13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
vivi
pufy2010
Nicky
GUMUS-NOOR
axxa246
dubaisport
lica54
michiper68
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 25 din 41
Pagina 25 din 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Re: 13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
pleacă la război?victorelalove a scris:
Lasa Pufy ... ca faci miscare dupa sarbatori .
sau priveşte războiul la TV, cu telecomanda într-o mână şi berea în cealaltă?
victorelalove a scris: Pufy !! Multumim asemenea.
NOAPTE BUNA !! Plec si eu la nani -nani !!
:cracindde: :craciungg:
noapte bună, copii!
Foarte bine !!axxa246 a scris:
da, dar nu ne-am pus în cap.
dar nu-ş de ce nu mai ţinem la greutăți!
Te pup Axxa !! O seara frumoasa in continuare . Se pare ca nu mai primim trailer . Asta este ...cred ca au petrecut si ei ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ce vina are fatmagul
BUNA DIMINEATA TUTUROR !
VIC , Sarbatori Fericite !
v-am lasat cafeua, se pare ca Lica azi e libera
ne citim mai tarziu,azi am program de mall
promo inca nu a aparut,ce cadou ne-au fct turcii de Craciun
VIC , Sarbatori Fericite !
v-am lasat cafeua, se pare ca Lica azi e libera
ne citim mai tarziu,azi am program de mall
promo inca nu a aparut,ce cadou ne-au fct turcii de Craciun
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
axxa246 a scris:
pleacă la război?
Da , Axxa !! Pleaca in razboiul impotriva caloriilor .
BUNA DIMINEATA DRAGI COPII !!
La multi ani si tie , Dubai !! Multumim pentru cafeluta si spor la cumparaturi .
Se pare ca fragmanul nu va mai fi dat ...cand il mai "pregatesc" ?
victorelalove- moderator
Dragalaselor!Am ratat cafeaua astazi..dar aduc un ceai ca nea cazut greu la stomac atatea mancaruri grele sa ne mai racorim nitel...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Salut, ladies!
o bombonică, ceva?
sau e destul engin?
o bombonică, ceva?
sau e destul engin?
salut, Lica!
un ceai şi o bombonică, ne răsfăţăm ...
care poate şi care nu lucră azi..
un ceai şi o bombonică, ne răsfăţăm ...
care poate şi care nu lucră azi..
axxa!!ce mai faci iubire cum ai petrecut craciunul??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica !! Multumim .
Axxa !! Spor la treaba .
Eu tot ma uit ca in lemne ...dupa fragman . Dar se pare ca turcii petrec sau au adormit . Vad ca lumea este interesata de Enginu' si de fata aia ...nu prea mai cere nimeni trailer . Probabil ca asteapta Anul Nou .
Asta este . Stam si sumtem surprinsi joi ... Cum imi vor strica ei mie ziua .
Daaaaaaaaaaaaa ...este de ajuns Enginu' !!
Axxa !! Spor la treaba .
Eu tot ma uit ca in lemne ...dupa fragman . Dar se pare ca turcii petrec sau au adormit . Vad ca lumea este interesata de Enginu' si de fata aia ...nu prea mai cere nimeni trailer . Probabil ca asteapta Anul Nou .
Asta este . Stam si sumtem surprinsi joi ... Cum imi vor strica ei mie ziua .
Daaaaaaaaaaaaa ...este de ajuns Enginu' !!
victorelalove- moderator
Bună ziua dragilor !!!
Tuturor sărbătoritelor / sărbătoriţilor acestei zile le doresc ca în fiecare an numarul de lumânări să scadă şi numarul de petreceri, torturi şi urări de La mulţi ani să crească!
Tuturor sărbătoritelor / sărbătoriţilor acestei zile le doresc ca în fiecare an numarul de lumânări să scadă şi numarul de petreceri, torturi şi urări de La mulţi ani să crească!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 27 Dec 2011, 1:23 pm, editata de 1 ori
Lica, nu am plecat nicaieri, că abia asteptam sa stam linistiti acasa cateva zile.
a fost bine, normal, linistit, slava Domnului!
uite niste mâţe faine
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Disiplinli-kediler-sY550A8VXKkI.html
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Hic-boyle-uyuyan-kedi-gordunuz-mu--QFgQfxmFhoSU.html
Vic, nu ma duc la serviciu azi
Salut, Deni! La mulţi ani!
a fost bine, normal, linistit, slava Domnului!
uite niste mâţe faine
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Disiplinli-kediler-sY550A8VXKkI.html
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Hic-boyle-uyuyan-kedi-gordunuz-mu--QFgQfxmFhoSU.html
Vic, nu ma duc la serviciu azi
Salut, Deni! La mulţi ani!
Denisa !!
Atunci odihna placuta , Axxa !!
Mie imi vine sa dorm toata ziua .
Atunci odihna placuta , Axxa !!
Mie imi vine sa dorm toata ziua .
victorelalove- moderator
io nu-s cu somnul, Vic.
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Havada-durdu-sahitleri-var--4CvRuwi2SEe6.html
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Havada-durdu-sahitleri-var--4CvRuwi2SEe6.html
wow eşti o norocoasă Vic că poţi dormi , eu nu sunt prietenă cu somnul
Fetelor nu avem promo ?? ne vor face vreo surpriză neplăcută oare joi seara ??
Fetelor nu avem promo ?? ne vor face vreo surpriză neplăcută oare joi seara ??
fetelor, nu-ş ce am, dar am râs de numa numa!
uitați-vă până la final la ăsta!
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Sakaciya-yumrugu-patlatti--Hhh8AyGzLuQV.html
uitați-vă până la final la ăsta!
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Sakaciya-yumrugu-patlatti--Hhh8AyGzLuQV.html
Nici eu nu sunt o "impatimita" a somnului . Dar in perioada asta zici ca m-a muscat o musca tze-tze .
Nuuuuuuuuuuuuu Denisa . Yok fragman .
Si ne putem da seama cam ce episod va fi : Kerim rupe rochia , Gullia nu stie ca sa spuna si plange si cica ii mai cade cu tronc si Kerim ... domnitei doftor .
Nuuuuuuuuuuuuu Denisa . Yok fragman .
Si ne putem da seama cam ce episod va fi : Kerim rupe rochia , Gullia nu stie ca sa spuna si plange si cica ii mai cade cu tronc si Kerim ... domnitei doftor .
victorelalove- moderator
Rochia cui o rupe Kerimel ??? se face croitoraşul cel viteaz duduia cu care a luat masa zilele trecute e doar o amica sau e ocupanta inimii lui ???
Rochia de mireasa a Gulliei , ca afla ca a pus Erdogan mana pe ea . Si asa ca iar nu vor mai vorbi vreo 2-3 episoade . Frumoasa dragostea la turci !!DENISA a scris:Rochia cui o rupe Kerimel ??? se face croitoraşul cel viteaz duduia cu care a luat masa zilele trecute e doar o amica sau e ocupanta inimii lui ???
Nu stiu Denisa cine este domnita . Cica ar fi o tipa dornica de afirmare .
victorelalove- moderator
e şi el pe post de " Vârciu " lansator de vedete
păi în trailerul din vară Fatamagul apărea în acea rochie de mireasă , cine să-i mai înţeleagă pe turcaleţi
Ağla Türkiyem ağla!
Sanki bizim coğrafyada ağlanacak şey azmış gibi, neredeyse tüm yerli dizilerde koyu dramlar işleniyor. Ekrana şöyle bir bakın: Çocuklar Duymasın'dan başka mutlu aile görebiliyor musunuz? Öyle Bir Geçer Zaman ki'den Hayat Devam Ediyor'a, İffet'ten Adını Feriha Koydum'a, Al Yazmalım'dan Bir Çocuk Sevdim'e, Fatmagül'ün Suçu Ne?'den Lale Devri'ne kadar yüzü gülen bir aile ferdine rastlıyor musunuz?
Osmanlı'nın en görkemli dönemini anlatan Muhteşem Yüzyıl'da bile sürekli cinayet, entrika, gözyaşı...
Bunların yanında komedi dizileri ve programları birer birer ekrandan elini ayağını çekiyor.
Aşağı Yukarı Yemişlilier, Papatyam, Arka Sıradakiler... Sonunda, benim bu sütunlarda öve öve bitiremediğim 5'er Beşer ve Bizim Yenge de gitti...
Ekrana veda edeceği söylenen son dizi ise atv'de yayınlanan İstanbul'un Altınları... Ekran hepten ağlama duvarına döndü. Reytinglere bakılırsa -ki onların da güvenilirliği artık iyice tartışılır oldu- Türk halkı gülmeyi değil, ağlamayı seviyor. Millet sanki kendi derdi yokmuş gibi dizi karakterlerinin tasasını da kendine dert ediniyor.
Korkum; bu ekranın karşısında yetişip büyüyen çocukların ileride ağlak, umutsuz, kırılgan, sürekli entrika peşinde koşan, her ilişkiye ihanet şüphesiyle bakan, şiddeti hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak gören bir toplum oluşturması...
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/12/27/agla-turkiyem-agla
Kenan Erçetingöz 2012’nin yıldızları?
Bu yıl atlanan bir jön var, Engin Akyürek,bence o çok gündeme gelecek. Eski sanatçılar artık bence 2012’de yavaş yavaş kaybolacaklar, mesela Hülya Avşar, Seda Sayan...
http://www.medyafaresi.com/haber/72482/magazin-kitabim-magazinin-ergenekonu-olacak-sok-iddialar.html
Ya Beren Ya Özgü
Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe adım atan Özcan Deniz yeni filmi Evim Sensin’de Beren Saat ya da Özgü Namal’la çalışmak istiyor! İlk görüşte başlayan bir aşk öyküsünü anlatan senaryoyu iki güzel oyuncuya da gönderen Deniz, cevap bekliyor
HEM YÖNETMEN HEM YAPIMCI
ÖZCAN Deniz, Türkiye’nin en güzel oyuncularından Beren Saat ile Özgü Namal’ ın peşine düştü! Geçen yıl baş rolünü Deniz Çakır’ la paylaştığı Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe de el atan Deniz, yeni projesi Evim Sensin’i ha yata geçirmek için kolları sıvadı. Şükrü Avşar’la ortak yapımcısı olacağı filmin senaryosunu tamamlayan Özcan Deniz, başrolü paylaşacağı kadın oyuncu olarak Saat ya da Namal’ı istiyor.
NE İSTERLERSE YAPMAYA HAZIR
İLK görüşte başlayan bir aşkın hüzünlü öyküsünü anlatacağı filmin yönetmenliğini de üstlenecek olan Özcan Deniz, senaryosunu Beren Saat ve Özgü Namal’a gönderdi. İki güzel oyuncu da senaryoyu okumaya başlarken Deniz, çekimlerin geniş bir zamana yayılacağı ve çalışma saatlerinin onların istedikleri şekilde düzenleneceği konusunda Saat ve Namal’a açık çek verdi.
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu...en-ya-ozgu
păi în trailerul din vară Fatamagul apărea în acea rochie de mireasă , cine să-i mai înţeleagă pe turcaleţi
Ağla Türkiyem ağla!
Sanki bizim coğrafyada ağlanacak şey azmış gibi, neredeyse tüm yerli dizilerde koyu dramlar işleniyor. Ekrana şöyle bir bakın: Çocuklar Duymasın'dan başka mutlu aile görebiliyor musunuz? Öyle Bir Geçer Zaman ki'den Hayat Devam Ediyor'a, İffet'ten Adını Feriha Koydum'a, Al Yazmalım'dan Bir Çocuk Sevdim'e, Fatmagül'ün Suçu Ne?'den Lale Devri'ne kadar yüzü gülen bir aile ferdine rastlıyor musunuz?
Osmanlı'nın en görkemli dönemini anlatan Muhteşem Yüzyıl'da bile sürekli cinayet, entrika, gözyaşı...
Bunların yanında komedi dizileri ve programları birer birer ekrandan elini ayağını çekiyor.
Aşağı Yukarı Yemişlilier, Papatyam, Arka Sıradakiler... Sonunda, benim bu sütunlarda öve öve bitiremediğim 5'er Beşer ve Bizim Yenge de gitti...
Ekrana veda edeceği söylenen son dizi ise atv'de yayınlanan İstanbul'un Altınları... Ekran hepten ağlama duvarına döndü. Reytinglere bakılırsa -ki onların da güvenilirliği artık iyice tartışılır oldu- Türk halkı gülmeyi değil, ağlamayı seviyor. Millet sanki kendi derdi yokmuş gibi dizi karakterlerinin tasasını da kendine dert ediniyor.
Korkum; bu ekranın karşısında yetişip büyüyen çocukların ileride ağlak, umutsuz, kırılgan, sürekli entrika peşinde koşan, her ilişkiye ihanet şüphesiyle bakan, şiddeti hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak gören bir toplum oluşturması...
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/12/27/agla-turkiyem-agla
Kenan Erçetingöz 2012’nin yıldızları?
Bu yıl atlanan bir jön var, Engin Akyürek,bence o çok gündeme gelecek. Eski sanatçılar artık bence 2012’de yavaş yavaş kaybolacaklar, mesela Hülya Avşar, Seda Sayan...
http://www.medyafaresi.com/haber/72482/magazin-kitabim-magazinin-ergenekonu-olacak-sok-iddialar.html
Ya Beren Ya Özgü
Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe adım atan Özcan Deniz yeni filmi Evim Sensin’de Beren Saat ya da Özgü Namal’la çalışmak istiyor! İlk görüşte başlayan bir aşk öyküsünü anlatan senaryoyu iki güzel oyuncuya da gönderen Deniz, cevap bekliyor
HEM YÖNETMEN HEM YAPIMCI
ÖZCAN Deniz, Türkiye’nin en güzel oyuncularından Beren Saat ile Özgü Namal’ ın peşine düştü! Geçen yıl baş rolünü Deniz Çakır’ la paylaştığı Ya Sonra filmiyle yönetmenliğe de el atan Deniz, yeni projesi Evim Sensin’i ha yata geçirmek için kolları sıvadı. Şükrü Avşar’la ortak yapımcısı olacağı filmin senaryosunu tamamlayan Özcan Deniz, başrolü paylaşacağı kadın oyuncu olarak Saat ya da Namal’ı istiyor.
NE İSTERLERSE YAPMAYA HAZIR
İLK görüşte başlayan bir aşkın hüzünlü öyküsünü anlatacağı filmin yönetmenliğini de üstlenecek olan Özcan Deniz, senaryosunu Beren Saat ve Özgü Namal’a gönderdi. İki güzel oyuncu da senaryoyu okumaya başlarken Deniz, çekimlerin geniş bir zamana yayılacağı ve çalışma saatlerinin onların istedikleri şekilde düzenleneceği konusunda Saat ve Namal’a açık çek verdi.
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu...en-ya-ozgu
Nu cred ca este genul asta Enginu' . De aceea si cred ca sta departe de "ochii" presei . Nu vezi ca nu este prima data cand o vrea sa fie asociata cu el .DENISA a scris:e şi el pe post de " Vârciu " lansator de vedete
Dar in sfarsit , este viata lui privata . Dar tare imi este ca tot de o tipa "in tendinte" va da .
Da . Ciudati rau . La asta ma gandeam si eu ... ii va cumpara o rochie indentica ?
Poate ca nici nu vor mai face nunta in casa avocatului . Poate ca vor fi singuri pe o plaja ...imbracati lejer . O nunta asa as vrea eu ...fara & company .
victorelalove- moderator
îmbrăcaţi lejer spui ????? cred că în costumul Evei şi a lui Adam
Nu . Ca nu ar mai fi interesant .DENISA a scris:îmbrăcaţi lejer spui ????? cred că în costumul Evei şi a lui Adam
victorelalove- moderator
DENISA a scris:ptr noi sau ptr scenariste ??
Pentru scenaristele lu' peste prajit . Care considera ca dragostea = sex . Nu exista cale de mijloc . Ori se cearta si se urasc ...ori rup patul .
Nu au idee ce inseamna sa fii si cu cu ceva fluturasi in stomac ...
victorelalove- moderator
Pagina 25 din 41 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii