Serialesitelenovelet
11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
GUMUS-NOOR
michiper68
lica54
vivi
dubaisport
victorelalove
DENISA
11 participanți

Pagina 2 din 43 Înapoi  1, 2, 3 ... 22 ... 43  Urmatorul

In jos

11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 8:49 pm

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 21 Noi 2011, 8:52 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 8:51 pm

DENISA a scris:.... nu a mai avut niciun proiect şi simte că lumea l-a uitat e ca şi cum nu mai există , se simte dat la o parte .

trailerul cică e pe youtube dar cică e pe privat
Corect . Asa ...cu un serial esti mereu in centrul atentiei . Mai ales unul asa de urmarit ca FGSN . O sa vada ea ca nu este asa de roz cum pare totul . Cica filmul in care a jucat cu Monica Belluci are ceva problame financiare ... si ca s-ar putea sa nici nu fie lansat . Greu ... uite asa poti pierde luni bune ... ca la final sa nici nu ai siguranta ca munca ta va fi vazuta .

Offfffff ... o sa-l puna pe la miezul noptii pe YT . Din cate vad se vorbeste despre Mustafa . Kerim spune ceva despre el . Sper ca nu se cearta iar din cauza ornitorincului ...ca fac un atac . 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 8:55 pm

uneori are Kerimel câte o faţă de milog
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 8:56 pm

DENISA a scris:uneori are Kerimel câte o faţă de milog
De la cersitul dragostei i se trage Denisa !! Smile Mie imi place . Este simpatic . 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Lun 21 Noi 2011, 8:56 pm

11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 I5243980_e
11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 I5243981_untitl
11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 I5243982_un
11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 I5243983_unt
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 8:58 pm

Multumim Vivi !!

Deci vedem numai scene de la proces .
Credeam ca mancam si noi o aluna , ne luam de o mana , ne pupam sub clar de luna ... sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 8:58 pm

iar stau toţi trei în boxa acuzaţilor ???

puteau să ne arate măcar o atingere cu privirea sad
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:02 pm

DENISA a scris:

puteau să ne arate măcar o atingere cu privirea sad
Denisa ...cred ca si Kerim este acuzat de viol . sad sad sad Asa ca eu ma intreb daca Erdogan si Selim intra la inchisoare ... nu intra si baiatul nostru ? sad sad sad

As vrea si eu o atingere cu privirea ...dar ar fi prea mult . Ce atata iubire ? Aici este vorba de un proces. sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:07 pm

ar fi culmea să-l bage iar la răcoare , să-l mai bocească câteva ep Fatmagul , ar fi prea exagerat , să-i lase frate împreună
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:13 pm

DENISA a scris:... să-i lase frate împreună
Sa-i lase . 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 244732 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 244732 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 244732
Spunea cineva ca s-ar putea sa fie inchis exact cat ar fi Gullia insarcinata ...si ca ar trece timpul mai repede .( adica maxim 1 episod in care sa treaca cateva luni ) . Dar nu vreau asta ...vreau sa fie langa ea pe parcursul sarcinii . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:22 pm

dar cum rămâne Fatmagul însărcinată ?? în vis ????

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 21 Noi 2011, 11:37 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:25 pm

DENISA a scris:dar cum rămâne Fatmagul însărcinată ?? în vis ????
Mai ...sper ca nu dintr-un tinut de mana si un pupic mai apasat pe obraz. Smile
O sa ramana dupa prima noapte de amor . Ca asa au spus ca se va termina cu bine si ca va aparea un junior .
Trebuie sa vedem si ceva scene mai iubarete intre ei ... nu cerem sa ramanem socati . Vrem si noi putina tandrete . Si cred ca vom primi ... nu este trimida nici Beren si nici Engin la astfel de scene .
Insa aici altul este subiectul ... la dragoste trebuie rabdare si delicatete. Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:27 pm

la cine priveşte Fatmagul la finalul trailerului ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:29 pm

DENISA a scris:la cine priveşte Fatmagul la finalul trailerului ???
Si eu ma intrebam asta .
Cred ca la Erdogan . Pare ca spune A VENIT VREMEA RAZBUNARII .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:30 pm

speram să privească spre Kerimel să-l încurajeze
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:38 pm

DENISA a scris:speram să privească spre Kerimel să-l încurajeze
Poate ca priveste spre el ...chiar ca nu-mi dau seama . Cine stie ce mai pun astia la cale . Dar tare imi este ca exact asa se va termina episodul si stam vreo saptamana sa ne gandim la cine se uita Gullia . stupid

Si eu care voiam sa mancam alune ... sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:40 pm

şi eu care vroiam să-i văd mai mult împreună sad sad

dacă aşa " drăgăstos " îl privea pe Kerimel , e de jale nu de încurajare
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:44 pm

DENISA a scris:şi eu care vroiam să-i văd mai mult împreună sad sad

dacă aşa " drăgăstos " îl privea pe Kerimel , e de jale nu de încurajare
Sunt asa de suparata . Am inima tandari . Nu mai pot ... nu mai pot sa rezist . Ma imbolnaveste serialul asta . Nu mai vreau sa-l vad pe Kerim suparat . sad sad sad sad
Nu cred ca se uita la el . Nu ar avea de ce sa-l priveasca asa de rea ... dar cine stia ce s-a intamplat dupa terapie . Poate ca nu i-a placut Gulliei ca a invatat-o Kerim . Smile

Nu am mai fost asa de suparta de cand "Mascatul in frac" a spus ca se desparte de "Sailor Moon" . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:46 pm

dar mă rog ce a învăţat-o Kerimel ?? el a învăţat să rabde dar ea ??? poate că ea a aflat că există viaţă şi după un viol
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:51 pm

DENISA a scris:dar mă rog ce a învăţat-o Kerimel ?? el a învăţat să rabde dar ea ??? poate că ea a aflat că există viaţă şi după un viol
Pai nu stiu ce trebuie sa o invete ... Si eu sunt curioasa . kiss Michi spunea ceva de polenizare . Smile Smile Smile
Pai o sa afle ca exista viata si dupa viol . Intr-un final asta va arata serialul ... ca o victina a unei traume se poate recupera si duce o viata normala . Dar ar trebui sa aibe un Kerim langa ele ? 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 359517
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:52 pm

" Kerimeii " se găsesc oare la kilogram sau la 100 de grame ???că sunt specimene rare Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 9:55 pm

DENISA a scris:" Kerimeii " se găsesc oare la kilogram sau la 100 de grame ???că sunt specimene rare Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
Picaturi in ocean .
Vreau si eu unul . Arata si bine , este si rabdator ...ce sa mai ... PRINTUL DIN POVESTE . 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516 11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 9:58 pm

eu aş vrea unul doar ptr rabdarea de care a dat dovadă

Mukk în curând
11.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 2 22y2o90k
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 21 Noi 2011, 10:01 pm

DENISA a scris:eu aş vrea unul doar ptr rabdarea de care a dat dovadă

Da , cred ca este greu sa joci un astfel de personaj . Rabdare si iar rabdare ... Crying or Very sad

Crowd of protestors: Say no to rape.

Resat: You are motivated by the crowd but let us see if even one person will remain behind you/to support you.

Meryem: When Vural´s mom talks is when things will stir up even more.

Lehman: Tomorrow at court I will confess everything.

Erdogan: Everything because of you loser.

Kerim: What kind of manner are you speaking in ! What kind of manner are you speaking in!

Meryem: Today this trial will be over.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Noi 2011, 10:08 pm

nu cred că mai apucă Lehman să declare nimic la proces se ocupă Munir de ea

No new ideas , everything is exactly the same. I just read this on YT : so funny , Turkish viewers are already fed up jajaja : BİZ AŞK İSTİYORUZ ARTIK SIKILDIK KARDEŞİM BU NE YA FG jajajajajaja WE WANT LOVE , WE ARE BORED NOW ...WHAT IS THIS ....What a catastrophical season !!!!!! What I really dislike is the same repetitive dialogues , scenes , situations , reactions ....BORING !!

DISLIKE!! the trailer is empty!! nothing new,they have shot all of the court scenes and they r giving us the last few min.the rest of the epi.will be the week earlier as they said and i suppose they r still shooting that's why they haven't give us any !
And Yasmin Totally agree with you About Kerim exaggerated outrage it's not acceptable nor interesting anymore actually at some point at the previous epi. it became funny and preposterous ..Honestly i Love every single feeling Engin Depict except the angry one!!

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 21 Noi 2011, 10:13 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 43 Înapoi  1, 2, 3 ... 22 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum