10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
michiper68
simi
Admin_dea05
pufy2010
dubaisport
lica54
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 3 din 43
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:ce era măi dacă se băga Fatmagul să-l schimbe pe Kerim
Saracuta ...ea nu stia unde sa se mai uite cand a vazut ca se dezbraca Kerim . Mai avea putin si rata usa . Ce sa-l schimbe ea ??????? Nu putea ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris: le stătea inima la amândoi
Dar ei nu se gandesc ca la un moment dat vor ramane singurei ?
Adica ...merge si cu declaratiile astea infocate si pline de patos . Dar or sa ajunga la mai mult . Sa vezi atunci fastaceala . cupidon cupidon
victorelalove- moderator
ptr a fi singuri ei trebuie să plece undeva, în vilă mereu le va respira în ceafă Mukk
Sigur ... cand se va intampla minunea , vor fi singuri ...departe de toti . Trebuie sa gaseasca un los special . Ca in noaptea nuntii ...sigur nu se va intampla nimic . Poate , poate sa stea unul in bratele altuia ... dar nici asta nu cred . Si mai este si problema patului ala ... ESTE ASA DE MIC ?!?!!?DENISA a scris: ptr a fi singuri ei trebuie să plece undeva, în vilă mereu le va respira în ceafă Mukk
victorelalove- moderator
DENISA a scris:îi mai taie lui Kerim din picioruşe
Nu cred . Vor comanda un pat . Desi el este invatat chinuit si uitat prin cine stie ce ungher de casa . I-au aratat astia cat de mult tin la el cand s-a intors din inchisoare ...mama , mama ?!?! Pai avea mai mult confort cat a stat inchis .
Dar el se multumeste cu asa de putin ... Ce fraier este ?!?!
Insa cand este vorba de iubirea Fatmagulei ...vrea sa auda cat mai mult . Este singurul "lucru" la care este lacom si egoist .
victorelalove- moderator
Plec si eu la nani-nani .
Noapte buna !! :fret:
Noapte buna , Denisa !!
Noapte buna !! :fret:
Noapte buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
Noapte bună VIC !!!
'Kerim yapma utanıyorum'
Başrollerini Engin Akyürek ve Beren Saat'in paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne geçtiğimiz hafta nefes kesen bir final sahnesi ile son bulmuştu.
Dizinin yeni bölümünde nelerin yaşanacağı merakla beklenirken, 49. bölüm fragmanı yayınlandı.
10 Kasım Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan bölümde;
Fatmagül’ün kendisini sevdiğini itiraf etmesiyle, Kerim’in ayakları yerden kesilir. Bu andan sonra, Kerim ve Fatmagül’ün kalplerindeki tatlı heyecanı çevrelerinden gizlemesi daha zor olur. Fatmagül’ler cephesinde güzel ve umutlu gelişmeler yaşanırken, Yaşaranlar’ın mahkemeye kısa bir süre kalmasına rağmen sessizliğini sürdürmesi, Fahrettin Ilgaz’ın dikkatinden kaçmaz. Fahrettin’i şüphelerinde haklı çıkaracak işaret ise hiç beklemediği bir anda gelir.
Münir’in gölgesini sürekli üstünde hisseden Mustafa, Yaşaranlar’ın isteklerini yerine getirmek için harekete geçmek zorunda kalır. Mustafa’nın ilk durağı Gül Mutfağı olur. Bu sırada Kerim ve Kadir, Fahrettin Ilgaz’ın yardımı sayesinde, hem Mustafa, hem de Yaşaranlar’la ilgili soru işaretlerinin peşine düşerler. Kerim, babasıyla bu gelişmeden ötürü istemese de, yeniden bir araya gelmek zorunda kalır. Nil’in kendisiyle iletişimini kesmesinin ardından, Erdoğan alkole ve öfkesine sığınır. Bu durumun suçlusu, ona göre Fatmagül ve açtığı davadır. Artık Fatmagül’ün karşısına çıkma zamanı gelmiştir. Öfkesi Erdoğan’ı Fatmagül’lerin evine kadar götürür.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/19185003.asp
'Kerim yapma utanıyorum'
Başrollerini Engin Akyürek ve Beren Saat'in paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne geçtiğimiz hafta nefes kesen bir final sahnesi ile son bulmuştu.
Dizinin yeni bölümünde nelerin yaşanacağı merakla beklenirken, 49. bölüm fragmanı yayınlandı.
10 Kasım Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan bölümde;
Fatmagül’ün kendisini sevdiğini itiraf etmesiyle, Kerim’in ayakları yerden kesilir. Bu andan sonra, Kerim ve Fatmagül’ün kalplerindeki tatlı heyecanı çevrelerinden gizlemesi daha zor olur. Fatmagül’ler cephesinde güzel ve umutlu gelişmeler yaşanırken, Yaşaranlar’ın mahkemeye kısa bir süre kalmasına rağmen sessizliğini sürdürmesi, Fahrettin Ilgaz’ın dikkatinden kaçmaz. Fahrettin’i şüphelerinde haklı çıkaracak işaret ise hiç beklemediği bir anda gelir.
Münir’in gölgesini sürekli üstünde hisseden Mustafa, Yaşaranlar’ın isteklerini yerine getirmek için harekete geçmek zorunda kalır. Mustafa’nın ilk durağı Gül Mutfağı olur. Bu sırada Kerim ve Kadir, Fahrettin Ilgaz’ın yardımı sayesinde, hem Mustafa, hem de Yaşaranlar’la ilgili soru işaretlerinin peşine düşerler. Kerim, babasıyla bu gelişmeden ötürü istemese de, yeniden bir araya gelmek zorunda kalır. Nil’in kendisiyle iletişimini kesmesinin ardından, Erdoğan alkole ve öfkesine sığınır. Bu durumun suçlusu, ona göre Fatmagül ve açtığı davadır. Artık Fatmagül’ün karşısına çıkma zamanı gelmiştir. Öfkesi Erdoğan’ı Fatmagül’lerin evine kadar götürür.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/19185003.asp
O seara frumoasa!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Arhanghelul Mihail, înger al adevarului şi al dreptăţii, să vă stea alături mereu,la bine şi la greu, să vă lumineze calea şi să vă arate destinul. La multi ani Mihaelelor , Gabrielelor , Mihai , Gabriel ..
De ziua numelui vostru , vă doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să vă copleşească şi să strălucească în calea voastră către fericire. La mulţi ani!!
Dragalaselor buna dimineata la toata lumea ori unde va aflatii!!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata , dragi copii !!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE SFANT MIHAIL SI GAVRIIL .
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE SFANT MIHAIL SI GAVRIIL .
victorelalove- moderator
La mulţi ani, aniversaţilor acestei zile ! Sa aveţi parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi vă bucuraţi de această zi frumoasă mereu!
La mulţi ani !! Michiper
Buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
Denisa , tu astazi vrei sa ne "dolafanesti" ????
Au exagerat cu nebunul care a urmarit-o pe Gullia ...Se fim seriosi . Si mie mi-ar fi fost frica de un astfel de om... si oricui . Dar mite Gulliei care a trecut printr-o drama ?!?!
Mi-a fost asa de mila de ea ...
Au exagerat cu nebunul care a urmarit-o pe Gullia ...Se fim seriosi . Si mie mi-ar fi fost frica de un astfel de om... si oricui . Dar mite Gulliei care a trecut printr-o drama ?!?!
Mi-a fost asa de mila de ea ...
victorelalove- moderator
Azi de e Sf. Mihail si Gavril urez sarbatoritilor multa sanatate , fericire si un calduros La multi ani!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
am luat metoda lui Fatmagul , vă aplic acelaşi regim precum îi aplică e lui Kerim
Bună Dea!!!
Bună Dea!!!
DENISA a scris:am luat metoda lui Fatmagul , vă aplic acelaşi regim precum îi aplică e lui Kerim
Atunci stim sigur ca tii la noi ?!?!?!
Mai avea putin si cred ca ii facea cate un platou de fiecare data cand il vedea . Asa ne dam seama ca il iubeste mult . Numai cate manacare a bucatarit pentru el ...
Buna , Dea !
victorelalove- moderator
Un gand bun si un sincer si calduros LA MULTI ANI!celor ce poarta numele Sfintilor Arhaghel Mihail si Gavril..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Those writers are testing my patience, they could be nice to us and have Kerim kiss Famagul before she goes up to her room. She can then touch her hot cheeks as much as she wants and we would be happy.
Eu nu cred ca se pupa . De unde atata pupat ??????? Nici nu cred ca se ating . Dar mai conteaza ????? I-a spus ca-l iubeste . Ne ajunge pentru inca 10 episode .
Gullia cred ca iese ca o tornada din camera ... nici nu are timp Kerim sa se dumireasca bine ce s-a intamplat .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
buna ziua si LA MULTI ANI tuturor celor care-si aniverseaza ziua numelui !
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:Buna , Dubai !!
te Vic , hai ca mai avem 2 zile si ne vedem preferatii..
abia astept sa o vad Pe fatma cum se fastaceste
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Pagina 3 din 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii