12. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
Nicky
vivi
axxa246
lica54
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 36 din 42
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Re: 12. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pufy !!
Seara buna .
Seara buna .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pufy
Vic astă seară trag şi eu mai devreme cortina
Vic astă seară trag şi eu mai devreme cortina
Dragi copii !!
Noapte buna Denisa !! Somnic pufos .
Noapte buna Denisa !! Somnic pufos .
victorelalove- moderator
Buna dimineata dragalaselor!S-a nascut o noua zi frumoasa de decembrie...Iar noi ne adunam la o cafea!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce vina are fatmagul
buna dimineata dragelor !
Lica ,multumim pentru cafea !
VIC, DENISA daca intr-adevar se va sinucide mama lui Vural ,atunci cea care va depune marturie la proces impotriva lui ERDO si SELIM va fi Perihan.
ne citim diseara la film, o zi buna tuturor !
Lica ,multumim pentru cafea !
VIC, DENISA daca intr-adevar se va sinucide mama lui Vural ,atunci cea care va depune marturie la proces impotriva lui ERDO si SELIM va fi Perihan.
ne citim diseara la film, o zi buna tuturor !
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
BUNA DIMINEATA DRAGI COPII !!
O zi frumoasa va doresc .
Multumim Lica !! Tu "ne trezesti" in fiecare dimineata .
Dubai . Da , mama lui Vural se va sinucide ...si ai dreptate cu cine va depune marturie . Dar eu cred ca easte foarte priculos sa fii parinte in serialul asta ...mori !!!!! Poate o vedem si pe Muka ...scoasa din grila . Nu o mai suport cum tipa ... si nici pe Meryem nu o mai suport . Cand se intalnesc astea doua , poluarea fonica atinge cote maxime .
O zi frumoasa si tie !!
Yanii if I want to see their first kiss ,I must watch carefully to figure out what kind of kiss is this ! ? If Fg says something I must stay thinking of what does she mean ?? and at what stage of healing is she ?? and the joke is some tips say that FG will be afraid of herself coz of that which even can't be called a kiss ,whyy ??? she is in love with him and he is her husbad for more than 1 year now ! supposedly they should discuss this point openly together and without any shyness !
I think its about time fg really expresses her feelings towards kerim. i understand she is still a bit scared (she has the right) but i want her feelings to be exposed in the therapy session. and she will expose her feelings to kerim later i know. she has realized her love for kerim which is good but she must soon realize that feeling something for him and wanting him is not to be ashamed of, i think the show is coming to that point....
O zi frumoasa va doresc .
Multumim Lica !! Tu "ne trezesti" in fiecare dimineata .
Dubai . Da , mama lui Vural se va sinucide ...si ai dreptate cu cine va depune marturie . Dar eu cred ca easte foarte priculos sa fii parinte in serialul asta ...mori !!!!! Poate o vedem si pe Muka ...scoasa din grila . Nu o mai suport cum tipa ... si nici pe Meryem nu o mai suport . Cand se intalnesc astea doua , poluarea fonica atinge cote maxime .
O zi frumoasa si tie !!
Yanii if I want to see their first kiss ,I must watch carefully to figure out what kind of kiss is this ! ? If Fg says something I must stay thinking of what does she mean ?? and at what stage of healing is she ?? and the joke is some tips say that FG will be afraid of herself coz of that which even can't be called a kiss ,whyy ??? she is in love with him and he is her husbad for more than 1 year now ! supposedly they should discuss this point openly together and without any shyness !
I think its about time fg really expresses her feelings towards kerim. i understand she is still a bit scared (she has the right) but i want her feelings to be exposed in the therapy session. and she will expose her feelings to kerim later i know. she has realized her love for kerim which is good but she must soon realize that feeling something for him and wanting him is not to be ashamed of, i think the show is coming to that point....
victorelalove- moderator
Denisa !!
Uite cat de frumoasa este scena asta . Dar de ce o tine pe Gullie in tensiune ? Ca sa ne tina si pe noi ...
Uite cat de frumoasa este scena asta . Dar de ce o tine pe Gullie in tensiune ? Ca sa ne tina si pe noi ...
victorelalove- moderator
ce delicat îi scoate părul de sub şubă
Si Gullia nimic ... A , ba da ...ii multumeste . Probabil unde i-a "provocat" fiori pe sira spinarii .DENISA a scris: ce delicat îi scoate părul de sub şubă
victorelalove- moderator
putea şi ea să leşine brusc şi să îi cadă în braţe
Mai eu cred ca si daca nu se intampla tragedia si Gullia ar fi ajuns sa se casatoreaca ( printr-o minune ) cu Kerim ... Eu tot cred ca ar fi fost timida in preajma lui .
victorelalove- moderator
Eu cred ca da ...daca ma gandesc la intalmirea lor de pe scari ...si apoi la cea de la petrecere . Gullia nici nu se putea uita la el . Si cand a mai strigat-o si Mustafa ... ziceai ca ii vine sa tipe de suparare ca s-a intrerupt momentul . Era ca si cum a vanit tac'su dupa ea si cat de mult si-ar mai fi dorit fata sa stea ...DENISA a scris: deci Kerimel intimidează fata
victorelalove- moderator
acum stă cu el în casă şi uneori parcă îi e teamă să se uite la el
Da , corect !! ...si mie imi creaza impresia asta . Eu cred ca este timida si rusinoasa in preajma lui , iar noi ne gandim ca nu-l iubeste .Nu stie ea cum sa procedeze in preajma lui si probabil ca se gandeste ca daca l-ar lua de mana sau l-ar imbratisa nu s-ar cuveni . De sarutat ce sa mai vorbim ? Si de aceea nu face nimic . Lui Kerim ii este teama sa nu o sperie si astfel se pierde timp pretios ... dar poate ca in curand va vrea sa fie speriata . Dar trebuie sa trimita si ea niste semnale pozitive ... ca asa de unde sa stie si sotu'sau ?DENISA a scris:acum stă cu el în casă şi uneori parcă îi e teamă să se uite la el
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 09 Noi 2012, 6:23 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
are GPS-ul defect Kerim şi nu poate recepţiona semnalele
PAI CAND A CREZUT CA RECEPTIONEAZA SI EL NISTE "GOOD VIBES" ... a luat o palma e toata frumusetea !! De atunci are probleme in a receptiona ce-i transmite soata. Numai cand i-a spus ca are incredere in el ... si apoi s-a incuiat in camera . Ce sa mai inteleaga baiatul ? Eu am inteles ca nu are incredere in ea ...Daca se ducea ea peste el ?
victorelalove- moderator
el nu decriptează corect semnalele de la soaţă
Pai s-a insurat cu o femeia ...nu cu o tableta heroglifica. Serios ...daca voia sa traiasca intr-o luma a misterului si ghicitorilor se facea arheolog !! Si tot i-ar fi fost mai usor decat ii este cu Gullia .
victorelalove- moderator
Mama ...cat de bine s-ar fi potrivit Erdogan in rolul lui kerim ... Ca nuca-n perete !!
victorelalove- moderator
da , de nu ar fi fost Fatmagul marcată de viol sigur s-ar fi speriat de faţa ăstuia
DENISA a scris:da , de nu ar fi fost Fatmagul marcată de viol sigur s-ar fi speriat de faţa ăstuia
Nu-si mai revenea . De fapt nu cred ca ne mai reveneam nici noi .
Kerim hunger is not of food....... ;D
victorelalove- moderator
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii