2.Geet –Hui Sabse Parayi
+2
narcisa
iulianagl
6 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 2.Geet –Hui Sabse Parayi
Da si mie parca e mult mai impunatoare, nu?[/quote]
Da, e mai impunatoare, mai simpatica. Imi place mie de Dadi. E smechera rau de tot
Il face pe Maan sa faca numai ce vrea ea.
Da, e mai impunatoare, mai simpatica. Imi place mie de Dadi. E smechera rau de tot
Il face pe Maan sa faca numai ce vrea ea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ce frumoasa e poza asta. [/quote]
Ai mare dreptate, este foarte foarte frumoasa poza. Le sta atat de bine impreuna. Sunt foarte haiosi amandoi. Atunci cand le ia interviu, rad intr-una.
Ai mare dreptate, este foarte foarte frumoasa poza. Le sta atat de bine impreuna. Sunt foarte haiosi amandoi. Atunci cand le ia interviu, rad intr-una.
ispitutza20 a scris:
Ai mare dreptate, este foarte foarte frumoasa poza. Le sta atat de bine impreuna. Sunt foarte haiosi amandoi. Atunci cand le ia interviu, rad intr-una. [/quote]
Asta inseamna sa ai pe cineva cu care-ti place sa faci treaba. Eu cred ca Gurmeet nu rade cu nevasta-sa asa de mult cum rade cu Drashti.
iulianagl- moderator
Asta inseamna sa ai pe cineva cu care-ti place sa faci treaba. Eu cred ca Gurmeet nu rade cu nevasta-sa asa de mult cum rade cu Drashti.[/quote]
Desi prima oara cand s-au vazut. Nu le-a convenit la niciunu ca o sa fie colegi. Gurmeet credea ca Drashti este putin cam aeriana, iar Drashti credea ca Gurmeet este cel mai mare nesuferit. Pentru ca nu vorbea cu nimeni, nu saluta pe nimeni. etc.
Insa acum se inteleg foarte bine. A fost un reportaj unde au spus toate astea.
Desi prima oara cand s-au vazut. Nu le-a convenit la niciunu ca o sa fie colegi. Gurmeet credea ca Drashti este putin cam aeriana, iar Drashti credea ca Gurmeet este cel mai mare nesuferit. Pentru ca nu vorbea cu nimeni, nu saluta pe nimeni. etc.
Insa acum se inteleg foarte bine. A fost un reportaj unde au spus toate astea.
ispitutza20 a scris:Asta inseamna sa ai pe cineva cu care-ti place sa faci treaba. Eu cred ca Gurmeet nu rade cu nevasta-sa asa de mult cum rade cu Drashti.
Insa acum se inteleg foarte bine. A fost un reportaj unde au spus toate astea. [/quote]
Drashti aeriana? Iar Gurmeet este nesuferit ca iti dai seama stand cu o persoana ca Debina normal ca imprumuti din caracterul ei, zic si eu asa ca la prima vedere asa pare, ori ca e pe scena ori ca e in viata reala ea tot la fel se comporta.Deci acum Gurmeet a vazut ce inseamna culorile.Am citit undeva despre un interviu de al lui vai ce o mai ridica in slavi ca ea la sustinut in toate daca nu era ea el nu ajungea aici si ca o suna nus' decate ori pe zi. Ei firar sa fie dar ce n-a mai vazut femei pana la Debina?
iulianagl- moderator
Drashti aeriana? Iar Gurmeet este nesuferit ca iti dai seama stand cu o persoana ca Debina normal ca imprumuti din caracterul ei, zic si eu asa ca la prima vedere asa pare, ori ca e pe scena ori ca e in viata reala ea tot la fel se comporta.Deci acum Gurmeet a vazut ce inseamna culorile.Am citit undeva despre un interviu de al lui vai ce o mai ridica in slavi ca ea la sustinut in toate daca nu era ea el nu ajungea aici si ca o suna nus' decate ori pe zi. Ei firar sa fie dar ce n-a mai vazut femei pana la Debina?[/quote]
Mie nu imi place de Debina. O imita prea mult pe Drashti. Incearca tot timpul sa fie ca ea. Cred ca vede ca Gurmeet se intelege cu Drashti super, si incerca sa o copieze (vorba lui Tasha )
Oricum, si Karan Singh Grover (dr. Armaan ) a fost casatorit, iar dupa 10 luni s-a despartit. Deci nu se stie niciodata
ispitutza20 a scris:
Drashti aeriana? Iar Gurmeet este nesuferit ca iti dai seama stand cu o persoana ca Debina normal ca imprumuti din caracterul ei, zic si eu asa ca la prima vedere asa pare, ori ca e pe scena ori ca e in viata reala ea tot la fel se comporta.Deci acum Gurmeet a vazut ce inseamna culorile.Am citit undeva despre un interviu de al lui vai ce o mai ridica in slavi ca ea la sustinut in toate daca nu era ea el nu ajungea aici si ca o suna nus' decate ori pe zi. Ei firar sa fie dar ce n-a mai vazut femei pana la Debina?
Mie nu imi place de Debina. O imita prea mult pe Drashti. Incearca tot timpul sa fie ca ea. Cred ca vede ca Gurmeet se intelege cu Drashti super, si incerca sa o copieze (vorba lui Tasha )
Oricum, si Karan Singh Grover (dr. Armaan ) a fost casatorit, iar dupa 10 luni s-a despartit. Deci nu se stie niciodata [/quote]
Da si el a fost.Dar astia sunt de multi ani impreuna, la naiba, si dupa cum am inteles eu el a jucat numai cu Debina pana la Drashti, e prea ametit de ea.Nu ca as vrea sa se desparta dar nu-mi place cum se comporta el asa cand e cu navasta-sa.Parca e un "puppy" vorba lui.
iulianagl- moderator
Iar oricum Drashti are ceva special care o face sa para aeriana si mie imi spunea ca sunt aeriana, mai ales pt prima data cand m-am angajat erau mai multi barbati ca femei si-ti dai seama unul imi spunea sa fac ceva si tot avea impresia ca nu-l ascult dar eu bineinteles ca intelegeam ce spune ca doar vorbeam aceeasi limba si mereu imi spunea ca visez prea mult ca sunt aeriana sa revin cu picioarele pe pamant.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Iar oricum Drashti are ceva special care o face sa para aeriana si mie imi spunea ca sunt aeriana, mai ales pt prima data cand m-am angajat erau mai multi barbati ca femei si-ti dai seama unul imi spunea sa fac ceva si tot avea impresia ca nu-l ascult dar eu bineinteles ca intelegeam ce spune ca doar vorbeam aceeasi limba si mereu imi spunea ca visez prea mult ca sunt aeriana sa revin cu picioarele pe pamant.
Tipic masculin. E ceva genetic
ispitutza20 a scris:
Tipic masculin. E ceva genetic
Exact. Sper ca ei sa ramana prieteni daca-i da voie mami.
iulianagl- moderator
Dar sunt curioasa a zis ceva vreodata ea despre serialul Geet?De bine sau de rau? :nh8: :nh8:
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Dar sunt curioasa a zis ceva vreodata ea despre serialul Geet?De bine sau de rau? :nh8: :nh8:
Nu imi plac interviurile cu Debina, deci habar nu am.
Tot ce stiu, este ca o reportera a intrebat-o daca este geloasa pe Darashti, iar ea a spus ca nu este geloasa, pentru ca are completa incredere in Gurmeet. Si orice succes are Gurmeet in cariera lui, este succesur amandurora (Debina & Gurmeet).
Si daca esti curioasa cum il alinta Debina pe Gurmeet .... ea ii spune Guru !
Cand am auzit am fost pe jos de ras
Nu imi plac interviurile cu Debina, deci habar nu am.
Tot ce stiu, este ca o reportera a intrebat-o daca este geloasa pe Darashti, iar ea a spus ca nu este geloasa, pentru ca are completa incredere in Gurmeet. Si orice succes are Gurmeet in cariera lui, este succesur amandurora (Debina & Gurmeet).
Si daca esti curioasa cum il alinta Debina pe Gurmeet .... ea ii spune Guru !
Cand am auzit am fost pe jos de ras
[/quote]
Guru?
iulianagl- moderator
Nici mie nu-mi plac, chiar si cand este el nu am rabdare, ca ma plictiseste oricum nu spun nimic interesant am impresia ca ei vad viata doar in alb si negru, mai colorate sunt bulinele noastre.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Nici mie nu-mi plac, chiar si cand este el nu am rabdare, ca ma plictiseste oricum nu spun nimic interesant am impresia ca ei vad viata doar in alb si negru, mai colorate sunt bulinele noastre.
Corect. ai foarte mare dreptate
In schimb interviurile cu Drashtiiii sunt superbe.
[quote="ispitutza20"]
De ea nu te mai saturi, mereu are ceva sa te faca sa razi. Il are pe vin-o incoa cam asa ceva.
Auzi tu ai vazut vreun ep din Pyaar?
De ea nu te mai saturi, mereu are ceva sa te faca sa razi. Il are pe vin-o incoa cam asa ceva.
iulianagl- moderator
Auzi tu ai vazut vreun ep din Pyaar?[/quote]
Nup. Nu imi prea plac actori. Si nu vreau sa ma uit la el cel putin pana nu termin cu Geet.
Daca o sa incep sa ma uit la el si o sa imi placa filmul, atunci nu o sa mai am chef sa traduc Geet. Deci stau departe de orice film indian pana nu termin cu Geet.
Auzi tu ai vazut vreun ep din Pyaar?[/quote]
Nup. Nu imi prea plac actori. Si nu vreau sa ma uit la el cel putin pana nu termin cu Geet.
Daca o sa incep sa ma uit la el si o sa imi placa filmul, atunci nu o sa mai am chef sa traduc Geet. Deci stau departe de orice film indian pana nu termin cu Geet.
ispitutza20 a scris:De ea nu te mai saturi, mereu are ceva sa te faca sa razi. Il are pe vin-o incoa cam asa ceva.
Daca o sa incep sa ma uit la el si o sa imi placa filmul, atunci nu o sa mai am chef sa traduc Geet. Deci stau departe de orice film indian pana nu termin cu Geet. [/quote]
Ok atunci nici nu mai aduc vorba de asa ceva si oricum din poza nici mie nu-mi plac actorii doar ca e cu cea de a doua Ridhima.
iulianagl- moderator
Am ajuns la prostule, tampitule.. ce tare ma enervezi daca mai suni odata chem politia. Adica am ajuns inapoi mi-era dor de asta.
iulianagl- moderator
Ok atunci nici nu mai aduc vorba de asa ceva si oricum din poza nici mie nu-mi plac actorii doar ca e cu cea de a doua Ridhima.[/quote]
Nu te speria, ca nu va las fara film. Doar nu o sa fug din mijlocul bataliei.
Cea de-a 2 Riddhima nu mi-a placut mai deloc. Bine acum sunt opinii si opinii. Oricum am vazut ca mayya subtitreaza filmul asta.
Cea de-a 2 Riddhima nu mi-a placut mai deloc. Bine acum sunt opinii si opinii. Oricum am vazut ca mayya subtitreaza filmul asta.
iulianagl a scris:Am ajuns la prostule, tampitule.. ce tare ma enervezi daca mai suni odata chem politia. Adica am ajuns inapoi mi-era dor de asta.
Ce tare a fost faza aia.
ispitutza20 a scris:Ok atunci nici nu mai aduc vorba de asa ceva si oricum din poza nici mie nu-mi plac actorii doar ca e cu cea de a doua Ridhima.
[/quote]
Da nici mie nu mi-a placut dar am inteles ca serialul este cu vampiri ceea ce nu prea sunt in asentimentul meu.Dar daca vreodata te hotarasti poate-l vedem impreuna ca cu inca cineva by my side e altceva mai ales ca e buhuuuu.
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:
Ce tare a fost faza aia.
Ooo imi place cand spun ooo si el si Geet.Tre' sa dau un telefon sa pun pe cineva la punct care si-a pierdut mintile.
iulianagl- moderator
OOOO dar ce?Tu Maan Singh Khurana nu trebuie injurat?
iulianagl- moderator
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum