13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
vivi
pufy2010
Nicky
GUMUS-NOOR
axxa246
dubaisport
lica54
michiper68
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 13 din 41
Pagina 13 din 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Re: 13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Doamne fereste si pazeste !!michiper68 a scris:http://elifsgurbey.blogspot.com/
It may not be Fatmagul's fault, but it's Ece's, Melek's, Hilal's and Beren's !
Dar cine a spus ceva despre culcat impreuna ????????
Cine ????????????? S-a spus numai ca nu este o poveste de dragoste ...si ca ea nu este in stare nici sa-l ia de mana .
De ce mama ma'sii au mai pus dragostea si si-au batut joc de ea in cel mai rau mod posibil ?? Pai de ce nu ii lasa sa se certe in continuare si ea sa-l urasca ... PAI ERAU MULT MAI PATIMASI ATUNCI !!!!!!
Asa ...sa se dea vina pe fanele innebunite dupa Kerim ...si nu pe incapacitatea scenaritelor de a face un scenariu frumos si interesant .
Mult mai convenabil .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:
Doamne fereste si pazeste !!
Dar cine a spus ceva despre culcat impreuna ????????
Cine ????????????? S-a spus numai ca nu este o poveste de dragoste ...si ca ea nu este in stare nici sa-l ia de mana .
De ce mama ma'sii au mai pus dragostea si si-au batut joc de ea in cel mai rau mod posibil ?? Pai de ce nu ii lasa sa se certe in continuare si ea sa-l urasca ... PAI ERAU MULT MAI PATIMASI ATUNCI !!!!!!
Asa ...sa se dea vina pe fanele innebunite dupa Kerim ...si nu pe incapacitatea scenaritelor de a face un scenariu frumos si interesant .
Mult mai convenabil .
si ai vazut explicatia? cica numai victimele unui viol pot sa intelega ce e in sufletul lui fatmagul. adica..au facut un serial pentru victime, sa treaca mai usor.
michiper68- vip
Am citit ...si m-am crucit !! Cine este aceasta "genie 3" care a scris asta ?michiper68 a scris:
si ai vazut explicatia? cica numai victimele unui viol pot sa intelega ce e in sufletul lui fatmagul. adica..au facut un serial pentru victime, sa treaca mai usor.
In primul rand daca era dedicat victimelor unui viol ... nu se pretau la asemenea absurditati si faceu totul in asa fel incat sa le incurajeje si sa le arate ca exista viata si dupa o asemenea tragedie . Este greu ...cine a spus ca nu ? Nu trebuie sa fii o victima ca sa intelegi cam ce ar simti cineva care a avut nesansa sa treaca printr-o asemenea "oribilitate".
Dar sa fie acuzate celelalte femei care nu au trecut prin asa ceva cum ca nu ar intelege durerea Fg dupa 1 an si de chin mi se pare ca parca ar spune ...eeeeeeee si mai duceti-ve d *** .. !!! Si pun totul pe seama ca arata Enginu' cum arata .
Pai si de ce se mai agita in fiecare trailer sa ne arate cuplul ??? Sa se "propteasca" numai in ceea ce tine de vindecare si de "victimeala" ... si sa-l lase pe baiat sa plece .
Daaaaaaaaa ... fanele il iubesc pe Enginu' !! Dar nu cred ca are vreo importanta asta in raport cu evolutia relatiei . I-a spus ca-l iubeste ...si dupa aceea a fost ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat , l-a sarutat si nu a vrut sa vorbeasca despre asta , el s-a dat de fiecare data de ceasul mortii ...si ea l-a privit ca pe un nebun ...
Daaaaaaaa ... Multumim autoare de geniu . Suntem ( noi , toate celelalte femei ) niste proaste .
victorelalove- moderator
vic are multe laude articolul asta odios. probabil, fiind multe critici la adresa lui beren-ece-melek-hilal-careul de ase , sa le zic asha, fanele lui beren au ripostat. pt ca , pana acum , toata lumea e incantata de engin.
michiper68- vip
Si eu inteleg ... lumea .michiper68 a scris:vic are multe laude articolul asta odios. probabil, fiind multe critici la adresa lui beren-ece-melek-hilal-careul de ase , sa le zic asha, fanele lui beren au ripostat. pt ca , pana acum , toata lumea e incantata de engin.
Am vazut ca peste tot Engin este mai apreciat ...si nu cred ca se astepta nimeni la asta .
Si daaaaaaaaaaaaaa ... Kerim merita mai mult decat primeste !! Merita o alta femeie .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Si eu inteleg ... lumea .
Am vazut ca peste tot Engin este mai apreciat ...si nu cred ca se astepta nimeni la asta .
Si daaaaaaaaaaaaaa ... Kerim merita mai mult decat primeste !! Merita o alta femeie .
ghinionul lui a fost ca a acceptat rol in serialul lui beren, regizat de prietena lui beren, scris de prietenele lui beren. probabil va fugi de ay yapim si el, cum a fugit si murat de sis yapim .
michiper68- vip
Si eu cred ca nu va mai colabora cu Ay Yapim . Pierderea lor ... nu cred ca va duce lipsa de oferte Enginu' .michiper68 a scris:
ghinionul lui a fost ca a acceptat rol in serialul lui beren, regizat de prietena lui beren, scris de prietenele lui beren. probabil va fugi de ay yapim si el, cum a fugit si murat de sis yapim .
Nu este chiar un ghinion pe de-antregul ...pentru ca asa a devenit foarte cunoscut .
Hai ca mai are de indurat jumatate de an baiatul mau frumos .
Dar articolul asta mi se pare scarbos rau ... de fapt la ce sa ma astept de la unele fane ale lui Beren care nu suporta nici macar sa auda laude despre Enginu' . Inteleg daca ai vorbi urat despre Beren sa fie strofocate ... dar ce treaba au cu fanii baitului ?
victorelalove- moderator
nu stiu, dar pe siteuri e forfota mare, discutii, polemici. adevarul e ca sezonul 2 e sub orice critica, si toata lumea ar trebui sa recunoasca asta. orice ar astepta unii fani, orice nu ar astepta altii, toti dorim un serial de calitate si respect pentru munca actorilor. e prea mult. parca-i gonulcelen in sezonul 2 cand hasret era mingea de ping-pong. nu se intampla nimic la fatmagul, se invart in jurul cozii, a venit tatal si deniz ca sa aiba de unde pleca, s-au mutat intr-o vila ca sa fie mai inghesuiti ca in casuta de pe malul raului , si poate bomba , cireasa de pe tort ar fi, ca dupa ce am vazut episoade intregi de proces sa renunte fatmagul la acuzatii. ar fi apoteotic.
michiper68- vip
Eu cred ca va renunta . De fapt in momentul asta nici nu mai imi pasa . Am inceput sa ma uit din nou la BBO .michiper68 a scris:... cireasa de pe tort ar fi, ca dupa ce am vazut episoade intregi de proces sa renunte fatmagul la acuzatii. ar fi apoteotic.
Si ceea ce mi se pare de toata jena este ca cica fanii nu sunt multimiti de progresul relatiei !! Progres???? ... astia vorbesc despre progres ????? Wowwww ...durere !!
Dar lasa ... ca este mult mai convenabil sa se dea vina pe fanele care se uita "pofticios" la Kerim !! Si nu inteleg dererea si tragedia Gullie ...care desi il iubeste pe Kerim ...ii arunca niste privire de te ia cu frica .
victorelalove- moderator
am inceput sa ma uit la Bir Çocuk Sevdim - serialul cu bulent inal si cetin tekindor regizat de cevdet mercan. are pagina in limba engleza. astept noul proiect al lui murat. ay yapim isi face acum reclama si insista pe noul serial-SON- a postat promoul si la kuzey guney si la fatmagul pe yt. deci stafful ay yapim e ocupat cu promovarea noului serial.
michiper68- vip
Eu nu mai astept nimic . Nu mai am nicio dragoste de seriale . Asa ca ma voi uita cu juniorul meu la desene .michiper68 a scris:... a postat promoul si la kuzey guney si la fatmagul pe yt. deci stafful ay yapim e ocupat cu promovarea noului serial.
Vreau sa vad ce alt proiect va avea la anul Enginu' . Chiar sunt curioasa ce va alege . Poate din nou un rol trasuchiat . Sau acum ramane frumusel ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu nu mai astept nimic . Nu mai am nicio dragoste de seriale . Asa ca ma voi uita cu juniorul meu la desene .
Vreau sa vad ce alt proiect va avea la anul Enginu' . Chiar sunt curioasa ce va alege . Poate din nou un rol trasuchiat . Sau acum ramane frumusel ?
asta daca nu anunta si el ca se va odihni. mai are 6 luni de fatmagul si e deja foarte obosit.
michiper68- vip
Prefer sa se odihneasca ...decat sa-si iroseasca talentul prin batatura Ay Yapim .michiper68 a scris:
asta daca nu anunta si el ca se va odihni. mai are 6 luni de fatmagul si e deja foarte obosit.
Dar cred ca va juca ...am vazut ca a jucat mereu . Desi pana acum a fost un actor care mai mult s-a " chinuit sa supravietuiasca" . Eu cred ca dupa ce va termina cu FGSN ...va fi ca si cum i s-a luat a piatra de pe suflet .
Da ...si mie mi se pare obosit si probabil ca este si plictisit de scenariul asta "gol" !!
Nopate buna dragi copii !! Pe maine . :cracindde:
victorelalove- moderator
noapte buna! si eu ma retrag.
michiper68- vip
Buna dimineata dragalaselor!!Am trecut sa sevim cafeluta impreuna..va doresc o zi minunata cu mult spor in ce-ia ce faceti..astazi am traseu ne auzim mai pe seara
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
BUNA DIMINEATA !!
O zi frumoasa va doresc !!
Multumim Lica !! Traseu placut .
Multumim Axxa !! Ne "spariasi" .
O zi frumoasa va doresc !!
Multumim Lica !! Traseu placut .
Multumim Axxa !! Ne "spariasi" .
victorelalove- moderator
For me it is way too early for FG after one year to move on and become Kerim´s wife. I think many people dont understand this and if you read about real victims it is easier to understand.
Anyhow, but because this is a dizi I really want them to speed up the time.
I dont think they can show her having sex with him yet because it is a bit too early.
Although the other events in the dizi are far from real. hmm
Also, sorry but I cannot just not notice how gorgeous Engin is. haha
When I started watching this dizi I never expected to go through the entire 2 years day by day with FG.
Although I read and saw movies about rape victims before and in real life I understand their psychological process although everybody is different and it depends so there are no real rules.However, as a dizi this is too much for me.
I really did not know this will be day be day and I wish they would have filmed some episodes like months going by.
Corect ...ca doar nu ne uitam la un documentar .
Anyhow, but because this is a dizi I really want them to speed up the time.
I dont think they can show her having sex with him yet because it is a bit too early.
Although the other events in the dizi are far from real. hmm
Also, sorry but I cannot just not notice how gorgeous Engin is. haha
When I started watching this dizi I never expected to go through the entire 2 years day by day with FG.
Although I read and saw movies about rape victims before and in real life I understand their psychological process although everybody is different and it depends so there are no real rules.However, as a dizi this is too much for me.
I really did not know this will be day be day and I wish they would have filmed some episodes like months going by.
Corect ...ca doar nu ne uitam la un documentar .
victorelalove- moderator
Buna Denisa !!
Offffffff ...Mai bine Kerim se arunca in mare cand era cu feribotul .
Offffffff ...Mai bine Kerim se arunca in mare cand era cu feribotul .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
buna ziua tuturor !
azi avem episod nou...conform indiciilor trebuie sa ne pregatim servetele !
premise prea obtimiste pentru un epis frumos de Anul Nou ,nu prea avem....oare ce au de gand scenaristele?
dupa-amiaza placuta tuturor si spor la bucatareala !
azi avem episod nou...conform indiciilor trebuie sa ne pregatim servetele !
premise prea obtimiste pentru un epis frumos de Anul Nou ,nu prea avem....oare ce au de gand scenaristele?
dupa-amiaza placuta tuturor si spor la bucatareala !
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna Dubai !! Multumim asemenea . Bucatareala asta ...
De acord . Ce au de gand scenaristele ? Ce stiu ele ...cat mai multa suferinta si suspin .
Nu ai vazut ca sunt persoane care considera ca nu o intelegem pe Gullie . Dar cine a spus ca nu o intelegem ?
Fanii sunt nemultumiti pentru ca dragostea evolueaza cu pasi de melc . Este un serial pana la urma ... NU TREBUIE SA TRAIM FIECARE ZI DIN VIATA EI ...SI SA NE "AGONIZEZE" SI PE NOI !! Si asa este viata asta plina de nenorociri ...cand ne uitam si noi la un serial vrem sa ne detasam putin de realitate . Asa ca papuci ...sa dea si ei actiunea cu 2-3 ani inainte .
victorelalove- moderator
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
victorelalove- moderator
Pagina 13 din 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Subiecte similare