10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
michiper68
simi
Admin_dea05
pufy2010
dubaisport
lica54
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 25 din 43
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
sincer nu mi-ar displace să-i văd ce fac în sezonul doi , mi-ar place să-i văd cum trăiesc ca şi cuplu adevărat dar totuşi cred că ar fi prea mult .
cred că dedicaţa e valabilă şi ptr cuplu Kerim Fatmagul
cred că dedicaţa e valabilă şi ptr cuplu Kerim Fatmagul
Mai daca o sa dea si sezonul 3 acolo o sa fie numai dragoste si fericire...o sa aiba o familie mare cu multi copii si o sai aduca si la stagiul de bunici....o sasi creasca si nepotii..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 15 Noi 2011, 10:33 pm, editata de 1 ori
Mai au o multime de episode in care ii putem vedea ca un adevarat cuplu . Dar pana la intimitate cred ca mai dureaza ceva ...ceva mai mult . Pentru ca nunta este in primavara ...si ea este tot speriata de gandul ca ceva se va intampla intre ei .
Dar imi place cum sunt acum ... zambareti si indragostiti . Si facut cam repede pasul ...de la "Te iubesc !" ...la "Vreau sa avem copii impreuna .! Il face pa baiat sa nu mai respire .
Dar imi place cum sunt acum ... zambareti si indragostiti . Si facut cam repede pasul ...de la "Te iubesc !" ...la "Vreau sa avem copii impreuna .! Il face pa baiat sa nu mai respire .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Lica ... parca acum ca am citit ce ai scris VREAU SEZONUL 3 ?!?lica54 a scris:Mai daca o sa dea si sezonul 3 acolo o sa fie numai dragoste si fericire...o sa aiba o familie mare cu multi copii si o sai aduca si la stagiul de bunici....o sasi creasca si nepotii..
victorelalove- moderator
parcă era de Crăciun nunta acum au mutat-o în primăvară??? parcă văd că va fi în iunie anul viitor
The writers are also in the video with Hilal....The circle one is Ece and next to her is Melek
The writers are also in the video with Hilal....The circle one is Ece and next to her is Melek
Pai ... cand sa mai faca nunta Denisa ?DENISA a scris:parcă era de Crăciun nunta acum au mutat-o în primăvară??? parcă văd că va fi în iunie anul viitor
Ea are o rochita de danteluta si el o camasa de matase ... Sunt si afara si danseaza se zor . Acum cred ca sunt si prin Turcia vreo 15 grade maxim ... asa ca de unde nunta in iarna asta ?
Sau poate ca este undeva intr-o incapere ? Desi cred ca nunta va fi in martie ...dupa procesul lui Kerim . Asta inseamna dupa 5 martie . Cadou de martisor ...
victorelalove- moderator
Nu ?DENISA a scris:eu nu văzusem faza cu barca
Este superba . Mai ales ca o ia in brate si "o rapeste" ...ca altfel nu putea sa vorbeasca cu ea .
victorelalove- moderator
Dragalaselor cred ca e timpul pentru nani nani puiul mami...va sa aveti un somn usor si linistit pe maine..
lica54- vip
Noapte buna , Lica !!
victorelalove- moderator
eu m-am pus pe revăzut ep 10
în ep 18 Fatmagul dorea divorţul iar el zice nu acum ei au inversat rolurile
Vic trag şi eu cortina , Somn uşor !! Vise Fatmagulite
Inversara ...inversara . Stai sa vezi cand va dori Gullia sa-l sarute pe Kerim si el va spune nu . Iar inversare de roluri .DENISA a scris: eu m-am pus pe revăzut ep 10
Noapte buna , Denisa !! Pe maine .
victorelalove- moderator
Buna dimineata dragalaselor!!S-a mai nascut o noua zi frumoasa de toamna...Iar eu va poftesc sa savuram impreuna o cafea......
si un ceai pentru cine doreste...sa aveti o zi buna...
si un ceai pentru cine doreste...sa aveti o zi buna...
lica54- vip
ce vina are fatmagul
buna dimineata tuturor !
Lica ,multumim ptr cafea, ca deobicei draguta si atenta !
Lica ,multumim ptr cafea, ca deobicei draguta si atenta !
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
BUNA DIMINEATA !!
O zi frumoasa va doresc .
Multumim pentru cafeluta Lica .
O zi frumoasa va doresc .
Multumim pentru cafeluta Lica .
victorelalove- moderator
Herkes Fatmagül'e destek veriyor
Kanal D’nin sevilen dizisi "Fatmagül’ün Suçu Ne?"nin yarın akşam yayınlanacak bölümünde, farklı bir konsept izleyeceğiz.
Basın ve televizyon dünyasının ünlüleri, tecavüz davasında Fatmagül’ün yanında saf tutacak...
* Yeni bölümde, televizyon dünyasından Fatmagül’e büyük destek geliyor. Dizide, Fatmagül’ün tecavüz davası basına yansıyor.
* Mehmet Ali Birand, ana haber bülteninde davayı ve ona verilen desteği işliyor.
* Okan Bayülgen, Gülben Ergen, Saba Tümer, Petek Dinçöz ve Cüneyt Özdemir de, kendi programlarında Fatmagül’ü konu ediyor.
* Dizide ünlüler sırayla ekrana gelerek, kısa sürelerle yer alacak.
* Tecavüz davasının çekimlerinde de, çeşitli kadın örgütlerinin temsilcileri bizzat rol almıştı.
http://www.sacitaslan.com/magazin-herkes-fatmagule-destek-veriyor_48777.html
Kanal D’nin sevilen dizisi "Fatmagül’ün Suçu Ne?"nin yarın akşam yayınlanacak bölümünde, farklı bir konsept izleyeceğiz.
Basın ve televizyon dünyasının ünlüleri, tecavüz davasında Fatmagül’ün yanında saf tutacak...
* Yeni bölümde, televizyon dünyasından Fatmagül’e büyük destek geliyor. Dizide, Fatmagül’ün tecavüz davası basına yansıyor.
* Mehmet Ali Birand, ana haber bülteninde davayı ve ona verilen desteği işliyor.
* Okan Bayülgen, Gülben Ergen, Saba Tümer, Petek Dinçöz ve Cüneyt Özdemir de, kendi programlarında Fatmagül’ü konu ediyor.
* Dizide ünlüler sırayla ekrana gelerek, kısa sürelerle yer alacak.
* Tecavüz davasının çekimlerinde de, çeşitli kadın örgütlerinin temsilcileri bizzat rol almıştı.
http://www.sacitaslan.com/magazin-herkes-fatmagule-destek-veriyor_48777.html
victorelalove- moderator
bună ziua !!!!
51 .bölüm de güzel şeyler olacak diyor Mechul...Artık iki sevgili onlar Fatmagül&kerim artık eleleler ,elele..Mechul der ki çakma Mechullere bakmayın siz ,ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI'NIN yazdığına bakın, çünkü Mechul ancak buraya tüyo gönderir.(Mechul ün de çakması çıktı haberiniz olsun)..Soie ..Kesin tüyolardır bunlar..51.bölümden
51 .bölüm de güzel şeyler olacak diyor Mechul...Artık iki sevgili onlar Fatmagül&kerim artık eleleler ,elele..Mechul der ki çakma Mechullere bakmayın siz ,ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI'NIN yazdığına bakın, çünkü Mechul ancak buraya tüyo gönderir.(Mechul ün de çakması çıktı haberiniz olsun)..Soie ..Kesin tüyolardır bunlar..51.bölümden
Dragalaselor pentru astazi fiind zi de post si sfanta mercuri vam pregatit o corba de legume...
si o fasole batuta...
si o prajitura tot de post
si o fasole batuta...
si o prajitura tot de post
lica54- vip
Ii pun si aici sa o intampine pe axxa cand vine in vizita!!!
lica54- vip
tuturor !!
O seara frumoasa va doresc .
O seara frumoasa va doresc .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
buna seara !
cam liniste pe aici..linistea din-naintea furtunii de maine seara ...
seara buna in continuare !
cam liniste pe aici..linistea din-naintea furtunii de maine seara ...
seara buna in continuare !
dubaisport- vip
Dubai !!
Ce furtuna ? Nu mai vreau nicio furtuna ... vreau liniste si curcubeu !!
Vreau ca baiatul sa fie fericit ... si sa simta ca Gullia il iubeste . Vreau ca ea sa fie asa de puternica incat sa simta ca nimic nu o mai poate infrange . Si vreau ca sa fie adevarat tips-ul cu iesirea lor impreuna ... dupa terapie .
Cred ca procesul nu se va termina acum ... cred ca va fi stabilita o noua infatisare pentru proces .
Ce furtuna ? Nu mai vreau nicio furtuna ... vreau liniste si curcubeu !!
Vreau ca baiatul sa fie fericit ... si sa simta ca Gullia il iubeste . Vreau ca ea sa fie asa de puternica incat sa simta ca nimic nu o mai poate infrange . Si vreau ca sa fie adevarat tips-ul cu iesirea lor impreuna ... dupa terapie .
Cred ca procesul nu se va termina acum ... cred ca va fi stabilita o noua infatisare pentru proces .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
VIc !
eu sper ca procesul ase termine in max 2 epis , altfel se transforma tot serialul in unul politist, Fatma cu proces Kerim cu alt proces....pai ce- i aici / acolo " lege si ordine " ?
si eu vreau sa-i vad cum se plimba, cum se tin de mana, mai ales acum dupa declaratia de dragoste...vreau sa-l vad pe Ker ce surprize ai mai face Gulliei
eu sper ca procesul ase termine in max 2 epis , altfel se transforma tot serialul in unul politist, Fatma cu proces Kerim cu alt proces....pai ce- i aici / acolo " lege si ordine " ?
si eu vreau sa-i vad cum se plimba, cum se tin de mana, mai ales acum dupa declaratia de dragoste...vreau sa-l vad pe Ker ce surprize ai mai face Gulliei
dubaisport- vip
Procesul nu va tine mai mult de 2 episode ...si apoi va fi iar liniste din punctul asta de vedere . Vor avea timp sa se plimbae si sa-si faca declaratii de dragoste . Dar cred ca va mai fi o infatisare ... ca daca se termina acum ... ce vedem la final ????? Spun si eu nu stiu .dubaisport a scris: VIc !
Kerim cred ca nu va sti cum sa-i faca toate nazurile Gulliei ...
victorelalove- moderator
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii