este murdar pe imbracaminte .
Sare sa o salvaze ? Cad amandoi ? Ce se intampla ?
Deci vor ramane din nou la cabana plapumioara .
Offfffffffffffff ...Cate piedici pun scenaristele astea PENTRU A EVITA SA SE PUPE KERIM SI GULLI ?!?! sad sad sad sad sad sad
Sunt in stare sa-i raneasca rau ...tocmai pentru a-i tine departe unul de altul . sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 01 Noi 2011, 5:16 pm

cafea Bună Vic! Mulțumesc mult Michi pentru poze! În rezumat nu se pomenește nimic despre incident.Dar îmi place că vor mai rămâne singurei în acel colț rupt de lume sper că cel puțin o zi.
Poate apare și al 2-lea promo,pentru că scena asta nu este din promo-ul dat.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 5:21 pm

Cica va cadea in apropierea cabanei ... Pleaca si ea sa vada ce se intampla cu deblocarea drumului si se intampla accidentul . Astfel isi reaminteste de noaptea cu violul . sad sad sad sad sad

Sunt satula ... cum se apropie si ei cat de cat , se intampla ceva si se duce pe apa sambetei toata speranta . Inteleg ca este traumatizata ... dar nu vreau sa fiu si eu in aceeasi situatie . Este totusi un serial . Exclamation
Deci si episodul de joi este unul trist , tras de par ...si fara prea mari sperante . Unde o fi minunatia de episod ? Nu stiu ... stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 01 Noi 2011, 5:43 pm

Fatma nu va trece prea ușor peste trauma violului.De la început cam aceasta a fost linia scenariului-drumul ei către uitare,vindecare.Și uite că și o plimbare singură într-un loc pustiu,umbros poate să o facă să retrăiască acel moment de groază.Să vedem dacă Kerim va înțelege ce se petrece în sufletul ei.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 5:59 pm

Nu stiu ce sa mai spus , Nicky !!
Inteleg cum este si cu vindecarea care cred ca va dura tot serialul ... dar m-am cam saturat . 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 Ma aduce in pragul nebuniei toata aceasta poveste .
Daca este un serial despre "vindecare " ( desi nici nu pare ca ar fi vorba despre asta ...ci vorba lui Pufy , un serial despre supravietuire ) ce rost mai are povestea de dragoste ????????? (cu ghilimelele de rigoare ) . Serios ... ce a adus bun in viata ei Kerim ...daca dupa atata timp nu poate nici sa accepte un ajutor de la el ? Hai ...sa ne scuteasca scenaristele lui peste , ca sunt varza . Chiar daca ar trebui sa urmarim numai vindecarea ... ar putea sa o faca mai frumos , nu neaparat torturandu-l pe Kerim si automat pe noi . Nu vad unde este esenta atator lucruri facute aiurea . Ce se urmareste ? Este tortura in stare pura ... niciodata nu am trait asa ceva .
Daca ar fi sa aiba cele mai elementare simteminte umane ...cei care produc serialul , si-ar da seama ca exista o limita si ca la un moment dat nu mai poti suporta .
Eu tot vreau ca Gullia sa-i dea pace lui Kerim ...sper din suflet . Si mai sper ca dragostea asta a lui sa dispara sau cel putin sa se diminueze si cu timpul sa se transforme intr-o amintire . Nu ma supar daca nu ramana impreuna ... chiar ar fi de preferat ( din punctul meu de vedere ) .
Pai in ritmult asta si cu agitatia mea continua ... am sa ma imbolnavesc . Si chiar daca Gulllia se va vindeca la final ... eu voi fi cea care nu isi va mai reveni vreodata . stupid stupid stupid
Nu vreau mare cu sarea ... nu vreau saruturi se nospti de dragoste . Vreau sa-si traiasca povestea ?!?!? Ce altfel de ce au mai adus-o ? De ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 Numai ca sa ne faca zile amare ?
Ahhhhhhhhhhh ... cat de suparata sunt .
Si cat de suparata voi fi ?!?!?! 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754

Dar cel mai bine ar fi ca ei sa se desparta ... dar nici asta nu vor sa faca . Ii tin acolo , unul langa altul ,cu suferintele si trairile lor . Asta este mai grav decat orice altceva . 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626 9.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 01 Noi 2011, 7:05 pm

Nicky a scris: cafea Bună Vic! Mulțumesc mult Michi pentru poze! În rezumat nu se pomenește nimic despre incident.Dar îmi place că vor mai rămâne singurei în acel colț rupt de lume sper că cel puțin o zi.
Poate apare și al 2-lea promo,pentru că scena asta nu este din promo-ul dat.

era in indicii nicky.

* Nil will investigate Erdogan and the result won't be good for him.
* Deniz can’t wait anymore to meet Kerim and Fatmagul and tries everything to be in touch with them.
* Fatmagul will live a bad incident! (Masa)

dar nu m-am gandit niciodata ca vor fi asha sangerosi .
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 7:28 pm

michiper68 a scris:
dar nu m-am gandit niciodata ca vor fi asha sangerosi .

Nici eu ...adica , cazu Mukka pe scarile alea si nu pati nici pe ... Si Fatma pare ca a cazut in prapastie . Si nici nu vrea ajutor .
stupid sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 01 Noi 2011, 7:37 pm

măi fetelor mare dragoste mult aşteptată din ep 48 pare a se transforma în marea suferinţă din ep 48
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 01 Noi 2011, 7:38 pm

DENISA a scris:măi fetelor mare dragoste mult aşteptată din ep 48 pare a se transforma în marea suferinţă din ep 48

sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad
Nu ai spus ca asa este la ei iubirea ?
Sunt cu moralul la pamant ... Eu "sangerez" mai grav ca Fatmagula . Si pe mine nu ma ajuta Kerim . sad sad sad sad sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 41 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum