Serialesitelenovelet
12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+8
Nicky
vivi
axxa246
lica54
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
12 participanți

Pagina 15 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Urmatorul

In jos

12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 12. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 8:48 pm

DENISA a scris:dar lui Fatmagul oare cum îi place ??????????? Smile Smile Smile
Cred ca sa fie cat mai departe de ea . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 12. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 8:49 pm

cum departe ???????????????????
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 8:52 pm

DENISA a scris:cum departe ???????????????????
Pai eu nu o mai inteleg . Ba ii spune ca-l iubeste ba ii da o palma . Ba ii spune ca vrea copii cu el ba se uita la el ca la un strain . Ba vrea sa-l ia de mana ba nu stie ce sa faca . Asa ca cel mai bine este sa fie departe de ea . Crying or Very sad
Daca nici dupa episodul de joi nu se schimba cat de cat situatia in relatia lor ...eu nu stiu ce mai vrea fata asta . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 8:56 pm

dacă relaţia lor capătă o nuanţă mai romantică vreau să rămână în aceleaşi tonuri .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 8:59 pm

DENISA a scris:dacă relaţia lor capătă o nuanţă mai romantică vreau să rămână în aceleaşi tonuri .
Sunt de aceeasi parere . kiss kiss kiss Daca au putin timp numai pentru ei in fiecare episod ...in rest nu mai m-ar supara nimic . 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 244732 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 244732
Fanii spun ca dupa ce se intorc in Istanbul nu vor mai sta mult in casa aia cu tot familionul nebun . 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 723348
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 9:09 pm

şi unde se duc ??? cui o lasă pe Maryem ??
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 9:15 pm

Dar Meryem nu este un copil . Si apoi cred ca se va casatori cu avocatul . Acum ...doar nu trebuie sa stea Fg si Kerim sa o dadaceasca . A fost bine ca i-a ajutat in apropiere ...dar este momentul ca sa-si dea seama ca daca vor o relatie ...trebuie sa fie doar ei doi .
Lor si asa nu le este bine ...ca au inceput cu stangul casatoria . Dar trebuie sa se "indeparteze" de oamenii maturi cu care au stat pana acum . Se vor cunoaste si ei cum trebuie .

Spuneau astazi fetele ca daca nu s-ar fi intamplat "accidentul" si Gullia s-ar fi casatorit cu Mustafa ar fi devenit amanta lui Kerim . Mie imi este cam greu de crezut ... Dar ar fi fost interesant un astfel de scenariu . Dupa ce se cunosc Kerim sa o caute ...si ea sa se indragosteasa de el dar sa nu fie in stare sa-l paraseasca pe ornitorinc . Si astfel ar fi stat si s-ar fi gandit la "strain" mereu ... cat Mustafa era plecat pe mare ... ea sa se simta cel mai bine singura .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 07 Dec 2011, 9:24 pm

Va urez un somnic pufos!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 9:27 pm

Ne culci atât de devreme Dea ???

kiss kiss 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 Somn uşor !!!

amantă ??? nu prea cred
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 9:32 pm

DENISA a scris:

amantă ??? nu prea cred
Nici eu . Dar cred ca ar fi dus saraca o viata foarte grea si trista . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Si maine ii va spune cand si-a dat seama ca-l iubeste . ATUNCI CAND I-A AUZIT VOCEA PENTRU PRIMA DATA . 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 Cand s-a intamplat asta ???? 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 359517

12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 Dea !! Noapte buna si tie . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR Mier 07 Dec 2011, 9:34 pm

12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 918686 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 918686 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 918686
GUMUS-NOOR
GUMUS-NOOR
vip
vip

Data de inscriere : 07/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR Mier 07 Dec 2011, 9:36 pm

Buna seara , astept comentariile voastre . kiss kiss kiss
GUMUS-NOOR
GUMUS-NOOR
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 9:37 pm

vocea - când s-au întâlnit pe scări la Yasarani ( la logodnă ) .

mulţumim Gümüş.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 9:38 pm

12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 648483 Gumus !! kiss
Mie imi place ca in sfarsit au o tentativa de sarut . Chiar daca Kerim va pupa banca ...sunt pe drumul cel bun . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 9:39 pm

DENISA a scris:vocea - când s-au întâlnit pe scări la Yasarani ( la logodnă ) .

Wowwwwwwwwwww cupidon cupidon cupidon ...i-o spune ca s-a indragostit de el de la prima vedere . Dar apoi ...o data cu teribila noapte l-a urat din tot sufletul ca apoi sa inceapa din nou indragosteala . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR Mier 07 Dec 2011, 9:45 pm

victorelalove a scris: 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 648483 Gumus !! kiss
Mie imi place ca in sfarsit au o tentativa de sarut . Chiar daca Kerim va pupa banca ...sunt pe drumul cel bun . Smile Smile Smile

E un inceput ; expresia fetei ei arata ca nu-i displace , asteapta ca o vulpita .
GUMUS-NOOR
GUMUS-NOOR
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 9:47 pm

GUMUS-NOOR a scris:

E un inceput ; expresia fetei ei arata ca nu-i displace , asteapta ca o vulpita .
Pai si se va lasa pupata ...atat pentru moment . Nu cred eu ca se arunca pe Kerim . Cred ca se va rusina dar ii si va placea mult . Nu mai doarme in noaptea aia . Oricum episodul se termina cu sarutul ...sper ca nu-i lasa buson la buson ...si ne arata fata Gulliei . 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 9:48 pm

Gumuş ea parcă ar spune " lasă-mă dar nu-mi da pace "

eu sunt curioasă ce vor face după sărut , fiecare se va culca în camera lui ?? vor pleca după sărut ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

plimbarea în pădure are loc după sărut sau înainte ?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 9:55 pm

DENISA a scris:Gumuş ea parcă ar spune " lasă-mă dar nu-mi da pace "

eu sunt curioasă ce vor face după sărut , fiecare se va culca în camera lui ?? vor pleca după sărut ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Esti mortala Denisa !!! Am ras cu lacrimi .
Cred ca se vor ridica , ea va spune :

Gullia : - Multumesc .
Kerim : - Pentru ce ?
Gullia : - Pentru ca ai avut curajul sa ma saruti ...
Kerim : -Sa stii ca mi-a fost frica ca imi vei da o palma .
Gullia : - Si daca as fi vrut nu cred ca as fi putut . Am palmele inghetate .
Kerim : - De fapt cred ca ai inghetat cu totul ...De aceea nici nu ai protestat .
Gullia : - Ai dreptate .
Kerim : - Deci ...sarutul asta nu se pune .
Gullia : - Nu cred ...
Kerim : - Bine ...atunci astept de Anul Nou . Poate te prind sun o ramura de vasc si nu mai ai scapare .
Gullia : - Va fi si mai cald .
Kerim :- Cu siguranta .
Gullia : - Si acum ?
Kerim :- Mergem la culcare si mai vorbim maine .
Gullia : -Bine Kerim .
Kerim : - Bine Gullia . Noapte buna !!
Gullia: -Noapte buna !!

Pai sarutul este ultimul Denisa . kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 9:57 pm

aoleu Vic ca şi când " ar fi trebuit punctat şi ăsta"
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 9:58 pm

DENISA a scris:aoleu Vic ca şi când " ar fi trebuit punctat şi ăsta"
Smile Smile Smile
Pai asa imi dau senzatia . Ca sia tunci cand i-a spus ca-l iubeste . Dupa 2 zile ( ca prima a fost fastacita) era ca si cum nu ar fi spus nimic . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 10:01 pm

să le trimitem noi o pungă cu romantism

12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Gd6vmt7k
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 10:08 pm

Denisa si ce idei am avea !!! cupidon cupidon cupidon

Stii cand ma gandesc eu ca ii va spune ca "i-a auzit" vocea ? Pentru ca nu cred ca se refera la vocea propriuzisa ...ci mai degraba la "noul Kerim" ...bineinteles cel de care s-a indragostit si care este diferit de cel pe care l-a urat din suflet la inceput dar i-a fost teama sa-si recunoasca asta . In episodul 14 cand nu a putut Kerim sa plece si sa o lase singura . Cand l-a vazut ca nu a plecat s-a enervat atat de tare ... Si atunci cand l-a auzit vorbind cu Rahmi dimineata a facut o fata ... iar Mukka i-a spus de ce se comporta ca si cum i-ar auzi pentru prima data vocea ?
Si ce l-a mai certat ...ce-a mai tipat la el . De parca i-ar fi spus ... "Te crezi mai bun decat propriul meu logodnic ? El m-a parasit ... De ce tu , un strain , nu faci acelasi lucru ? " Dra cred ca deja incepuse sa-l iubeasca ...pentru ca atunci cand Kerim a spus ca daca vrea sa divorteze el este de acord ...ea a schimbat imediat subiectul . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 07 Dec 2011, 10:16 pm

dar el de ce nu a mai plecat ?? se amorezase deja de ea??
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 07 Dec 2011, 10:21 pm

DENISA a scris:dar el de ce nu a mai plecat ?? se amorezase deja de ea??
Da . I-a si spus dimineata Ablei ca este indragostit de Gullie ...si Gullia l-a auzit . Nu ai fazut faza ? A plecat asa de suparata de parca luase foc . 12.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754
Ea stia ca el o iubeste din episodul 14 . Dar abia in 27 i-a spus asta ...pentru ca nu credea ca ea il va iubi vreodata . Dar cred ca in momentul ala nu a mai putut sa taca . El oricum era fericit ca sta in preajma ei si atata tot . Nu spera ca si ea sa-l iubeasca vreodata .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum