11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
GUMUS-NOOR
michiper68
lica54
vivi
dubaisport
victorelalove
DENISA
11 participanți
Pagina 2 din 43
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Re: 11. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 21 Noi 2011, 8:52 pm, editata de 1 ori
Corect . Asa ...cu un serial esti mereu in centrul atentiei . Mai ales unul asa de urmarit ca FGSN . O sa vada ea ca nu este asa de roz cum pare totul . Cica filmul in care a jucat cu Monica Belluci are ceva problame financiare ... si ca s-ar putea sa nici nu fie lansat . Greu ... uite asa poti pierde luni bune ... ca la final sa nici nu ai siguranta ca munca ta va fi vazuta .DENISA a scris:.... nu a mai avut niciun proiect şi simte că lumea l-a uitat e ca şi cum nu mai există , se simte dat la o parte .
trailerul cică e pe youtube dar cică e pe privat
Offfffff ... o sa-l puna pe la miezul noptii pe YT . Din cate vad se vorbeste despre Mustafa . Kerim spune ceva despre el . Sper ca nu se cearta iar din cauza ornitorincului ...ca fac un atac .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
uneori are Kerimel câte o faţă de milog
De la cersitul dragostei i se trage Denisa !! Mie imi place . Este simpatic .DENISA a scris:uneori are Kerimel câte o faţă de milog
victorelalove- moderator
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Multumim Vivi !!
Deci vedem numai scene de la proces .
Credeam ca mancam si noi o aluna , ne luam de o mana , ne pupam sub clar de luna ...
Deci vedem numai scene de la proces .
Credeam ca mancam si noi o aluna , ne luam de o mana , ne pupam sub clar de luna ...
victorelalove- moderator
iar stau toţi trei în boxa acuzaţilor ???
puteau să ne arate măcar o atingere cu privirea
Denisa ...cred ca si Kerim este acuzat de viol . Asa ca eu ma intreb daca Erdogan si Selim intra la inchisoare ... nu intra si baiatul nostru ?DENISA a scris:
As vrea si eu o atingere cu privirea ...dar ar fi prea mult . Ce atata iubire ? Aici este vorba de un proces.
victorelalove- moderator
ar fi culmea să-l bage iar la răcoare , să-l mai bocească câteva ep Fatmagul , ar fi prea exagerat , să-i lase frate împreună
Sa-i lase .DENISA a scris:... să-i lase frate împreună
Spunea cineva ca s-ar putea sa fie inchis exact cat ar fi Gullia insarcinata ...si ca ar trece timpul mai repede .( adica maxim 1 episod in care sa treaca cateva luni ) . Dar nu vreau asta ...vreau sa fie langa ea pe parcursul sarcinii .
victorelalove- moderator
dar cum rămâne Fatmagul însărcinată ?? în vis ????
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 21 Noi 2011, 11:37 pm, editata de 2 ori
Mai ...sper ca nu dintr-un tinut de mana si un pupic mai apasat pe obraz.DENISA a scris:dar cum rămâne Fatmagul însărcinată ?? în vis ????
O sa ramana dupa prima noapte de amor . Ca asa au spus ca se va termina cu bine si ca va aparea un junior .
Trebuie sa vedem si ceva scene mai iubarete intre ei ... nu cerem sa ramanem socati . Vrem si noi putina tandrete . Si cred ca vom primi ... nu este trimida nici Beren si nici Engin la astfel de scene .
Insa aici altul este subiectul ... la dragoste trebuie rabdare si delicatete.
victorelalove- moderator
la cine priveşte Fatmagul la finalul trailerului ???
Si eu ma intrebam asta .DENISA a scris:la cine priveşte Fatmagul la finalul trailerului ???
Cred ca la Erdogan . Pare ca spune A VENIT VREMEA RAZBUNARII .
victorelalove- moderator
speram să privească spre Kerimel să-l încurajeze
Poate ca priveste spre el ...chiar ca nu-mi dau seama . Cine stie ce mai pun astia la cale . Dar tare imi este ca exact asa se va termina episodul si stam vreo saptamana sa ne gandim la cine se uita Gullia .DENISA a scris:speram să privească spre Kerimel să-l încurajeze
Si eu care voiam sa mancam alune ...
victorelalove- moderator
şi eu care vroiam să-i văd mai mult împreună
dacă aşa " drăgăstos " îl privea pe Kerimel , e de jale nu de încurajare
Sunt asa de suparata . Am inima tandari . Nu mai pot ... nu mai pot sa rezist . Ma imbolnaveste serialul asta . Nu mai vreau sa-l vad pe Kerim suparat .DENISA a scris:şi eu care vroiam să-i văd mai mult împreună
Nu cred ca se uita la el . Nu ar avea de ce sa-l priveasca asa de rea ... dar cine stia ce s-a intamplat dupa terapie . Poate ca nu i-a placut Gulliei ca a invatat-o Kerim .
Nu am mai fost asa de suparta de cand "Mascatul in frac" a spus ca se desparte de "Sailor Moon" .
victorelalove- moderator
dar mă rog ce a învăţat-o Kerimel ?? el a învăţat să rabde dar ea ??? poate că ea a aflat că există viaţă şi după un viol
Pai nu stiu ce trebuie sa o invete ... Si eu sunt curioasa . Michi spunea ceva de polenizare .DENISA a scris:dar mă rog ce a învăţat-o Kerimel ?? el a învăţat să rabde dar ea ??? poate că ea a aflat că există viaţă şi după un viol
Pai o sa afle ca exista viata si dupa viol . Intr-un final asta va arata serialul ... ca o victina a unei traume se poate recupera si duce o viata normala . Dar ar trebui sa aibe un Kerim langa ele ?
victorelalove- moderator
" Kerimeii " se găsesc oare la kilogram sau la 100 de grame ???că sunt specimene rare
DENISA a scris:" Kerimeii " se găsesc oare la kilogram sau la 100 de grame ???că sunt specimene rare
Picaturi in ocean .
Vreau si eu unul . Arata si bine , este si rabdator ...ce sa mai ... PRINTUL DIN POVESTE .
victorelalove- moderator
eu aş vrea unul doar ptr rabdarea de care a dat dovadă
Mukk în curând
Mukk în curând
Da , cred ca este greu sa joci un astfel de personaj . Rabdare si iar rabdare ...DENISA a scris:eu aş vrea unul doar ptr rabdarea de care a dat dovadă
Crowd of protestors: Say no to rape.
Resat: You are motivated by the crowd but let us see if even one person will remain behind you/to support you.
Meryem: When Vural´s mom talks is when things will stir up even more.
Lehman: Tomorrow at court I will confess everything.
Erdogan: Everything because of you loser.
Kerim: What kind of manner are you speaking in ! What kind of manner are you speaking in!
Meryem: Today this trial will be over.
victorelalove- moderator
nu cred că mai apucă Lehman să declare nimic la proces se ocupă Munir de ea
No new ideas , everything is exactly the same. I just read this on YT : so funny , Turkish viewers are already fed up jajaja : BİZ AŞK İSTİYORUZ ARTIK SIKILDIK KARDEŞİM BU NE YA FG jajajajajaja WE WANT LOVE , WE ARE BORED NOW ...WHAT IS THIS ....What a catastrophical season !!!!!! What I really dislike is the same repetitive dialogues , scenes , situations , reactions ....BORING !!
DISLIKE!! the trailer is empty!! nothing new,they have shot all of the court scenes and they r giving us the last few min.the rest of the epi.will be the week earlier as they said and i suppose they r still shooting that's why they haven't give us any !
And Yasmin Totally agree with you About Kerim exaggerated outrage it's not acceptable nor interesting anymore actually at some point at the previous epi. it became funny and preposterous ..Honestly i Love every single feeling Engin Depict except the angry one!!
No new ideas , everything is exactly the same. I just read this on YT : so funny , Turkish viewers are already fed up jajaja : BİZ AŞK İSTİYORUZ ARTIK SIKILDIK KARDEŞİM BU NE YA FG jajajajajaja WE WANT LOVE , WE ARE BORED NOW ...WHAT IS THIS ....What a catastrophical season !!!!!! What I really dislike is the same repetitive dialogues , scenes , situations , reactions ....BORING !!
DISLIKE!! the trailer is empty!! nothing new,they have shot all of the court scenes and they r giving us the last few min.the rest of the epi.will be the week earlier as they said and i suppose they r still shooting that's why they haven't give us any !
And Yasmin Totally agree with you About Kerim exaggerated outrage it's not acceptable nor interesting anymore actually at some point at the previous epi. it became funny and preposterous ..Honestly i Love every single feeling Engin Depict except the angry one!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 21 Noi 2011, 10:13 pm, editata de 1 ori
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 43